Jump to content

Samsung Galaxy Nexus (I9250)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

εχω καποιον γνωστο που μενει μονιμα αγγλια.μιλησα μαζι του για να του στειλω χρηματα να μου στειλει το νεξυς 4.γνωριζει κανεις πως μπορω να μεταφερς τα χρηματα μου ευκολα κ χωρις πολλες κρατησεις?απο εκει αν με το στειλει με ταχυδρομειο ,γτ τ κουριερ ειναι πολυ ακριβο ,θα πληρωσω τπτ φορους σε τελωνειο?

• Απαντήσεις 10χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Οι χάρτες παίζουν κανονικότατα στην 4.2.1, τους δοκίμασα σήμερα. Αναφέρω οτι πλέον παίζουν και στο play store στα 15ευρω και σε σχεση με τα αρχικα 30 που ζηταγαν, φαίνεται καλη τιμη. Ήδη αυτοί του play store ειναι του 12 και θα παίρνουν αναβαθμισεις. Τους εχουν και για 7 μέρες δοκιμή free πάντως μέσω του play store, την έκδοση που σας λέω, μετα αν θες με 15ευρω ξεκλειδώνεις κανονικα το προγραμμα.

Μια παρατήρηση μόνο...

Το Mireo που αγοράζεις μέσω του play store δεν έχει δωρεάν αναβαθμίσεις. Είναι μια και έξω. Αν διαβάσεις τα αστεράκια (*) που έχει στο τέλος της περιγραφής, το λέει.

*GR (GeoIntelligence including Speed Camera Alerts, one-time only map, no updates)

Δεν νομίζω να πιστεύεις ότι οι κλέφτες οι Έλληνες θα έδιναν έτσι εύκολα και φτηνά δωρεάν αναβαθμίσεις έτσι; :rolleyes:

30 ακατέβατα εάν θες αναβαθμίσεις... και τα updates τα παίρνεις μέσα από την εφαρμογή (αφού πρώτα κάνει 34 check να δει αν την έχεις αγοράσει όντως) και αν είσαι τυχερός και δεν σκαλώσει κάπου η δουλειά, τα παίρνεις....

@ikskarda

Beautiful Widgets, Fancy Widgets,

και για πιο απλά πράγματα: Transparent Clock Widget, Eye In the Sky

Νομίζω τα 2 τελευταία είναι και δωρεάν... Ειδικά το Eye in the Sky είναι και πολύ όμορφο...

Edited by ptmax13

Αποστόλης

παιδες ψαχνω ενα weather widget το οποιο να μου δειχνει λεπτομεριες για θερμοκρασια καθε φορα για το μερος που βρισκομαι, ειτε Αθηνα,ειτε Πειραια, ειτε σε αλλη πολη ακομα και εξωτερικο, αλλα να μην χρειαζεται να δουλευει με gps, να δουλευει ειτε με wifi ειτε data enabled + 3g ...

μπορει να γινει κατι τετοιο και να κανει και εντοπισμο τοποθεσιας κατα προσεγγιση και να μην χρειαζεται το gps ?

αν ναι ποιο widget υπαρχει ?

Μπορείς να δοκιμάσεις και αυτά τα δύο

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.Elecont.WeatherClock&feature=search_result#?t=W10.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bellshare.beweatherfree&feature=search_result#?t=W10.http://

Μια παρατήρηση μόνο...

Το Mireo που αγοράζεις μέσω του play store δεν έχει δωρεάν αναβαθμίσεις. Είναι μια και έξω. Αν διαβάσεις τα αστεράκια (*) που έχει στο τέλος της περιγραφής, το λέει.

Οντως δεν το είχα δει. Άρα στα 30 πάλι :wacko:

Εγκαθιστάς αυτό http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1392310 στο pc σου και ακολουθείς τις οδηγίες της πρώτης σελίδας για μετατροπή σε yakju. Ουσιαστικά εγκαθιστάς το factory image από τη google.

Μα είναι ηδη με την μετατροπή αδερφέ.Απλα θέλω εναν οδηγό για να γυρίσω στην 4.1.2.Ποιος ξέρει;;;;;;;;;;;;;

κατεβαζεις την 4.1.2 μεσω του toolkit και την φλασαρεις, τοσο απλο. Τα λεει και στους οδηγους ρε παιδια
All it takes is a swipe...

Αυτό σου είπα κι εγω.

Δε σου είπα να το ξανακάνεις μετατροπή. Απλά φλάσαρε το factory image.

Edited by kostas1976

Αναφορικά με το Ginius Driver (όσοι το πήραν με την προσφορά του Πλαισίου) πρέπει να επικοινωνήσετε με την ngi.gr (στο site τους). Εγώ το έκανα και σήμερα μου έστειλαν λύση η οποία δουλεύει με την 4.2.1. Ουσιαστικά είναι αυτό που είχε ποστάρει και κάποιο άλλο παιδί πιο πριν στο forum με αποστολή καινούριου .apk, το οποίο όμως μάλλον δεν δουλεύει σε όλους γιατί πρέπει να έχει καταχωρηθεί χειροκίνητα στο σύστημα από την Ngi.

Μεταξύ των άλλων μου είπαν το εξής:

"Απλά να σας ενημερώσω πως το λογισμικό που δίνει το Πλαίσιο ως δώρο με τις συσκευές δεν έχει δικαιώματα για αναβαθμίσεις. Αυτό σημαίνει πως ο μόνος τρόπος για να λυθεί άμεσα το πρόβλημα είναι να προμηθευτείτε τα δικαιώματα αναβαθμίσεων (18 ευρώ). Κατ’ εξαίρεση (και ως εξυπηρέτηση, δεδομένου ότι είναι σχετικά πρόσφατη η αγορά σας), υπάρχει δυνατότητα να γίνει μία αναβάθμιση, επειδή όμως αυτή η διαδικασία απαιτεί χειροκίνητη πρόσβαση στο σύστημα, θα χρειαστεί χρόνος (περίπου 2-3 μέρες). "

Οπότε ουσιαστικά μετά το clean install της 4.2.1 το μόνο πρόβλημα που παρατηρώ είναι η καθυστέρηση στην κάμερα. Όλα τα άλλα δουλεύουν μια χαρά, το ΒΤ επανήλθε και η διάρκεια της μπαταρίας σε σχέση με την 4.1.2 είναι λίγο καλύτερη (σε σχέση με την 4.2 είναι πολύ καλύτερη).

Nokia 5110, Nokia 8210, Nokia 7250, E-Ten Glofiish X500, Samsung SGH-ZV60, Acer Neotouch F1, Samsung Galaxy Nexus, Samsung Duos 1182, LG Nexus 5, Microsoft Lumia 640 DS, Doogee X5 Pro, Honor 5X, OnePlus 5, Honor 20 Lite, Samsung S21+

κατεβαζεις την 4.1.2 μεσω του toolkit και την φλασαρεις, τοσο απλο. Τα λεει και στους οδηγους ρε παιδια

Μην εξάπτεσαι φιλε μου.Μια ερωτηση εκανα.Το αν ειναι απλο η οχι το ξερει ο καθενας μας.Να σαι καλα παντως.Ευχαριστω.

Δεν εξαπτομαι φιλε μου απλα το εχουμε ξαναπει αλλα αν δεις στις πρωτες γραμμες του thread @XDA γραφει τι πρεπει να κανεις, τελος παντων απλα του καρφωνεις το ιmage και δεν χρειαζεται τπτ αλλο, υποψιν θα χαθουν ολα τα δεδομενα της SD
All it takes is a swipe...

Pappasi και γω στοκ ειμαι απο πανω μεχρι κατω αλλα κ ανρουτ αλλα σε συγκεκριμενα θεματα εχει διαφορα το κινητο απο την 4.1.2.

Η εναλλαγη απο πλαγια στο κατακορυφο αλλα κ αντιστροφα για παραδειγμα (οχι μονο στο μενου της καμερας), γενικα αυτη η σμουθ αισθηση που υπηρχε εχει μειωθει, η μπαταρια κατα την γνωμη μου εχει μεγαλυτερες απαιτησεις κ δυστηχως η φωτεινοτητα της οθονης μειωθηκε και αυτο κανει μπαμ.

Κατα τα αλλα ουτε το κοκκινο λεντ μου εμφανιστηκε αλλα ουτε με το bluetouth ειχα προβλημα.(το κρασαρισμα δε το αναφερω γιατι εμφανιστηκε σε πολλα κινητα ακουσα).

Την 4.2.1 την περασα καθαροτατα με επαναφορα εργοστασιακων πριν κ μετα.

οι χάρτες mireo σου παίζουν κανονικά...?

έβαλες το λογαριασμό που είχες...?

εμένα κρασάρει...

οι χάρτες mireo σου παίζουν κανονικά...?

έβαλες το λογαριασμό που είχες...?

εμένα κρασάρει...

Δεν τους έχω.Μακάρι να μπορουσα να βοηθήσω.

Καλησπέρα, να πω και εγώ ένα πρόβλημα που έχω με τον dolphin. Ενώ δούλευε κανονικά και μετά την 4.2.1 εδώ και 3-4 ημέρες μου παρουσιάζει το εξής που το έχει και ο stock browser. Όταν έκανα zoom in με τα 2 δάχτυλα το κείμενο αμέσως προσαρμοζόταν στην οθόνη. Τώρα με το που κάνω την ίδια κίνηση το κείμενο μένει όπως ήταν πριν το zoom και για να προσαρμοστεί στην οθόνη πρέπει μετά τα κάνω και διπλό tab.

το γλειφιτζουρι το βλεπεις....που ειναι σε γραμμα J? Δεν το εχω δει ποτε πουθενα...και μονο μια φορα καταφερα να το δω...

Σε daydream το βγάζει σίγουρα πάντως.

Γυρισα στην 4.1.2 και δεν αλλαζω αν δεν βγει αλλη αποδεδειγμενα καλυτερη.

Ολα τα αντεχα στην 4.2.1 εκτος απο τα κολληματα (1-2 random ανα ημερα)...

Σε daydream το βγάζει σίγουρα πάντως.

ναι αλλα δεν εχω 4.2.1 αλλα 4.1.2 :O

Phone: OnePlus 3T 64GB

ROM : Oxygen OS 4.5.1 [superSU]

Recovery: TWRP 3.1.1-x blu_spark v54

Kernel: Blu_spark_r202

[sIGPIC][/sIGPIC]

@vadergr σε ακολουθώ κ γω σιγά σιγά. Δεν την παλευω άλλο με την 4.2.1. αν κ είχα λίγες μέρες εμπειρία με την 4.1.2 δεν είχα κανένα θέμα
Τhe difference between genius & stupidity is that genius has limits...

@vadergr σε ακολουθώ κ γω σιγά σιγά. Δεν την παλευω άλλο με την 4.2.1. αν κ είχα λίγες μέρες εμπειρία με την 4.1.2 δεν είχα κανένα θέμα

δεν παλευοταν αλλο.Με το ΒΤ βασανιστηκα (ξαναπερασα την ρομ και ξανα απο την αρχη ολα) αλλα το ξεπερασα.Κατι αλλα παιδικα lag δεν με πειραζαν καθολου (rotation καμερας) ουτε φυσικα η ηλιθια μεταφραση στο charged ("χρεωστηκε" !!! ).

Αλλα να μου κολλαει στα καλα καθουμενα και να πρεπει να βγαζω την μπαταρια πλεον ξεπερασε την ανεχεια μου.

Αυτο που μου την σπαει τωρα με την 4.1.2 ειναι οτι μου βγαινει συνεχως ειδοποιηση να βαλω την 4.2 :p

Πως ξεφορτωνομαστε την ειδοποιηση?

δεν παλευοταν αλλο.Με το ΒΤ βασανιστηκα (ξαναπερασα την ρομ και ξανα απο την αρχη ολα) αλλα το ξεπερασα.Κατι αλλα παιδικα lag δεν με πειραζαν καθολου (rotation καμερας) ουτε φυσικα η ηλιθια μεταφραση στο charged ("χρεωστηκε" !!! ).

Αλλα να μου κολλαει στα καλα καθουμενα και να πρεπει να βγαζω την μπαταρια πλεον ξεπερασε την ανεχεια μου.

Αυτο που μου την σπαει τωρα με την 4.1.2 ειναι οτι μου βγαινει συνεχως ειδοποιηση να βαλω την 4.2 :p

Πως ξεφορτωνομαστε την ειδοποιηση?

Αν δεν κανω λαθoς τo εχει πει αυτo καπoιoς φιλoς.Πας settings - apps - all και κανεις disable τo google framework.Αυτo πoυ πατoυσες για να σoυ ερθει η ΟΤΑ.

ΠΡΙΝ. SE XPERIA X1 SILVER

ΥΣΤΕΡΑ. SAMSUNG GALAXY NEXUS

ΤΩΡΑ XIAOMI REDMI NOTE 9 PRO

Δεν το γνωρίζω αυτό δυστυχώς. Αλλά αν είναι να αποφύγουμε τα υπόλοιπα χάλια μικρό το κακό
Τhe difference between genius & stupidity is that genius has limits...

Εδώ και λίγες μέρες είμαι "αναβαθμισμένος" σε 4.2.1. Ενώ τις πρώτες μέρες όλα πήγαιναν μια χαρά, (εκτός από το lag της κάμερας) σήμερα διαπίστωσα αρκετά κολλήματα κατά τη χρήση του instagram και γενικότερα του κινητού. Η εφαρμογή κολλούσε και όταν την έκλεινα για να γυρίσω στην αρχική οθόνη του κινητού, για λίγα δευτερόλεπτα δεν εμφανίζονταν κανένα εικονίδιο, από αυτά που έχω τοποθετήσει εκεί! Επίσης να αναφέρω ότι δεν έχω δει κάποια καλυτέρευση της μπαταρίας. Να σημειώσω ότι όλες οι αναβαθμίσεις έχουν γίνει μέσω ΟΤΑ, είμαι Rooted και Unlocked Bootloader από την πρώτη μου "επαφή" με το κινητό!

GH388, Nokia 3210, Nokia 3310, Nokia 6310i, Sharp GX15, Sony Ericsson K510i, Moto E770v, Moto RAZR V3i, Nokia E51, HTC Desire, maguro, mako, hammerhead, shamu, angler, marlin, taimen, bonito, coral, redfin, oriole, cheetah, husky & iPad 9th

ρε παιδιά αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα τις τελευταίες μέρες...είμαι με την 4.2.1 και συγκεκριμένα την xylon 10...φοβερή Ρομ,ως τώρα κανένα παράπονο γενικά, το μόνο θέμα που έχω είναι με το facebook...το οποίο αρνείται κατηγορηματικά να με ειδοποιήσει για οτιδήποτε. Απο μηνύματα μέχρι διάφορες ειδοποιήσεις γενικότερα...ο μόνος τροπος για να δω αν έχω κάτι είναι να μπω στο facebook...το αντιμετωπίζει άλλος αυτό το πρόβλημα;;;

Καλησπέρα σε όλους έχει κανεις θέμα με το κλείσιμο ή την επανεκκίνηση του τηλεφώνου στα καλα καθούμενα;Ειμαι με 4.2.1.
The question is not...when i'll stop, but who's going to stop me

• The title was changed to Samsung Galaxy Nexus (I9250)