qsis Δημ. October 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2012 Quadrant βγάζει 2316, Antutu 6533, αντίστοιχα νούμερα με το 2Χ, ίσως λίγο χειρότερα. πιστευω οτι τα benchmark στη προκειμενη περιπτωση δεν εχουν ιδιαιτερο νοημα, αλλα η εμπειρια χρησης του πολυ καλου λειτουργικου σε συνδυασμο με μια αρκετα ικανη συσκευη :) στο 4.1 σε πολλες περιπτωσεις τα νουμερα των benchmark ειναι μικροτερα απο οτι ηταν στη 4.0.4 , αλλα η διαφορα στη πραξη με αλλες αντιστοιχες ή ακομα και ακριβοτερες συσκευες σε κανει τελικα να μην ενδιαφερεσαι ;) νομιζω οτι οσο το χρησιμοποιεις τοσο περισσοτερο θα εισαι αυτης της αποψης δεν εχουν σημασια ουτε τα specs , ουτε τα σκορ , αλλα οτι με 300-350 ευρω εχεις μια συσκευη που παει σφαιρα (και δεν εχει να ζηλεψει πολλα απο αλλες αρκετα ακριβοτερες) επειδη εχει το σωστο software Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas89m Δημ. October 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2012 (edited) έχω αγοράσει αυτήν σε λευκή, μαύρη, μπλέ, μωβ και κόκκινη. Πάμφθηνες και ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ και καλαίσθητες. Την μωβ ηθελα αλλα δε ξερω αν το γραψα σε σωστo σημειο (ελπιζω να μην ερθει καμμια ροζ:p ) Πολυ ωραιο το κινητο παντως το μεγεθος πρεπει να συνηθησω και γω... τα υπολοιπα θα φανουν σιγα σιγα.... Edited October 16, 2012 by costas89m Παράθεση ~B&N~ Proud owner of Nokia:3510,3100, 6600/ siemens Μ65/ SE K800i / Nokia 5800XM/ Samsung Galaxy Nexus/ Asus Zenfone 2 ZE551ML XIAOMI REDMI NOTE 4 (4/64 SD) !!!!!! :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pappasi Δημ. October 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2012 (edited) πιστευω οτι τα benchmark στη προκειμενη περιπτωση δεν εχουν ιδιαιτερο νοημα, αλλα η εμπειρια χρησης του πολυ καλου λειτουργικου σε συνδυασμο με μια αρκετα ικανη συσκευη :) στο 4.1 σε πολλες περιπτωσεις τα νουμερα των benchmark ειναι μικροτερα απο οτι ηταν στη 4.0.4 , αλλα η διαφορα στη πραξη με αλλες αντιστοιχες ή ακομα και ακριβοτερες συσκευες σε κανει τελικα να μην ενδιαφερεσαι ;) νομιζω οτι οσο το χρησιμοποιεις τοσο περισσοτερο θα εισαι αυτης της αποψης δεν εχουν σημασια ουτε τα specs , ουτε τα σκορ , αλλα οτι με 300-350 ευρω εχεις μια συσκευη που παει σφαιρα (και δεν εχει να ζηλεψει πολλα απο αλλες αρκετα ακριβοτερες) επειδη εχει το σωστο software Συμφωνώ με αυτην την άποψη. Το χειρότερο ειναι οτι δεν άλλαξα τις άλλες android συσκευές μονο εξαιτίας της μη υποστήριξης, αλλα επειδη είχα βαρεθεί να βλέπω προχειροδουλειές και bugs στις ρομς των συσκευών. Το χειρότερο ειναι να κάτσεις με κακή έκδοση και προχειροδουλειά και μετά η εταιρία να σου πει δε θα πάρεις αλλο update και να ψάχνεις να γυρίσεις στην παλια έκδοση (που επίσημα δε θα γίνεται κιόλας). Μπορει η συσκευη να μην εχει το πιο δυνατό επεξεργαστη, αλλα κάνει την πιο υποδειγματική διαχείριση μνήμης και δεν ζοριζεται σχεδόν πουθενα. Μόνο οι συσκευές nexus σου δίνουν την απόκριση και την εμπειρία του iOS πχ στο android. Με το gnexus δεν έχω ασχοληθει με mod και custom Roms, στα galaxy s σειρά το είχα δεδομένο... Ακόμα και το σ3 κολλάει με τον tw launcher στην ιδια μνήμη με το galaxy nexus. Απλά το κινητο δεν παίζεται σε απόκριση ακόμα. Εχει μειονεκτήματα, αλλα δε μπορείς να πεις οτι στερείται αποκρισης ή εμπειρίας χρήσης, γιατι απλα αυτο δεν γίνεται μέχρι τώρα. Μόλις βγουν τα νέα nexus θα μείνει πίσω όπως έγινε με το nexus s. Αλλα ακόμα ειναι οτι καλυτερο και γρηγοροτερο παιζει σε εμπειρία χρήσης. Edited October 16, 2012 by pappasi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noiz Δημ. October 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2012 Γνωριζει κανεις τι περιλαμβανει η νεα αναβαθμιση ; Minor update είναι, υποστηρίζει landscape mode στο homescreen για το Nexus 7 (όχι όμως για τα τηλέφωνα) και κάποια "performance & stability optimizations" όπως λέει η Google για τα τηλέφωνα. Το πέρασα κι εγώ μόλις τώρα, παρατήρησα ότι έχει πιο ομαλό animation στα κουμπιά κάτω :) Παράθεση Nexus 5: Pure Nexus 7.1.2 | Nova Launcher Ασύρματο Μητροπολιτικό Δίκτυο Αθηνών - http://www.awmn.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikskarda Δημ. October 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2012 δοκιμασε κανεις την διαδικασια του root απο το toolkit για την εκδοση 4.1.1 αν πιανει και στην 4.1.2 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papatsonis Δημ. October 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2012 ναι, κανονικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noiz Δημ. October 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2012 δοκιμασε κανεις την διαδικασια του root απο το toolkit για την εκδοση 4.1.1 αν πιανει και στην 4.1.2 ? Ναι δούλεψε και σε μένα Παράθεση Nexus 5: Pure Nexus 7.1.2 | Nova Launcher Ασύρματο Μητροπολιτικό Δίκτυο Αθηνών - http://www.awmn.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikskarda Δημ. October 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2012 ωραια δουλεψε και εμενα !!! οποτε κομπλε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapapa Δημ. October 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2012 Αν κάποιος ενδιαφέρεται να ενεργοποιήσει το rotate στον launcher γινετε σχετικά εύκολα αρκεί να είσαι root... Το μόνο που χρειάζεται είναι ένας root explorer όπως π.χ. ο ES File Exporer με τον οποίο πηγαίνοντας στο φάκελό System ανοίγεις το αρχείο build.prop με έναν text editor και προσθέτεις στην τελευταία γραμμή αυτό : launcher.force_enable_rotation=true Kανω τα βηματα και στο τελος που παταω αποθηκευση μου λεει οτι δεν μπορει να γινει αποθηκευση και κλεισιμο ουτως η αλλως.Τι κανω λαθος? Παράθεση Samsung Galaxy Nexus,Note II,Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The Ace Δημ. October 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2012 Τα benchmarks τα έβαλα για να έχουμε μια ιδέα, γιατί δεν είδα πουθενά κάποιον να τα έχει τρέξει σε JB...καλό είναι να ξέρουμε τι νούμερα βγάζει το SGN με την JB ;) Από την άλλη το UI το έχω συνηθίσει από το TF300, αλλά βάζοντας δίπλα-δίπλα 2X (με 2.3.7) και SGN (με 4.1.2), γνωρίζοντας ότι το h/w του 2Χ είναι ελαφρώς καλύτερο, είναι πραγματικά η μέρα με τη νύχτα. Αυτό και μόνο μου αρκεί.... Το θέμα του χώρου μόνο, γιατί ήδη είμαι στα 11GB χωρίς να έχω βάλει κανένα "βαρύ" παιχνίδι, και χωρίς καθόλου music/photos/videos.... Παράθεση Samsung Galaxy S8 LG G4 Asus Transformer T100 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. October 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2012 (edited) Τα benchmarks τα έβαλα για να έχουμε μια ιδέα, γιατί δεν είδα πουθενά κάποιον να τα έχει τρέξει σε JB...καλό είναι να ξέρουμε τι νούμερα βγάζει το SGN με την JB ;) εμεις εδω ειμαστε αλλη καστα android χρηστων :shifty: (ανηκουμε στο <2% ) πλησιαζουμε σχεδον τους χρηστες ios και δε νοιαζομαστε για specs , πυρηνες ,ram, benchmarks , ραδιο , sd και διαφορα αλλα ασημαντα πραγματα :shifty: μας ενδιαφερει μονο το smoothness του project butter και γενικα το "δεσιμο" του hardware με το καταλληλο και σωστα κομμενο και ραμμενο για τις συσκευες μας software :p :lol: περα απο τη πλακα ομως εχοντας χρησιμοποιησει καμποσες συσκευες/tablet και ολες τις εκδοσεις του λειτουργικου , εδω ειδα πρωτη φορα τη (πιο) σωστη υλοποιηση ;) μπορει να βελτιωθει κι αλλο, ομως τιποτα δε το πλησιαζει (ειδικα στα λεφτα του) και ας μην ειναι καν high end συσκευη Edited October 16, 2012 by qsis Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noiz Δημ. October 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2012 Το θέμα του χώρου μόνο, γιατί ήδη είμαι στα 11GB χωρίς να έχω βάλει κανένα "βαρύ" παιχνίδι, και χωρίς καθόλου music/photos/videos.... Πως το κατάφερες αυτό?! :blink: Παράθεση Nexus 5: Pure Nexus 7.1.2 | Nova Launcher Ασύρματο Μητροπολιτικό Δίκτυο Αθηνών - http://www.awmn.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanasisdr Δημ. October 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2012 Καλημέρα.. Χθες βραδυ μου επεσε κατω και χαρακτικε η κορνιζα του στη κατω αριστερη γωνια. στο service μου λενε οτι παει μαζι με οθόνη και touch. 160 euro,,!! στο ιντερνετ βεβαια υπαρχει αυτο http://www.etradesupply.com/oem-samsung-galaxy-nexus-sch-i515-rear-housing.html. όπως επισης αυτο http://www.etradesupply.com/oem-samsung-galaxy-nexus-sch-i515-rear-housing.html και άλλα... Μηπως το service μας δουλευει?? καποιος ρε παλικάρια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. October 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2012 προφανως και μας δουλευει αυτο το πλαστικο εχω κοπανησει κι εγω (επισης μετα απο πτωση) και με μια λογικη τιμη θα το αλλαζα, αλλα για 160 ευρω ουτε για πλακα και πρεπει να ειναι αρκετα πολυπλοκο να το κανεις κανεις μονος του Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. October 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2012 καποιος ρε παλικάρια? Αδερφε στο σερβις πληρωνεις εργατικα χερια...ειναι πολλα τα 160....αλλα θα σου κανουνε καλη δουλεια.Διαλεγεις!(βαλε μια θηκουλα να εχεις ησυχο το κεφαλι σου). Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. October 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2012 Αδερφε στο σερβις πληρωνεις εργατικα χερια...ειναι πολλα τα 160....αλλα θα σου κανουνε καλη δουλεια.Διαλεγεις!(βαλε μια θηκουλα να εχεις ησυχο το κεφαλι σου). Γιατί να του αλλάξουν ΚΑΙ την οθόνη ? Από πού και ως πού κολλάει το συγκεκριμένο ανταλλακτικό ? Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. October 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2012 Kανω τα βηματα και στο τελος που παταω αποθηκευση μου λεει οτι δεν μπορει να γινει αποθηκευση και κλεισιμο ουτως η αλλως.Τι κανω λαθος? Δεν έχω το κινητό μπροστά μου και έδωσα τις οδηγίες για να το κάνει τρίτο άτομο. Μου είπε πως ενώ είναι root το κινητό του μέσω του ES file Explorer δεν βρίσκει τον φάκελο System. Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TLG Δημ. October 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2012 Παιδια , μου βγαζει την ειδοποιηση για το update, το κατεβαζει κανονικα και μολις κανεις reboot και ξεκιναει να το εγκαταστησει μου βγαζει το ρομποτακι ξαπλωμενο και κοκκινο θαυμαστικο . καμια ιδεα ? Παράθεση Current mobile devices : iPhone 6s Plus,iPad Air 2,Nexus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vicb1000r Δημ. October 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2012 . Μόλις βγουν τα νέα nexus θα μείνει πίσω όπως έγινε με το nexus s. Αλλα ακόμα ειναι οτι καλυτερο και γρηγοροτερο παιζει σε εμπειρία χρήσης. Το nexus s μόνο πίσω δεν είναι, μαζί με το galaxy nexus παίρνει τις αναβαθμίσεις, έτσι θα είναι και το δικό μας στο μέλλον! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. October 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2012 Δεν έχω το κινητό μπροστά μου και έδωσα τις οδηγίες για να το κάνει τρίτο άτομο. Μου είπε πως ενώ είναι root το κινητό του μέσω του ES file Explorer δεν βρίσκει τον φάκελο System. Ας δοκιμασει με root explorer και ας σιγουρευτει οτι εχει κανει κλικ επανω εκει που γραφει mount as r/w...Νομιζω οτι υπαρχει και στον ES αυτο...Αλλιως ειναι read only και δεν μπορει να αλλαξει κατι στα αρχεια στο system... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. October 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2012 Ας δοκιμασει με root explorer και ας σιγουρευτει οτι εχει κανει κλικ επανω εκει που γραφει mount as r/w...Νομιζω οτι υπαρχει και στον ES αυτο...Αλλιως ειναι read only και δεν μπορει να αλλαξει κατι στα αρχεια στο system... https://play.google.com/store/apps/details?id=com.speedsoftware.rootexplorer&hl=el αυτό που πρέπει να αγοράσει, ή, το άλλο που ναι το απλό "explorer" και είναι τσάμπα? Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. October 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2012 Παρατηρώ καλύτερη μπαταρία με το update.. Είμαι στο 50% σε 18 ώρες με 2 ώρες οθόνη, 8 λεπτά κλήσεις και συνεχώς ανοικτό wifi Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. October 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2012 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.speedsoftware.rootexplorer&hl=el αυτό που πρέπει να αγοράσει, ή, το άλλο που ναι το απλό "explorer" και είναι τσάμπα? Δως μου ενα mail να στο στειλω κουτρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TLG Δημ. October 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2012 Παιδια , μου βγαζει την ειδοποιηση για το update, το κατεβαζει κανονικα και μολις κανεις reboot και ξεκιναει να το εγκαταστησει μου βγαζει το ρομποτακι ξαπλωμενο και κοκκινο θαυμαστικο . καμια ιδεα ? Oκ το βρηκα . Επρεπε να κλειδωσω τον Bootloader το εκανα με το nexus toolkit και ολα πηγαν ΟΚ!! Παράθεση Current mobile devices : iPhone 6s Plus,iPad Air 2,Nexus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. October 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2012 Δεν βρήκα κάτι. Τέλος πάντων συγνώμη για την ερώτηση. Δςν υπάρχει λόγος να ζητάς συγγνώμη, ισως και εγώ ποσταρα κάπως απότομα αλλά τις τελευταίες μέρες βλέπω ερωτήσεις που είτε έχουν απαντηθεί είτε με ένα απλό search τις βρίσκεις! Εγώ πάντως με πολυ πολυ προχειρο search και απο κινητό σου βρηκα κάτι... Υπάρχουν και για λιγοτερο developer http://www.androidpolice.com/2012/10/09/heres-whats-new-in-android-4-1-2-at-the-low-level-developer-commit-logs/ Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts