Jump to content

thanasisdr

Members
  • Δημοσιεύσεις

    9
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by thanasisdr

  1. καποιος ρε παλικάρια?
  2. Καλημέρα.. Χθες βραδυ μου επεσε κατω και χαρακτικε η κορνιζα του στη κατω αριστερη γωνια. στο service μου λενε οτι παει μαζι με οθόνη και touch. 160 euro,,!! στο ιντερνετ βεβαια υπαρχει αυτο http://www.etradesupply.com/oem-samsung-galaxy-nexus-sch-i515-rear-housing.html. όπως επισης αυτο http://www.etradesupply.com/oem-samsung-galaxy-nexus-sch-i515-rear-housing.html και άλλα... Μηπως το service μας δουλευει??
  3. πρώτη φορά άλλαξα rom και kernel, και αν και ο συνδιασμός των παραπάνω (aokp + franco) είναι αρκετά συχνός δεν ειχα διαβασει κάτι για αυτό που ανέφερα. Να σου πω την αληθεια κιόλας το ειχα υποψιαστεί οτι εφταιγε η αλλαγή kernel αλλά είπα να ρωτήσω :)
  4. Παιδιά τρέχω το παρακάτω setup : [ATTACH]27369[/ATTACH] Μήπως ξέρει κανείς γιατί είναι απενεργοποιημενες οι δυο επιλογές που φαίνονται στις 2 φωτογραφίες [ATTACH]27370[/ATTACH] [ATTACH]27371[/ATTACH]
  5. Σχετικά με το καπάκι δίπλα από την κάμερα μου το κάνει και εμένα, αλλά είναι τελείως ανεπαίσθητο.
  6. Φχαριστω..! Θα το δοκιμάσω αργότερα.
  7. το θεμα ειναι οτι ψαχνω καμια ωριτσα εδω μεσα, αλλα ειναι και πολλα τα ποστς, και μαλλον μου διεφυγε.. αν υπαρχει κανενα λινκ προχειρο ... :)
  8. Καλησπερα.. εχω ενα neo v ρουταρισμενο, με την 0.42. Μπορω με καποιο τροπο να ξανα-φλασαρω την 0.42? το SEUS μου λεει οτι θα κανει αναβαθμιση σε 0.62, αλλα δεν θελω ακομα...
×
×
  • Create New...