Jump to content

Samsung Galaxy Nexus (I9250)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καπου εκει θα κινηθει πιστευω. Στα χαρακτηριστικα του s3, αλλα χωρις καρτα μνημης. Τουλαχιστον αυτο εγινε με το GN και το S2.

Ειμαι της γνωμης παντως οτι αν το επομενο νεξους δεν ειναι κατι το καταπληκτικο, η αναβαθμιση δεν θα αξιζει για αρκετο καιρο, δεδομενου οτι το GN τρεχει υπεροχα την jb και λογικα θα αναβαθμιζεται για τουλαχιστον 1 χρονο ακομα.

Και εγώ πάντως αυτό πιστεύω αν και δεν αποκλείω να δούμε quad-core όπως στο S3 αλλά 2GB μνήμη RAM... Εάν κάνουν μεγάλη αλλαγή εκεί πιστεύω θα είναι! Στην Ram

Google Pixel 6 Pro

• Απαντήσεις 10χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Να ρωτήσω πάλι κάτι. Με το default Calendar του nexus υπάρχει κάπου η επιλογή να το βάλω να μου δείχνει στο widget του τα γενέθλια του καθενός ? Στου Note που το calendar είναι της Samsung(αν δεν κάνω λάθος) όταν το έχω το widget είτε σε month display mode είτε σε day/day mode, όσα γενέθλια έχω περασμένα μέσα στις επαφές μου τα βγάζει σαν ειδοποίηση ημέρας. ΠΟΛΥ ΒΟΛΙΚΟ! στου nexus βλέπω πως και μέσα στο καλενταρ να μπω δεν τα βλέπω τα γενέθλια.

θα πρέπει πρώτα από το desktop σου να μπεις στο ημερολόγιο της google και από τις ρυθμίσεις-ημερολόγια- εξερεύνηση περισσότερων ημερολογίων (αν το μεταφράζω σωστά γιατί το έχω στα αγγλικά) θα βρεις το ημερολόγιο των γενεθλίων. θα το προσθέσεις και μετά θα εμφανιστεί και στο κινητό σου για συγχρονισμό

καποιος φιλος στην κατερινη να μετατρεψουμε μαζι σε yakju το δικο μου.Αναθεμα σε ρε Πλαισιο.

Το πλαίσιο πως σχετίζεται με τη μετατροπή σε yakju;

---Θάνος---

Huawei Mate 20 Pro

Huawei Mediapad M3

καποιος φιλος στην κατερινη να μετατρεψουμε μαζι σε yakju το δικο μου.Αναθεμα σε ρε Πλαισιο.

Πλακα μου κανεις? Ειδικα εσυ δεν εισαι κανενας ασχετος!!

Κατεβασε το toolkit και σε 2 λεπτα θα εχεις τελειωσει. Θα φλασαρεις το image της yakju 4.0.4.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

παιδιά δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί αλλά οι χάρτες που δίνει δώρο το πλαίσιο μπορούν να ξανα εγκατασταθούν αν αλλάξω ρομ?

Πριν από λίγη ώρα μου συνέβη το εξής περίεργο γεγονός και το Nexus μου εκτιμώ ότι κάηκε. Μιλούσα κανόνικά στο τηλέφωνο και ξαφνικά η συσκευή κλείνει. Δοκιμάζω να την ενεργοποιήσω ξανά αλλά τίποτα. Βγάζω το καπάκι από την μπαταρία και ήταν πραγματικά καυτό. Από μέσα ακουγόταν κάτι σαν θρόισμα και άρχισε να μυρίζει καμμένο. Βγάζω την μπαταρία και η συκευή μυρίζει ακόμα. Εκτιμώ ότι κάηκε μέσα η πλακέτα. Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει πως? Η συσκευή δεν έιναι ούτε μήνας που την έχω και δεν την πείραξα καθόλου. Δυστυχώς αύριο πάω Smartec. Περαστικά μου.

Πριν από λίγη ώρα μου συνέβη το εξής περίεργο γεγονός και το Nexus μου εκτιμώ ότι κάηκε. Μιλούσα κανόνικά στο τηλέφωνο και ξαφνικά η συσκευή κλείνει. Δοκιμάζω να την ενεργοποιήσω ξανά αλλά τίποτα. Βγάζω το καπάκι από την μπαταρία και ήταν πραγματικά καυτό. Από μέσα ακουγόταν κάτι σαν θρόισμα και άρχισε να μυρίζει καμμένο. Βγάζω την μπαταρία και η συκευή μυρίζει ακόμα. Εκτιμώ ότι κάηκε μέσα η πλακέτα. Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει πως? Η συσκευή δεν έιναι ούτε μήνας που την έχω και δεν την πείραξα καθόλου. Δυστυχώς αύριο πάω Smartec. Περαστικά μου.

Είχες βαλει διαφορετικη μπαταρια ; Εκανες μηπως κανενα overclock στην cpu/gpu ;

Τίποτα απολύτως. Full μαμά.

E τότε καλύπτεσαι πλήρως από εγγύηση, απλά είναι το σπαστικό της όλης ταλαιπωρίας και συνεννόησης με εταιρίες που ξενερώνεις.

---Θάνος---

Huawei Mate 20 Pro

Huawei Mediapad M3

Smartec πρωί πρωί αύριο.

Με τα δεδομένα να δω τι θα κάνω που δεν θα ήθελα να πέσουν σε τρίτα χέρια.

Smartec πρωί πρωί αύριο.

Με τα δεδομένα να δω τι θα κάνω που δεν θα ήθελα να πέσουν σε τρίτα χέρια.

Αν όντως έχει καεί, δε νομίζω ότι χρειάζεται να ανησυχείς για αυτό. :-P

---Θάνος---

Huawei Mate 20 Pro

Huawei Mediapad M3

Την επόμενη φορά κρυπτογράφηση δεδομένων.

Και τι ακριβως κανει εκτος απο το αυτονοητο? Εννοω ποια η διαδικασια και αν αλλαζει κατι

Εάν έχεις ενεργοποιήσει την κρυπτογράφηση (encryption) από τις επιλογές ασφαλείας του κινητού, δε διαβάζονται τα αποθηκευμένα δεδομένα εάν δεν το ξεκλειδώσεις.

έχω παρατηρήσει πως όταν ανοίγω το wifi απο τις αρχικές οθόνες(widget) άν έχει γνωστό wifi σε εμβέλεια συνδέεται μαζί του αυτόματα, αν δεν έχει δεν μου βγάζει ποιά είναι γύρω μου για να διαλέξω να συνδεθώ. Στο Note μου το βγάζει αυτόματα(εφόσον δεν έχει γνωστό) και δεν χρειάζεται να μπω στις ρυθμίσεις να το βρω. Είναι κάποιο πρόβλημα της συσκευής μου και χρειάζομαι κανένα hard reset ή έτσι το χουν να δουλεύει ?

Τhere is nothing more powerful than the human being itself ,

Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!:

Oneplus 5 - 128GB

Όταν προσπαθεί να μπει στο ίντερνετ τότε σου βγάζει θα διαθέσιμα..τουλάχιστον σε εμένα
Samsung S21 Ultra

Όταν προσπαθεί να μπει στο ίντερνετ τότε σου βγάζει θα διαθέσιμα..τουλάχιστον σε εμένα

θα τρελαθώ. Έκλεισα το ρουτερ του σπιτιού(έχει άλλα 5-6 άγνωστα εδώ γύρω). Μετά άνοιξα το νεξους, αφού τα φόρτωσε όλα, σε μία απο τις αρχικές οθόνες έχω βάλει το widget με τα wifi/bt/gps/...etc . Το είχα κλειστό το wifi και το άνοιξα. Περίμενα 2-3 λεπτά, έμεινε ανοιχτό, δεν συνδέθηκε φυσικά πουθενά και προσπάθησα να μπω ιντερνετ μπας και το "εξανάγκαζα" να κάνει search.

Άρα reset to factory defaults?

Oneplus 5 - 128GB

Καλησπερα σε ολους...

Ειμαι νεος χρηστης στο τηελεφωνο,και εχω καποια ερωτήματα σχετικα με το τηλεφωνο...

Υπ'οψην δεν εχω διαβάσει ολα τα νήματα της δημοσιευσης,οποτε συγχωρέστε με εαν καποιο ρωτημα μου εχει απαντηθει προηγουμενως.

1)Το κινητο έχει επάνω την 4.0.4 απο την μάνα του.Το JB έχει δοθει για το τηλέφωνο αυτο;ή πρέπει να κάνω κάτι και εγώ έτσι ώστε να πάρω JB.

2)Στο Info Tips αναφέρεται οτι: Για καλύτερη αυτονομία:Στις ρυθμίσεις του Wi-Fi να βάλετε σε off την επιλογή: Κeep Wi-Fi on during sleep.(Υπάρχει κάποια άλλη λύση σχετικά με το θέμα αυτονομία,πέραν αυτου,και προφανώς κάποιας μεγαλύτερη αποθηκευτικότητάς μπαταρίας,ή ακόμα τίποτε)

3)Υπάρχει κάποια καλή εφαρμογή που να σχετίζεται άμεσα με το θέμα μπαταρία;

Μέχρι στιγμής το τηλέφωνο με έχει κατενθουσιάσει, με ολα του πέραν του θέματος της αυτονομίας.

Περιμένω τις απαντήσεις σας -προτάσεις σας,και ευχαριστώ εκ των προτέρων! :)

The question is not...when i'll stop, but who's going to stop me

Μπορειτε σας παρακαλώ να δείτε κατω από φως αν ο φακός της κάμερας έχει σκονη μεσα; Ωστε αν είναι γενικότερο θεμα να μην το πηγαίνω στο σέρβις. Στις φωτογραφίες που βγάζει το κινητό δεν φαίνεται τίποτα βέβαια.

Ο πιο εύκολος τρόπος είναι να αναψει καποιος το flash και βάζοντας το δάχτυλο του να αντανακλασει το φως προς την κάμερα για να δει αν έχει σκουπιδακια.

Παιδιά σκέφτομαι να παραγγείλω(είμαι με το δάχτυλο στο enter:lol: )αυτές τις μπαταρίες που έχουν και φορτιστή http://viewitem.eim.ebay.gr/N8S-1900-mAh-Battery-x2--Main-Wall-Charger-for-Samsung-i9250-Galaxy-Nexus-Prime/170745785947/item θα μπω στρατό σε λίγο καιρό και κάνω προετοιμασία....:D τα χει αγοράσει κανείς;;;καμιά γνώμη; Edited by Vlasismiriagos

Ευχαριστω για τα καλα λογια!:)

Οταν δεν εχω κανει κατι ξανα ,το λεω.Ειναι αληθεια οτι με φλασαρισματα δεν εχω ασχοληθει,ΟΜΩΣ. αναγκα και οι θεοι πειθονται λεγαν οι αρχαιοι:lol:

Καλα, οχι οτι εγω ειμαι κανενας expert, αλλα οπως θα διαπιστωσες, η διαδικασια ειναι για παιδακια του δημοτικου. Πραγματικα μεγαλη ευκολια:)

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

ΤΕλικά αυτό με το wifi που μου συμβαίνει είναι φυσιολογικό ?

Oneplus 5 - 128GB

ΤΕλικά αυτό με το wifi που μου συμβαίνει είναι φυσιολογικό ?

settings>wifi>advanced>network notifications. το εχεις ΟΝ; για τα ξεκλειδωτα βγαζει ειδοποιηση, οχι για τα κλειδωμενα.

• The title was changed to Samsung Galaxy Nexus (I9250)