Jump to content

[Επίσημο] Samsung Galaxy Note (N7000)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εχουμε νεα για το ποτε θα ειναι διαθεσιμη η νεα ενημερωση για τα ελληνικα Note;

Για ποιά έκδοση μιλάμε;

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Βαγγέλη δηλαδή το "μαμα" δουλεύεις?

(7 μέρες σου έμειναν :D )

Με rocket v12 πλεον ναι, μονο αυτο. Ειναι απιστευτα smooth και γρηγορο, δεν περιμενα οτι στο note θα το εβλεπα αυτο (κυριως λογω της αυξημενης αναλυσης, ειχα παρει αποφαση οτι ηταν "προνομιο" μονο του S II).

7 μερες? Χαχαχαχα, μη τα λες ετσι αυτα...

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί στον stock browser όπως και στους περισσότερους third party εκτός του opera δεν περιλαμβάνεται ένα τόσο σημαντικό χαρακτηριστώ όπως το text reflow στην μεγένθυση που έχεις επιλέξει, είναι πραγματικά ένα μεγάλο μείον...

τι ακριβως ειναι το text reflow??

Όταν κανείς zoom το κείμενο να προσαρμόζεται στο πλάτος της οθόνης.

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Μπορεί να μου πει κάποιος γιατί δεν μπαίνει στην sheep rom το τηλ μου???

¨εκανα την διαδικασία με το Odin και το tar 2.0 και τώρα βρίσκομαι χωρίς τηλ. Βοήθεια.......

Μένει στην εικόνα Samsung gia 10-12 λεπτά και μετά δεν κάνει τίποτα SOS

ποια διαδικασία πρέπει να κάνω για να περασω την αρχική ρομ?? αν δεν κάτι άλλο

Μπορεί να μου πει κάποιος γιατί δεν μπαίνει στην sheep rom το τηλ μου???

¨εκανα την διαδικασία με το Odin και το tar 2.0 και τώρα βρίσκομαι χωρίς τηλ. Βοήθεια.......

Μένει στην εικόνα Samsung gia 10-12 λεπτά και μετά δεν κάνει τίποτα SOS

ποια διαδικασία πρέπει να κάνω για να περασω την αρχική ρομ?? αν δεν κάτι άλλο

Κατέβασε κάποια άλλη official από Samsung και πέρασε αυτη μέσω cf root καλύτερα.

Follow me on XDA

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί στον stock browser όπως και στους περισσότερους third party εκτός του opera δεν περιλαμβάνεται ένα τόσο σημαντικό χαρακτηριστώ όπως το text reflow στην μεγένθυση που έχεις επιλέξει, είναι πραγματικά ένα μεγάλο μείον...

Δεν ειναι ενα απλο χαρακτηριστικο για να υλοποιηθει και οι κατασκευαστες (συμπεριλαμβανομενων και των κορεατων) δεν καθονται να δουλεψουν λιγο προς αυτη την κατευθυνση. Ειναι πολυ σημαντικο χαρακτηριστικο ναι (εδω στο safari του μηλου που μεχρι προτινος ηταν υποδειγμα για surfing δεν εκατσαν ακομα να το φτιαξουν αυτο)...

Τελευταια δεν ειμαι πολυ ικανοποιημενος με την μπαταρια μου. Στην παρακατω εικονα ειναι λογικο το συστημα Android να καταναλωνει τοση μπαταρια;

http://img513.imageshack.us/img513/3033/sc20111230154524.png

Uploaded with ImageShack.us

Τελευταια δεν ειμαι πολυ ικανοποιημενος με την μπαταρια μου. Στην παρακατω εικονα ειναι λογικο το συστημα Android να καταναλωνει τοση μπαταρια;

http://img513.imageshack.us/img513/3033/sc20111230154524.png

Uploaded with ImageShack.us

rocket v12+abyss2.5 (100-1400 smarttass v2) και δεν θα ξαναασχοληθεις με την μπαταρία...

1 ωρα κλησεις

1 ωρα+κατι intertnet

αρκετο σκαλισμα και είμαι ακομα στο 77%

Βέβαια εχω σκοτωσει πολλές αχριστες εφαρμογες που δεν τις δουλευω...

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Αν και εγω δουλευω μονο opera το κανει κ ο στοκ,πας ρυθμισεις αυτοματη προδαρμογη σελιδων κ στο κανει

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

πες μερικες και σε εμας να σκοτωσουμε ρε συ... :)

τις παγωσες η τις απεγκατεστησες??

Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του

rocket v12+abyss2.5 (100-1400 smarttass v2) και δεν θα ξαναασχοληθεις με την μπαταρία...

1 ωρα κλησεις

1 ωρα+κατι intertnet

αρκετο σκαλισμα και είμαι ακομα στο 77%

Βέβαια εχω σκοτωσει πολλές αχριστες εφαρμογες που δεν τις δουλευω...

Απλά να επισημάνουμε ότι στη KL7 ένα θέμα και δεν ξεπαγώνουν οι εφαρμογές..lol

Follow me on XDA

Πως μπορω να ξεγελασω το kies και να περασω την τελευταια ενημερωση; προσπαθησα να βαλω τον κωδικο ΙΜΕΙ απο προηγουμενο μηνυμα αλλα δεν τα καταφερα.

Δεν ειναι ενα απλο χαρακτηριστικο για να υλοποιηθει και οι κατασκευαστες (συμπεριλαμβανομενων και των κορεατων) δεν καθονται να δουλεψουν λιγο προς αυτη την κατευθυνση. Ειναι πολυ σημαντικο χαρακτηριστικο ναι (εδω στο safari του μηλου που μεχρι προτινος ηταν υποδειγμα για surfing δεν εκατσαν ακομα να το φτιαξουν αυτο)...

Κι όμως η htc έχει το καλύτερο text reflow. Ζουμάρεις όσο θες και αντίστοιχα μεγαλώνει το text. Και αν scrollarontas σου φύγει δεξιά αριστερά, το επαναφέρει με απλό κλικ.

Όντως το κάνει και ο stock browser, τώρα το παρατήρησα, αλλά έχει μόνο μία σκάλα και το κάνει με διπλό κλικ στο κείμενο. Ενεργοποιείστε την αυτόματη προσαρμογή σελίδων που λέει ο manan69t. Βέβαια με τέτοια οθόνη το αποτέλεσμα είναι ικανοποιητικότατο.

Λεωνίδας

Παιδιά να ρωτήσω κάτι.Όταν κάνετε καταγραφή video,γράφει στερεοφωνικό ηχο; Γιατί ενα άλλο samsung που είχα,έγραφε μονοφωνικά και όταν ήταν πολύ δυνατοί ήχοι,μπούκωνε τελείως και δεν άκουγες τίποτα. Και κάτι άλλο παιδιά,όταν σας καλούν ακούγεται δυνατά ο ήχος; Ευχαριστώ πολύ.

Πως μπορω να ξεγελασω το kies και να περασω την τελευταια ενημερωση; προσπαθησα να βαλω τον κωδικο ΙΜΕΙ απο προηγουμενο μηνυμα αλλα δεν τα καταφερα.

Για να ειμαι ακριβης τα καταφερα αλλα δεν βρισκω τον κωδικο DBT.

Η επιλογή Autofit pages από τις ρυθμίσεις του stock browser δεν είναι κακή πάντως. Edited by con

Παρ ολο που είχα βάλει 1 καλή διαφανη ζελατίνη στην οθόνη την έβγαλα γιατί άφηνε δαχτυλιες δεν ήταν ματ και βουαλα,μιλάμε για άλλη αίσθηση στο τατς της οθόνης πραγματικά με εξέπληξε κ σκέφτομαι σοβαρά να το αφήσω έτσι μιας και δε το χρησιμοποιειω και ώς κυρίως μου τηλέφωνο..

Παντα φιλικα Μανος

Παιδια καλησπερα και μια ερωτησουλα οποιος γνωριζει.κατα ποσο ειναι μεγαλυτερο το note απο το galaxy s tab με τις 5 ιντσες;ψηνομαι αγρια οπως καταλαβαινετε αλλα κολαω στο θεμα μεγεθος για καθημερινη χρηση...

Σημερα ετυχε και ειχα μαζι το note οταν πηγα στο mall και ειδα και το 5αρι και ασυνεσθητα ειπα να κανω τη συγκριση..

Λοιπον το note ΕΙΝΑΙ πιο μεγαλο,εως αρκετα και αν το θες για κανονικο σου τηλεφωνο καλυτερα να το δεις το απο κοντα.

Κατα τα αλλα ουδεν συγκριση με το 5αρι.

Παντως για οσους δε γνωριζουν καλα απο κινητα τα ψιλομπερδεουν και φιλος μαλιστα που ημουν μαζι μου ειπε(πριν το βγαλω απ το τσαντακι κ τα βαλω διπλα διπλα) οτι τι του λεω οτι εχει 600-700 ευρω αφου εδω το εχει..260!!!!

Αντε να εξηγεις τωρα!:p

Παντα φιλικα Μανος

η δονηση απο το πληκτρολογιο πωσ αφαιρειται??

Μπαίνεις στις ρυθμίσεις του ήχου, κάτω κάτω.