Jump to content

eddie8

Members
  • Δημοσιεύσεις

    32
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by eddie8

  1. Παιδιά, σας άκουσα ότι το κινητό είναι αστέρι και μόλις σήμερα το παρέλαβα κι εγώ, από geekbuying. Βλέπω ότι φοράει MIUI Global Stable 8.0.1.0.0, έχει playstore και ελληνικό μενού (δηλ. τα μισά περίπου και κάτι παραπάνω τα γράφει ελληνικά, τα υπόλοιπα αγγλικά...). Κατέβασα κι ελληνικό πληκτρολόγιο. Λοιπόν: είμαι εντελώς άσχετος από φλασαρίσματα, μου αρέσει έτσι με ελληνικό μενού, αν και ξέρω άριστα αγγλικά, δεν έχω συναντήσει κάποιο σοβαρό πρόβλημα ως τώρα (π.χ. με επαφές, κλήσεις, ίντερνετ κλπ). ! Να το αφήσω έτσι ή να το παιδέψω να βάλω κάποια άλλη ROM; Θα μετρούσα πολύ τις γνώμες σας!!! Ευχαριστώ!
  2. Να στο στείλω, αν θέλεις.....
  3. Ωχ, μόλις πριν 5 λεπτά παρήγγειλα από το geek..... Είμαι και ψιλοάσχετος με φλασαρίσματα κλπ, λέτε να την πατήσω;.....
  4. Περαστικά μας, τότε, χαχαχα! Πρώτη φορά με "πουλάει" η LG (λίγο πριν κλείσει τα 3 χρόνια να τα παίζει το κινητό, πάλι καλά θα έλεγε άλλος, που κράτησε τόσο!). Τώρα το σκέφτομαι διπλά για το Flex2....Μου φαίνεται θα φύγω για Xiaomi Redmi Net 3 Pro, κινητάρα μοιάζει!
  5. Επίσης, στο vickmall λέει ότι έχει: Operating System MIUI V7 (based on Android 5.0). Παλιό λειτουργικό έχει; Να το παραγγείλω και να βάλω μόνος μου την MIUI 8;
  6. Στις 20 Αυγούστου έπαθα κι εγώ ακριβώς το ίδιο! Το πήγα σε τοπικό "μάστορα" και μου είπε ότι δεν παίρνει καθόλου ρεύμα η πλακέτα, ούτε απευθείας που το δοκίμασε, μάλλον "κάηκε" η πλακέτα..... Δοκίμασα και hard reset μόλις, αλλά τίποτα! Πρώτη φορά που με "κρεμάει" συσκευή της LG! Το έβαλα στο ρεύμα για λίγο για να ξαναδοκιμάσω reset. Μετά, αν το θέλει κανείς για ανταλλακτικά, ας μου το πει να το στείλω!
  7. Παιδιά, ήμουν μεταξύ LG Flex 2 και του Note 3 Pro. Μάλλον καταλήγω εδώ, οπότε επειδή θα προτιμούσα να έχει ελληνικά και να μην το πολυπειράζω, καθώς δεν είμαι πολύ έμπειρος με αλλαγές rom κλπ, να το παραγγείλω με αυτή: Official DEV Global Rom(OTA update&Greek Language); Ή έχει προβλήματα, που διαβάζω; ----- προσθήκη μηνύματος 61 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Χαχα, με διαφορά ένα λεπτό, το ίδιο ρωτήσαμε.....:lol:
  8. Στην σελίδα του vickmall έχει κάποιες (MOFIN, Nillkin). Αυτές δεν είναι καλές; Πακέτο, μάλλον, θα κάνω εγώ....
  9. Ευχαριστώ, μάλλον vickmall, που είδα ότι προτείνεται από φίλους θα προτιμήσω. Το τσέκαρα κιόλας. Αν υπάρχει καμιά άλλη πρόταση, ευχαρίστως θα την άκουγα!!!
  10. Παιδιά, επειδή έχω ζαλιστεί, μπορεί παρακαλώ κάποιος να μου προτείνει (σε pm αν δεν θέλετε εδώ) από πού να το πάρω (Κίνα, σκέφτομαι, για πιο φτηνά); Με ελληνικό μενού θα προτιμούσα, ε;
  11. Καλή χρονιά! Έχει αναφερθεί σε παλαιότερα ποστ, πριν μερικές μέρες: η vodafone το δίνει στα 199 από 249 ευρώ, υπάρχει κουπόνι δωρεάς -50 ευρώ, πήγαινε ρώτησε σε κατάστημα μεθαύριο! Από το κατάστημα της περιοχής μου, μου είπαν πως μέχρι 10/1 ισχύει η προσφορά!!! Εμένα μου βγήκε 188 τελική τιμή λόγω μειωμένου ΦΠΑ (16%-νησί)!
  12. Καλησπέρα και καλή χρονιά!!! Χθες το παρέλαβα κι εγώ, δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα (π.χ. καπάκι, ήχος ομιλίας, κλπ που έχουν αναφερθεί σε κάποιες περιπτώσεις). Ταχύτατο, πανέμορφο, αρχίζω τώρα να το φορτώνω, το απολαμβάνω και το προτείνω ανεπιφύλακτα! Στα λεφτά της προσφοράς, άλλωστε (199 ευρώ), δεν υπάρχει κανένα καλύτερο! Το Samsung Galaxy Note υπήρχε στα ίδια λεφτά, αλλά βλέπω πήγε πάλι στα 280, οπότε...
  13. Σε ευχαριστώ! Το λαμβάνω υπ΄όψιν!
  14. Χρόνια πολλά σε όλους!!! Μόλις είδα στο skroutz ότι η τιμή του πήγε στα 199 ευρώ!!! Μήπως έκανα βλακεία που παρήγγειλα παραμονή Χριστουγέννων το LG L9 II στην ίδια τιμή;.........:worry:
  15. Ναι, σόρρυ, από το κατάστημα σε νησί αυτόματα μπαίνει το 16% στο ΦΠΑ, μπερδεύτηκα επειδή συνήθως ψωνίζω από σκρουτζομάγαζα εξ αποστάσεως, οπότε ζητάω τιμολόγιο για να επωθεληθώ από το χαμηλό ΦΠΑ........:O
  16. Κοίτα, 199 έχει κανονικά, 188 βγαίνει αν αντί απόδειξης κοπεί εταιρικό τιμολόγιο! Τώρα, για 11 ευρώ δεν αξίζει να ψαχτείς αν δεν έχεις δική σου επιχείρηση.Αν έχεις, δίνεις το ΑΦΜ της εταιρίας και γλιτώνεις και αυτό το μικροποσό...;)
  17. Τίποτα, φίλε, ελπίζω να βοήθησα και να γλίτωσες κάποια ευρουλάκια, στην εποχή που ζούμε ακόμα και τα 30 ευρώ που γλιτώνεις πιστεύω είναι ευπρόσδεκτα!!! :)
  18. Να΄σαι καλά, φίλε! :) Καμιά επιδότηση, μπήκε στο σύστημα και το είδε! Για όλες τις αγορές, λέει, με πρόγραμμα ή σκέτη συσκευή! Αν πας σε κατάστημα πιστεύω θα σε ενημερώσει, όπως εμένα χθες που πήγα μια βόλτα τυχαία και ρώτησα!
  19. Με΄γεια και το νέο μου avatar :), χθες το απόγευμα είπα στο φιλαράκι από την vodafone να μου το παραγγείλει, δεν ξέρω καν αν όντως έστειλε την παραγγελία (πλην απροόπτου θα την έστειλε) αλλά από την χαρά της αναμονής, ήδη έκανα την αλλαγή! Μετά από 4 ολόκληρα χρόνια, πάει το φιλαράκι μου, το LG KP 500!!! Τα παραέβγαλε τα λεφτά του, ώρα να καταλήξει στα χέρια των παιδιών για παιχνιδάκι, 7-3 και 2 χρονών είναι, θα υποφέρει το καημένο!!! :lol:
  20. Φίλε Expendable, μάλλον άλλο κινητό θα πήρες, όχι το L9 ΙΙ, ε; :) 149 ή 129 λίγο δύσκολα το εν λόγω.......
  21. Διόρθωση: από 249 αρχική τιμή με την έκπτωση πάει στα 199. Αυτή είναι η γενική προσφορά! Με Φ.Π.Α. 16% που ισχύει στα νησιά, τότε πάμε σε αρχική τιμή 235 και με το κουπόνι 188!
  22. Πριν λίγες μέρες το είχαν 235 ευρώ, σήμερα που πήγα και ρώτησα αν παρέμεινε τόσο, μου είπαν πως υπάρχει εκπτωτικό κουπόνι 50 ευρώ! Τσέκαρέ το αύριο! Εγώ έδωσα παραγγελία, πάντως!
  23. Κι εγώ, όπως ένας φίλος πριν λίγα ποστς, το παρήγγειλα από vodafone και επειδή έχουμε 16% Φ.Π.Α. ως νησί, βγαίνει τελική τιμή 188 ευρώ! Πιστεύω για τέτοια τιμή είναι ΣΟΥΠΕΡ vfm, έτσι παιδιά; Ευτυχώς περίμενα λίγο καιρό που το είχα βάλει στο μάτι και βγήκε αυτή η έκπτωση των 50 ευρώ στην vodafone, πιστεύω θα πρέπει να διαδοθεί, πολύ καλή προσφορά!!!
  24. Παιδιά, αγόρασα μια θήκη από ebay για έναν φίλο μου αλλά αυτός έχει το L7 και δεν ταιριάζει!:mad: Είναι μαύρη flip δερμάτινη, δεν χρησιμοποιήθηκε καθόλου, φυσικά, είμαι έτοιμος να την στείλω πίσω αλλά με 6 ευρώ αν την θέλει κάποιος, του την στέλνω! Μέχρι Δευτέρα που θα ξανανοίξει το ταχυδρομείο γίνεται, αν την θέλει κανείς!
  25. Παιδιά, αγόρασα μια θήκη από ebay για μια φίλη μου αλλά αυτή έχει το L5 και δεν ταιριάζει!:mad: Είναι λευκή flip δερμάτινη, δεν χρησιμοποιήθηκε καθόλου, φυσικά, είμαι έτοιμος να την στείλω πίσω αλλά με 6 ευρώ αν την θέλει κάποιος, του την στέλνω! Μέχρι Δευτέρα που θα ξανανοίξει το ταχυδρομείο γίνεται, αν την θέλει κανείς!
×
×
  • Create New...