Jump to content

Samsung Galaxy Nexus (I9250)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Να κανω μια ερωτηση (χαζη ισως)

Ποια η διαφορα αναμεσα στο tacju και στο jakju, και αν επιρεαζει κατι ως προς το service.

• Απαντήσεις 10χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

takju=αμερικάνικο gsm galaxy nexus

yakju=ευρωπαϊκό gsm galaxy nexus

Κατά βάση είναι τα ίδια, με μικροδιαφορές όπως υποστήριξη εφαρμογής wallet στο takju.

Από χθες αναβαθμισμένος σε 4.1.2

1. Ήμουν CWM recovery και γύρισα σε stock (μέσω toolkit) για να μπορέσω να πάρω ΟΤΑ, αφού προηγουμένως έκανα clear 2-3 φορές το google services framework.

2. Απ' ότι φαίνεται μετά την αναβάθμιση με ΟΤΑ χάνεται το root, γιατί ανοίγοντας την εφαρμογή titanium backup μου βγάζει ότι δεν είμαι rooted!!! :(

3. Μου φαίνεται λίγο πιο smooth ή είναι ιδέα μου;

GH388, Nokia 3210, Nokia 3310, Nokia 6310i, Sharp GX15, Sony Ericsson K510i, Moto E770v, Moto RAZR V3i, Nokia E51, HTC Desire, maguro, mako, hammerhead, shamu, angler, marlin, taimen, bonito, coral, redfin, oriole, cheetah, husky & iPad 9th

Γνωριζει κανεις τι περιλαμβανει η νεα αναβαθμιση ;

google search

Google Pixel 9 Pro XL

πραγματι παροτι υπαρχει το Superuser δεν ειμαστε rooted ... το ειδα και με αλλες εφαρμογες που θελαν root προσβαση

πραγματι παροτι υπαρχει το Superuser δεν ειμαστε rooted ... το ειδα και με αλλες εφαρμογες που θελαν root προσβαση

Παρ' ότι κι εγώ βιάστηκα χθες να δηλώσω root - αν και το δείχνει - δεν είμαι τελικά! Το παρατήρησα όταν πήγα να κάνω reboot ή power off από το Notification Toggle και δεν το έκανε... Τώρα? Η ίδια διαδικασία?

Ericsson GH 688 --> Nokia 7110 --> Siemens SL45 --> Nokia 6510 --> Nokia 6600 --> Motorola MPx 220 --> Mitac MIO A701 --> Motorola RAZR V3 --> HTC Touch --> Motorola V525 --> iPhone 3G --> SE x10 mini --> LG P970 --> SGN i9250 --> i9505 --> iPhone 5s 16 GB --> iPhone 6 64GB --> iPhone 7 plus 256GB ---> iphone SE 128GB ---> iphone SE 2020 256 GB

Μόλις παρέλαβα και δεν πρόλαβα να το ανοίξω, τσουπ η αναβάθμιση...ούτε να ρυθμίσω το Play δεν με άφησε, κατευθείαν να με αναβαθμίσει η Samsung :lol:

Το κακό είναι ότι οι εφαρμογές που έχω επιλεγμένες από το Play για εγκατάσταση μέσω του λογαριασμού μου είναι γύρω στα 8GB (3-4 παιχνίδια :happy:) οπότε κατευθείαν χάνω αρκετό από το χώρο που έχει το κινητό....στο TF300 δεν έχω πρόβλημα, ρίχνω πάνω 2 32άρες κάρτες και καθάρισα...εδώ όμως ?

Samsung Galaxy S8

LG G4

Asus Transformer T100

Παρ' ότι κι εγώ βιάστηκα χθες να δηλώσω root - αν και το δείχνει - δεν είμαι τελικά! Το παρατήρησα όταν πήγα να κάνω reboot ή power off από το Notification Toggle και δεν το έκανε... Τώρα? Η ίδια διαδικασία?

εγω παντως παρεμεινα root (δοκιμασμενα με notication toggle) , αν και δε το περασα οπως εσεις

3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv

Μόλις παρέλαβα και δεν πρόλαβα να το ανοίξω, τσουπ η αναβάθμιση...ούτε να ρυθμίσω το Play δεν με άφησε, κατευθείαν να με αναβαθμίσει η Samsung :lol:

Το κακό είναι ότι οι εφαρμογές που έχω επιλεγμένες από το Play για εγκατάσταση μέσω του λογαριασμού μου είναι γύρω στα 8GB (3-4 παιχνίδια :happy:) οπότε κατευθείαν χάνω αρκετό από το χώρο που έχει το κινητό....στο TF300 δεν έχω πρόβλημα, ρίχνω πάνω 2 32άρες κάρτες και καθάρισα...εδώ όμως ?

Τα υπόλοιπα με ανταπτοράκι σε usb stick και stickmount, δες πιο πάνω και στην πρώτη σελίδα. Με γειά και το κινητό. Εντυπώσεις?

Ericsson GH 688 --> Nokia 7110 --> Siemens SL45 --> Nokia 6510 --> Nokia 6600 --> Motorola MPx 220 --> Mitac MIO A701 --> Motorola RAZR V3 --> HTC Touch --> Motorola V525 --> iPhone 3G --> SE x10 mini --> LG P970 --> SGN i9250 --> i9505 --> iPhone 5s 16 GB --> iPhone 6 64GB --> iPhone 7 plus 256GB ---> iphone SE 128GB ---> iphone SE 2020 256 GB

μολις τη πηρα και εγω, χρειαστηκε 4 φορες clear google frameworks. Εντυπωσεις αυριο
All it takes is a swipe...

εγω παντως παρεμεινα root (δοκιμασμενα με notication toggle) , αν και δε το περασα οπως εσεις

Εγώ δούλεψα το addaway και δούλεψε, και εμένα παρέμεινε. Βέβαια ενώ την έκανα χειροκίνητα μου έβγαλε επιλογή "fix root at reboot" και το έβαλα να το κάνει.

Τhere is nothing more powerful than the human being itself ,

Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!:

Oneplus 5 - 128GB

Αν είναι εύκολο να μας ενημερώσεις τον τρόπο?

Edited by oykas2001

το εγραψα και πιο πισω περασα χειροκινητα το αρχειο του ota με cwm

για αυτο και σε ρωτησα χθες , επειδη μου εκανε εντυπωση που δε μου το πειραξε

λεω απο δω και περα να αναβαθμιζω ετσι

Edited by qsis

3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv

Παιδια και γω μολις το πηρα... :D κανει αναβαθμιση το καλο μου :P να σας ρωτησω κατι αλλο στη θηκη αυτη που προτεινε καποιος εδω περα (δε βρισκω το post αυτη τη στιγμη) πως διαλεγω το χρωμα αυτο το paypal note box δε το βρηκα πουθενα το εγραψα εκει που ελεγε για κουπονια και τετοια... εκει επρεπε? http://www.ebay.com/itm/GOOGLE-SAMSUNG-GALAXY-NEXUS-PRIME-3-I9250-I515-MERCURY-JELLY-TPU-GEL-CASE-COVER-/110914525071?pt=PDA_Accessories&hash=item19d305578f

~B&N~

Proud owner of Nokia:3510,3100, 6600/ siemens Μ65/ SE K800i / Nokia 5800XM/ Samsung Galaxy Nexus/ Asus Zenfone 2 ZE551ML XIAOMI REDMI NOTE 4 (4/64 SD) !!!!!! :cool:

Τα υπόλοιπα με ανταπτοράκι σε usb stick και stickmount, δες πιο πάνω και στην πρώτη σελίδα. Με γειά και το κινητό. Εντυπώσεις?

Γενικώς δεν μου αρέσει να "εξέχουν" πράγματα, γι'αυτό και π.χ. στο TF300 δεν έχω βάλει έναν εξωτερικό σκληρό και έβαλα μόνο κάρτες. Όπως και να το κάνουμε το OTG είναι λίγο μανούρα...

Από το LG 2Χ με 2.3.7 η προφανής διαφορά είναι το JB, αν και το έχω συνηθίσει από το Transformer. H διαφορά στο UI είναι πραγματικά η μέρα με τη νύχτα. Λίγο το μέγεθος με παραξενεύει ακόμα, μάλλον μέχρι να το συνηθίσω. Quadrant βγάζει 2316, Antutu 6533, αντίστοιχα νούμερα με το 2Χ, ίσως λίγο χειρότερα.

Samsung Galaxy S8

LG G4

Asus Transformer T100

Παιδια και γω μολις το πηρα... :D κανει αναβαθμιση το καλο μου :P να σας ρωτησω κατι αλλο στη θηκη αυτη που προτεινε καποιος εδω περα (δε βρισκω το post αυτη τη στιγμη) πως διαλεγω το χρωμα αυτο το paypal note box δε το βρηκα πουθενα το εγραψα εκει που ελεγε για κουπονια και τετοια... εκει επρεπε? http://www.ebay.com/itm/GOOGLE-SAMSUNG-GALAXY-NEXUS-PRIME-3-I9250-I515-MERCURY-JELLY-TPU-GEL-CASE-COVER-/110914525071?pt=PDA_Accessories&hash=item19d305578f

http://www.ebay.com/itm/251075639992?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649

έχω αγοράσει αυτήν σε λευκή, μαύρη, μπλέ, μωβ και κόκκινη. Πάμφθηνες και ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ και καλαίσθητες.

Τhere is nothing more powerful than the human being itself ,

Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!:

Oneplus 5 - 128GB

Quadrant βγάζει 2316, Antutu 6533, αντίστοιχα νούμερα με το 2Χ, ίσως λίγο χειρότερα.

πιστευω οτι τα benchmark στη προκειμενη περιπτωση δεν εχουν ιδιαιτερο νοημα, αλλα η εμπειρια χρησης του πολυ καλου λειτουργικου σε συνδυασμο με μια αρκετα ικανη συσκευη :)

στο 4.1 σε πολλες περιπτωσεις τα νουμερα των benchmark ειναι μικροτερα απο οτι ηταν στη 4.0.4 , αλλα η διαφορα στη πραξη με αλλες αντιστοιχες ή ακομα και ακριβοτερες συσκευες σε κανει τελικα να μην ενδιαφερεσαι ;)

νομιζω οτι οσο το χρησιμοποιεις τοσο περισσοτερο θα εισαι αυτης της αποψης

δεν εχουν σημασια ουτε τα specs , ουτε τα σκορ , αλλα οτι με 300-350 ευρω εχεις μια συσκευη που παει σφαιρα (και δεν εχει να ζηλεψει πολλα απο αλλες αρκετα ακριβοτερες) επειδη εχει το σωστο software

έχω αγοράσει αυτήν σε λευκή, μαύρη, μπλέ, μωβ και κόκκινη. Πάμφθηνες και ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ και καλαίσθητες.

Την μωβ ηθελα αλλα δε ξερω αν το γραψα σε σωστo σημειο (ελπιζω να μην ερθει καμμια ροζ:p ) Πολυ ωραιο το κινητο παντως το μεγεθος πρεπει να συνηθησω και γω... τα υπολοιπα θα φανουν σιγα σιγα....

Edited by costas89m

~B&N~

Proud owner of Nokia:3510,3100, 6600/ siemens Μ65/ SE K800i / Nokia 5800XM/ Samsung Galaxy Nexus/ Asus Zenfone 2 ZE551ML XIAOMI REDMI NOTE 4 (4/64 SD) !!!!!! :cool:

πιστευω οτι τα benchmark στη προκειμενη περιπτωση δεν εχουν ιδιαιτερο νοημα, αλλα η εμπειρια χρησης του πολυ καλου λειτουργικου σε συνδυασμο με μια αρκετα ικανη συσκευη :)

στο 4.1 σε πολλες περιπτωσεις τα νουμερα των benchmark ειναι μικροτερα απο οτι ηταν στη 4.0.4 , αλλα η διαφορα στη πραξη με αλλες αντιστοιχες ή ακομα και ακριβοτερες συσκευες σε κανει τελικα να μην ενδιαφερεσαι ;)

νομιζω οτι οσο το χρησιμοποιεις τοσο περισσοτερο θα εισαι αυτης της αποψης

δεν εχουν σημασια ουτε τα specs , ουτε τα σκορ , αλλα οτι με 300-350 ευρω εχεις μια συσκευη που παει σφαιρα (και δεν εχει να ζηλεψει πολλα απο αλλες αρκετα ακριβοτερες) επειδη εχει το σωστο software

Συμφωνώ με αυτην την άποψη. Το χειρότερο ειναι οτι δεν άλλαξα τις άλλες android συσκευές μονο εξαιτίας της μη υποστήριξης, αλλα επειδη είχα βαρεθεί να βλέπω προχειροδουλειές και bugs στις ρομς των συσκευών. Το χειρότερο ειναι να κάτσεις με κακή έκδοση και προχειροδουλειά και μετά η εταιρία να σου πει δε θα πάρεις αλλο update και να ψάχνεις να γυρίσεις στην παλια έκδοση (που επίσημα δε θα γίνεται κιόλας). Μπορει η συσκευη να μην εχει το πιο δυνατό επεξεργαστη, αλλα κάνει την πιο υποδειγματική διαχείριση μνήμης και δεν ζοριζεται σχεδόν πουθενα. Μόνο οι συσκευές nexus σου δίνουν την απόκριση και την εμπειρία του iOS πχ στο android. Με το gnexus δεν έχω ασχοληθει με mod και custom Roms, στα galaxy s σειρά το είχα δεδομένο... Ακόμα και το σ3 κολλάει με τον tw launcher στην ιδια μνήμη με το galaxy nexus. Απλά το κινητο δεν παίζεται σε απόκριση ακόμα. Εχει μειονεκτήματα, αλλα δε μπορείς να πεις οτι στερείται αποκρισης ή εμπειρίας χρήσης, γιατι απλα αυτο δεν γίνεται μέχρι τώρα. Μόλις βγουν τα νέα nexus θα μείνει πίσω όπως έγινε με το nexus s. Αλλα ακόμα ειναι οτι καλυτερο και γρηγοροτερο παιζει σε εμπειρία χρήσης.

Edited by pappasi

Γνωριζει κανεις τι περιλαμβανει η νεα αναβαθμιση ;

Minor update είναι, υποστηρίζει landscape mode στο homescreen για το Nexus 7 (όχι όμως για τα τηλέφωνα) και κάποια "performance & stability optimizations" όπως λέει η Google για τα τηλέφωνα. Το πέρασα κι εγώ μόλις τώρα, παρατήρησα ότι έχει πιο ομαλό animation στα κουμπιά κάτω :)

Nexus 5: Pure Nexus 7.1.2 | Nova Launcher

Ασύρματο Μητροπολιτικό Δίκτυο Αθηνών - http://www.awmn.net

δοκιμασε κανεις την διαδικασια του root απο το toolkit για την εκδοση 4.1.1 αν πιανει και στην 4.1.2 ?

δοκιμασε κανεις την διαδικασια του root απο το toolkit για την εκδοση 4.1.1 αν πιανει και στην 4.1.2 ?

Ναι δούλεψε και σε μένα

Nexus 5: Pure Nexus 7.1.2 | Nova Launcher

Ασύρματο Μητροπολιτικό Δίκτυο Αθηνών - http://www.awmn.net

• The title was changed to Samsung Galaxy Nexus (I9250)