afilopou Δημ. September 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2012 Είσαι σίγουρος ότι μπαίνουν μόνες τους στην sd; Πρώτη φορά το ακούω αυτό. Δεν εχω ασχοληθει ποτε για μεταφορα προγραμματων σε sdcard.Συνεπως οπου by default εγκαθιστανται απο το market. Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief7710 Δημ. September 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2012 Εγω παντως μετα απο 10 μηνες με το κινητο αποφασισα να το πουλησω. Λατρεψα την οθονη του αλλα δεν μπορω το android. Δεν το λεω αυτο για να δημιουργησω flame. Αν ειμουν φοιτητης με απλετο ελευθερο χρονο κατα πασα πιθανοτητα να ηταν το τελειο για μενα ενα τοσο παραμετροποιησημο περιβαλλον. Επισης με κουρασε το θεμα με τα update. Τεσπα. Το κινητο σαν κινητο ειναι κτηνος (και δοκιμασα αρκετα σε αυτους τους μηνες πχ αρχειο autocad 10mb με το πολεοδομικο σχεδιο ολης της πολης και το ανοιξε αβιαστα) αλλα το λειτουργικο του με χαλαει. Αν ενδιαφερεται κανεις για το κινητο dm me. Ξαναλεω δεν εχω καμια προθεση να προκαλεσω flame.Αναγνωριζω απολυτα το τι προσφερει το κινητο και το λειτουργικο του αλλα δεν κανει για τις αναγκες μου. Η οθοναρα θα μου λειψει παντως) Παράθεση Wii Number 7116 0358 1247 8762 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. September 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2012 Εγω παντως μετα απο 10 μηνες με το κινητο αποφασισα να το πουλησω. Λατρεψα την οθονη του αλλα δεν μπορω το android. Δεν το λεω αυτο για να δημιουργησω flame. Αν ειμουν φοιτητης με απλετο ελευθερο χρονο κατα πασα πιθανοτητα να ηταν το τελειο για μενα ενα τοσο παραμετροποιησημο περιβαλλον. Επισης με κουρασε το θεμα με τα update. Τεσπα. Το κινητο σαν κινητο ειναι κτηνος (και δοκιμασα αρκετα σε αυτους τους μηνες πχ αρχειο autocad 10mb με το πολεοδομικο σχεδιο ολης της πολης και το ανοιξε αβιαστα) αλλα το λειτουργικο του με χαλαει. Αν ενδιαφερεται κανεις για το κινητο dm me. Ξαναλεω δεν εχω καμια προθεση να προκαλεσω flame.Αναγνωριζω απολυτα το τι προσφερει το κινητο και το λειτουργικο του αλλα δεν κανει για τις αναγκες μου. Η οθοναρα θα μου λειψει παντως) Καλή επιτυχία και για την πώληση αλλά και για την επόμενη επιλογή σου αλλά νομίζω ότι θα σου λείψουν και αλλά πόλα αν φύγεις από android.όσο για τα update γίνονται όλα για εξέλιξη δεν είσαι αναγκασμένος να περνάς οποία ρομ βγαίνει. Το ξέρω ότι δεν το λες για να δημιουργήσεις προβλήματα στο φόρουμ απλά μου ακούγονται κάπως οι προβληματισμοί σου. Επιλογή σου και γνώμη μου. Νασε καλά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baxy Δημ. September 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2012 Παίδες αυτό είναι γνωστό πρόβλημα της βάσης της ρομ,αλλά γιατί έχετε εφαρμογές στην sd; Ποιος ο λόγος; Ο λογος που εχω μεταφερει εφαρμογες στην sd ειναι για να ελαφρυνω τη μνημη του κινητου για να αφησω περισσοτερο χωρο για τις λειτουργιες του. Δε χρειαζεται λες; Κανω λαθος; Παράθεση Νοτάκιας από τα γενοφάσκια του. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. September 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2012 Ο λογος που εχω μεταφερει εφαρμογες στην sd ειναι για να ελαφρυνω τη μνημη του κινητου για να αφησω περισσοτερο χωρο για τις λειτουργιες του. Δε χρειαζεται λες; Κανω λαθος; Δεν ισχύει αυτό, εκτός αν έχεις ελεύθερο χώρο μετά πολύ λίγα ΜΒ, που και πάλι δεν ξέρω πόσο μπορεί να επηρεάσει τη λειτουργία του κινητού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. September 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2012 Ο λογος που εχω μεταφερει εφαρμογες στην sd ειναι για να ελαφρυνω τη μνημη του κινητου για να αφησω περισσοτερο χωρο για τις λειτουργιες του. Δε χρειαζεται λες; Κανω λαθος; Δεν υπάρχει κανένας λόγος για ένα κινητό όπως το ΝΟΤΕ με 2GB μνήμη για εφαρμογές.Να είχες το desire το καταλαβαίνω. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. September 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2012 Δεν υπάρχει κανένας λόγος για ένα κινητό όπως το ΝΟΤΕ με 2GB μνήμη για εφαρμογές.Να είχες το desire το καταλαβαίνω. Ανεξαρτητα με το αν υπαρχει ή δεν υπαρχει λογος για τη μεταφορα τους, συνεχιζει να ειναι bug.Ας ελπισουμε να το διορθωσουν στην επομενη Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis636 Δημ. September 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2012 καλησπερα σε ολους, εχει αλλαξει κατι στον τροπο που κανουμε ροοτ σε 4.0.4? αποτι ειδα στον οδηγο(Η ''Βίβλος'') το CWM.zip δεν υπαρχει! Παράθεση Ξύπνησε σ' έναν εφιάλτη αλλά δεν θυμάται να κοιμήθηκε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. September 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2012 καλησπερα σε ολους, εχει αλλαξει κατι στον τροπο που κανουμε ροοτ σε 4.0.4? αποτι ειδα στον οδηγο(Η ''Βίβλος'') το CWM.zip δεν υπαρχει! ΄Εχουν παρουσιαστεί διάφορα θέματα με το συγκεκριμένο cwm recovery (Entropy rules).Τσέκαρε εδώ για το νεό τρόπο rooting http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1329360 Επίσης καινούργια γερμανική official rom LRT http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1892711 Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis636 Δημ. September 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2012 ΄Εχουν παρουσιαστεί διάφορα θέματα με το συγκεκριμένο cwm recovery (Entropy rules).Τσέκαρε εδώ για το νεό τρόπο rooting http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1329360 Επίσης καινούργια γερμανική official rom LRT http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1892711 καλησπερα σε ολους, εχει αλλαξει κατι στον τροπο που κανουμε ροοτ σε 4.0.4? αποτι ειδα στον οδηγο(Η ''Βίβλος'') το CWM.zip δεν υπαρχει! το βρηκα μετα αυτο.γνωτιζεις αν με τον παλιο τροπο γινετε η οχι στην καινουργια Γερμανκη ρομ;τα αρχεια τα εχω κρατημενα. Παράθεση Ξύπνησε σ' έναν εφιάλτη αλλά δεν θυμάται να κοιμήθηκε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. September 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2012 το βρηκα μετα αυτο.γνωτιζεις αν με τον παλιο τροπο γινετε η οχι στην καινουργια Γερμανκη ρομ;τα αρχεια τα εχω κρατημενα. Μα δεν πρεπει να το κανεις root με τον παλιο τροπο(cwm flash+flash root απο το cwm recovery).Ειναι επικινδυνο.Χρησιμοποιησε τον τροπο που σου ποσταρα Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. September 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2012 (edited) κατεβάζω την τελευταία LRT official(Germany). Την έχει βάλει κανείς να μας πεί ένα review ή θα μαι ο πρώτος :p ? EDIT: μόλις την έβαλα(όχι με wipe, πάνω απο την προηγούμενη). Δεν έχω παρατηρήσει τίποτα διαφορετικό για την ώρα. ΊΣΩΣ διαφορά στην ταχύτητα του σκρόλινγκ στις αρχικές οθόνες του touchwiz. Αλλά και πάλι μπορεί και να ναι Placebo. Edited September 18, 2012 by SaintPetrouil Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baltziak Δημ. September 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2012 κατεβάζω την τελευταία LRT official(Germany). Την έχει βάλει κανείς να μας πεί ένα review ή θα μαι ο πρώτος :p ? Μου ηρθε σημερα το απογευμα μεσω οτα. Δεν εμεινα και πολυ ευχαριστημενος. Εχει καποια λαγγαρισματα. Η προηγουμενη γερμανικη LRQ νομιζω δουλευε πιο καλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. September 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2012 Μου ηρθε σημερα το απογευμα μεσω οτα. Δεν εμεινα και πολυ ευχαριστημενος. Εχει καποια λαγγαρισματα. Η προηγουμενη γερμανικη LRQ νομιζω δουλευε πιο καλα. Μέχρι στιγμής χειρότερη δεν την βλέπω(ούτε καλύτερη). Έχουμε κανένα change Log πουθενά μπας και έφτιαξαν την κάμερα? Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. September 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2012 Με το redraw του launcher που ειδα στην lrq και το memory leak (ειχα φλασαρει stock μετα απο πολυ καιρο) δεν μπαινω καν στο κοπο για την lrt.Αρχιζει και με εκνευριζει η samsung Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. September 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2012 Με το redraw του launcher που ειδα στην lrq και το memory leak (ειχα φλασαρει stock μετα απο πολυ καιρο) δεν μπαινω καν στο κοπο για την lrt.Αρχιζει και με εκνευριζει η samsung ναι, κάνει λάθη, αλλά μου κάνει φοβερή εντύπωση του πόσα 4.0.4 έχει πάρει η Γερμανία :lol: .. Τι στο καλό έχουν εκεί. Δεν δείχνουν να το παρατάνε όμως το Note και μου δίνει εξτρά ελπίδες για JB αυτό. Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. September 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2012 ναι, κάνει λάθη, αλλά μου κάνει φοβερή εντύπωση του πόσα 4.0.4 έχει πάρει η Γερμανία :lol: .. Τι στο καλό έχουν εκεί. Δεν δείχνουν να το παρατάνε όμως το Note και μου δίνει εξτρά ελπίδες για JB αυτό. Βρε το jb θα το παρει.Απλα ποτε θα ξεσκαλωσουν απο αυτη την τραγικη κατ'εμε ics.Ακομα και το nexus με ics θα ελεγα οτι ηταν τραγικο.Με jb πεταει Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. September 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2012 Με το redraw του launcher που ειδα στην lrq και το memory leak (ειχα φλασαρει stock μετα απο πολυ καιρο) δεν μπαινω καν στο κοπο για την lrt.Αρχιζει και με εκνευριζει η samsung εγω παντως φοραω sweet rom και ειμαι μια χαρα! μαζι με Nova δεν εχω ιδιαιτερα προβληματα!:) βασικα δεν εχω κανενα θα ελεγα!:) χαρειτε το κινητο σας και ερχονται καλυτερες μερες...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. September 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2012 εγω παντως φοραω sweet rom και ειμαι μια χαρα! μαζι με Nova δεν εχω ιδιαιτερα προβληματα!:) βασικα δεν εχω κανενα θα ελεγα!:) χαρειτε το κινητο σας και ερχονται καλυτερες μερες...:) Μια από τα ίδια και εγώ με την κρακ απροβληματιστο και καταπληκτικό θα έλεγα το τηλέφωνακι μας.Δεν μπορώ να καταλάβω πόσο καλύτερο θα είναι με την jb.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. September 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2012 Μια από τα ίδια και εγώ με την κρακ απροβληματιστο και καταπληκτικό θα έλεγα το τηλέφωνακι μας.Δεν μπορώ να καταλάβω πόσο καλύτερο θα είναι με την jb.... και εγω την ιδια απορια εχω αλλα ολοι λενε οτι θα ειναι καλύτερο!:) αντε να δουμε! παντως για την ωρα παιρνω τηλ στελνω sms σερφαρω απροβλημάτιστα στελνω mail μιλαω με skype/viber/google-yahoo/talk/facebook messenger εχω σουπερ καμερα εχω dropbox εχω mp3 player ραδιο usb on the go εχω ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΠΑΤΑΡΙΑ εχω εχω εχω εχω και εγω δεν ξερω τι:) και ολα αυτα με μια σουπερ οθοναρα που μπαινει στο τζεπακι μου:) πραγματικα παιδες δεν εχω χαρει κινητο τοσο πολυ ποτε!!!! ΠΟΤΕ ΟΜΩΣ...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NaGR Δημ. September 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2012 έβαλα και εγώ ΟΤΑ την τελευταία Γερμανική. κάπως καλύτερα μου φαίνονται τα λαγκαρισμάτα στην αρχική οθόνη (που είχαν γίνει χάλια με την αλλαγή launcher της τελευταίας stock) σχετικά με jb, εγώ δεν θα βάλω. το νοτε είναι πρωτιστως εργαλείο και το να μην μπορώ να δω κάποια site όταν είμαι στο δρόμο λόγω μη υποστήιρξης flash το καθιστά λιγότερο χρήσιμο εργαλείο απο οτι είναι ήδη. οπότε δεν βλέπω λόγο για jb. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. September 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2012 έβαλα και εγώ ΟΤΑ την τελευταία Γερμανική. κάπως καλύτερα μου φαίνονται τα λαγκαρισμάτα στην αρχική οθόνη (που είχαν γίνει χάλια με την αλλαγή launcher της τελευταίας stock) σχετικά με jb, εγώ δεν θα βάλω. το νοτε είναι πρωτιστως εργαλείο και το να μην μπορώ να δω κάποια site όταν είμαι στο δρόμο λόγω μη υποστήιρξης flash το καθιστά λιγότερο χρήσιμο εργαλείο απο οτι είναι ήδη. οπότε δεν βλέπω λόγο για jb. Μα στο xda εχουν δωσει modded flash player και παιζει κανονικοτατα το flash στον stock browser.Τεσταρισμενο στο note με cm10(4.1.1) και stock browser και στο s3 με stock rom 4.1.1 και stock browser Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kopromax Δημ. September 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2012 Μα στο xda εχουν δωσει modded flash player και παιζει κανονικοτατα το flash στον stock browser.Τεσταρισμενο στο note με cm10(4.1.1) και stock browser και στο s3 με stock rom 4.1.1 και stock browser καποιο link απο xda γι αυτο εχουμε; Παράθεση ~~ΧΡΗΣΤΟΣ~~:X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. September 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2012 καποιο link απο xda γι αυτο εχουμε; Εδω το thread http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1774336 και κατεβαζεις απο το πρωτο ποστ αυτο που λεει (26/08 NEW)Download the file flash_player version 11.1.115.17 Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisffff Δημ. September 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2012 Σε άλλο browser έχεις δοκιμάσει? Παράθεση http://postimage.org/image/drcngbz27/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts