Jump to content

Samsung Galaxy Nexus (I9250)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ξανά έβαλα την 4.2.1 γιατι μου την έσπαγε το update notification κάθε λίγο και λιγάκι.

Δεν θα βάλω hd widgets αυτή τη φορά να δω αν θα μου κάνει κολληματα.Αλλιως ξανά πίσω...

• Απαντήσεις 10χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Απλα σκεφτομουν οτι στην ιδια συσκευη με ιδια εκδοση λογισμικου ειναι λιγο αδυνατο τεχνικα καποια παιδια να εχουν προβληματα και καποιους να τους δουλευει τελεια.πιστευω οτι φταιει οτι ειναι τοσο νεα η 4.2.1 που δεν ειναι ακομα συμβατες οι πιο πολλες εφαρμογες και δημιουργουνται προβληματα

Εμένα με στοκ 4.2.1 δε μου δούλευε καθόλου το bluetooth, ακριβώς όπως και στην 4.2. Αυτό δεν είναι θέμα εφαρμογής...

Υπάρχει τρόπος παιδιά να στέλνω σε ένα μήνυμα 160 ελληνικούς χαρακτήρες από την εφαρμογή για τα μηνύματα που έχει κανονικά το κινητό μας? ρωτάω γιατί αυτή η εφαρμογή για μηνύματα μου φαίνεται η καλύτερη

Επίσημος τρόπος όχι. Μόνο με Mods/custom firmware. Αλλιώς ρυθμίζεις κατάλληλα το goSMS PRO

Τhere is nothing more powerful than the human being itself ,

Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!:

Oneplus 5 - 128GB

Απλα σκεφτομουν οτι στην ιδια συσκευη με ιδια εκδοση λογισμικου ειναι λιγο αδυνατο τεχνικα καποια παιδια να εχουν προβληματα και καποιους να τους δουλευει τελεια.πιστευω οτι φταιει οτι ειναι τοσο νεα η 4.2.1 που δεν ειναι ακομα συμβατες οι πιο πολλες εφαρμογες και δημιουργουνται προβληματα

Όχι δεν έχω δοκιμάσει αλλά δεν αντέχω να κάνω πάλι πειράματα. Thanks anyway...

Επειδη και εγω ειχα ενα προβλημα με την αποκριση της οθονης με την 4.2.1 και λυθηκε οταν απεγκατεστησα μια εφαρμογη ξεκλειδωματος η οποια δεν ηταν συμβατη με την νεα εκδοση,εχεις δοκιμασει να δουλεξεις το μπλουτουθ μετα απο clean install αλλα χωρις να εγκαταστησεις καμια εφαρμογη στο τηλεφωνο;να ειναι δηλαδη μονο με τις μαμισιες εφαρμογες;

δεν χρειάζεται να κανεις πειράματα εκίνησε το κινητό σε safe mode και δοκίμασε το για μια μερα αν δεν σου προκύψει καποιο πρόβλημα παει να πει πως εφαρμογή ευθύνεται για τα προβληματα σου.Για να μπεις σε safe mode πατα το on off παρατεταμένα και μετα στην επιλογη για να κλείσει παλι παρατεταμένα και θα σε ρωτήσει να επανεκκινησω σε safe mode?

δεν χρειάζεται να κανεις πειράματα εκίνησε το κινητό σε safe mode και δοκίμασε το για μια μερα αν δεν σου προκύψει καποιο πρόβλημα παει να πει πως εφαρμογή ευθύνεται για τα προβληματα σου.Για να μπεις σε safe mode πατα το on off παρατεταμένα και μετα στην επιλογη για να κλείσει παλι παρατεταμένα και θα σε ρωτήσει να επανεκκινησω σε safe mode?

Αυτό το save mode τι ακριβως ειναι κ τι κανει;

σας εχει τυχει ποτε να μην αναγνωριζει καρτες σιμ, συγκεκριμενα vodafone?

Να μην αναγνωρίζει καθόλου όχι. Να αργεί όμως να την διαβάσει ΝΑΙ. Σήμερα κιόλας μου έτυχε αυτό. Είμαι με 4.1.1 και έχω ΒΟΝΤΑ

Αυτό το save mode τι ακριβως ειναι κ τι κανει;

ανοίγει το κινητό σε ασφαλή λειτουργία, χωρις τις επιπρόσθετες εφαρμογές δηλαδή. Ολα τα αλλα λειτουργούν κανονικά, κλήσεις, μηνύματα ,ιντερνετ κτλ. αλλα μονο με τις εφαρμογές της google. Μολις γινει επανεκκίνηση παύει η ασφαλής λειτουργιά και εχεις κανονικά ολες τις εφαρμογές που ειχες και πριν με μόνη συνέπεια την αφαίρεση των μη google widget απο την αρχική οθόνη τα οποία θα πρέπει να ξαναπερασεις

Κατι ασχετο.. Θα ειναι κανεις εκ των "εσω" στη συναντηση της Θεσ/νικης μεθαυριο?
Τhe difference between genius & stupidity is that genius has limits...

Για εμενα παντως κατα 90% ηρθε o αγιoς βασιλης.Εκει πoυ κoλαω μoνo ειναι μην παω τωρα να τo παρω και σε 1 μηνα ερθει τo Ν4 κoντα στα 400€ πoυ oυτoς η αλλoς ηταν τo budget μoυ και τραβαω τα μαλια μoυ.Kαι μια ερωτηση ρε παιδια η 4.2 εχει δωθει κιoλας για τα yakjuxw?Γιατι στo πλαισιo λεει αμεσα αναβαθμισιμo σε 4.2 jelly bean.Τo ρωταω αυτo με βαση oτι oι περισσoτερoι φιλoι πoυ τo αγoρασαν απo εκει ηταν yakjuxw. Edited by xxSAKISxx

ΠΡΙΝ. SE XPERIA X1 SILVER

ΥΣΤΕΡΑ. SAMSUNG GALAXY NEXUS

ΤΩΡΑ XIAOMI REDMI NOTE 9 PRO

Το καλυτερο value for money κινητο της αγορας με διαφορα!

Για εμενα παντως κατα 90% ηρθε o αγιoς βασιλης.Εκει πoυ κoλαω μoνo ειναι μην παω τωρα να τo παρω και σε 1 μηνα ερθει τo Ν4 κoντα στα 400€ πoυ oυτoς η αλλoς ηταν τo budget μoυ και τραβαω τα μαλια μoυ.Kαι μια ερωτηση ρε παιδια η 4.2 εχει δωθει κιoλας για τα yakjuxw?Γιατι στo πλαισιo λεει αμεσα αναβαθμισιμo σε 4.2 jelly bean.Τo ρωταω αυτo με βαση oτι oι περισσoτερoι φιλoι πoυ τo αγoρασαν απo εκει ηταν yakjuxw.

Μην ασχολεισαι με yakjuxw. Με το που θα το πάρεις θα περάσεις την επίσημη yakju 4.2.1 και είσαι κομπλε (αφού ξεκλειδωσεις τον bootloader πρωτα βέβαια)

Το καλυτερο value for money κινητο της αγορας με διαφορα!

Μην ασχολεισαι με yakjuxw. Με το που θα το πάρεις θα περάσεις την επίσημη yakju 4.2.1 και είσαι κομπλε (αφού ξεκλειδωσεις τον bootloader πρωτα βέβαια)

Για να δω αν τo εχω πιασει τo θεμα με τo toolkit αφoυ κανω install τoυς drivers μετα κανω unlock bootloader μετα flash factory image 4.2.1 μετα root και τελoς flash clockworkmod recovery.Σωστα η καπoυ τo εχω χασει?

ΠΡΙΝ. SE XPERIA X1 SILVER

ΥΣΤΕΡΑ. SAMSUNG GALAXY NEXUS

ΤΩΡΑ XIAOMI REDMI NOTE 9 PRO

10-20 € ακριβότερα έχει στα σκρουτζομάγαζα εδώ και καιρό. Όποιος ενδιαφέρεται τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για αγορά γιατί τα μεγάλα καταστήματα ξεστοκάρισαν το S2 ήδη και σε λίγο και αυτό

10-20 € ακριβότερα έχει στα σκρουτζομάγαζα εδώ και καιρό. Όποιος ενδιαφέρεται τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για αγορά γιατί τα μεγάλα καταστήματα ξεστοκάρισαν το S2 ήδη και σε λίγο και αυτό

Δεν υπάρχει καλύτερο κινητό ειδικά σε αυτά τα λεφτά.

Οσο για το skrutz αυτοι εδιναν το ασπρο και μάλιστα πάρα εισαγωγής!

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

Για να δω αν τo εχω πιασει τo θεμα με τo toolkit αφoυ κανω install τoυς drivers μετα κανω unlock bootloader μετα flash factory image 4.2.1 μετα root και τελoς flash clockworkmod recovery.Σωστα η καπoυ τo εχω χασει?

Σε γενικες γραμμες αυτα κανεις ναι.

Aν ακολουθησεις τις οδηγιες στην 1η σελιδα, δε θα εχεις καποιο προβλημα, ειλικρινα. Απλα διαβαζεις τι σου λεει κ επιλεγεις αναλογα απο το toolkit (ΠΡΟΣΟΧΗ μονο στο εξης: στο guide μπορει να λεει πατα 7 για να κανεις "αυτο", αλλα στη νεα εκδοση του toolkit, το 7 μπορει να ειναι στο 13).

Οι οδηγιες πραγματικα ειναι αναλυτικοτατες :up:

Καλος Ορισα και εγω στο CLUB με το νεο μου κινητο .... Samsung I9250

Μετα απο πολυ χολιασμα με μερικα μηλοφωνα και καταλαγιασμα σε I9000 επρεπε να μεταβω ( λογο αναγκης ...."εσφηξα" το Galaxy σε τοιχο και το εκανα καδρο...χαχαχαχα ) παλι στην πλεον αγαπημενη μου εταιρια Samsung .

Εδω εχω βρει - θα βρω απαντησεις σε αρκετα ερωτηματα μου για το Nexus :D

Υ.Π ... πρεπει να αλλαξω και avatar ειναι απο την εποχη του N90 .....xaxaxxaxa :D

( λογο αναγκης ...."εσφηξα" το Galaxy σε τοιχο και το εκανα καδρο...χαχαχαχα )

χαχαχαχαχα!!! Αυτο σκεφτομαι να κανω κ γω με το παλιο μου κινητο. Απωθημενο τρελο!!

Καλως ορισες!!

Για εμενα παντως κατα 90% ηρθε o αγιoς βασιλης.Εκει πoυ κoλαω μoνo ειναι μην παω τωρα να τo παρω και σε 1 μηνα ερθει τo Ν4 κoντα στα 400€ πoυ oυτoς η αλλoς ηταν τo budget μoυ και τραβαω τα μαλια μoυ.Kαι μια ερωτηση ρε παιδια η 4.2 εχει δωθει κιoλας για τα yakjuxw?Γιατι στo πλαισιo λεει αμεσα αναβαθμισιμo σε 4.2 jelly bean.Τo ρωταω αυτo με βαση oτι oι περισσoτερoι φιλoι πoυ τo αγoρασαν απo εκει ηταν yakjuxw.

Χαιρομαι που εκανα λαθος σε αλλο post για την τιμη. Το τηλεφωνο αξιζει και με το παραπανω και την προηγουμενη τιμη του

Practice what you preach

Εγώ τόσο το είχα πάρει πριν από 3 μήνες, αλλά εκτός του Ginius έδιναν και ένα candybar Samsung κινητό δώρο :cool: Αυτή ήταν super προσφορά πραγματικά από το Πλαίσιο...

Samsung Galaxy S8

LG G4

Asus Transformer T100

Εγώ τόσο το είχα πάρει πριν από 3 μήνες, αλλά εκτός του Ginius έδιναν και ένα candybar Samsung κινητό δώρο :cool: Αυτή ήταν super προσφορά πραγματικά από το Πλαίσιο...

Μια απο τα ιδια και εγω φιλε μου:)

Practice what you preach

Αυτή που λέτε ήταν προσφορά για τα μέλη του site του πλαισίου και ίσχυε μόνο για ένα σκ. Σήμερα έχουμε γενική πτώση τιμής. Βέβαια σωστά αναφέρουν τα παιδιά ότι παραεισαγβγής σε σκρουτζομάγαζα είχε 310 περίπου εδώ και καιρό. Πάντως εγώ περίμενα ότι ειδικά το πλαίσιο τον άλλο μήνα με τις εκπτώσεις θα έριχνε την τιμή, τηρώντας μια "παράδοση" των τελευταίων χρόνων που θέλει να βγάζουν στις εκπτώσεις ένα κινητό κράχτη. Μήπως αν δεν ξεπουλήσουν στα 299, το ρίξουν κι άλλο σε ένα μήνα λόγω έλευσης του επόμενου νέξους; Γενικά βέβαια η τιμή του κινητού είναι vfm, όπως και του sii που ξεπούλησε στα μεγάλα μαγαζιά στα 269. Θυμάμαι χαρακτηριστικά ένα περιστατικό με μια υπεύθυνη στο πλαισιο στουρνάρη, που είχα πάνω μου 340 ευρώ και μου το άφηνε και καλά 349 και δεν μπορούσε να το αφήσει πιο κάτω δήθεν, και της είχα πει "να δεις που σε 2 μήνες μέχρι τα χριστούγεννα η τιμή του θα έχει πέσει πιο κάτω από τα 340 που δεν μου το άφησες σήμερα, εσείς χάνετε":lol:

Σωστός. Μονο μην ξεχάσεις όταν θα πας για το root, να ενεργοποιήσεις το usb debugging

Καλημέρα και από εμένα

Κατά 99.9% από Δευτέρα θα έχω στα χέρια μου το τερατακ

Καλημέρα συναντώ το παρακάτω πρόβλημα με την εγκατάσταση μιας εφαρμογής.

έχει ξανά αναφερθεί αυτό εδώ μέσα αλλά δεν το βρήκα το θέμα για αυτό συγνώμη για την επανάληψη.

είχα εγκαταστήσει το poweramp .. και διαπίστωσα ότι κατά κάποιο τρόπο έκανε ζημιά στην ένταση όταν μιλούσα με κάποιον .

κάποιοι συνομιλητές λένε ότι ακούνε θόρυβο και εγώ δεν ακούω πλέον καθαρά.

έκανα το λάθος και το έκανα απεγκατάσταση . έλα που όμως οι ρυθμίσεις την έντασης έχουν κρατηθεί και το πρόβλημα παραμένει.

προσπαθώ να το κάνω ξανά εγκατάσταση αλλά μάταια συνέχει μου βγάζει μήνυμα ότι δεν υπάρχει αρκετή διαθέσιμη μνήμη για την εγκατάσταση. ( με όποιον τρόπο και να δοκίμασα και root και από to play)

Έψαξα με το astro explorer αλλά δεν βρίσκω κάποιο φάκελο εφαρμογής μέσα εγκατεστημένο.

γνωρίζει κάποιος που ίσος να υπάρχει κάποιος φάκελος και προκαλεί αυτό το πρόβλημα ή τι πρέπει ίσος άλλο να κάνω ?

(Εννοείται ότι δεν αντέχω ξανά ...restore ) !!

είμαι με μαμά ρομ 4.2.1 και ροοτ.

Goodbye Nexus --Welcome Iphone

• The title was changed to Samsung Galaxy Nexus (I9250)