Jump to content

[Επίσημο] Samsung Galaxy Note (N7000)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλα δεν λεω, σε καταλαβαινω απολυτα. Ποσο ν'αντεξει και το chromed plastic θα μου πεις στην καθημερινη χρηση.

Οκ ψηθηκα, θα τσιμπισω και εγω μια σιλικονης και κατα περισταση θα χρησιμοποιω την αναλογη.

Παντως εχτες που περιεργαζονταν το ΝΟΤΕ φιλοι μου ειχαν παθει με το sex appeal που ανεδυε η συσκευη μεσα στην book - concept θηκη της Samsung, σαν να εβλεπαν μια γοητευτικη γυναικα μεσα σε ενα κομψο φορεμα...ενα πραγμα.:whistle:

Ναι, του προσδιδει πολυτελεια και στυλ η επισημη θηκη. Κι ειναι ποιοτικη. Κι εγω αμφιταλαντευομαι να το αφησω με αυτη - θα δειξει στην πορεια. Χρειαζεται προσοχη παντως...

• Απαντήσεις 8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Πως μπορουμε ολα τα δεδομενα να αποθηκευονται στην καρτα μνημης?

"κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση"

Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα.

ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ

66 π.Χ

Με το θεμα της φωνητικης κλησης εχετε βρει καποια λυση; Οτι και να κανω ενεργοποιειται η αηδια voice talk και οχι το προγραμμα που θελω εγω.

Απλώς να θυμίσω ότι amazon.de έχει πέσει στα 508: ευρώ:p:p:lol::D

http://goo.gl/D1gXt

Αυτη ειναι τιμή...μαζι με την οριτζιναλ θηκη 545...Μόλις το παραγγειλα....

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Αυτη ειναι τιμή...μαζι με την οριτζιναλ θηκη 545...Μόλις το παραγγειλα....

με αντικαταβολλη παρειγγειλες ? τι μεταφορικα εχει ? σε ποσες μερες θα το εχεις στα χερια σου?

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

με αντικαταβολλη παρειγγειλες ? τι μεταφορικα εχει ? σε ποσες μερες θα το εχεις στα χερια σου?

με visa...δεν εχει αντικαταβολή...Πιστευω μεχρι παρασκευη το αργοτερο δευτερα....

Edited by sakiss

Παιδιά εκτός από το http://www.extreme-mobile.gr που έχει τη θήκη που δεν καλύπτει στα πλάγια, υπάρχει κανένα άλλο ελληνικό μαγαζί που να φέρνει full cover cases από σκληρό πλαστικό ή σιλικόνη, ή αν όχι full cover τουλαχιστον να καλύπτουν το πίσω μέρος εκτός της οθόνης;

Αν μπορείτε στείλτε links από ελληνικά μαγαζιά που έχουν cases για το note!

Επίσης και links για data cable για σύνδεση usb δίσκων στο κινητό...

Edited by KostasNK
RX8 rules!

με visa...δεν εχει αντικαταβολή...Πιστευω μεχρι παρασκευη το αργοτερο δευτερα....

Tην θηκη την οριντζιναλ την εχει το extreme-mobile.gr στο Αιγαλεω την εχει στα 32 ευρω

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Nομίζω 17 ευρώ είναι τα μεταφορικά.

παιδια τελειο το τηλεφωνο.το μονο που αντιμετωπιζω ειναι στη αυτοματη προσαρμογη φωτεινοτητας οτι η οθονη χαμηλωνει αρκετα το φωτισμο...δν μ αρεσει ετσι...γινεται να το αλλαξω.υπαρχει καμια εφαρμογη να καθοριζω εγω τα ορια??
Samsung Galaxy S8 plus.....

παιδια τελειο το τηλεφωνο.το μονο που αντιμετωπιζω ειναι στη αυτοματη προσαρμογη φωτεινοτητας οτι η οθονη χαμηλωνει αρκετα το φωτισμο...δν μ αρεσει ετσι...γινεται να το αλλαξω.υπαρχει καμια εφαρμογη να καθοριζω εγω τα ορια??

Θεωρώ πως αν ξετικάρεις την επιλογή του αυτομάτου φωτισμού και το βάλεις περίπου στο 30 με 35% θα είσαι οκ...

τωρα για εφαρμογή δεν γνωρίζω κάτι....

Οι περισσότεροι παραπονιούνται για το αντίθετο. Ότι δηλαδή είναι αρκετά φωτεινή, ειδικά το βράδυ (για το οποίο υπάρχει εφαρμογή).

Για αυτό που ζητάς δε νομίζω, αλλά χωρίς να έχω το κινητό ακόμη, νομίζω μια εύκολη λύση είναι να πιάσεις τη notification bar και να σύρεις το δάχτυλό σου σιγά σιγά προς τα δεξιά μέχρις ότου νομίζεις πως η φωτεινότητα είναι οκ. Δεν χρειάζεται να μπεις σε menu κλπ :)

Λεωνίδας

Εγώ χρησιμοποιω το widget soid που μες τα άλλα κάνει και αυτό που ζητάς

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

Γεια σας παιδες

Μολις εγινα κατοχος του Note. Ημουν πριν κατοχος Galaxy S II. Η οθονη του εκπληκτικη.

TCe

Το κινητό απλά τα σπάει…

Αν και ολίγον τι άσχετος … με το λειτουργικό… όταν γίνεται install μία εφαρμογή βλέπω εγκαθίσταται στον “χώρο αποθήκευσης συστήματος “ που είναι 1.97gb και όχι στην “Συσκευή αποθήκευσης usb” που είναι 11.07gb…. να υποθέσω πώς δεν γίνεται να αποθηκεύονται μόνο στην μεγάλη μνήμη σωστά? Η κάτι κάνω λάθος…

Thanks πιστεύω να μην βγήκα εκτός θέματος

Το κινητό απλά τα σπάει…

Αν και ολίγον τι άσχετος … με το λειτουργικό… όταν γίνεται install μία εφαρμογή βλέπω εγκαθίσταται στον “χώρο αποθήκευσης συστήματος “ που είναι 1.97gb και όχι στην “Συσκευή αποθήκευσης usb” που είναι 11.07gb…. να υποθέσω πώς δεν γίνεται να αποθηκεύονται μόνο στην μεγάλη μνήμη σωστά? Η κάτι κάνω λάθος…

Θα πας στη διαχειριση εφαρμογων και θα επιλεξεις μετακινηση στη καρτα sd σε οσες εφαρμογες το επιτρεπουν αν και κατα τη γνωμη μου μονο GPS η κανα παιχνιδι αξιζει να τα στειλεις εκει μιας και τα 2 giga ειναι υπεραρκετα για κανονικη χρηση!

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

• Administrators
Το κινητό απλά τα σπάει…

Απλά έτσι δουλεύει το android by default. Ακολούθησε τη πρόταση του Μάνου (ακριβώς από πάνω) και για περισσότερη ευκολία μπορείς να εγκαταστήσεις κάποια εφαρμογή τύπου app2sd η οποία θα σε ενημερώνει για ποιες εφαρμογές δύνανται να μεταφερθούν στην "μεγάλη" μνήμη.

Modpic.gif

Καλημέρα

μετά τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν αναγκάστηκα να γυρίσω στις εργοστασιακές ρυθμίσεις. Έκανα πλήρες wipe των δεδομένων και της Storage Card για να μη μείνει τίποτα μέσα από την προηγούμενη εγκατάσταση. Δείχνει να λειτουργεί κανονικά, το καλιμπράρισμα της οθόνης είναι ΟΚ, από το ακουστικό του τηλεφώνου ακούω άψογα και γενικά δε δείχνει να κάνει τα .. "δικά του".

Με το που άνοιξε η έκδοση Android ήταν η 2.3.6 και όχι η 2.3.5 . Δε χρειάστηκε ανανέωση. Το Market όμως παραμένει να είναι το παλιό, πως το ανανεώνω με το καινούργιο?

• Administrators
Το Market όμως παραμένει να είναι το παλιό, πως το ανανεώνω με το καινούργιο?

Δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα, μετά από δύο τρεις εισόδους θα ανανεωθεί μόνο του.

Modpic.gif

Καλημέρα

μετά τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν αναγκάστηκα να γυρίσω στις εργοστασιακές ρυθμίσεις. Έκανα πλήρες wipe των δεδομένων και της Storage Card για να μη μείνει τίποτα μέσα από την προηγούμενη εγκατάσταση. Δείχνει να λειτουργεί κανονικά, το καλιμπράρισμα της οθόνης είναι ΟΚ, από το ακουστικό του τηλεφώνου ακούω άψογα και γενικά δε δείχνει να κάνει τα .. "δικά του".

Με το που άνοιξε η έκδοση Android ήταν η 2.3.6 και όχι η 2.3.5 . Δε χρειάστηκε ανανέωση. Το Market όμως παραμένει να είναι το παλιό, πως το ανανεώνω με το καινούργιο?

http://img714.imageshack.us/img714/4782/marketm.png

giphy.gif

Για την ιστορία, άν και ίσως έχει αναφερθεί ...

Τα Ν7000 που πουλάει το amazon.de είναι ξεκλείδωτα, και έχουν πλήρη υποστήριξη ελληνικών σε μενού και πληκτρολόγιο. Δεδομένου ότι η πανευρωπαϊκή εγγύηση της Samsung ισχύει και στην Ελλάδα και ότι σε περίπτωση κατασκευαστικής αστοχίας το Amazon αντικαθιστά την προβληματική συσκευή με καινούργια τις πρώτες ημέρες μετά την αγορά σε χρόνο dt και χωρίς καμία γραφειοκρατική διαδικασία θεωρώ παντελώς άστοχη την αγορά του από επώνυμα καταστήματα εντός Ελλάδας σε τιμές 600+ ευρώ ... Άν και ο τρόπος αποστολής του άμαζον δεν είναι παντοτε ο ίδιος, το δικό μου έφτασε 1.5 ημέρα μετά την παραγγελία στα χέρια μου μέσω UPS.

Τώρα για την ίδια την συσκευή, ώς επαγγελματικό εργαλείο, οι εντυπώσεις μου είναι ανάμικτες. Γρήγορο, με μεγάλη επιφάνεια εργασίας, όλα τα καλά του android σε επίπεδο εφαρμογών, πολύ καλή αναγνωσιμότητα οθόνης ακόμα και στο ύπαιθρο, εξαιρετική αυτονομία μπαταρίας για την κατηγορία, καλή ποιότητα κατασκευής - παρά τα πλαστικά δείχνει συμπαγές και καλοφτιαγμένο ... ΑΛΛΑ:

Δύσκολη έως αδύνατη χρήση με το ένα χέρι (εκτός εάν είσαι ο φασούλας) λόγω μεγέθους, άθλια απόδοση μεγαφώνου/μικροφώνου σε ανοιχτή ακρόαση, χαμηλή ευαισθησία Wi-Fi, μέτρια ενσύρματα ακουστικά, ΑΘΛΙΟ σε απόκριση πενάκι ειδικά για καταγραφή σημειώσεων, και τέλος ατσούμπαλο ιντερφέις καποιων μάρκετ εφαρμογών λόγω μη δυνατότητας προσαρμογής στην μεγαλύτερη ανάλυση (πρόβλημα των κακογραμμένων εφαρμογών, περισσότερο, θα μου πείτε).

Για όποιον ενδιαφέρεται πάντως για το "τηλεφωνικό" μέρος και όχι το γκατζετοϊδές η λειτουργία του ώς συμβατικού τηλεφώνου είναι από περιορισμένη ώς απολύτως γελοία λόγω μεγέθους χωρίς χρήση Bluetooth headset.

Edited by garftech

παιδες πηρα χθες το κινητο (απο τον Γιαννη-keltonas) και επισης ειχε και μια θηκη τυπου gel (ξερετε αυτε που ειναι γυρω γυρω απο τι κινητο). Θελω να αγορασω και μια θηκη που να μπαινει μεσα το κινητο ολοκληρο (μαζι με την θηκη gel επανω) για να το βαζω μεσα στο τσαντακι μου ετσι ωστε να μην χτυπηθει, γδαρθει. Πειτε μου τετοια θηκη. Γιατι φοβαμαι οτι οσες εχω βρει απο το internet ειναι για να χωραει το κινητο σκετο χωρις θηκη gel.
TCe

Θα πας στη διαχειριση εφαρμογων και θα επιλεξεις μετακινηση στη καρτα sd σε οσες εφαρμογες το επιτρεπουν αν και κατα τη γνωμη μου μονο GPS η κανα παιχνιδι αξιζει να τα στειλεις εκει μιας και τα 2 giga ειναι υπεραρκετα για κανονικη χρηση!

Απλά έτσι δουλεύει το android by default. Ακολούθησε τη πρόταση του Μάνου (ακριβώς από πάνω) και για περισσότερη ευκολία μπορείς να εγκαταστήσεις κάποια εφαρμογή τύπου app2sd η οποία θα σε ενημερώνει για ποιες εφαρμογές δύνανται να μεταφερθούν στην "μεγάλη" μνήμη.

Ευχαριστώ…

Αλλα…Δεν μπορεί να γίνει η “μεταφορά” στην ενσωματωμένη μνήμη τον 16gb? Μόνο σε sd?

Ευχαριστώ…

Αλλα…Δεν μπορεί να γίνει η “μεταφορά” στην ενσωματωμένη μνήμη τον 16gb? Μόνο σε sd?

στην πραξη ειναι πολυ δυσκολο να γεμισεις τα 2gb, δε θα επρεπε να το σκεφτεσαι καθολου.