SaintPetrouil Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 το πηρα, αντε μεγεια μας. Ακουω την καλυτερη μανισια ρομ για το κινητο και την καλυτερη custom :D btw, OMG το μεγεθος ειναι απιστευτο. Το κινητο αυτο ηταν πολυ μπροστα απο την εποχη του. Μία custom έχω δοκιμάσει και είναι έτη φωτός μπροστά από οποιαδήποτε μαμά ρομ. Την cyanogenmod που μπαίνει αυτόματα αφού κατεβάσεις το apk αρχείο απο το site τους και το τρέξεις σύμφωνα με τις πολύ απλές οδηγίες. Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 Από που μπορώ να κατεβάσω την gingerbread, έτσι για δοκιμή θέλω. Όλα τα links είναι κάτω στους xda Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boltsis Δημ. December 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2013 Μία custom έχω δοκιμάσει και είναι έτη φωτός μπροστά από οποιαδήποτε μαμά ρομ. Την cyanogenmod που μπαίνει αυτόματα αφού κατεβάσεις το apk αρχείο απο το site τους και το τρέξεις σύμφωνα με τις πολύ απλές οδηγίες. Φίλε μου ενδιαφέρον ακούγεται, δε το ρουτάρεις δηλαδή? Κάποιο λινκ? Παράθεση Xiaomi Mi Mix 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigio13 Δημ. December 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2013 Φίλε μου ενδιαφέρον ακούγεται, δε το ρουτάρεις δηλαδή? Κάποιο λινκ? για λινκ ειναι λιγο περιεργα τα πραγματα μιας και την εφαρμογη την κατεβασαν απο το play store.δεν ξερω αν μεσω της σελιδας της cyanogen μπορεις να την εγκαταστησεις.αλλα δε νομιζω να ειναι το ιδιο απλο.ας απαντησει καποιος που ξερει καλυτερα τι εχει γινει με ολο αυτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_12 Δημ. December 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2013 Φίλε μου ενδιαφέρον ακούγεται, δε το ρουτάρεις δηλαδή? Κάποιο λινκ? Εδώ έχει οδηγίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NaGR Δημ. December 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2013 όποιος πάει με cyanogenmod apk θα φάει κίτρινο τρίγωνο και raised counter. περνάς triangle away μετά, αλλά να το έχετε υπόψιν. εμένα δεν μου άρεσε η cyanogen 10.2. τελικά επέστρεψα stock αλλά χρειάστηκε να κάνω wipe data,οπότε πάρτε backup πριν. μια μικρή συμβουλή για διάρκεια μπαταρίας. wifi-settings-advanced-keep wifi on during sleep (επιλέγετε only when plugged) έκανε μεγάλη διαφορά σε εμένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. December 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2013 ΜΕ πρόλαβαν για τα λινκ οι φιλοι. Η συσκευή στους περισσότερους από εμάς έχει τελειώσει η εγγύηση της (ή τέλος πάντων τελειώνει) και το τριγωνάκι δεν προκαλεί κανένα κακό :) Η 4.3.1 που έχω δεν μπορει να συγκριθεί σε ταχύτητα με την μαμά ρομ. Τόσο στα benchmarks(δεν είμαι φαν, αλλά πλέον πιάνει 11.000+ ) όσο και στην αίσθηση η διαφορά είναι μέρα με την νύχτα. Τώρα για την μπαταρία, ναι, καταναλώνει περισσότερη η 4.3.1 custom, αλλά δεν μου καίγεται καρφί παιδιά. Η απόδοση είναι τέτοια που αξίζει. Η ενναλλαγή στο multitasking και η όλη ταχύτητα δεν υπάρχουν. Με την μαμά ρομ είχα πολλές φορές 120-200mb ελεύθερα σε ραμ, και έχω όλες και όλες 3 σελίδες εφαρμογές μέσα. Με την custom έχω 300-350 και αναμένω την 4.4 σε 1-2 μηνες, πάλι απο cyanogenmod. Όπου εκεί η ραμ θα είναι ακόμα περισσότερη. Προσωπικά την προτείνω σε όλους, εννοείται βέβαια πως όπως σε όλα, έτσι και σε αυτό, περι ορέξεως :) Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NaGR Δημ. December 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2013 εμένα με stock πιάνει στο antutu 11413 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigio13 Δημ. December 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2013 εμένα με stock πιάνει στο antutu 11413 οταν λες στοκ εννοεις 4.1.2??εγω απο αυτα που θυμαμαι δεν ειχε περασει 3500. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. December 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2013 εμένα με stock πιάνει στο antutu 11413 οταν λες στοκ εννοεις 4.1.2??εγω απο αυτα που θυμαμαι δεν ειχε περασει 3500. :confused: ε? και εγώ όπως ο tigio13, πάνω απο 4.000 ποτέ. Ακόμα και όταν του αφαίρεσα με το titanium backup πολύ S-σκουπίδι. Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NaGR Δημ. December 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2013 4.1.2 γερμανική. [ATTACH]38584[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigio13 Δημ. December 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2013 4.1.2 γερμανική. [ATTACH]38584[/ATTACH] δεν ξερω τι να πω πραγματικα.και εγω τη γερμανικη ειχα γιατι ειχε ερθει γρηγοροτερα απο την ελληνικη και μου ειχε βγαλει 3500 χωρις ρουτ και οτιδηποτε αλλο.την μια και μοναδικη φορα που ετρεξα αντουτου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NaGR Δημ. December 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2013 απο την άλλη εμένα με καθησυχάζει λίγο. γιατί έβλεπα που λέγατε όλοι, ουάου η cm 10.2, πολύ γρήγορη, άλλο τλφ κλπ και αναρωτιόμουν γιατί εγώ δεν βλέπω κάτι τέτοιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigio13 Δημ. December 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2013 απο την άλλη εμένα με καθησυχάζει λίγο. γιατί έβλεπα που λέγατε όλοι, ουάου η cm 10.2, πολύ γρήγορη, άλλο τλφ κλπ και αναρωτιόμουν γιατί εγώ δεν βλέπω κάτι τέτοιο. εγω απο την αλλη χωρις να παιρνω σαν μετρο συγκρισης τα μπεντς ειπα αυτο απου ειδα μετα απο 2+ χρονια που εχω το note.δηλαδη το κινητο μου στα καλυτερα του στην καθημερινοτητα.επειδη ημουν και στοκ και εχω βαλει μεγαλο αριθμο καστομ πιστευω πως με αυτην την ρομ αλλαξε ολο το κινητο μου προς το πολυ καλυτερο.βεβαια ολα αυτα ειναι υποκειμενικα ο καθενας κρινει με τα δικα του μετρα και σταθμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NaGR Δημ. December 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2013 άρα μάλλον κάτι έπαιζε με την εγκατάσταση. εγώ το πρόβλημα που αντιμετωπίζω τώρα είναι οτι δεν μπορώ να μετακινήσω apps στην εσωτερική μνήμη. στην εξωτερική μπορώ, αλλά στην εσωτερική μου λέει unable to move. και είναι clean install, έχω κάνει και format usb storage. any ideas? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. December 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2013 (edited) Κατεβάζω το real racing 3. Πρίν την 4.3.1, με την μαμά γερμανική 4.1.2 το παιχνίδι κολλούσε πολύ. Τρελό λαγκ. Θα δοκιμάσω τώρα να δω. :) edit : μηδέν κολλήματα. Το παιχνίδι τρέχει νερό. Edited December 15, 2013 by SaintPetrouil Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
con Δημ. December 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2013 Κατεβάζω το real racing 3. Πρίν την 4.3.1, με την μαμά γερμανική 4.1.2 το παιχνίδι κολλούσε πολύ. Τρελό λαγκ. Θα δοκιμάσω τώρα να δω. :) edit : μηδέν κολλήματα. Το παιχνίδι τρέχει νερό.Η φωτογραφική πώς είναι στην 4.3.1? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. December 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2013 Η φωτογραφική πώς είναι στην 4.3.1? Στις φωτογραφίες πάρα πολύ καλά. Βέβαια δεν έβγαζα και ποτέ πολλές με το Note. Στο βίντεο δεν γνωρίζω. Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigio13 Δημ. December 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2013 Στις φωτογραφίες πάρα πολύ καλά. Βέβαια δεν έβγαζα και ποτέ πολλές με το Note. Στο βίντεο δεν γνωρίζω. ενταξει εγω δεν πιστευω πως εχει διαφορα με πριν στις φωτογραφιες.το σπαστικο ειναι καποιο bug που υπαρχει και μου εχει κλεισει 2-3 φορες το τηλ τη στιγμη που πηγα να βγαλω φωτο.οχι μονο εκλεισε για να ξανα ανοιξει επρεπε να βγαλω μπαταρια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boltsis Δημ. December 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2013 Εχθές πέρασα τη CyanogenMod 4.3.1 , η πρώτη φορά που πειράζω το συγκεκριμένο κινητό μιας και κλείνει 2 χρόνια χρήσης τώρα!Οι εντυπώσεις πολύ καλές αλλά κάποιες ελλείψεις μάλλον θα με γυρίσουν στη μαμά ρομ.Το κινητό έγινε σίγουρα πιο γρήγορο, άλλαξε περιβάλλον αλλα συνάμα έχασε κάποιες λειτουργίες.Θα γράψω τα συν και τα πλην κατα τα δικά μου γούστα πάντα και θα ήθελα να με βοηθήσετε αν μπορώ να διορθώσω τα μείον του. Στα συν. 1.Πιο γρήγορο σίγουρα. 2.Οι επαφές φορτώνονται για πλάκα, δε λαγκάρει σε αυτό το θέμα και η αναζήτηση είναι πολύ πιο εύκολη! 3.Με το καλώδιο OTG κουμπωσα φλασάκι NTFS και έπαιζε μια χαρά μέχρι και που έκανα και αντιγραφές.Αυτό είναι κορυφαίο! 3.Wifi, bluetooth δουλεύουν άψογα. στα μείον τώρα. 1.Δε κάνει 3G βιντεοκλήσεις αλλά skype και γενικά μπροστινή κάμερα δουλεύουν καλά!Αν υπάρχει κάποια λύση γι' αυτό :O θα ήτανε ευχάριστο. 2.Φωτογραφική δουλεύει μια χαρά αλλά στο βίντεο όταν τραβάει δε κάνει απο μόνο του ζουμ παρα μόνο χειροκίνητα.Επίσης αν υπάρζει κάποια λύση γι΄αυτό θα ήμουνα πολύ χαρούμενος γιατί το χρειάζομαι το βίντεο και ίσως γι' αυτό το θέμα γυρίσω στη μαμά ρομ. 3.Το Don't Panic δε μου παίζει εμένα , τουλάχιστον αυτο που έχω εγω! 4.Περισσότερη κατανάλωση της μπαταρίας αλλά όχι τρομακτική! Ο καθένας τι γούστα έχει!Απο τη μια χάνεις και απο την άλλη κερδίζεις!Προσωπικά αν λύσω το πρόβλημα με το ζουμ της κάμερας λέω να τη κρατήσω!Αν βρισκόταν και μια λύση για τις βιντεοκλήσεις θα ήτανε άψογο για μενα.Παρακαλώ τη βοηθειά σας! 5.Δεν έχει Snote αλλα υπάρχουνε δωρεάν εφαρμογές που είναι πολύ καλές λίγο που τις είδα!Επίσης κάποια gestures για το πενάκι που βοηθάνε πολύ! Παράθεση Xiaomi Mi Mix 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigio13 Δημ. December 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2013 καλησπερα παιδια, θελω να αλλαξω στο note το το κομματι που πιανει γυρω-γυρω το ασημι λογω του οτι απο μια θηκη εγινε χαλια.ξερει κανεις καποιο αξιοπιστο μαγαζι να παω να μου το φτιαξουν?θα με ενδιεφερε να το βρω και σαν ανταλλακτικο μιας και πιστευω πως μπορω να το αλλαξω και μονος μου.μια ερευνα που εκανα ebay δε βρηκα κατι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eddie8 Δημ. December 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2013 Χρόνια πολλά σε όλους!!! Μόλις είδα στο skroutz ότι η τιμή του πήγε στα 199 ευρώ!!! Μήπως έκανα βλακεία που παρήγγειλα παραμονή Χριστουγέννων το LG L9 II στην ίδια τιμή;.........:worry: Παράθεση Η ζωή είναι ΠΟΛΥ μικρή, μην χάνεις ούτε μέρα!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigio13 Δημ. December 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2013 Χρόνια πολλά σε όλους!!! Μόλις είδα στο skroutz ότι η τιμή του πήγε στα 199 ευρώ!!! Μήπως έκανα βλακεία που παρήγγειλα παραμονή Χριστουγέννων το LG L9 II στην ίδια τιμή;.........:worry: Χρονια πολλα φιλε και σε σενα.εγω που το πηρα το note day 1 και μεχρι σημερα που το εχω πραγματικα το εχω καταευχαριστηθει.αλλα αν δεν ειχα σημερα κινητο δε θα το επαιρνα.για το lg δεν ξερω αν ειναι καλη επιλογη αλλα το σιγουρο ειναι πως το note μετραει 2+ χρονια στην πλατη τουκαι η αυτονομια του ειναι στις 3,5 ωρες οθονη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eddie8 Δημ. December 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2013 Χρονια πολλα φιλε και σε σενα.εγω που το πηρα το note day 1 και μεχρι σημερα που το εχω πραγματικα το εχω καταευχαριστηθει.αλλα αν δεν ειχα σημερα κινητο δε θα το επαιρνα.για το lg δεν ξερω αν ειναι καλη επιλογη αλλα το σιγουρο ειναι πως το note μετραει 2+ χρονια στην πλατη τουκαι η αυτονομια του ειναι στις 3,5 ωρες οθονη. Σε ευχαριστώ! Το λαμβάνω υπ΄όψιν! Παράθεση Η ζωή είναι ΠΟΛΥ μικρή, μην χάνεις ούτε μέρα!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zlaths Δημ. December 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2013 Καλησπέρα σε όλους. Σήμερα εντελώς ξαφνικά το note έκανε reset μόνο του και από τότε δεν δουλεύει το home button! Τι μπορώ να κάνω;;;; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ::Alma Libre - My Blog A blog by an IT student Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts