Jump to content

Samsung Galaxy Nexus (I9250)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παντως παλικαρια το 4.1.2 υπαρχει.. γιατι ομως δε μας ερχεται?

https://developers.google.com/android/nexus/images#yakjujzo54k

3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv

• Απαντήσεις 10χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

να ξερουρουταρω? τι προτεινετε?

(στο προηγουμενο δεν ημουν rooted)

3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv

Πάντως αν και με επιφύλαξη την πέρασα χειροκίνητα (από εδώ), παραλείποντας το userdata.img, πριν λίγο "ηρέμησα" αρκετά. κάνοντας(extract πρώτα και) mount σε linux το userdata.img για να δω μόνο ότι είναι ένα κενό partition ~13.2gb ;) Edited by papatsonis

να ξερουρουταρω? τι προτεινετε?

(στο προηγουμενο δεν ημουν rooted)

Δεν αλαζει κατι.Θα ξερουταριστει μονο του μετα το update :)

Λάζαρος..

Επιβεβαιώνω αυτό που αναφέρει ο Xander. Μακράν η καλύτερη απόδοση τιμής προϊόντος
Samsung Galaxy Nexus (i9250) & Asus Nexus 7 (soon)

Οντως ισχυει.. Αλλα ειναι μονο για online παραγγελιες κ μεχρι Κυριακη βραδυ!!

Τρεχουμε λεμε...

Τhe difference between genius & stupidity is that genius has limits...

το πλαίσιο μου έστειλε μειλ με προσφορά για το nexus με τιμή 299 ευρώ!!!!!!!!!! αλλά είναι μόνο για μέλη!

http://www.plaisio.gr/Campaign/20121012-Weekend-Offer.htm?utm_source=Newsletter&utm_medium=Email&utm_campaign=Newsletter-20121012-Weekend-Offer&NewsLetterActivate=E2143EB28001D1F1924C001CC494B4FA

http://img703.imageshack.us/img703/4576/akisk1prosfora1plaisio.jpg . . http://img141.imageshack.us/img141/4576/akisk1prosfora1plaisio.th.jpg

Edited by akis_k
Resize φωτογραφίας!

Πάντως αν και με επιφύλαξη την πέρασα χειροκίνητα (από εδώ), παραλείποντας το userdata.img, πριν λίγο "ηρέμησα" αρκετά. κάνοντας mount σε linux το userdata.img για να δω μόνο ότι είναι ένα κενό partition ~13.2gb ;)

To userdata.img είναι αυτό που σου σβήνει τα δεδομένα :)

Όσοι δεν θέλετε να περιμένετε το OTA, μπορείτε να κάνετε το εξής για να πάρετε 4.1.2 χωρίς να χάσετε εφαρμογές και δεδομένα:

Κατεβάστε το .tgz και αποσυμπιέστε το.

Αλλάξτε το "flash-all.bat" με έναν επεξεργαστή κειμένου και σβήστε την παράμετρο "-w"

Ανοίξτε το .zip και σβήστε από μέσα του το "userdata.img"

Συνδέστε το τηλέφωνο στον υπολογιστή με fastboot drivers και τρέξτε το "flash-all.bat"

Μεγειές το 4.1.2!

Πάντως εάν κάποιος πάρει το update και δε βαριέται, ας τραβήξει ένα log πριν πατήσει αποδοχή, θα έχει μέσα το ΟΤΑ link στη μορφή android.clients.google.com/...

αξιζει ρε μαγκες δλδ το κινητο με την προσφορα του πλαισίου??

Σε αυτήν την τιμή είναι άπαιχτο. Άμα έχεις σκοπό να πάρεις καινούριο κινητό είναι ότι καλύτερο μπορείς να πάρεις.

Για μένα δηλαδή δεν αξίζει να πας στα 450+ για να πάρεις το gs3 η το one x.

Άμα είχα τα λεφτά θα πουλούσα το nexus s για να το πάρω αλλά με βλέπω για το καλοκαίρι για καινούριο κινητό.

Oneplus 6 8/128

οποιος βιαζεται να περασει 4.1.2 μπορει απλα να κατεβασει το factory image stock jzo54k απο εδω:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1930804

ετοιμο με root και να το φλασαρει απλα απο την cwm recovery.το εκανα και δεν σβηνει τιποτα.ουτε δεδομενα ουτε εφαρμογες.απλα κανετε πρωτα ενα wipe cashe και το φλασαρετε.

ουσιστικη διαφορα παντως δεν ειδα ακομα

-Galaxy S23 green

-Galaxy watch 7 44mm

-Galaxy buds 2

Σε αυτήν την τιμή είναι άπαιχτο. Άμα έχεις σκοπό να πάρεις καινούριο κινητό είναι ότι καλύτερο μπορείς να πάρεις.

Για μένα δηλαδή δεν αξίζει να πας στα 450+ για να πάρεις το gs3 η το one x.

Άμα είχα τα λεφτά θα πουλούσα το nexus s για να το πάρω αλλά με βλέπω για το καλοκαίρι για καινούριο κινητό.

To τσίμπησα και εγώ. Σε αυτή τη τιμή όντως είναι τρελή ευκαιρία....με βλέπω να δίνω κοψοχρονιά το 2Χ :lol:

Samsung Galaxy S8

LG G4

Asus Transformer T100

:confused:Η stock ρομ που έχουμε 4,1,1 τι είναι odexed η deodexed ?

Ρωτάω για να ξέρω τι να περάσω στο κινητό (4,1,2)

αν δεν εχεις περασει κατι αλλο, ολες οι στοκ ειναι odexed.

odex ειναι και καλυτερα περνα παλι odex,γιατι καποιοι που περασαν deodexed πανω σε odex στο xda ειχαν προβληματα

-Galaxy S23 green

-Galaxy watch 7 44mm

-Galaxy buds 2

odex ειναι και καλυτερα περνα παλι odex,γιατι καποιοι που περασαν deodexed πανω σε odex στο xda ειχαν προβληματα

Πέρασα την odex και όλα καλά.(το λινκ το βρήκα λίγο πιο πάνω)

Θέλω να αλλάξω τον kernel από το στοκ σε franco milestone 6 που κάνει για την JB 4.1.2

Πολυ καλη προσφορα του πλαισιου και με καλοδεχουμενα δωρακια. Στα 300 ευρω δεν το εχω βρει πουθενα αλλου.

Θα το παραγγειλω και εγω. Αλλα θελω σιγουρα screen protector και οσο και να εχω ψαξει δεν εχω βγαλει ακρη. Κανενα οικονομικο αλλα αξιολογο εχει να προτινει κανεις?

martin fields για αυτες διαβασα καλα λογια κανουν 14 euro, την εχει δοκιμασει κανεις?

Στην 4.1.1 εγώ δεν είχα κανένα θέμα με την deodexed!!! Και δεν είδα και κανέναν να είχε... Απο εκεί και πέρα έχει να κάνει με το πόσο εύκολη παραμετροποιήση θέλεις ή όχι!

Με odex θα είναι όλα πιο δύσκολα....

Google Pixel 9 Pro XL

Πολυ καλη προσφορα του πλαισιου και με καλοδεχουμενα δωρακια. Στα 300 ευρω δεν το εχω βρει πουθενα αλλου.

Θα το παραγγειλω και εγω. Αλλα θελω σιγουρα screen protector και οσο και να εχω ψαξει δεν εχω βγαλει ακρη. Κανενα οικονομικο αλλα αξιολογο εχει να προτινει κανεις?

martin fields για αυτες διαβασα καλα λογια κανουν 14 euro, την εχει δοκιμασει κανεις?

Εδώ και ένα μήνα και αφού πέταξα ένα skinomi που το κράτησα μόλις τρεις μέρες, έβαλα το martin fields και το μόνο που έχω να πω είναι ότι έπρεπε να το είχα παραγγείλει από την αρχή. Έχει ένα κακό όμως, γεμίζει δαχτυλιες.

περνώνταςτην αναβάθμιση το κινητό από jakju έγινε takju.

να κάνω restore. η να το αφήσω όπως είναι.

Να το αφησεις οπως ειναι.

• The title was changed to Samsung Galaxy Nexus (I9250)