costas89m Δημ. December 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2012 ξερει κανεις αν γινεται να βαλω δικια μου συντομευση εκει που εχει τις 4 προκαθορισμενες;θελω στην θεση που ειναι τα μηνυματα να βαλω το handset που χρησιμοποιω. Μπορεις απλα βγαλε το εικονιδιο των μυνηματων και βαλε του handcent αυτο εχω κανει και εγω Παράθεση ~B&N~ Proud owner of Nokia:3510,3100, 6600/ siemens Μ65/ SE K800i / Nokia 5800XM/ Samsung Galaxy Nexus/ Asus Zenfone 2 ZE551ML XIAOMI REDMI NOTE 4 (4/64 SD) !!!!!! :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. December 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2012 Μπορεις να μου πεις πως τον εσβησες? Μέσω file manager απλά delete Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexVag Δημ. December 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2012 Στον εργοστασιακό launcher δεν μπορούμε να βγάλουμε την μπάρα αναζήτησης της google?? Δεν το βρήκα πουθενά και τώρα έβαλα τον nova αν θυμαμαι καλα, γιατι εμεινα 1-2 μερες στοκ, αν πας στις εφαρμογες και απενεργοποιησεις το google search φευγει η μπαρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Monolithic Δημ. December 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2012 (edited) Μετα την υποβαθμιση μου σε 4.1.2 συνεχεια μου βγαζει μηνυμα ενημερωσης της 4.2. Εκανα φορς στοπ στο πλαισιο υπηρεσιων της google αλλα μαλλον ειχε κρατημενη καπου την αναβαθμιση της 4.2 γιατι μου λεει οτι εχει κατεβει και ειναι ετοιμη προς εγκατασταση. Καμια λυση? Το αντιμετωπισε καποιος? Edit: ειχε κατεβασμενη μεσα σε ενα φακελο συστηματος την αναβαθμιση. Την εσβησα και ευχομαι να μην ξαναβγαλει ειδοποιηση.... Edited December 9, 2012 by Monolithic Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lacrymosa Δημ. December 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2012 Πάντως το κινητό είναι μια απογοήτευση. Τα κουφά reboot έχουν αυξηθεί. Τα γενικότερα κολλήματα έχουν αυξηθεί. Και ειδικά με τις stock εφαρμογές περισσότερο. Τρανταχτό πράδειγμα ,για μένα, είναι ο αισθητήρας που ανοιγοκλείνει την οθόνη όταν παίρνεις τηλ. Στη μαμα εφαρμογή μέχρι να ανοίξει και πάλι η οθόνη μόλις τελειώσεις την κλήση περνάει πολύ μεγαλύτερο διάστημα συγκριτικά πριν το update (4.2). Επίσης το ίδιο πρόβλημα παρατήρησα και με τη φωτεινότητα. Πραγματικά μεγάλη απογοήτευση απο Google. Συγκριτικά με την τρομερή 4.1 που πραγματικά απογείωσε το scrolling σε super smooth επίεπεδα, ήρθε η μλκια 4.2 και τα διέλυσε ολα. Και το χειρότερο, προσωπικά πιστεύω πως δεν το βλέπω να τσιμπάει διόρθωση πριν την 5.0 Οολα αυτά μετα απο καθαρη εγκατάσταση ή ΟΤΑ; Παράθεση Quote: Λοιπόν τα iPhone που έχουν 512 RAM είναι ποιο καλα και απο αλλα κινητά με 1 Gb RAM γιατί παίζει ρολο και η ποιότητα της μνήμης το υλικό.Η Apple δίνει στους πελάτες της το καλύτερο υλικό και θα είναι πάντα πρωτοπόρα. :clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. December 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2012 Μετα την υποβαθμιση μου σε 4.1.2 συνεχεια μου βγαζει μηνυμα ενημερωσης της 4.2. Εκανα φορς στοπ στο πλαισιο υπηρεσιων της google αλλα μαλλον ειχε κρατημενη καπου την αναβαθμιση της 4.2 γιατι μου λεει οτι εχει κατεβει και ειναι ετοιμη προς εγκατασταση. Καμια λυση? Το αντιμετωπισε καποιος? Edit: ειχε κατεβασμενη μεσα σε ενα φακελο συστηματος την αναβαθμιση. Την εσβησα και ευχομαι να μην ξαναβγαλει ειδοποιηση.... Σε ποιον φάκελο ήταν γιατι και έχω έχω το ίδιο θεματάκι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Monolithic Δημ. December 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2012 Σε ποιον φάκελο ήταν γιατι και έχω έχω το ίδιο θεματάκι... Βλακεια γιατι δεν το σημειωσα. Παντως εδωσα δικαιωματα ρουτ στον es explorer, ανεβηκα ενα φακελο πανω απο την sd card, και αφου εψαξα εναν εναν τους φακελους το βρηκα σε μορφη zip με ακριβως το μεγεθος του αρχειου (69 και κατι mb).. επισης χρειαστηκε να σβησω και ενα αλλο zip που ηταν η ειδοποιηση και ξεκινουσε ota... κατι. Παντως δεν ηταν δυσκολο γιατι τα ζιπ ηταν ελαχιστα... Μετα απο αυτα μπηκα να κανω ενημερωση και μου εβγαλε μηνυμα οτι το συστημα μου ηταν ενημερωμενο. Με 4.1.2... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. December 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2012 εχει κανεις θεμα με τα awakes του Android OS; απο χθες ξεκινησε και συνεχιζει να ειναι 100% της ωρας awake με αποτελεσμα να εχω drain. το περιεργο ειναι οτι δεν αλλαξα τιποτα απολυτως στο κινητο, εχω 1 βδομαδα με την ιδια rom και τα ιδια gapps. ουτε εφαρμογες εβαλα. και κατεβαζει δεδομενα. http://i.imgur.com/DTK4v.png http://i.imgur.com/Ew4Gf.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jnr Δημ. December 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2012 Μπορεις απλα βγαλε το εικονιδιο των μυνηματων και βαλε του handcent αυτο εχω κανει και εγω πως το κανεις;εσβησα το εικονιδιο των μυνηματων αλλα δεν μου επιτρεπει να βαλω αλλο,εχω τον στοκ browser. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. December 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2012 πως το κανεις;εσβησα το εικονιδιο των μυνηματων αλλα δεν μου επιτρεπει να βαλω αλλο,εχω τον στοκ browser. μάλλον προσπαθείς να βάλεις widget για αυτό δεν σε αφήνει.. άνοιξε το μενού βρες το εικονίδιο που θες βγάλτο στην επιφάνεια εργασίας και απο εκεί μετεφερέ το στην μπάρα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkots Δημ. December 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2012 (edited) Καλησπέρα παίδες, νέος κάτοχος GN, πολύ ικανοποιημένος ως τώρα. Έβαλα 4.1.2. και το έκανα yakju, αλλά τώρα με πιέζει να του βάλω 4.2.0 συνέχεια και εγώ δεν θέλω. Υπάρχει τρόπος να κλείσω το auto update σύστημά για ΟΤΑ ή έστω να μη μου βγάζει πια τα notifications? Ευχαριστώ Υ.Γ: Τώρα είδα ότι το συζητάνε και άλλα δύο παιδιά το θέμα αυτό, στην προηγούμενη σελίδα. Sorry for the msg. Edited December 9, 2012 by dimkots Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mayumura Δημ. December 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2012 (edited) Εγω πάντως προτιμησα να στραφω σε custom rom πριν γυρίσω στην 4.1.2 κ δεν το μετανοιωσα καθόλου. Πέρασα την τελευταία rasbean (8/12) με trinity kernel κ το κινητό απλά πετάει. Δεν κολλάει καθόλου κ πουθενά. Μόνο το μικρό λαγκ της κάμερας παρέμεινε, το οποίο δεν με ενοχλούσε ούτε στην στοκ rom. Αν κ ήταν το πρώτο μου flashαρισμα όλα πήγαν καλά κ πλέον μετά από 10 μέρες άρχισα να απολαμβανω ξανά το κινητό. ΥΓ: πέρασα επιτέλους κ τα zenyth softkeys :p Edited December 9, 2012 by mayumura Παράθεση Τhe difference between genius & stupidity is that genius has limits... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. December 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2012 Μετα την υποβαθμιση μου σε 4.1.2 συνεχεια μου βγαζει μηνυμα ενημερωσης της 4.2. Εκανα φορς στοπ στο πλαισιο υπηρεσιων της google αλλα μαλλον ειχε κρατημενη καπου την αναβαθμιση της 4.2 γιατι μου λεει οτι εχει κατεβει και ειναι ετοιμη προς εγκατασταση. Καμια λυση? Το αντιμετωπισε καποιος? Edit: ειχε κατεβασμενη μεσα σε ενα φακελο συστηματος την αναβαθμιση. Την εσβησα και ευχομαι να μην ξαναβγαλει ειδοποιηση.... Φυσικά κ την είχε κατεβασμένη.Εμένα μονο του την έκανε την αναβάθμιση....και δεν είχα τπτ ανοιχτό. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adricla Δημ. December 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2012 Εγω πάντως προτιμησα να στραφω σε custom rom πριν γυρίσω στην 4.1.2 κ δεν το μετανοιωσα καθόλου. Πέρασα την τελευταία rasbean (8/12) με trinity kernel κ το κινητό απλά πετάει. Δεν κολλάει καθόλου κ πουθενά. Μόνο το μικρό λαγκ της κάμερας παρέμεινε, το οποίο δεν με ενοχλούσε ούτε στην στοκ rom. Αν κ ήταν το πρώτο μου flashαρισμα όλα πήγαν καλά κ πλέον μετά από 10 μέρες άρχισα να απολαμβανω ξανά το κινητό. ΥΓ: πέρασα επιτέλους κ τα zenyth softkeys :p Αν μπορεις να μας δωσεις το link.τις rom.. Και αν εχει δοκιμασει καποιος ας μας προτεινει καποια rom.. Δεν θελω αυτο τον φακελο 0/. Τις 4.2.1!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mayumura Δημ. December 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2012 Αν μπορεις να μας δωσεις το link.τις rom.. Και αν εχει δοκιμασει καποιος ας μας προτεινει καποια rom.. Δεν θελω αυτο τον φακελο 0/. Τις 4.2.1!! Το λινκ για τη Ρομ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2015339 κ για τον κερνελ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1455874 Αν ακολουθησεις τις οδηγίες δε θα έχεις κάποιο πρόβλημα. Εγώ πάντως δεν αντιμετωπισα κανένα :thumbup: Παράθεση Τhe difference between genius & stupidity is that genius has limits... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adricla Δημ. December 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2012 Ο κερνελ γινεται instal μεσω clockwork ?? Ποιον θα κατεβασω τον 512 η τον 384? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mayumura Δημ. December 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2012 Ο κερνελ γινεται instal μεσω clockwork ?? Ποιον θα κατεβασω τον 512 η τον 384? Κατεβαζεις όποιον θες. Εγώ κατέβασα τον 384. Λογικά μπορείς να τον περάσεις κ με cwm, καλό είναι όμως να τα περάσεις (rom &kernel) με το twrp(goo manager στο playstore) που προτείνουν οι δημιουργοί. Παράθεση Τhe difference between genius & stupidity is that genius has limits... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oykas2001 Δημ. December 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2012 Εγώ πάντως σήμερα που είχα άπλετο χρόνο, είπα να κάνω μια προσπάθεια να κάνω format το κινητό μπας και φτιάξει το bluetooth (στοκ 4.2.1), αλλά φευ... Τίποτα... Έκανα από τις ρυθμίσεις επαναφορά, τίποτα... Προσπάθησα να κάνω σε 4.2 ή και πιο πριν με το toolkit, δεν τα κατάφερα, παρ' όλο που δοκίμασα πολλές φορές, ενώ κατέβαζε το firmware, δεν έκανε τίποτα, το κατέβασα και manual, αλλά πάλι τίοπτα... Εννοείται το πρόβλημα παραμένει... Παράθεση Ericsson GH 688 --> Nokia 7110 --> Siemens SL45 --> Nokia 6510 --> Nokia 6600 --> Motorola MPx 220 --> Mitac MIO A701 --> Motorola RAZR V3 --> HTC Touch --> Motorola V525 --> iPhone 3G --> SE x10 mini --> LG P970 --> SGN i9250 --> i9505 --> iPhone 5s 16 GB --> iPhone 6 64GB --> iPhone 7 plus 256GB ---> iphone SE 128GB ---> iphone SE 2020 256 GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Argonath Δημ. December 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2012 Κάπου διάβασα ότι για τα reboot στην συσκευή στην 4.2.1 μπορεί να ευθύνεται το πρόγραμμα HD Widgets:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkots Δημ. December 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2012 Βλακεια γιατι δεν το σημειωσα. Παντως εδωσα δικαιωματα ρουτ στον es explorer, ανεβηκα ενα φακελο πανω απο την sd card, και αφου εψαξα εναν εναν τους φακελους το βρηκα σε μορφη zip με ακριβως το μεγεθος του αρχειου (69 και κατι mb).. επισης χρειαστηκε να σβησω και ενα αλλο zip που ηταν η ειδοποιηση και ξεκινουσε ota... κατι. Παντως δεν ηταν δυσκολο γιατι τα ζιπ ηταν ελαχιστα... Μετα απο αυτα μπηκα να κανω ενημερωση και μου εβγαλε μηνυμα οτι το συστημα μου ηταν ενημερωμενο. Με 4.1.2... :) Μπορεί κάποιος να μου πει πώς να "ανέβω ένα φάκελο πάνω από την sd card" με τον es explorer? Είμαι root και έχω 4.1.2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. December 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2012 Κάπου διάβασα ότι για τα reboot στην συσκευή στην 4.2.1 μπορεί να ευθύνεται το πρόγραμμα HD Widgets:worry: Το είχα εγκατεστημένο είναι αλήθεια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Monolithic Δημ. December 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2012 Μπορεί κάποιος να μου πει πώς να "ανέβω ένα φάκελο πάνω από την sd card" με τον es explorer? Είμαι root και έχω 4.1.2 Πρωτα απ' ολα πηγαινε στις ρυθμισεις του ρουτ εξπλορερ, μετα επιλογες ρουτ. Εγω τα τσεκαρα ολα. Μετα βγηκα απο τις ρυθμισεις και οπως εβλεπα τα περιεχομενα της καρτας μου, πατησα στο εικονιδιο που εγραφε "πανω" και μπηκα στο συστημα. Μετα εψαξα εναν εναν τους φακελους και οταν το βρηκα, με παρατεταμενη πιεση πανω του επελεξα την διαγραφη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkots Δημ. December 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2012 Πρωτα απ' ολα πηγαινε στις ρυθμισεις του ρουτ εξπλορερ, μετα επιλογες ρουτ. Εγω τα τσεκαρα ολα. Μετα βγηκα απο τις ρυθμισεις και οπως εβλεπα τα περιεχομενα της καρτας μου, πατησα στο εικονιδιο που εγραφε "πανω" και μπηκα στο συστημα. Μετα εψαξα εναν εναν τους φακελους και οταν το βρηκα, με παρατεταμενη πιεση πανω του επελεξα την διαγραφη. Ευχαριστώ πολύ, done. Θυμάσαι αν και το ota-- αρχειο που έσβησες 1) ήταν στον ίδιο φάκελο? 2) ήταν .zip? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Monolithic Δημ. December 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2012 Ευχαριστώ πολύ, done. Θυμάσαι αν και το ota-- αρχειο που έσβησες 1) ήταν στον ίδιο φάκελο? 2) ήταν .zip? Νομιζω δεν ηταν στον ιδιο φακελο, αλλα ναι, ηταν ζιπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. December 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2012 Το προσωρινό αρχείο .zip που αποθηκεύεται για το OTA είναι στο /cache. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts