bbbb Δημ. July 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2013 offtopic Στο skroutz η διαφορά τιμής ανάμεσα στο note 1 και 2 είναι πλέον στα 2,26€ !!! Ετσι όπως πάει σε λίγο το note 2 θα ειναι φθηνότερο απο το 1. :lol: Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsour Δημ. July 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2013 Πηγα το κινητο στην smartec και τους ειπα για την καμερα και το πλαισιο που ειχε κενο και σε μιαμιση ωρα απλα το κινητο εγεινε σαν καινουριο...το σκάλισα οσο μπορουσα και δεν μπορεσα να καταλαβω αμα ειναι το κινητο μου η' καινουριο... :lol: Το πηγα και εγω τη δευτερα για προβλημα στη θυρα usb..πηγα για καφε και καθε τοσο κοιτουσα στο ιντερνετ την πορεια της συσκευης..μεσα σε 35 λεπτα ελεγε ηδη επισκευασμενο! πηγα το πηρα και ολα κομπλε! offtopic Στο skroutz η διαφορά τιμής ανάμεσα στο note 1 και 2 είναι πλέον στα 2,26€ !!! Ετσι όπως πάει σε λίγο το note 2 θα ειναι φθηνότερο απο το 1. :lol: :blink::blink: Οντως! Τι εγινε; το 1 ειναι ακριβο ή το 2 επεσε πολυ; Λογικα θα ριξουν και του 1 την τιμη οπου να'ναι.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Why So Serious? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_ds Δημ. July 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2013 Γεια σας παιδια! προσεχως κατοχος και εγω του κινητου! να σας ρωτησω, απο μπαταρια πως παει; υπαρχει καμια καλυτερη εμπιστη; (μεγαλυτερης χωρητικοτητας) η δεν εχει αναγκη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. July 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2013 Γεια σας παιδια! προσεχως κατοχος και εγω του κινητου! να σας ρωτησω, απο μπαταρια πως παει; υπαρχει καμια καλυτερη εμπιστη; (μεγαλυτερης χωρητικοτητας) η δεν εχει αναγκη; Καλως ορισες φιλτατε.. 3-3.30 ωρες οθονης και πολυ σου ειναι..:p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_ds Δημ. July 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2013 Καλως ορισες φιλτατε.. 3-3.30 ωρες οθονης και πολυ σου ειναι..:p καλως σας βρηκα! :D τι εννοεις; 3μιση ωρες φουλ χρηση και μετα παπαλα;; αυτο ηταν ; τοιχο τοιχο θα πηγαινω δηλαδη..(για πριζα :p) δεν μου πολυαρεσει ετσι οπως το εγραψα.. γενικα τελος παντων τοιχο τοιχο.. ποτε δεν ξερεις :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. July 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2013 Ναι έτσι ακριβώς.Αν θες παραπάνω παίρνεις απο ebay την 5000mah μπαταρία όπου θα βγάζεις 5+ ώρες με το διπλάσιο σε όγκο πλέον κινητό Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_ds Δημ. July 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2013 Ναι έτσι ακριβώς.Αν θες παραπάνω παίρνεις απο ebay την 5000mah μπαταρία όπου θα βγάζεις 5+ ώρες με το διπλάσιο σε όγκο πλέον κινητό ναι την ειδα αυτη και τρομαξε το ματι μου.. δεν πειραζει..ισως παρω καμια original δευτερη αν εχω θεματα τοτε.. με τις custom rom να φανταστω ολα τα καλουδια που εχει το κινητο (s memo κλπ) υπαρχουν ετσι; και η σπαστικη ερωτηση που ολοι περιμενετε.. καμια προταση; :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puntakias22 Δημ. July 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2013 καλησπερα παιδια ειμαι ο κατοχος ενος νοτε1 και θα ηθελα να κανω μερικες ερωτησεις....το κυριο προβλημα μου ειναι οτι που και που τρωει κατι κολληματα και θα ηθελα να ρωτησω τι μπορω να κανω?καποια στιγμη παλιοτερα που περιμενα ολοι την αναβαθμιση της samsung ενας φιλος μου εστειλα μια σειρα απο ενεργειες και το κινητο δουλεψε σε μια εκδοση kernel 3.0.31 και αριθμο κατασκευης pristine xxlsz v1.9. τους πρωτουσ μηνες δουλευε τελεια τωρα μου κολλαει πολυ.μπορω να κανω κατι?ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. July 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2013 ναι την ειδα αυτη και τρομαξε το ματι μου.. δεν πειραζει..ισως παρω καμια original δευτερη αν εχω θεματα τοτε.. με τις custom rom να φανταστω ολα τα καλουδια που εχει το κινητο (s memo κλπ) υπαρχουν ετσι; και η σπαστικη ερωτηση που ολοι περιμενετε.. καμια προταση; :p Πέρνα την official rom καθαρά, ρούταρε το και σου στέλνω screenshots πως να την κάνεις να πετάει. Καλώς όρισες :D . Αυτές με τα 5000mah επειδή έχω 2(δώρο συμφορουμίτη :) ) είναι καθαρά για να κάνεις την δουλειά σου όταν ταξιδεύεις. Πχ πτήσεις με αεροπλάνο και αναμονές σε αεροδρόμια. Το κινητό γίνεται τεράστιο, δεν τις προτείνω για καθημερινή χρήση. Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarantules Δημ. July 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2013 Πέρνα την official rom καθαρά, ρούταρε το και σου στέλνω screenshots πως να την κάνεις να πετάει. Αυτό θα με ενδιέφερε και εμένα εαν δεν σε πειράζει.... :rolleyes: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]deltahacker.gr Ελληνικό περιοδικό για το ethical hacking Η αληθινή αξία ενός ανθρώπου φαίνεται στο πως φέρεται σε κάποιον, από τον οποίο δεν μπορεί να έχει κανένα όφελος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. July 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2013 Αυτό θα με ενδιέφερε και εμένα εαν δεν σε πειράζει.... :rolleyes: Τι να με πειράζει.. Απλά προσθέτω έναν ακόμα παραλήπτη :) . Απλά έχω official rom και με titanium backup έχω διαγράψει πολύ σκουπίδι απο πλευράς Samsung και η συσκευή έχει ξελαφρώσει αισθητά. Αφού η used ram όταν το κινητό είναι φρέσκο (με διεγραμμένα τα σκουπίδια) είναι στα 410mb .Φυσικά αφού εγκαθιστώ τα πάντα πηγαίνει στα 620 Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. July 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2013 Τι να με πειράζει.. Απλά προσθέτω έναν ακόμα παραλήπτη :) . Απλά έχω official rom και με titanium backup έχω διαγράψει πολύ σκουπίδι απο πλευράς Samsung και η συσκευή έχει ξελαφρώσει αισθητά. Αφού η used ram όταν το κινητό είναι φρέσκο (με διεγραμμένα τα σκουπίδια) είναι στα 410mb .Φυσικά αφού εγκαθιστώ τα πάντα πηγαίνει στα 620 Και εμενα θα με ενδιεφερε saintpetrouil αν δεν σε πειραζει στειλε μου και εμενα τα κολπα σου:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_ds Δημ. July 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2013 Πέρνα την official rom καθαρά, ρούταρε το και σου στέλνω screenshots πως να την κάνεις να πετάει. Καλώς όρισες :D . Αυτές με τα 5000mah επειδή έχω 2(δώρο συμφορουμίτη :) ) είναι καθαρά για να κάνεις την δουλειά σου όταν ταξιδεύεις. Πχ πτήσεις με αεροπλάνο και αναμονές σε αεροδρόμια. Το κινητό γίνεται τεράστιο, δεν τις προτείνω για καθημερινή χρήση. Σε ευχαριστω πολυ! :D να μου τις στειλεις οποτε μπορεις! απο δευτερα μαλλον θα το εχω! ειπες την σαβουρα την εσβησες με το titanium backup ; δηλαδη το προγραμμα δεν ειναι μονο για backup :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. July 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2013 Σε ευχαριστω πολυ! :D να μου τις στειλεις οποτε μπορεις! απο δευτερα μαλλον θα το εχω! ειπες την σαβουρα την εσβησες με το titanium backup ; δηλαδη το προγραμμα δεν ειναι μονο για backup :p Το προγραμμα ειναι το καλυτερο για android.. Μπορεις να σβησεις εφαρμογες που δεν σαφηνει να σβησεις η καθε εταιρια, να κανεις freeze, να παρεις buckups και λοιπα. Αλλα να εισαι πολυ προσεκτικος στο τι σβηνεις! Βασικα root και titanium ειναι συνυφασμενα!! :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. July 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2013 τρέχω με εξεταστική. Τετάρτη τελειώνω. Ας μου το θυμίσει ένας με pm Τετάρτη απόγευμα να ετοιμάσω οδηγίες να σας στείλω Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. July 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2013 τρέχω με εξεταστική. Τετάρτη τελειώνω. Ας μου το θυμίσει ένας με pm Τετάρτη απόγευμα να ετοιμάσω οδηγίες να σας στείλω εχεις γινει αϊτός βλέπω στο θεμα...:lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. July 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2013 εχεις γινει αϊτός βλέπω στο θεμα...:lol::lol: εμ τι, τζιτζίκια πεταλώνουμε? :p :lol: Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overpower Δημ. July 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2013 Γιατί δεν τα ανεβαζεις εδώ απο το να τα στελνεις σε μηνύματα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serjtankian Δημ. July 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2013 κι εγω παιδιαααα :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serjtankian Δημ. July 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2013 Παιδιά εχω θεμα με το otg. η κατι δεν κάνω καλά η δεν δουλεύει. Ακόμα και το hdmi δεν δουλεύει. Από τότε που το πήρα. Είναι θέμα hardware η κατι άλλο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demetres_ Δημ. July 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2013 Γιατί δεν τα ανεβαζεις εδώ απο το να τα στελνεις σε μηνύματα? Αυτό είναι το σωστό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield147 Δημ. July 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2013 Καλημέρα, μετά από επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων (με 4.1.2 γερμανική, δεν θυμάμαι ποια ακριβώς & rooted) κι ενώ όλα δούλευαν, μου εμφάνισε ότι υπάρχει ενημέρωση λογισμικού, την οποία μόλις πήγα να την περάσω μου έβγαλε μήνυμα για επανεκκίνηση κι από τότε έχει κολλήσει στο ανθρωπάκι του android, αναβοσβήνει κάθε 2-3 δευτερόλεπτα. Δεν έχω προσπαθήσει να το συνδέσω με υπολογιστή ακόμα, αλλά στο recovery (vol up, home, power) δεν μπαίνει. Καμία ιδέα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. July 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2013 Καλημέρα, μετά από επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων (με 4.1.2 γερμανική, δεν θυμάμαι ποια ακριβώς & rooted) κι ενώ όλα δούλευαν, μου εμφάνισε ότι υπάρχει ενημέρωση λογισμικού, την οποία μόλις πήγα να την περάσω μου έβγαλε μήνυμα για επανεκκίνηση κι από τότε έχει κολλήσει στο ανθρωπάκι του android, αναβοσβήνει κάθε 2-3 δευτερόλεπτα. Δεν έχω προσπαθήσει να το συνδέσω με υπολογιστή ακόμα, αλλά στο recovery (vol up, home, power) δεν μπαίνει. Καμία ιδέα; Καλημερα βαλε το odin μπες download mode και φλασαρε οποια 4.1.2 rom θελεις.Πιστευω θα φτιαξει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pigassos19 Δημ. July 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2013 Καλησπερα. Ηθελα να ρωτησω, τελικα το 4G της cosmote παιζει με το note? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. July 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2013 Καλησπερα. Ηθελα να ρωτησω, τελικα το 4G της cosmote παιζει με το note? Οχι. 10 χαρακτηρες Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts