mayumura Δημ. September 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2012 (edited) Χαιρετε κ απο μενα παιδες. "Παρθενος" κ γω στον κοσμο των android, περιμενω αυριο-μεθαυριο να παραλαβω το GN μου. Θα θελα κ γω μερικες συμβουλες. Απ'οτι διαβασα σε καποια προηγουμενη σελιδα, οι περισσοτεροι "κραζετε" τα screen protector του πλαισιου. Μιας κ απο κει θα παραλαβω το κινητο, ειχα σκοπο να αγορασω και sp. Αξιζει (εστω κ για αρχη) να το αγορασω ή ειναι οντως τοσο μαπα? Επισης, εχοντας ψαξει οσο μπορω σχετικα με τα android, αποφασισα οτι θα "σκαλιξω" μερικα πραματακια. Προς το παρον, η ερωτηση ειναι με ποια σειρα πρεπει να κανω τι..? (yakjuxw-yakju ,root, unlock bootloader, kernel, crom) ΥΓ: Για crom δεν ειμαι ακομη σιγουρος. Μ'αρεσε η vanilla του jb. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ εκ των προτερων. Edited September 23, 2012 by mayumura Παράθεση Τhe difference between genius & stupidity is that genius has limits... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mr_Comple Δημ. September 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2012 μπορει καποιος να μου δωσει ενα λινκ για να αγορασω την official μπαταρια 2000mah για το nexus..? εχει και back cover αυτη ε..; ευχαριστω.... εκανα μια αναζητηση στο ιντερνετ αλλα βρικα ενα καρο αποτελεσματα δεν εχω ιδεα ποια ειναι...! Παράθεση Phone: OnePlus 3T 64GB ROM : Oxygen OS 4.5.1 [superSU] Recovery: TWRP 3.1.1-x blu_spark v54 Kernel: Blu_spark_r202 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memix Δημ. September 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2012 Παντως για αυτους που πηραν το κινητο τωρα οπως και εγω απλως να γνωριζουν πως ειτε το κανουν Google phone ειτε οχι θα παρουν κανονικα την 4.1.1 Φυσικα καλο θα ειναι να το κανουν Google για να εχουν το επομενο update αμεσα Παράθεση Κάθε χαρισματικός ξένος μπορεί να είναι όπως ένας σώφρον Έλληνας και κάθε μη συνετός Έλληνας χειρότερος και από έναν Βάρβαρο. Μέγας Αλέξανδρος Η μοναδική γλώσσα στον κόσμο είναι η Ελληνική, όλες οι άλλες είναι απλώς τρόπος επικοινωνίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthosx6 Δημ. September 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2012 Εχει αδυνατη ληψη σηματος σε σχεση με αλλα κινητα η μου φαινεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. September 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2012 Ειναι κατω του μεσου ορου αλλα οχι προβληματικη. Εγώ πάντως συγκρίνοντας το με το huawei p1 της γυναίκας μου που όλοι λένε τα καλύτερα για το σήμα του δεν βλέπω διάφορα Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TR909 Δημ. September 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2012 Δυστυχώς δεν έχω να σου προτείνω, αλλά όταν τελικά αποφασίσεις, ξαναπές μας τις εντυπώσεις σου :) Ευχαριστως αρκει να αποφασισω, πρωτα. :lol: Αναφορικα με τα bluetooth,εχω και τα mw 600 και τα hs 3000. Αν και τα σονυ φαινεται να εχουν καλυτερα χαρακτηριστικα,δεν εμεινα ικανοποιημενος. Σε αλλες συσκευες δειχνανε στην οθονη τα κομματια σε αλλες οχι,συχνες αποσυνδεσεις και το τελειωτικο ηταν το μικροφωνο που ειτε μου χαλασε ειτε ειναι οντως τελικα πολυ αναισθητο. Τα hs 3000 παιζουν μια χαρα στο νεξους, εχουν αριστη ποιοτητα κατασκευης,ατελειωτη μπαταρια και ισοσταθμιστη. Τι να σου πω... εχω διαβασει ενα σωρο postings για τα MW600 (XDA κυριως ) οπου λενε τους δουλευουν μια χαρα (stock ή custom roms).Σκεφτομαι καποιο dedicated sports headset αλλα και αυτα δεν πανε πισω σε καταστροφες λογω ιδρωτα.Οποτε το σεναριο με τα αποσπωμενα φανταζει πιο ασφαλες και σου δινει επιπλεον δυνατοτητες (πχ συνδεση με car stereo). Για οσους ενδιαφερονται εχω εντοπισει και κατι "κινεζιες" στο ebay αλλα δισταζω... :happy: Nokia BH-505 OEM Nokia BH-505 OEM Retail Package Motorola S9 HD OEM Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. September 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2012 Ειναι κατω του μεσου ορου αλλα οχι προβληματικη. εγω βλεπω οτι ειναι ακριβως η ιδια με ολες τις συσκευες που εχω συγκρινει απλα βαζετε και κανα "use only 2g networks" για καλυτερη ληψη , ειδικα αν ειστε εκτος internet , γιατι εχουμε και 3g γτπκ σε πολλα σημεια για αυτο πολλοι βλεπετε κακο σημα σε σχεση με αλλες συσκευες Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TR909 Δημ. September 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2012 μπορει καποιος να μου δωσει ενα λινκ για να αγορασω την official μπαταρια 2000mah για το nexus..? εχει και back cover αυτη ε..; ευχαριστω.... εκανα μια αναζητηση στο ιντερνετ αλλα βρικα ενα καρο αποτελεσματα δεν εχω ιδεα ποια ειναι...! Μια απλη αναζητηση στο ebay... :) http://www.ebay.com/itm/Original-Samsung-Galaxy-Nexus-I9250-Extended-2000mAh-Battery-Genuine-Door-Cover-/170903363195?pt=PDA_Accessories&hash=item27caa25e7b H επιλογη του πωλητη εντελως τυχαια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GalaxyNote Δημ. September 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2012 Ερώτηση offtopic αλλά δεν ξέρω που να απευθυνθώ. Έχει διαρρεύσει οτιδήποτε σχετικά με το νεο nexus και την ημερομηνία κυκλοφορίας του?(εκτός του gt9260 που δεν ξέρουμε αν θα είναι νεξους) Παράθεση Λάζαρος.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PIL Δημ. September 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2012 μπορει καποιος να μου δωσει ενα λινκ για να αγορασω την official μπαταρια 2000mah για το nexus..? εχει και back cover αυτη ε..; ευχαριστω.... εκανα μια αναζητηση στο ιντερνετ αλλα βρικα ενα καρο αποτελεσματα δεν εχω ιδεα ποια ειναι...! http://www.ebay.com/itm/120833110002?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649 Εγώ προτείνω αυτόν. Έχει registered air mail free και είναι απόλυτα εξυπηρετικός (κι εγώ αγόρασα 2 από αυτόν για το κινητό μου και της κοπέλας μου). Παράθεση Samsung Galaxy Nexus (i9250) & Asus Nexus 7 (soon) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mr_Comple Δημ. September 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2012 http://www.ebay.com/itm/120833110002?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649 Εγώ προτείνω αυτόν. Έχει registered air mail free και είναι απόλυτα εξυπηρετικός (κι εγώ αγόρασα 2 από αυτόν για το κινητό μου και της κοπέλας μου). Μια απλη αναζητηση στο ebay... :) http://www.ebay.com/itm/Original-Samsung-Galaxy-Nexus-I9250-Extended-2000mAh-Battery-Genuine-Door-Cover-/170903363195?pt=PDA_Accessories&hash=item27caa25e7b H επιλογη του πωλητη εντελως τυχαια... ευχαριστω παιδες....!!! απο βδομαδα το περιμενω...!!! Παράθεση Phone: OnePlus 3T 64GB ROM : Oxygen OS 4.5.1 [superSU] Recovery: TWRP 3.1.1-x blu_spark v54 Kernel: Blu_spark_r202 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. September 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2012 (edited) Εχουν περασει απο τα χερια μου συσκευες που ειχαν ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ καλυτερο σημα. Το Atrix ειναι ενα παραδειγμα. Η ρυθμιση μονο σε 2G για μενα ανηκει στο...2004! ναι δε διαφωνω οτι μπορει να εχει χειροτερη απο αλλες, τη δικη μου εμπειρια αναφερω οσο για το 2g πρεπει να παρουμε αποφαση οτι πιανει καλυτερα στις περισσοτερες περιοχες και μας εξοικονομει πολλη μπαταρια (και λογω καλυτερου σηματος, πιστευω κυριως λογω αυτου) , αρα οσο δεν ειμαστε στο internet δε βλεπω το λογο για 3g η αισθητη διαφορα στην αυτονομια για μενα ειναι αρκετη παντως ωστε να κανω αυτα τα φοβερα 2 κλικ σε καποια πραγματα καλο ειναι να ειμαστε παλιομοδιτες για λογους που εχουν να κανουν με τη πραγματικοτητα και οχι το τι θα ηταν ιδανικο , βλεπε bluetooth ;) Edited September 23, 2012 by qsis Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. September 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2012 Εχει αδυνατη ληψη σηματος σε σχεση με αλλα κινητα η μου φαινεταιΈχετε υπόψη σας ότι η ένδειξη σήματος που εμφανίζουν πολλά κινητά δεν αντιστοιχεί στην πραγματικότητα. Δείχνουν δηλαδή πιο ισχυρό σήμα απ'ότι πραγματικά υπάρχει. Με το δικό μου πάντως δεν έχω παρατηρήσει προβλήματα. Ευχαριστως αρκει να αποφασισω, πρωτα. :lol: Τι να σου πω... εχω διαβασει ενα σωρο postings για τα MW600 (XDA κυριως ) οπου λενε τους δουλευουν μια χαρα (stock ή custom roms).Σκεφτομαι καποιο dedicated sports headset αλλα και αυτα δεν πανε πισω σε καταστροφες λογω ιδρωτα.Οποτε το σεναριο με τα αποσπωμενα φανταζει πιο ασφαλες και σου δινει επιπλεον δυνατοτητες (πχ συνδεση με car stereo). Για οσους ενδιαφερονται εχω εντοπισει και κατι "κινεζιες" στο ebay αλλα δισταζω... :happy: Nokia BH-505 OEM Nokia BH-505 OEM Retail Package Motorola S9 HD OEMΑν και off-topic, πολύ καλά για τέτοιες περιπτώσεις είναι μοντέλα τις jaybird αλλά είναι αρκετά ακριβά (και μάλλον θα τα βρεις μόνο από το ebay). Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. September 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2012 Εχουν περασει απο τα χερια μου συσκευες που ειχαν ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ καλυτερο σημα. Το Atrix ειναι ενα παραδειγμα. Η ρυθμιση μονο σε 2G για μενα ανηκει στο...2004! To defy+ ενα ακομα παραδειγμα. Μπορει η ενδειξη να μην ειναι ακριβης οντως, αλλα οταν το GN εχει 3 γραμμες σε 2g και διπλα το μοτορολα εχει 5 γραμμες σε 3g, ε, it doesnt take a genius.... Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthosx6 Δημ. September 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2012 εγω βλεπω οτι ειναι ακριβως η ιδια με ολες τις συσκευες που εχω συγκρινει απλα βαζετε και κανα "use only 2g networks" για καλυτερη ληψη , ειδικα αν ειστε εκτος internet , γιατι εχουμε και 3g γτπκ σε πολλα σημεια για αυτο πολλοι βλεπετε κακο σημα σε σχεση με αλλες συσκευες Τελικά για μένα που χρησιμοποιώ μόνο το wifi, αυτή η επιλογή ( που δε την ήξερα ), μου έλυσε τα χέρια. Στο μαγαζί από " εκτός δικτύου ", είμαι στις 3 γραμμές με το 2g. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeKa Δημ. September 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2012 Αγορασα κι εγω ενα Nexus την Παρασκευη και ακομα το σκαλιζω για να το μαθω. Εχω καποιες ερωτησουλες : 1) πως απενεργοποιεις την αυτοματη συνδεση στο ιντερνετ; Συνδεεται απο μονο του και δεν θελω να χρεωνομαι. Επισης πως επιλεγω συνδεση μονο 2G για να εξοικονομω μπαταρια ; 2) Θα ηταν χρησιμη μια must have λιστα προγραμματων απο το Market ! 3) πως παραμετροποιουνται οι αρχικες οθονες ; Υπαρχει καποιο ευχρηστο προγραμματακι; 4) η επιλογη που σου δινει στην δευτερη οθονη με τιτλο "γραφικα στοιχεια" τι ειναι; 5) πως μπαινει σε αθορυβη λειτουργια ; 6) θελω να παρω μια θηκη και εχω βρει αυτες στο ebay : http://www.ebay.com/itm/280790425398?var=580061407199&ssPageName=STRK:MESINDXX:IT&_trksid=p3984.m1436.l2649 http://www.ebay.com/itm/110914525071?ssPageName=STRK:MESINDXX:IT&_trksid=p3984.m1436.l2649 Εχετε μηπως να προτεινετε καποια αλλη ; Ευχαριστω εκ των προτερων για την βοηθεια σας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. September 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2012 5) Πατάς παρατεταμένα το κουμπι ενεργοποιησης της συσκευης και μετα επιλεγεις δονηση η αθορυβο τελειως... Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. September 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2012 τωρα το πηρα!! απο πλαισιο πως καταλαβενω αν ειναι google ή της samsung? Πισω το καπακι γραφει google Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. September 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2012 τωρα το πηρα!! απο πλαισιο πως καταλαβενω αν ειναι google ή της samsung? Πισω το καπακι γραφει google πήγαινε στους google maps πήγαινε ρυθμίσεις και μετά στο σχετικά με και θα δείς αν είναι yakju τότε είναι google branded Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bjj_p Δημ. September 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2012 (edited) Αγορασα κι εγω ενα Nexus την Παρασκευη και ακομα το σκαλιζω για να το μαθω. Εχω καποιες ερωτησουλες : 1) πως απενεργοποιεις την αυτοματη συνδεση στο ιντερνετ; Συνδεεται απο μονο του και δεν θελω να χρεωνομαι. Επισης πως επιλεγω συνδεση μονο 2G για να εξοικονομω μπαταρια ; 2) Θα ηταν χρησιμη μια must have λιστα προγραμματων απο το Market ! 3) πως παραμετροποιουνται οι αρχικες οθονες ; Υπαρχει καποιο ευχρηστο προγραμματακι; 4) η επιλογη που σου δινει στην δευτερη οθονη με τιτλο "γραφικα στοιχεια" τι ειναι; 5) πως μπαινει σε αθορυβη λειτουργια ; Ολες αυτες οι ερωτησεις εχουν απαντηθει παμπολες φορες.με ολη την καλη διαθεση να βοηθησω αλλα ψαξε λιγο στο thread. Δεν χρειαζονται must have apps γιατι οτι περιγραφεις γθνεται απο το λειτουργικο του κινητου. Edited September 24, 2012 by bjj_p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapapa Δημ. September 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2012 Εχω απο το πρωι κατεβασει το Svox ελληνικα (Αριαδνη)και δε μπορω να το ενεργοποιησω με τιποτε.Μπορεις καποιος να μου πει ολα τα βηματα για να το ενεργοποιησω;υγ:το ωραιο ειναι οτι ειναι η πρωτη εφαρμογη που εχω πληρωσει και δε δουλευει με τιποτε. Παράθεση Samsung Galaxy Nexus,Note II,Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. September 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2012 Τελικά για μένα που χρησιμοποιώ μόνο το wifi, αυτή η επιλογή ( που δε την ήξερα ), μου έλυσε τα χέρια. Στο μαγαζί από " εκτός δικτύου ", είμαι στις 3 γραμμές με το 2g. περα απο αυτο, που ειναι βεβαια και το πιο σημαντικο , θα εχεις και καλυτερη καταναλωση Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mr_Comple Δημ. September 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2012 παιδια συγνωμη που ρωταει κατι χιλιοειπομενο..αλλα καποιος οδηγος για root...? μολις εγκατεστησα την 4.1.1 Παράθεση Phone: OnePlus 3T 64GB ROM : Oxygen OS 4.5.1 [superSU] Recovery: TWRP 3.1.1-x blu_spark v54 Kernel: Blu_spark_r202 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memix Δημ. September 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2012 Κοιτα στη πρωτη σελιδα . Παράθεση Κάθε χαρισματικός ξένος μπορεί να είναι όπως ένας σώφρον Έλληνας και κάθε μη συνετός Έλληνας χειρότερος και από έναν Βάρβαρο. Μέγας Αλέξανδρος Η μοναδική γλώσσα στον κόσμο είναι η Ελληνική, όλες οι άλλες είναι απλώς τρόπος επικοινωνίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mr_Comple Δημ. September 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2012 Κοιτα στη πρωτη σελιδα . ακολουθησα αυτον τον οδηγο και ολα καλα σε 10 λεπτα τα ειχα ολα... ξεκλειδωσα το boodloader...αλλα εγω θελω να φλασαρω καποια mods πανω στην στοκ.. να τον κλειδωσω; θα εχω προβλημα αν τον αφησω ετσι...; Παράθεση Phone: OnePlus 3T 64GB ROM : Oxygen OS 4.5.1 [superSU] Recovery: TWRP 3.1.1-x blu_spark v54 Kernel: Blu_spark_r202 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts