garet Δημ. November 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2013 Αυτό που λέω εγώ δεν χρειάζεται υποστήριξη ελληνικών. Απλά αντιστοιχίζεις σε μία επαφή μία δική σου εκφώνηση (συνήθως το όνομα ή ό,τι άλλο θελήσεις) και αυτόματα καλείται... Παράθεση Εάν οι άνθρωποι πάντα ακολουθούσαν τον κοινό νου, εμείς μέχρι σήμερα θα σερνόμασταν στα τέσσερα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Smyrni Δημ. November 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2013 Αυτό που λέω εγώ δεν χρειάζεται υποστήριξη ελληνικών. Απλά αντιστοιχίζεις σε μία επαφή μία δική σου εκφώνηση (συνήθως το όνομα ή ό,τι άλλο θελήσεις) και αυτόματα καλείται... Το τελευταίο smartphone που είδα να το κάνει αυτό είναι το Nokia N7 με το συγχωρεμένο Symbian. Τα smartphones της MLS το κάνουν αυτό αλλά δεν ξέρω αν το κάνει κατευθείαν όπως το θες ή άμα πρέπει να πατήσεις το εικονίδιο πρώτα Παράθεση note1+nexus7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boltsis Δημ. December 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2013 Το τηλεφώνο μας έχει 4g?Αν όχι τo note 2?Απλά διαβάζω διάφορα και έχω μπερδευτεί λίγο! Αν έχει το δικο μας πρεπει να προμηθευτώ και την αναλογη κάρτα να φανταστώ? Παράθεση Xiaomi Mi Mix 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. December 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2013 Το τηλεφώνο μας έχει 4g?Αν όχι τo note 2?Απλά διαβάζω διάφορα και έχω μπερδευτεί λίγο! Αν έχει το δικο μας πρεπει να προμηθευτώ και την αναλογη κάρτα να φανταστώ? Πατάς στο google "Galaxy Note specs" και θα τα δεις αναλυτικά και αρκετά πιο γρήγορα από το να περιμένεις απάντηση σε thread σε forum. Το Note 1 δεν έχει έκδοση με 4G, το Note 2 έχει έκδοση και με 4G και χωρίς. Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boltsis Δημ. December 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2013 Το έχω κάνει ήδη αυτό και γι αυτό λέω οτι έχω μπερδευτεί λιγάκι! Αν πας στη πρωτη σελίδα του κινητού μας θα δεις στα τεχνικά χαρακτηριστικά αυτόhttp://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_note-4135.php και γράφει 4G Network:LTE 700 (region specific).Δεν ενδύκνειται για μας αυτό? Παράθεση Xiaomi Mi Mix 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. December 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2013 Το έχω κάνει ήδη αυτό και γι αυτό λέω οτι έχω μπερδευτεί λιγάκι! Αν πας στη πρωτη σελίδα του κινητού μας θα δεις στα τεχνικά χαρακτηριστικά αυτόhttp://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_note-4135.php και γράφει 4G Network:LTE 700 (region specific).Δεν ενδύκνειται για μας αυτό? Έχεις δίκιο, μπερδεύει. Δεν γνωρίζω για Note 1 4G, αλλά βάσει της μπαταρίας μας (3-3.5 ώρες οθόνης με 3G) δεν σου προτείνω το 4G ... πιστεύω θα σου καταναλώνει την μπαταρία σε χρόνο dt Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GPOWER Δημ. December 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2013 (edited) Εχω το Ν7000 για περιπου 2 μηνες...το εχω στη θηκη αυτη: http://www.belkin.com/in/IWCatProductPage.process?Product_Id=651347 Οταν παιζω καποια σχετικα ελαφρια παιχνιδια,το τηλεφωνο ζεσταινεται αρκετα στο πισω μερος,κατω απο την καμερα και στην μιση ωρα μπορω να πω οτι ψιλοβραζει....αναρωτιομουν αν ειναι φυσιολογικο αυτο και αν θα προξενησει μελλοντικα προβληματα,συνεχιζοντας να το δουλευω με αυτη. Edited December 2, 2013 by GPOWER Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. December 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2013 Και μενα τα ιδια..ακομα και με σερφαρισμα..βασικα με το παραμικρο.. Εγω προσωπικα το φοβομουν αρκετα.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GPOWER Δημ. December 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2013 Το ασχημο ειναι οτι δεν βγαινει ευκολα γιατι ειναι απο πολυκαρμπονατο....ετσι αναγκαστικα την εχω μονιμα επανω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigio13 Δημ. December 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2013 Νομιζω πως ολα τα note εχουν αυτο το θεμα ανεξαρτητου θηκης.και μενα με gps η με καποιο παιχνιδι η ακομα και με πολυωρο σερφαρισμα βραζει.βεβαια 2 χρονια μετα εκτος απο την μπαταρια που τα επαιξε καποιο αλλο προβλημα δεν εχει βγαλει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garet Δημ. December 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2013 Έχεις δίκιο, μπερδεύει. Δεν γνωρίζω για Note 1 4G, αλλά βάσει της μπαταρίας μας (3-3.5 ώρες οθόνης με 3G) δεν σου προτείνω το 4G ... πιστεύω θα σου καταναλώνει την μπαταρία σε χρόνο dt νομίζω ότι αυτό αναφέρεται σε συγκεκριμένο μοντέλο που είναι 4G (όχι το Ν7000 αλλά αυτό http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_note_i717-4374.php ) αποτελεί διαφορετική έκδοση... Παράθεση Εάν οι άνθρωποι πάντα ακολουθούσαν τον κοινό νου, εμείς μέχρι σήμερα θα σερνόμασταν στα τέσσερα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. December 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2013 ρε παιδια αξιζει πλεον η συσκευση αυτη? βασικα με ενδιαφερει αν ρολαρει με την 4.1.2 ή ειναι μια απο τα ιδια με το S3? που μενει χωρις μνημη και φρικαρει στα redraws? Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosgeo4 Δημ. December 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2013 ρε παιδια αξιζει πλεον η συσκευση αυτη? βασικα με ενδιαφερει αν ρολαρει με την 4.1.2 ή ειναι μια απο τα ιδια με το S3? που μενει χωρις μνημη και φρικαρει στα redraws? Κάτοχος και του Note 1 αλλά και του s3, θα σου πω πως το Note 1 κολλάει αρκετά περισσότερο από το s3. Παράθεση Desktop. Ultrabook Samsung Ativ Book 7. Samsung Galaxy Note 3. LG G2. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. December 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2013 οκ, νασαι καλα Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigio13 Δημ. December 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2013 οκ, νασαι καλα βεβαια αν εισαι του root και των castom roms με την τελευταια cyanogen παει σφαιρα!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. December 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2013 βεβαια αν εισαι του root και των castom roms με την τελευταια cyanogen παει σφαιρα!!!! Δεν θα χασω ολα τα καλουδια της πενας ετσι? και ολο το συνοδευτικι πακετο? βασικα μου αρεσει που ειναι 16:10 η οθονη του, βολευει πολυ μαρεσει αυτη η διασταση Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigio13 Δημ. December 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2013 Δεν θα χασω ολα τα καλουδια της πενας ετσι? και ολο το συνοδευτικι πακετο? βασικα μου αρεσει που ειναι 16:10 η οθονη του, βολευει πολυ μαρεσει αυτη η διασταση υπαρχουν εναλλακτικες για το πενακι.ελα μια βολτα απο τροποποιησεις note 1 μερια και διαβασε τις τελευταιες 3-4 σελιδες.θα σου λυθουν ολες οι αποριες!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MarkSim Δημ. December 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2013 Παιδια το βρηκα μεταχειρισμενο το Note1 με 230 και δυστυχως ειναι το πιο φθηνο που μπορω να βρω. Το συστηνετε σ' αυτη την τιμη; Με προβληματιζει η μεταφορα του σε τσεπη και να το βγαζω να μιλαω στον δρομο ως τηλεφωνο. Θα μου ηταν χρησιμες οι εμπειριες σας. Υγ. Οποιος το πουλαει μεχρι 200 ευρω και ειναι σε καλη κατασταση χωρις root κτλ ας στειλει p.m. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giokspy Δημ. December 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2013 Αποψη μου χτυπα κανα s3 με κανα 200αρι. Εναλλακτικα χτυπα το note 2 μεταχειρισμενο που θα εχει πεσει κοντα η και κατω απο τα 300 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MarkSim Δημ. December 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2013 Aν βρω και τα 2 με 200 ευρώ; Πάντως με προβληματίζει το μέγεθος για την μεταφορά του και δεν ξέρω πως θα φαίνεται να το βγάζω στον δρόμο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giokspy Δημ. December 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2013 Αυτο που αξιζει σε σχεση με αλλα κινητα ειναι το μεγεθος. Συνηθεια ειναι, μετα θα σου φαινεται μια χαρα και θα θελεις μεγαλυτερο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MarkSim Δημ. December 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2013 Ναι το μεγάλο πλεονέκτημα είναι και μειονέκτημα. Μέχρι ποια έκδοση έχει παρει; Την 4.2.2 ή την 4.3; Το άλλο είναι ότι δεν βολεύει να γράψεις γρήγορα με το ένα χέρι όταν είσαι σε κίνηση. Λεπτομέρειες θα μου πεις, αλλά έχουν σχέση με την καθημερινή χρήση. ΥΓ. Το Note 2 το έχω βρει μέχρι 290 προς το παρόν σε αγγελίες, αλλά έχω ως όριο τα 250. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giokspy Δημ. December 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2013 Μεχρι 4.1.2 μεχρι στιγμης και πιθανον να φτασει μεχρι 4.2.2 αλλα οι επισημες ειναι τραγικες. Απο τοτε που πηρα το note ζητημα να κρατησα 1 μηνα επισημη αφου δοκιμασα οτι υπηρχε. Τωρα εδω και ενα μηνα περιπου ειμαι σε omni 4.4 και σε ART και τα παει μια χαρα. Προτεινω να περιμενεις για το note 2 αλλα εκτιμηση ειναι οτι αξιζει τα 50-60€ παραπανω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keras Δημ. December 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2013 Αυτο που αξιζει σε σχεση με αλλα κινητα ειναι το μεγεθος. Συνηθεια ειναι, μετα θα σου φαινεται μια χαρα και θα θελεις μεγαλυτερο Συμφωνώ απολύτως. Μετά το πρώτο μου ΝΟΤΕ είχα πάρει το S3 και μου φαινόταν της πλάκας. Μέχρι σημείου που κοίταξα το μοντέλο μήπως έκανα λάθος και πήρα το mini... Παράθεση HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. December 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2013 το πηρα, αντε μεγεια μας. Ακουω την καλυτερη μανισια ρομ για το κινητο και την καλυτερη custom :D btw, OMG το μεγεθος ειναι απιστευτο. Το κινητο αυτο ηταν πολυ μπροστα απο την εποχη του. Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts