Jump to content

Samsung Galaxy Nexus (I9250)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το δουλεύει κανείς με cosmote 2in1; Κάνει σωστά εναλλαγή τις γραμμές ή όπως το απλό Nexus δεν την υποστηρίζει;
Καθαρός ουρανός, αστραπές δε φοβάται!

• Απαντήσεις 10χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Οντως ισχυει.. Αλλα ειναι μονο για online παραγγελιες κ μεχρι Κυριακη βραδυ!!

Τρεχουμε λεμε...

Ισχυει και μολις εγινε παραγγελια :D το περιμενουμε τωρα....

~B&N~

Proud owner of Nokia:3510,3100, 6600/ siemens Μ65/ SE K800i / Nokia 5800XM/ Samsung Galaxy Nexus/ Asus Zenfone 2 ZE551ML XIAOMI REDMI NOTE 4 (4/64 SD) !!!!!! :cool:

Το δουλεύει κανείς με cosmote 2in1; Κάνει σωστά εναλλαγή τις γραμμές ή όπως το απλό Nexus δεν την υποστηρίζει;

Δουλεύει κανονικά το 2in1 με την εφαρμογή sim toolkit που έχει προεγκαταστημένη το λειτουργικό.

carpe diem

Πολυ καλη προσφορα του πλαισιου και με καλοδεχουμενα δωρακια. Στα 300 ευρω δεν το εχω βρει πουθενα αλλου.

Θα το παραγγειλω και εγω. Αλλα θελω σιγουρα screen protector και οσο και να εχω ψαξει δεν εχω βγαλει ακρη. Κανενα οικονομικο αλλα αξιολογο εχει να προτινει κανεις?

martin fields για αυτες διαβασα καλα λογια κανουν 14 euro, την εχει δοκιμασει κανεις?

Εγώ έχω βάλει αυτή, κολλάει άψογα αλλά φαίνονται οι δαχτυλιές αυτό;);)

http://www.plaisio.gr/Cell-Phones-Internet/Mobile-Telephone/Screen-Protector/Sentio-Screen-protector-Samsung-Galaxy-Note-SS5.htm

http://i.portall.zp.ua/5/video/image/b7/53/befb3572db7b1e6aa9eb0c2c0172.jpg

Δουλεύει κανονικά το 2in1 με την εφαρμογή sim toolkit που έχει προεγκαταστημένη το λειτουργικό.

Ευχαριστω πολυ! Θα το παραγγειλω κι εγω.

Καθαρός ουρανός, αστραπές δε φοβάται!

Ευχαριστω πολυ! Θα το παραγγειλω κι εγω.

θα επρεπε να υπαρχει και στο nexus s, μηπως ειχες βαλει custom rom; γιατι πολλες δεν το εχουν.

Εδώ και ένα μήνα και αφού πέταξα ένα skinomi που το κράτησα μόλις τρεις μέρες, έβαλα το martin fields και το μόνο που έχω να πω είναι ότι έπρεπε να το είχα παραγγείλει από την αρχή. Έχει ένα κακό όμως, γεμίζει δαχτυλιες.

Aπο το site της εταιριας το πηρες? Λεω και εγω να παραγγειλω σημερα , πληρωσες κατι παραπανω απο τα 14 ευρω?

Λεω και για θηκη αυτη http://www.ebay.com/itm/SGP-Samsung-Galaxy-Nexus-Case-Ultra-Capsule-Series-Infinity-White-/270881791965

Μιας και δεν το εχει σε λευκο το πλαισιο..

παιδια εχω προβλημα με το usb... δεν φορτιζει ουτε δουλευει να συνδεθω στο pc. ειμαι root και unlocked bootloader, custom rom και franco kernel.... καμια ιδεα πωσ θα το γυρισω σε stock για να το στειλω για επισκευη; με aidroid θα κανω δουλεια;χρειαζομαι βοηθεια γιατι εχω μεινει με 40% μπαταρια..

παιδια εχω προβλημα με το usb... δεν φορτιζει ουτε δουλευει να συνδεθω στο pc. ειμαι root και unlocked bootloader, custom rom και franco kernel.... καμια ιδεα πωσ θα το γυρισω σε stock για να το στειλω για επισκευη; με aidroid θα κανω δουλεια;χρειαζομαι βοηθεια γιατι εχω μεινει με 40% μπαταρια..

για αρχη οσο εχεις μπαταρια περνα με το airdroid μια αλλη ρομ κατα προτιμηση καποια στοκ με root και φλασαρε την.μπορει να φταιει ο κερνελ που εχεις τωρα και να μην εχει χαλασει το usb.αν δεν γινει τιποτα μετα υπαρχουν προγραμματα στο μαρκετ για να κλειδωσεις bootloader και να κανεις unroot

Edited by stelioz78

-Galaxy S23 green

-Galaxy watch 7 44mm

-Galaxy buds 2

για αρχη οσο εχεις μπαταρια περνα με το airdroid μια αλλη ρομ κατα προτιμηση καποια στοκ με root και φλασαρε την.μπορει να φταιει ο κερνελ που εχεις τωρα και να μην εχει χαλασει το usb.αν δεν γινει τιποτα μετα υπαρχουν προγραμματα στο μαρκετ για να κλειδωσεις bootloader και να κανεις unroot

ολα ενταξει ηταν προβλημα του kernel τελικα. καταφερα να περασω αλλη εκδοση με το app του franco και εφτιαξε.. ουτε να κλεισω το κινητο δεν με αφηνε αντι για power off εκανε reboot...

Aπο το site της εταιριας το πηρες? Λεω και εγω να παραγγειλω σημερα , πληρωσες κατι παραπανω απο τα 14 ευρω?

Λεω και για θηκη αυτη http://www.ebay.com/itm/SGP-Samsung-Galaxy-Nexus-Case-Ultra-Capsule-Series-Infinity-White-/270881791965

Μιας και δεν το εχει σε λευκο το πλαισιο..

Το πήρα από το site τους http://www.martinfields.com/ δεν πλήρωσα κάτι έξτρα και ήρθε συστημένο. Για θήκη σου προτείνω αυτή http://www.ebay.com/itm/GOOGLE-SAMSUNG-GALAXY-NEXUS-PRIME-3-I9250-I515-MERCURY-JELLY-TPU-GEL-CASE-COVER-/110914525071?pt=PDA_Accessories&hash=item19d305578f. Με τα λεφτά της SGP εδώ παίρνεις 2 και μη σου πω ότι είναι και καλύτερες. Έχω παραγγείλει δυο φορές από αυτόν, και τις δύο ήρθαν σε πέντε μέρες.

Ευχαριστω φιλε. Φενονται πιο λεπτες απο τις sgp και στην μιση τιμη, θα σε εμπιστευτω και θα τσιμπισω μια ασπρη.

εχω και εγω αυτη τη θηκε σε ασπρο...πανεμορφη και αψογη εφαρμογη...απλα αν θελησεις μαυρη να ξες οτι εχει κατι σαν χρυσοκονη...

οσο για την extended battery ναι ταιριαζει: δειτε και το video...προς το τελος τη βαζει με την extended

Παιδια πατησα να δω για την προσφορα του πλαισιου αλλα γραφει εξαντληθηκε..:mad:

Όποιος πρόλαβε :D πρόλαβε....

Samsung Galaxy S8

LG G4

Asus Transformer T100

Καλησπέρα. Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα που μου έχει σπάσει τα νευρά. Θέλω να δω κάποιες φωτογραφίες στην συλλογή άλλα όλες μα όλες οι φωτογραφίες δεν έχουν μικρογραφίες με αποτέλεσμα να πηγαίνω ψάχνοντας να βρω την φωτογραφία που θέλω. Από την solid explorer μπορώ να δω τις μικρογραφίες των φωτογραφιών άλλα από την συλλογή τίποτα. Δοκίμασα εκκαθάριση δεδομένων της συλλογής, έτρεξα rescan media root, έκανα επανεκκίνηση και πάλι τίποτα... Ούτε τις φωτογραφίες από το φάκελο DCIM άλλα ούτε και τις φώτο που πέρασα από το Galaxy SII μου στο φάκελο Pictures...

Υ.Γ. Χρησιμοποιώ την Baked Black bean 5 με kernel τον Franco r283-384MHz.

Παιδια πατησα να δω για την προσφορα του πλαισιου αλλα γραφει εξαντληθηκε..:mad:

Ενταξει μην σκας φιλε μου,αν ψαξεις μια στο skroutz θα το βρεις με σχεδον 320 κ σε αξιολογα site πχ birdphone,βεβαια δεν θα εχεις τους χαρτες δωρακι αλλα ok...

sent from my Nexus 4

Ενταξει μην σκας φιλε μου,αν ψαξεις μια στο skroutz θα το βρεις με σχεδον 320 κ σε αξιολογα site πχ birdphone,βεβαια δεν θα εχεις τους χαρτες δωρακι αλλα ok...

αν δεν κάνω λάθος οι χάρτες είναι δίχως παραπάνω αναβάθμιση και είναι σχετικά απαρχαιωμένοι.

Τhere is nothing more powerful than the human being itself ,

Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!:

Oneplus 5 - 128GB

αν δεν κάνω λάθος οι χάρτες είναι δίχως παραπάνω αναβάθμιση και είναι σχετικά απαρχαιωμένοι.

Απαρχαιωμενοι δεν ειναι,τους ειδα σε nexus s που τους ειχε παλι το πλαισιο δωρο το καλοκαιρι με την παραπανω συσκευη,οσο αφορα την ενημερωση των χαρτων θα πρεπει να κανεις εγγραφη στο site της κατασκευαστριας ετ. των χαρτων κ μεσα απο εκει θα περνεις τα upday των χαρτων,εαν θα υπαρξουν βεβαια καποια στιγμη,αυτα τα λιγα γνωριζω :)

sent from my Nexus 4

Παιδια γεια σας.Μολις χθες απεκτησα το κινητο και θελω να ρωτησω κατι το οποιο αν εχει αναφερθει ζηταω συγνωμη εκ των προτερων.

Το εβαλα εχθες να φορτισει ολη νυχτα και το πρωι η μπαταρια ηταν στο 99% και ελεγε πληρης.Το αποσυνδεσα και το ξαναεβαλα και μετα απο λιγο πηγε 100%.

Ειναι φυσιολογικο;Το εχει παρατηρησει κανενας αλλος;Ειμαι με 4.1.1 official

Ευχαριστω.

Απαρχαιωμενοι δεν ειναι,τους ειδα σε nexus s που τους ειχε παλι το πλαισιο δωρο το καλοκαιρι με την παραπανω συσκευη,οσο αφορα την ενημερωση των χαρτων θα πρεπει να κανεις εγγραφη στο site της κατασκευαστριας ετ. των χαρτων κ μεσα απο εκει θα περνεις τα upday των χαρτων,εαν θα υπαρξουν βεβαια καποια στιγμη,αυτα τα λιγα γνωριζω :)

Όχι! Δεν αναβαθμίζεσαι... Οι χάρτες που δίνει το πλαίσιο έχουν serial που δε δικαιούται δωρεάν αναβάθμιση! Μπορείς να πληρώσεις βέβαια για να πάρεις το πρόγραμμά των 3 αναβαθμίσεων(1 καθε χρόνο) κλπ κλπ κλπ

Google Pixel 6 Pro

• The title was changed to Samsung Galaxy Nexus (I9250)