left_ace Δημ. October 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2012 Κατεβασα τον Οπερα και μου βγαζει συνεχεια ενα πλαισιο για να κατεβει ενα αρχειο μεσα στο κινητο.Αν πατησω ναι μου το κατεβαζει στα download.Συνεχιζει ομως παλι να μου βγαζει αυτο το πλαισιο και καταντα κουραστικο-ενοχλητικο γιατι δε σ αφηνει να κανεις τη δουλεια σου.Απ το καταλαβα αυτο το αρχειο πρεπει να εχει σχεση με το φλας περιεχομενο (που δεν υποστηριζει η 4.1.2).Τ πρεπει να κανω;Σε πιο φακελο πρεπει να το κατεβασω αυτο το αρχειο για να συνεχισω να εχω τον Οπερα; Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cdcd_x Δημ. October 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2012 Κατεβασα τον Οπερα και μου βγαζει συνεχεια ενα πλαισιο για να κατεβει ενα αρχειο μεσα στο κινητο.Αν πατησω ναι μου το κατεβαζει στα download.Συνεχιζει ομως παλι να μου βγαζει αυτο το πλαισιο και καταντα κουραστικο-ενοχλητικο γιατι δε σ αφηνει να κανεις τη δουλεια σου.Απ το καταλαβα αυτο το αρχειο πρεπει να εχει σχεση με το φλας περιεχομενο (που δεν υποστηριζει η 4.1.2).Τ πρεπει να κανω;Σε πιο φακελο πρεπει να το κατεβασω αυτο το αρχειο για να συνεχισω να εχω τον Οπερα; μια σελιδα πισω η απαντηση σου...κατεβασε και κανε install τον flash player απο την adobe, και μετα με τον οπερα ή mozilla beta θα εχεις και flash στις σελιδες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
McLarenThomas Δημ. October 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2012 Βασικα θελω να ρωτησω κατι που το εχω απορια εδω κ καιρο,οταν φτανει η μπαταρια γυρω στο 30%,απο κει και περα πεφτει πολυ γρηγορα, οταν ειναι σε deep sleep.Ειναι φυσιολογικο να συμβαινει αυτο?Το κανει απο την αρχη κ σε ολες τις εκδοσεις android, απο 4.04 εως 4.1.2 μεχρι τωρα. Και επισης ξερετε κανενα μαγαζι ή site στην Ελλαδα που να εχει extended battery? Εκτος απο expansys. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. October 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2012 μια σελιδα πισω η απαντηση σου...κατεβασε και κανε install τον flash player απο την adobe, και μετα με τον οπερα ή mozilla beta θα εχεις και flash στις σελιδες Ναι φιλε μου αυτο που το κατεβαζουμε;http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=27661&stc=1&d=1350911610 Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The Ace Δημ. October 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2012 Ναι φιλε μου αυτο που το κατεβαζουμε; 5" Google Search Flash Player 11.1 for Android 4.0 Παράθεση Samsung Galaxy S8 LG G4 Asus Transformer T100 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. October 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2012 Βασικα θελω να ρωτησω κατι που το εχω απορια εδω κ καιρο,οταν φτανει η μπαταρια γυρω στο 30%,απο κει και περα πεφτει πολυ γρηγορα, οταν ειναι σε deep sleep.Ειναι φυσιολογικο να συμβαινει αυτο?Το κανει απο την αρχη κ σε ολες τις εκδοσεις android, απο 4.04 εως 4.1.2 μεχρι τωρα. Και επισης ξερετε κανενα μαγαζι ή site στην Ελλαδα που να εχει extended battery? Εκτος απο expansys. Πρεπει να ναι προβλημα του νεξους αυτο και της μαμα μπαταριας..το εχω δει σε παρα πολλα νεξους. Δεν ξερω τι φταιει, αν ειναι η παρτιδα ή κατι αλλο αλλα συμβαινει. Και μενα το κανει απο οταν το πηρα, συγκεκριμενα απο το 25 στο 15 πεφτει γρηγορα. Ισως η extended να μην εχει θεμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cdcd_x Δημ. October 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2012 Ναι φιλε μου αυτο που το κατεβαζουμε αυτο ειναι ουσιαστικα η διαφημιση ή το βιντεακι που θα ανοιγε στην σελιδα αν ειχες εγκατεστημενο σωστα τον adobe player...αν τα κανεις ολα σωστα δεν θα σου εμφανιζεται μετα τετοιο πραγμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. October 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2012 ΠΡΟΣΟΧΗ οποιος δεν εχει κανει ακομα αναβαθμιση απο 4.0.4 σε 4.1 να μην την κανει γιατι δημιουργει προβληματα στο κινητο ,σημα,wifi,boot,κλπ.Οταν βγει η 4.2 τοτε να αναβαθμισει.ΜΟΥ ΤΟ ειπε τεχνικος σημερα οταν τον ρωτησα για επικειμενη αγορα μου,και με προειδοποιησε να μην την κανω.Επισης για εξοικονομηση μπαταριας εχουμε κλειστα τα παντα,δεδομενα,bt,wifi,auto rotation,και φωτεινοτητα στο 60-70% μαξιμουμ,θα δειτε διαφορά εκτος αν ολη μερα σερφαρετε η ενναλακτικη ειναι να βγαλετε οφ τις αυτοματες ενημερωσεις,και να μειωσετε την φωτεινοτητα στο 40-50% σε κλειστο χωρο πχ.:rolleyes: :!::!::!::!::!::!::!: Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spazoklabanias Δημ. October 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2012 Αυτος ο τεχνικος που στο ειπε αυτο πού σπουδασε,στη βοϊδοσχολη του Μπάκα? Απο την 4.0.4 σου ειπε στην 4.1.1? Τι να σου πω δεν ξερω,εγω το κινητο το αγορασα με την 4.1.1 πανω και δεν ειχα ποτε προβλημα εδω και 2 μηνες. Για εξοικονομηση μπαταριας,αν επισης κλεισεις τελειως το κινητο μαζι με ολα αυτα που λες,θα εχεις ακομη καλυτερη αυτονομια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. October 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2012 Αυτος ο τεχνικος που στο ειπε αυτο πού σπουδασε,στη βοϊδοσχολη του Μπάκα? Απο την 4.0.4 σου ειπε στην 4.1.1? Τι να σου πω δεν ξερω,εγω το κινητο το αγορασα με την 4.1.1 πανω και δεν ειχα ποτε προβλημα εδω και 2 μηνες. Για εξοικονομηση μπαταριας,αν επισης κλεισεις τελειως το κινητο μαζι με ολα αυτα που λες,θα εχεις ακομη καλυτερη αυτονομια. Φιλε μου δεν ξερω και εγω βοηθεια θελω να αποφασισω,πολλοι λενε πολλα ποιον να πρωτοπιστεψεις.Ο ανθρωπος ειναι σοβαρος,τωρα που σπουδασε δεν με αφορα,αλλα συμφερον απο εμενα δεν ειχε,μπορει να μην καταλαβα και εγω καλα,δεν χρειαζεται να ειρωνευομαστε.:confused: Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. October 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2012 ότι να'ναι...λεβέντης ο ''μηχανικός''... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. October 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2012 Πήρα το κινητό με 4.0.4 και ήταν εξαιρετικό. Έβαλα 4.1.1 από τη στιγμή που βγήκε και ήταν ακόμα καλύτερο. Εσχάτως έβαλα και 4.1.2 και είναι ουσιαστικά το ίδιο με πριν. Παρακολουθώ τις εξελίξεις του android όσο μου επιτρέπει ο χρόνος μου και μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι αυτά που περιγράφει ο γνωστός σου είναι αποκυήματα της φαντασίας του. Είμαι βέβαιος ότι τα ίδια θα σου πει η πλειοψηφία των φίλων που γράφουν εδώ μέσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jiimmygian Δημ. October 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2012 Εδω και δυο μερες εχω προβλημα με το viber. Μια κολλαει μια δουλευει. Αυτη τη στιγμη για παραδειγμα δε στελνει μηνυματα. Εχω 4.1.2 και δοκιμασα και με wi-fi και με 3g. Υποψιαζιομαι οτι υπαρχει προβλημα συμβατοτητας με την 4.1.2 . Αντιμετωπιζει αλλος παρομοιο προβλημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. October 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2012 Παιδιά μια ερώτηση, υπάρχει κάποιο call recorder που να δουλεύει στο nexus? Αύριο θα πω και εγώ τις εντυπώσεις μου αλλά ρωτάω από περιέργεια μιας και είναι κατασκευής Samsung που δεν τα πάει καλά με αυτά τα πράγματα! :p Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tse88 Δημ. October 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2012 παιδια ενδιαφερομαι να αγορασω το nexus τωρα που επεσε και η τιμη του αρκετα... κατι ακουσα οτι δν εχει ραδιοφωνο ισχυει;;; στο λευκο αλλου βλεπω γραφει οτι εχει και αλλου δν αναφερει τιποτα, για πειτε ρε παιδια γιατι ακουω αρκετα ραδιοφωνο μην κανω καμια πατατα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtutis Δημ. October 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2012 παιδια ενδιαφερομαι να αγορασω το nexus τωρα που επεσε και η τιμη του αρκετα... κατι ακουσα οτι δν εχει ραδιοφωνο ισχυει;;; στο λευκο αλλου βλεπω γραφει οτι εχει και αλλου δν αναφερει τιποτα, για πειτε ρε παιδια γιατι ακουω αρκετα ραδιοφωνο μην κανω καμια πατατα.... Φίλε μου το nexus δεν έχει κεραία για ραδιόφωνο... Μπορείς να βάλεις ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΟ ραδιόφωνο αλλά θα πρέπει να πληρώσεις στον πάροχό σου για κάποιο data plan... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tse88 Δημ. October 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2012 ευχαριστω φιλε αλλα μου φαινεται απιστευτο ενα τοσο καλο κινητο να μην εχει ραδιοφωνο...τελειως χαζοι ειναι;;;; χανουν τοσους πελατες.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. October 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2012 Εδω και δυο μερες εχω προβλημα με το viber. Μια κολλαει μια δουλευει. Αυτη τη στιγμη για παραδειγμα δε στελνει μηνυματα. Εχω 4.1.2 και δοκιμασα και με wi-fi και με 3g. Υποψιαζιομαι οτι υπαρχει προβλημα συμβατοτητας με την 4.1.2 . Αντιμετωπιζει αλλος παρομοιο προβλημα; ''Viber is currently experiencing issues related to our hosting provider, Amazon. They're working on it & we'll update you soon. Apologies.'' Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jiimmygian Δημ. October 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2012 Αρα ειναι γενικο θεμα και οχι της 4.1.2. Ευχαριστω για την απαντηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SuiGeneris Δημ. October 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2012 ΑΠΟΡΙΑ: Στο google maps-ρυθμισεις-σχετικα με... λεει samsung yakju και στο Μενου - Ρυθμισεις - Σχετικα με το τηλεφωνο: ο Αριθμος Εκδοσης (τερμα κατω) ειναι JZ054K. Tελικά είμαι google branded ή samsung branded? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftis69 Δημ. October 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2012 yakju = google Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SuiGeneris Δημ. October 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2012 yakju = google Ευχαριστώ!Πως μπορώ να αλλάξω τον kernel? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ASDF Δημ. October 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2012 ευχαριστω φιλε αλλα μου φαινεται απιστευτο ενα τοσο καλο κινητο να μην εχει ραδιοφωνο...τελειως χαζοι ειναι;;;; χανουν τοσους πελατες.... Δεν τους πολυενδιαφέρει. Τα Nexus είναι πάνω απ'όλα Developer phones και μετά commercial phones. Βασίζονται στο να έχουν τα απαραίτητα χαρακτηριστικά για μελλοντικη αναπτυξη εφαρμογών. Ανάγκες του μέσου καταναλωτή όπως φοβερή κάμερα, ραδιόφωνο, επεκτάσιμη μνήμη κτλ. έρχονται δεύτερα. Παράθεση Όχι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. October 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2012 (edited) Πρώτα από όλα το ραδιόφωνο δεν είναι κομμάτι του android Δεν υπάρχει στοκ εφαρμογή ραδιοφώνου , υπάρχουν μόνο οι εφαρμογές του κάθε κατασκευαστή Δεν έκατσε ποτέ η google να ασχοληθεί με το ζήτημα , ούτε και πρόκειται από ότι φαίνεται . Η μη ύπαρξη sd έχει επιλεγεί γιατί τη θεωρεί καλύτερη λύση η μαμά εταιρεία , οχι επειδή είναι "έλλειψη". Επειδή όμως είναι και εμπορική συσκευή (αυτό με το developer's phone καταντάει υπερβολή.. εγώ απλά το θεωρώ το "iPhone" της google , με την έννοια που το αντιλαμβάνεται φυσικά η google ) θα μπορούσε να έχει τουλάχιστον και εκδόσεις με παραπάνω μνήμη. Προσωπικά πάντως μια χαρά θεωρώ τα 16GB και για μένα αλλά και τους περισσότερους χρήστες. Μια 64αρα έκδοση ίσως ήταν περιττή , αλλά μια 32αρα θα χρησίμευε σε πολλούς. Edited October 23, 2012 by qsis Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noiz Δημ. October 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2012 Μιας και αναφέρθηκε το θέμα με την SD, ένα ενδιαφέρον και διαφωτιστικό άρθρο επ' αυτού. http://www.androidcentral.com/why-nexus-devices-have-no-sd-card Παράθεση Nexus 5: Pure Nexus 7.1.2 | Nova Launcher Ασύρματο Μητροπολιτικό Δίκτυο Αθηνών - http://www.awmn.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts