Jump to content

Samsung Galaxy Nexus (I9250)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά, κανείς για την θήκη και το swype που ρώτησα πιο πάνω? Το κινητό τα σπάει πάντως...

edit: το swype το εβαλα τελικα απο το επισημο,τη 2η φορα δουλεψε. η απορια για τη θηκη με την μεγαλη μπαταρια παραμενει...

Edited by oykas2001
Ericsson GH 688 --> Nokia 7110 --> Siemens SL45 --> Nokia 6510 --> Nokia 6600 --> Motorola MPx 220 --> Mitac MIO A701 --> Motorola RAZR V3 --> HTC Touch --> Motorola V525 --> iPhone 3G --> SE x10 mini --> LG P970 --> SGN i9250 --> i9505 --> iPhone 5s 16 GB --> iPhone 6 64GB --> iPhone 7 plus 256GB ---> iphone SE 128GB ---> iphone SE 2020 256 GB

• Απαντήσεις 10χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα στην παρέα.

Κάτοχος απο περσι ενός Nexus S, και σήμερα μου ανακοινώνει ο γαμπρός μου πως επειδή θα αλλάξει πρόγραμμα απο την Vodafone θα έχει επιδότηση κοντά στα 330€. Μου λέει πως αυτός δεν θέλει να αλλάξει συσκευή και για να μην χάσουμε την επιδότηση περνάμε απο την Vodafone να ρωτήσουμε για το Galaxy Nexus (μιας και στον Πλαισιο το έχουν στα 369€, με 30€ παραπάνω δλδ μια πολύ καλή συσκευή) αλλά μας είπε ο υπάλληλος στην Vodafone οτι έχει τελειώσει το απόθεμα και δεν έχει κάποια ενημέρωση για το πότε και άν θα ερθει το κινητό.

Η ερώτηση μου είναι μήπως κάποιος εδω μέσα τυχαίνει να έχει κάποια ενημέρωση για το άν θα το ξαναδιαθέση η Vodafone ή λόγω έλευσης του S3 αυτό το απέσυρε απο τα ράφια της???? Είναι δυνατόν κινητό 1 χρόνου και να το αποσύρει?

Καλησπέρα στην παρέα.

Κάτοχος απο περσι ενός Nexus S, και σήμερα μου ανακοινώνει ο γαμπρός μου πως επειδή θα αλλάξει πρόγραμμα απο την Vodafone θα έχει επιδότηση κοντά στα 330€. Μου λέει πως αυτός δεν θέλει να αλλάξει συσκευή και για να μην χάσουμε την επιδότηση περνάμε απο την Vodafone να ρωτήσουμε για το Galaxy Nexus (μιας και στον Πλαισιο το έχουν στα 369€, με 30€ παραπάνω δλδ μια πολύ καλή συσκευή) αλλά μας είπε ο υπάλληλος στην Vodafone οτι έχει τελειώσει το απόθεμα και δεν έχει κάποια ενημέρωση για το πότε και άν θα ερθει το κινητό.

Η ερώτηση μου είναι μήπως κάποιος εδω μέσα τυχαίνει να έχει κάποια ενημέρωση για το άν θα το ξαναδιαθέση η Vodafone ή λόγω έλευσης του S3 αυτό το απέσυρε απο τα ράφια της???? Είναι δυνατόν κινητό 1 χρόνου και να το αποσύρει?

Γιατί δεν βγάζετε απο τα πάγια το ποσό της επιδότησης και να αγοράσετε το κινητό cash money απο κάποιο ιντερνετικό κατάστημα (που έχει πέσει στα 330 πλεόν!) ?

Τhere is nothing more powerful than the human being itself ,

Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!:

Oneplus 5 - 128GB

Γιατί δεν βγάζετε απο τα πάγια το ποσό της επιδότησης και να αγοράσετε το κινητό cash money απο κάποιο ιντερνετικό κατάστημα (που έχει πέσει στα 330 πλεόν!) ?

Καλά τα λες αλλά το θέμα ειναι οτι θα μπεί σε ένα ειδικό πρόγραμμα που ειναι για αστυνομικούς πυροσβέστες και γενικά σώματα ασφαλείας, οπότε με τη νέα σύνδεση που θα γίνει θα έχει και 330 να καταναλώση για αγορά κινητού. Μόλις κλείσει χρόνο θα μπορεί το ποσό της επιδότησης να το ξοδέψει πχ στο Πλαίσιο, αλλά για φέτος και λόγω νέας σύνδεσης πρέπει να αγοραστεί κάτι απο Vodafone με 330€ + αν θες κατι ακόμα σε λεφτα.

Η εκπτωση στα παγια ειναι συγκεκριμενα ποσοστα,περιπου 10% αναλογα το παγιο..ασχετα αν το παγιο του φιλου μας ειναι ειδικη περιπτωση.

Καλά τα λες αλλά το θέμα ειναι οτι θα μπεί σε ένα ειδικό πρόγραμμα που ειναι για αστυνομικούς πυροσβέστες και γενικά σώματα ασφαλείας, οπότε με τη νέα σύνδεση που θα γίνει θα έχει και 330 να καταναλώση για αγορά κινητού. Μόλις κλείσει χρόνο θα μπορεί το ποσό της επιδότησης να το ξοδέψει πχ στο Πλαίσιο, αλλά για φέτος και λόγω νέας σύνδεσης πρέπει να αγοραστεί κάτι απο Vodafone με 330€ + αν θες κατι ακόμα σε λεφτα.

Η συσκευη στη vodafone ειχε 599€ μεχρι πριν λιγες μερες, οποτε...

Παρε κατι αλλο και πουλα το αν ειναι.

Η εκπτωση στα παγια ειναι συγκεκριμενα ποσοστα,περιπου 10% αναλογα το παγιο..ασχετα αν το παγιο του φιλου μας ειναι ειδικη περιπτωση.

Άνοιγμα off topic

Ε σόρρυυυυυυ.... Που ζείτε ρε παιδιά? Ελλάδα δεν είμαστε?

Vodafone επιδότηση αρχικά μπορείς να πάρεις και στο πλαίσιο. Δεν είναι ανάγκη να πάς σε κατάστημα Vodafone ακόμα και αν μιλάμε για εταιρική σύνδεση ή ειδική! Στο πλαίσιο στην ανανεώνουν και παίρνεις τη συσκευή που θέλεις από το πλαίσιο στην τιμή του ΠΛΑΙΣΙΟΥ!

Δεύτερον και πιο σημαντικό. Η επιδότηση της Vodafone γυρνάει στο Πλάισιο σε πιστωτικό υπόλοιπο! Δηλαδή παίρνουν την επιδότηση και την πιστώνουν στο λογαριασμό σου στο πλαίσιο( αν δεν έχεις σου κάνουν εκείνη τη στιγμή) και έτσι αγοράζεις ότι θέλεις από το κατάστημα! Από κόλλες Α4, γραφείο, υπολογιστή, κινητά, τηλεοράσεις και ότι πουλάει τέλος πάντων!

Άρα πιο το θέμα που έχει προκύψει???

κλείσιμο off-topic

Πάς στο πλαίσιο και παίρνεις το Nexus....

Google Pixel 9 Pro XL

καλή σκέψη να πάρει άλλο και να το πουλήσει. Για το πάγιο να ξέρεις, όλα διαπραγματεύσιμα είναι.. Ξέρω άτομα που έχουν πετύχει(πρόσφατα κιόλας) 35 και 40%

screen protector χρειαζεται?

κανω προσεκτικη χρηση

ΝΑΙ !!!! βάλε οπωσδήποτε ! Παρε απο ebayuk για να σου φτάσουν γρήγορα και να μην πληρώσεις τα υπέρογκα ποσά στα ελληνικά καταστήματα.

Oneplus 5 - 128GB

Παιδια καλησπερα. Θα ηθελα τη βοηθεια σας για screen protector. Ποια προτεινεται.Πηρα μια απο ebay αλλα πιξελαρει την οθονη και δε μου αρεσε. Τι λετε;

Παιδια καλησπερα. Θα ηθελα τη βοηθεια σας για screen protector. Ποια προτεινεται.Πηρα μια απο ebay αλλα πιξελαρει την οθονη και δε μου αρεσε. Τι λετε;

ΕΓω εβαλα μια απο ΠΛΑΙΣΙΟ και ηταν χαλια . Ομως μολις την εβγαλα Τσουπ μια γρατζουνια-οποτε ειναι αναγκαιο κακο !!

Πηρες καποια ματ εεε?

Και εμενα το ιδιο μου κανει αλλα το συνηθισα!

Παντως με καποιες παμφθηνες(2 ευρω οι 6 νομιζω), οχι ματ αλλα gloss, ειναι μια χαρα και δεν πιξελιαζει καθολου

Άνοιγμα off topic

Ε σόρρυυυυυυ.... Που ζείτε ρε παιδιά? Ελλάδα δεν είμαστε?

Vodafone επιδότηση αρχικά μπορείς να πάρεις και στο πλαίσιο. Δεν είναι ανάγκη να πάς σε κατάστημα Vodafone ακόμα και αν μιλάμε για εταιρική σύνδεση ή ειδική! Στο πλαίσιο στην ανανεώνουν και παίρνεις τη συσκευή που θέλεις από το πλαίσιο στην τιμή του ΠΛΑΙΣΙΟΥ!

Δεύτερον και πιο σημαντικό. Η επιδότηση της Vodafone γυρνάει στο Πλάισιο σε πιστωτικό υπόλοιπο! Δηλαδή παίρνουν την επιδότηση και την πιστώνουν στο λογαριασμό σου στο πλαίσιο( αν δεν έχεις σου κάνουν εκείνη τη στιγμή) και έτσι αγοράζεις ότι θέλεις από το κατάστημα! Από κόλλες Α4, γραφείο, υπολογιστή, κινητά, τηλεοράσεις και ότι πουλάει τέλος πάντων!

Άρα πιο το θέμα που έχει προκύψει???

κλείσιμο off-topic

Πάς στο πλαίσιο και παίρνεις το Nexus....

Φίλε μου καλά τα λες και εσύ αλλα δεν πρόκειτε για ανανέωση συμβολαίου, αλλά για νεα σύνδεση και σαν νέα σύνδεση σου δίνουν 330€ με αυτο το πρόγραμμα. Ο υπάλληλος μου είπε πως μετα στην ανανέωση μπορώ να παω πλαίσιο αλλά για νεα σύνδεση πρέπει να το πάρω απο Vodafone.

Ναι οντως ματ ειναι. Τα ματια μας θα παθουνε. Thanks θα κοιταξω τις απλες. Εως τωρα δεν χρησιμοποιουσα μεμβρανες και μολις την εβαλα τωρα φρικαρα.

Ναι οντως ματ ειναι. Τα ματια μας θα παθουνε. Thanks θα κοιταξω τις απλες. Εως τωρα δεν χρησιμοποιουσα μεμβρανες και μολις την εβαλα τωρα φρικαρα.

Και εγω επαθα αλλα βαριεμαι να την αλλαξω ασε που εχει και πολυ ωραια αισθηση στην αφη.

Παντως προσωπικη αποψη ειναι πως χρειαζεται μεμβρανη ειτε το προσεχεις ειτε οχι...

καλή σκέψη να πάρει άλλο και να το πουλήσει. Για το πάγιο να ξέρεις, όλα διαπραγματεύσιμα είναι.. Ξέρω άτομα που έχουν πετύχει(πρόσφατα κιόλας) 35 και 40%

θα πω κι εγω το offtopic μου

με την απειλη του να το γυρισω σε καρτα εμενα μου εριξαν το παγιο απο 45 (που πλησιαζε τα 50 με κατι επιπλεον φορους) σε 22 (τελικη τιμη) , δηλαδη πανω απο 50%

συσκευη μονο με μετρητα , η επιδοτηση παντα στο λογαριασμο

στη προκειμενη περιπτωση ομως συμφερει η επιδοτηση απο το πλαισιο

Edited by qsis

3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv

Παιδια το θεμα ειναι οτι ΔΕ μπορει να παρει επιδοτηση απο αλλου λογω ειδικης περιπτωσης..ειναι νεα συνδεση.

Ναι κανουνε εκπτωσεις και μεγαλυτερες..εγω λεω για την περιπτωση που πας στο καταστημα και ζητας την κλασικη εκπτωση αντι επιδοτησης. Οι υπολοιπες ειναι ειδικες περιπτωσεις και δεν αφορουν ολους τους συνδρομητες αν δεν προηγηθει κατι εκ των προτερων.

Αν βάλετε 1 θήκη τύπου "κάλτσας" ή δερμάτινη ή οποιαδήποτε άλλη που μπαίνει μέσα το κινητό, τότε δε χρειάζεται screen protector. Αν το βάζετε στη τσέπη χωρίς θήκη τότε...χρειάζεται.

Πως μπορώ να κάνω όταν κατεβάζω την notification bar να βγάζει εικονίδια για να ανοιγοκλείνω τα gps, wifi, bt κλπ? Δηλαδή το widget που έχει στη διπλανή οθόνη, να φαίνεται στην bar επάνω
Ericsson GH 688 --> Nokia 7110 --> Siemens SL45 --> Nokia 6510 --> Nokia 6600 --> Motorola MPx 220 --> Mitac MIO A701 --> Motorola RAZR V3 --> HTC Touch --> Motorola V525 --> iPhone 3G --> SE x10 mini --> LG P970 --> SGN i9250 --> i9505 --> iPhone 5s 16 GB --> iPhone 6 64GB --> iPhone 7 plus 256GB ---> iphone SE 128GB ---> iphone SE 2020 256 GB

Πως μπορώ να κάνω όταν κατεβάζω την notification bar να βγάζει εικονίδια για να ανοιγοκλείνω τα gps, wifi, bt κλπ? Δηλαδή το widget που έχει στη διπλανή οθόνη, να φαίνεται στην bar επάνω

Notification toggle ή ποιο κομψά εικονίδια widgetsoid από market. Αλλιώς custom rom!

Google Pixel 9 Pro XL

Το widgetsoid δεν το έχω δoκιμάσει, αλλά το Notification toggle δουλεύει άψογα και μπορείς να αλλάξεις τα εικονίδια του με δικά σου. Δες πως το είχα εγώ με custom εικονίδια Edited by leftis69

Το widgetsoid δεν το έχω δoκιμάσει, αλλά το Notification toggle δουλεύει άψογα και μπορείς να αλλάξεις τα εικονίδια του με δικά σου. Δες πως το είχα εγώ με custom εικονίδια

Thanxs, θα το δοκιμάσω, φαίνεται καλό. Ευχαριστώ και τον φίλο πιο πάνω για το widgesoid

Αν βάλετε 1 θήκη τύπου "κάλτσας" ή δερμάτινη ή οποιαδήποτε άλλη που μπαίνει μέσα το κινητό, τότε δε χρειάζεται screen protector. Αν το βάζετε στη τσέπη χωρίς θήκη τότε...χρειάζεται.
Χρησιμοποιώ μια τέτοια θήκη ειδικά το καλοκαίρι. Αν προσέχετε τη συσκευή δεν χρειάζεται screen protector, δεν έχω βάλει ποτέ στα κινητά μου και δεν έχουν γδαρθεί. Αν όμως την πετάτε μέσα σε μια τσάντα ή σε μια τσέπη που έχει και άλλα πράγματα, τότε θα γδαρθεί.

Το widgetsoid δεν το έχω δoκιμάσει, αλλά το Notification toggle δουλεύει άψογα και μπορείς να αλλάξεις τα εικονίδια του με δικά σου. Δες πως το είχα εγώ με custom εικονίδια

Εβαλα και εγω το Notification toggle αλλα δεν υπαρχει καμια μπαρα στην επανω πλευρα. Πρεπει να αλλαξω καποια ρυθμιση?

Να σε ρωτήσω, στο nexus το notification toggle λειτουργεί όπως στο touch wiz (όπως λειτουργεί στο touch wiz το pull down menu notification bar)που ανιχνεύει τον χώρο (για την λειτουργία του wifi on/off) όταν βρίσκεται σε χώρο με άγνωστα (και μόνο) wifi και βγάζει αποτελέσματα που διαλέγουμε που θα συνδεθούμε; Η είναι όπως το default widget του Android που απλά το κάνει on/off και σε περίπτωση που έχει γνωστό wifi στον χώρο,, συνδέεται με το γνωστό;

Edited by SaintPetrouil

Oneplus 5 - 128GB

• The title was changed to Samsung Galaxy Nexus (I9250)