Jump to content

Samsung Galaxy Nexus (I9250)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

πειτε μου αν δε μπορειτε να το δειτε , γιατι αρχικα το εκανα private :oops:

δειτε πώς αλλαζει στιγμιαια το μωβ και γκρι καθως γυριζει η οθονη

http://youtu.be/4n8ZQxaBsmA?hd=1

Δεν μπορώ να το δω

:lol:

Πάντως έτσι είναι οι amoled. Κι έμενα με ξένισε το άσπρο και γενικά τα χρώματα προερχόμενος από nexus s με slcd, αλλά έτσι όπως πετάει το κινητό και με τις αναβαθμίσεις που θα παίρνει πρώτο, δεν το αλλάζεις με τίποτα.

Ναι έχεις δίκιο απλά επέτρεπε να σιγουρευτώ ειχα και εγω nexus s και παραξενεύτηκα παντος εχω παθει πλακα με της επιδοσεισ του κινητού ειλικρινά δεν περίμενα οτι θα ειναι τοσο γρήγορο

Παραλίγο θα το έστελνα για αλλαγη οθονης

:!: Από Ομάδα Διαχείρισης

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε την Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή την Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματος.

Edited by panos851
Συνένωση Μηνυμάτων

• Απαντήσεις 10χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Δεν μπορώ να το δω

ξαναδοκιμασε το εκανα τωρα public, γινονται ολα οσα περιγραφω πιο πανω

οντως τα δειχνει μωβ με τερμα χαμηλη φωτεινοτητα, ομως δε σε αφηνει το λειτουργικο να χρησιμοποιεις με αυτη τη ρυθμιση την οθονη περα απο κεινο το σημειο

αρα ειναι γενικα ιδιοτροπια ολων μαλλον των οθονων , γιατι αλλιως δε θα ειχαν προβλεψει να ανεβαινει αυτοματα η φωτεινοτητα μολις βγεις απο κει.

δε θα επρεπε να επιτρεπουν να πεφτει τοσο απο την αρχη δηλαδη..

Edited by qsis

3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv

@panos851 Ναι βρε, καταλαβαίνω. Είναι περίεργα στην αρχή όταν την βλέπεις. Άσπρο πάντως δεν βλέπεις, όλα τα άλλα είναι υπερτονισμένα και αν έχεις και δίπλα το nexus s μπορεί να σου κακοφαίνεται.

Πέρα από αυτό το έχω δει σε transformer που έχω (χάλι και ας είναι σχεδόν pure android ), razr (εκεί είναι σχετικά καλή ) και gs2 (επίσης χάλι )

Στο nexus πιστεύω ήταν η καλύτερη υλοποίηση

Απο το razr εχω και εγω εμπειρια και απο οτι εχω καταλαβει (απο συτα που διαβαζω απο τους αλλους) η μοτορολα πρεπει να εχει κανει καλη δουλεια τελικα :p

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Κι εμενα κατω απο 320 δε πεφτει η ελευθερη μνημη. Αλλα και να ειχες 50MB free δε θα εκανε και τοση μεγαλη διαφορα. Το μεγεθος μετραει μονο αν θες πολλα να τρεχουν ταυτοχρονα

Κι εμενα κατω απο 320 δε πεφτει η ελευθερη μνημη. Αλλα και να ειχες 50MB free δε θα εκανε και τοση μεγαλη διαφορα. Το μεγεθος μετραει μονο αν θες πολλα να τρεχουν ταυτοχρονα

Δηλαδη το δικο μου εχει θεμα ; αυτη τη στιγμη τρεχω 5 εφαρμογες και οτι τρεχει αυτο + κατεβαζω και εχω 268mb free.

Από ότι έχω καταλάβει κάνει το ίδιο που κάνουν τα Windows 7 στο PC. Κασάρουν μνήμη σαν να χρησιμοποιείται για μεγαλύτερη ταχύτητα! Να μη σε ανησυχεί!!! Για παράδειγμα στα windows με 16gb που έχω κάποια στιγμή έλεγε free 4 χωρίς να τρέχω τίποτα. Ήταν όλα cached όμως. Δεν τα χρησιμοποιούσε τίποτα!

Λογικά αυτό κάνει και στο Android και ίσως παραπάνω στο JB...

Google Pixel 6 Pro

απορια..εαν περασω την 4.1 πρωτα μετα μπορω να κανω την συσκευη yakju;κατι τελευταιο ειδα οτι το volume+ δεν υποστηριζει ακομα την 4.1.υπαρχει καποια αλλη εφαρμογη συμβατη για να αυξηθει ο ηχος κλησης;

απορια..εαν περασω την 4.1 πρωτα μετα μπορω να κανω την συσκευη yakju;κατι τελευταιο ειδα οτι το volume+ δεν υποστηριζει ακομα την 4.1.υπαρχει καποια αλλη εφαρμογη συμβατη για να αυξηθει ο ηχος κλησης;

καποια παιδια λεγανε οτι τους δουλευει το volume+ σε 4.1, ασχετα αν λεει οτι δεν το υποστηριζει. ηταν στοκ ομως, οχι custom rom.

Παιδιά βοήθεια.Πήγα να ανοίξω το τηλέφωνο και προφανώς άθελά μου πάτησα και τα κουμπιά της έντασης.Το θέμα είναι οτι μου στην οθόνη μου έβγαλε το ροπτοτ του android, από κάτω γράφει 'Downloading.. Do not turn off target!!'και από επάνω γράφει 'Start'. Επίσης κάτω αριστερά γράφει κάποιες πληροφορίες του τηλεφώνου.Τί κάνω;

καποια παιδια λεγανε οτι τους δουλευει το volume+ σε 4.1, ασχετα αν λεει οτι δεν το υποστηριζει. ηταν στοκ ομως, οχι custom rom.

Και σε μενα δουλευει με custom (androidme gnex 1.7 και franco kernel).

Παιδιά βοήθεια.Πήγα να ανοίξω το τηλέφωνο και προφανώς άθελά μου πάτησα και τα κουμπιά της έντασης.Το θέμα είναι οτι μου στην οθόνη μου έβγαλε το ροπτοτ του android, από κάτω γράφει 'Downloading.. Do not turn off target!!'και από επάνω γράφει 'Start'. Επίσης κάτω αριστερά γράφει κάποιες πληροφορίες του τηλεφώνου.Τί κάνω;

Είσαι στο bootloader... Πάτα το power μία φορά για να επιλέξεις start και είσαι κομπλέ!!!!

Google Pixel 6 Pro

Παιδια υπαρχει τροπος να καταργισω τον Google chrome δεν την παλευω με αυτον εχω 4.1.1

μα δεν εχουμε υποχρεωτικο chrome στα κινητα , μονο στο nexus 7 ισχυει αυτο

το chrome το κατεβαζεις απο το μαρκετ

αν θες μπορεις να κατεβασεις καποιον αλλο και να το κανεις default.. ο στοκ (που ξαναλεω δεν ειναι ο chrome) ομως ειναι πιστευω ο πιο γρηγορος

3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv

μα δεν εχουμε υποχρεωτικο chrome στα κινητα , μονο στο nexus 7 ισχυει αυτο

το chrome το κατεβαζεις απο το μαρκετ

αν θες μπορεις να κατεβασεις καποιον αλλο και να το κανεις default.. ο στοκ (που ξαναλεω δεν ειναι ο chrome) ομως ειναι πιστευω ο πιο γρηγορος

Το θεμα ειναι οτι μολις εκανα update απο 4 σε 4.1 μπηκε αυτοματα ο chrome και δεν βγενει με τιποτα ουτε απο το μαρκετ μηπως παιζει ρολο που εκανα τον chrome κυριο browser στο pc

Edited by artemios

samsung branded εισαι? γιατι εμενα δε μου τα κανε αυτα

κατεβασε καποιον αλλο τοτε που να σε βολευει καλυτερα.. αργα ή γρηγορα παντως ο chrome θα γινει ο στοκ σε ολες τις συσκευες

samsung branded εισαι? γιατι εμενα δε μου τα κανε αυτα

κατεβασε καποιον αλλο τοτε που να σε βολευει καλυτερα.. αργα ή γρηγορα παντως ο chrome θα γινει ο στοκ σε ολες τις συσκευες

Απο το πλαισιο το πηρα. οκ θα πρεπει να τον συνηθισω τωρα

αν χρησιμοποιεις παντως chrome και στο pc ειναι πολυ καλος ο συγχρονισμος σελιδοδεικτων

:lol:

Πάντως έτσι είναι οι amoled. Κι έμενα με ξένισε το άσπρο και γενικά τα χρώματα προερχόμενος από nexus s με slcd, αλλά έτσι όπως πετάει το κινητό και με τις αναβαθμίσεις που θα παίρνει πρώτο, δεν το αλλάζεις με τίποτα.

Για την ακρίβεια έτσι είναι οι pentile AMOLED :)

Μπορεί να μην είναι εντελώς πιστά τα χρώματα, αλλά η ποιότητα απεικόνισης δε μπορεί να αφήσει κανέναν παραπονεμένο. Εμένα προερχόμενο από IPS LCD με χάλασε την πρώτη μέρα. Μπορεί να μην υπάρχουν τέλειες συσκευές, αλλά το GN είναι pretty damn close...

Για το "μώβισμα" σε χαμηλή φωτεινότητα και την ελεύθερη μνήμη μην άγχεστε. Όλα φυσιολογικά.

Εξάλλου σκέφτείτε ως εξής: Ελεύθερη είναι η μνήμη που δεν κάνεις τίποτα, την έχεις και κάθεται. Γιατί να έχω τηλέφωνο με 1GB RAM εάν τα 500 είναι ελεύθερα? Η διαχείριση μνήμης του android είναι πλεόν τόσο καλή που αν χρειαστεί παραπάνω θα ελευθερώσει από κάτι που δεν χρειάζεται...

χωρις να εχω τεχνικες γνωσεις, αναρωτιεμαι τοσο δυσκολο ηταν πια να φτιαξουν μια non-pentile hd amoled?

τι το κανει τοσο δυσκολο πια σε σχεση με αντιστοιχων ppi (γιατι αυτο ειναι το προβλημα λενε οχι το hd) ips ?

σε καποια πραγματα παντως κι εμενα με χαλασε σε σχεση με το transformer που εχει αρκετα καλη ips (ειδικα στις γωνιες θεασης , που βεβαια δεν ειναι τοσο σημαντικες σε ενα κινητο)

η πυκνοτητα των πιξελ παντως κανει την εικονα μαγεια.. :love: και πιστευω οτι λογω αυτης κυριως συγχωρουμε τα παντα

πλεον τα παντα μου φαινεται οτι πιξελιαζουν :p

Edited by qsis

χωρις να εχω τεχνικες γνωσεις, αναρωτιεμαι τοσο δυσκολο ηταν πια να φτιαξουν μια non-pentile hd amoled?

τι το κανει τοσο δυσκολο πια σε σχεση με αντιστοιχων ppi (γιατι αυτο ειναι το προβλημα λενε οχι το hd) ips ?

σε καποια πραγματα παντως κι εμενα με χαλασε σε σχεση με το transformer που εχει αρκετα καλη ips (ειδικα στις γωνιες θεασης , που βεβαια δεν ειναι τοσο σημαντικες σε ενα κινητο)

η πυκνοτητα των πιξελ παντως κανει την εικονα μαγεια.. :love: και πιστευω οτι λογω αυτης κυριως συγχωρουμε τα παντα

πλεον τα παντα μου φαινεται οτι πιξελιαζουν :p

Δύσκολο? Δεν πρέπει να είναι πολύ... (H Super AMOLED Plus δεν είναι pentile). Σίγουρα είναι πιο ακριβό, περισσότερο ενεργοβόρο για την ίδια ανάλυση (συγκρίνοντας pixels, όχι subpixels), και εάν πιστέψουμε τη Sammy λιγότερο ανθεκτικό.

Δεν το εχω δουλεψει με την 4.0 , οποτε, θα ξερεις καλυτερα:)

Νεκρανάσταση:

Μόλις κατάλαβα γιατί είχες κακή γνώμη για το ICS σε μια παλιά μας συζήτηση:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4245815#post4245815

Μου φαινόταν και τότε πολύ περίεργο να θεωρείς ότι το 4.0 -> 4.1 είναι σημαντική αναβάθμιση, μια και το GN ήταν ήδη πολύ καλό με το στοκ ICS.

εκανα install το toolkit αλλα οταν παω να εγκαταστησω τους drivers μου βγαζει σφαλμα και λεει ' η cache του πργραμματος φορτωσης δεν εχει φορτωμενη καταχωρηση MUI'.στον υπολογιστη ομως μου λεει οτι εχουνε μπει οι drivers.τι ισχυει;

εκανα install το toolkit αλλα οταν παω να εγκαταστησω τους drivers μου βγαζει σφαλμα και λεει ' η cache του πργραμματος φορτωσης δεν εχει φορτωμενη καταχωρηση MUI'.στον υπολογιστη ομως μου λεει οτι εχουνε μπει οι drivers.τι ισχυει;

Πηγαινε δοκιμαστικα...κουμπωσε πανω το nexus και αν σου βγαλει σειριακο εισαι οκ αν οχι σου προτεινω να βγαλεις τους drivers και να τους βαλεις απο τη αρχη.

Πηγαινε δοκιμαστικα...κουμπωσε πανω το nexus και αν σου βγαλει σειριακο εισαι οκ αν οχι σου προτεινω να βγαλεις τους drivers και να τους βαλεις απο τη αρχη.

Κάνε αυτό πρώτα και βλέπεις!!!

Αυτό το error το βγάζει αλλά λέει στο toolkit ότι δεν πειράζει γιατί έχουν εγκατασταθεί. Πιθανότατα δεν θα έχεις πρόβλημα!!!

Google Pixel 6 Pro

2 γραμμες κατω απο το adb mode εχει ενα νουμερο,αυτο δεν ειναι το serial;

edit:το διαβασα στον οδηγο οτι αυτο ειναι οποτε προχωραω...

edit 2:ολα καλα!!!

Edited by jnr

• The title was changed to Samsung Galaxy Nexus (I9250)