Te_salat Δημ. November 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2011 γμτ.. δε μου αρέσει να είμαι ο πρώτος πάντα στα προβλήματα. μια φορά δεν έχει αναφερθεί ότι είμαι ο πρώτος που το κινητό μου δε κολλάει πουθενά, η μπαταρία κράτησε 1 μήνα, τραβάει τις καλύτερες φώτο κτλ κτλ κτλ :D παρεπιπτώντος το ακουστικό που ακούς τον συνομιλητή σου κατά την διάρκεια τηλεφωνικής κλήσης είναι άθλιο. δεν δοκίμασα τα hand free ακόμη, αλλά από ακουστικό... το είχα διαβάσει ότι έχει κακή ποιότητα, αλλά δε μπορούσα να κατάλαβα ακριβώς για πόσο κακή ποιότητα μιλάμε. ευτυχώς τουλάχιστον οι άλλοι με ακούνε καμπάνα, και πως δε θα με άκουγαν άλλωστε!!! είναι το μόνο κινητό που από το αυτί φτάνει στο στόμα ακριβώς!!! :D λοιπόν πέρασα το System Panel Lite, τι πρέπει να προσέξω ακριβώς? Αυτή την στιγμή είμαι από refresh της μνήμης και μου δείχνει 173M Av. (παίζει πάνω κάτω το νούμερο αυτό κατά 10, αλλά βάζω τον μέσω όρο). Θα κρατήσω σημείωση μετά από ώρα χρήσης και θα επανέλθω με περισσότερα στοιχεία. Μια επαλήθευση όμως ότι κοιτάω στο σωστό σημείο? Θεωρώ υπερβολικά λίγα τα 173 ΜΒ μετα απο refresh. Εδω θα πρέπει να σε βοηθήσουν οι φίλοι που έχουν την συσκευη γιατι δεν ξέρω πόσο ειναι το φυσιολογικό της. Πάντως καλο ειναι να πας πίσω την συσκευη για τσεκαρισμα κάτι δεν παει καλα. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Marios_Gian Δημ. November 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2011 ναι.. χμ.. δε περίμενα να ήμουν ο τυχερός της υπόθεσης να σου πω την αλήθεια. αυτό που λες περί ακουστικού έχεις απόλυτο δίκαιο! και εγώ στην αρχή συνηθισμένος με το HD2 (και γενικά με 4.3 ίντσες οθόνη) έβαζα το ακουστικό ψηλότερα απ ότι είναι το αυτί μου!! Τελικά το παρατήρησα μόνος μου και το κατέβασα λίγο. Πρόσεξα ότι φτάνει ακριβώς από το αυτί στο στόμα! ούτε υπολογισμένο να είχαν!! :D Παρ όλα αυτά αφού βρήκα που είναι το αυτί και το κέντραρα άκουγα κανονικά. Από χτες πάλι με το ζόρι ακούω και αυτή την φορά δεν είναι θέμα αυτιού ή κακής τοποθέτησης. Από σήμερα απόγευμα θα είμαι με τα Hand Free μπας και μπορέσω να μιλήσω με κανέναν .. τι άλλο να κάνω.. :( μέχρι και αυτό σκέφτηκα.. :D http://www.thinkgeek.com/images/products/frontsquare/c458_earphone_speaker_keychain.jpg να το κουμπώσω από πάνω και να ακούω από εκεί :D Πάντως δε ξέρω αν "παίχτηκε" κάτι με την συσκευή. Το λέω αυτό γιατί από χτες έχασε και το καλιμπράρισμά της! Μάλλον από την Κυριακή ξεκίνησαν όλα που σταμάτησαν σε κάποια φάση να δουλεύουν τα touch button της συσκευής (menu και back). Με επανεκκίνηση επανήλθαν, αλλά βλέπω τώρα διάφορα κουφά να συμβαίνουν... Service μάλλον είναι η λύση...Δεν χρειάζεται να ταλαιπωρηθείς άσκοπα. Έχεις κάνει απο την αρχή μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και να περάσεις πχ την νέα rom? Παράθεση Samsung Omnia, Sony Ericsson 810i, Samsung Galaxy S, Samsung Galaxy Note, Samsung Galaxy SIII twitter MariosGian Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karhariasgr Δημ. November 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2011 η συσκευή δεν έχει ούτε βδομάδα παιδιά, αύριο κλείνει βδομάδα. είναι αγορασμένη από expansys. από reboot (κανονικό όχι το refresh που λέω ποιο πάνω), μόλις άνοιξε η συσκευή μου έβγαλε τις εξής ενδείξεις.. *Αυτή που είναι τραβηγμένη στις 11:32 είναι η πρωϊνή μετά την επανεκκίνηση ακριβώς *Αυτή που είναι τραβηγμένη στις 15:59 είναι αυτή που μόλις τράβηξα. Εκτός από μερικά τηλεφωνήματα δεν έκανα κάτι άλλο στη συσκευή.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FR33Z3R Δημ. November 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2011 (edited) Πραγματι αυτη η θηκη οπως εχω γραψει ειναι πολυ καλη, αλλα το βασικο της μειον ειναι οτι αφηνει τα χρωμια ακαλυπτα. Με αλλα λογια σε λιγο καιρο αυτα θα εχουν χαραχτει για τα καλα. Σκοπευω να την αντικαταστησω με μια σιλικονης (TPU) που μπορει να ειναι πιο "φτηνη" αλλα τουλαχιστον ειναι πιο πρακτικη και παρεχει περισσοτερη ασφαλεια στη συσκευη. Βαγγελη ναι εχεις απολυτο δικιο η συγκεκριμενη θηκη αφηνει τα αλουμινια ακαλυπτα. Ειναι εν γνωση μου, απλα να, το φιλοσοφησα και κατασταλαξα πως "μπρος στα καλη τι ειναι ο πονος":D, δηλαδη εμενα μου αρεσει η συγκεκριμενη συσκευη ΜΕ ΤΗΝ συγκεκριμενη θηκη, ετσι την απολαμβανω 100% εστω και αν αυτο κοστισει λιγη φθορα στα αλουμινια της. Πιστευω οτι η τυπου σιλικονης θηκη θα υποβαθμισει το design του Νοτε ( θα αναβαθμισει ομως την ασφαλεια του) διαλεγουμε και παιρνουμε αναλογα με τις προτεραιότητές μας. Σκεφτομουνα τις προαλλες [ και σορυ για το οφ τοπικ] ετοιμαζοντας να δωσω το 3gs μου στο νεο του κατοχο, πως ποτε δεν ευχαριστηθηκα το κινητο με την υπεραξια/ευχαριστηση η οπως θες πεστο που προσδιδει σε μια συσκευη και το design της, γιατι ηταν μονιμως αμπαρωμενο μεσα σε καθε λογης θηκες. Ε, αυτο δεν θελω να το ξαναπαθω, θελω πλεον να απολαμβανω το 100% απο οτι μια συσκευη μπορει να μου δωσει. Παντως και παλι εχεις δικο και περα απο τον υποκειμενισμο μου που αφορα εμενα και κανεναν αλλον, ποιο καλη συνολικα προστασια παρεχει μια θηκη τυπου σιλικονης (TPU). Edited November 29, 2011 by FR33Z3R Παράθεση Xiaomi Mi Max3 4/64 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vezyro Δημ. November 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2011 Πω πω φίλε μου..ίσως είσαι λίγο άτυχος όντως ή εγώ πάλι τυχερός!ΤΙ να πω...Εμένα πάντως δεν έχει κανένα πρόβλημα ήχου και το έχω ένα μήνα..Απλά πρόσεξτε γτ λογω όγκου μπορεί να μην κεντράρετε το ακουστικό στο αυτι σας..Είναι αστείο αλλά εγώ το πρώτο καιρό το είχα πάθει.. :pΠάντως από ήχο...όχι απλά τους ακούω όλους καθαρά...αλλά τους ακούνε και οι γύρω μου..χαχα Επίσης να πω ότι μιας και έχω αποφασίσει να δώσω λίγο χρόνο παραπάνω σε αυτή τη συσκευή παραμένοντας εργοστασιακή και να μην "της βγάλω τα μάτια", η νέα official έκδοση 2.3.6 που πέρασα απο kies φαινεται πολύ καλή εδώ και 4 μέρες..Έχω καλύτερη διαχείριση της ram και η μπαταρία κρατάει πιο πολύ ... :) Αυτο με το αυτι το ειχα πάθει και εγω. Το εβαζα στην οθονη το αυτι και ελεγα γιατι δεν ακουω καλα.:lol: Μετα το πηρα χαμπαρι και απο τοτε καταλαβα οτι οντος ειναι πολυ καλος ο ηχος ,τοσο καλος που οντος ακουνε και διπλανοι μου τι λεει ο συνομιλητης μου. Παράθεση KNIGHT RIDER One man can make a difference Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Boss82 Δημ. November 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2011 Παιδιά με ένα χέρι σε portrait γράφεις μήνυμα ή θέλει 2 χέρια? (με έκανε και μόνο 1.70 η μάνα μου...) :p Sent from my HTC Desire HD using Tapatalk Παράθεση Λεωνίδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mss2000 Δημ. November 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2011 (edited) Παιδιά με ένα χέρι σε portrait γράφεις μήνυμα ή θέλει 2 χέρια? (με έκανε και μόνο 1.70 η μάνα μου...) :p Sent from my HTC Desire HD using Tapatalk δυο χαλαρα Edited November 29, 2011 by sakiss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Marios_Gian Δημ. November 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2011 (edited) Παιδιά με ένα χέρι σε portrait γράφεις μήνυμα ή θέλει 2 χέρια? (με έκανε και μόνο 1.70 η μάνα μου...) :p Sent from my HTC Desire HD using Tapatalk Εγώ χρησιμοποιώ 1 ..αλλά σε περνάω, 1.75 χαχαχα Edit: Δεν εννοώ σε portrait ε!!! Κανονικά αν το κρατάς :) Άλλωστε για να το έχεις portrait επιλέγεις να χρησιμοποιήσεις τα δυο χέρια.. Edited November 29, 2011 by Marios_Gian Παράθεση Samsung Omnia, Sony Ericsson 810i, Samsung Galaxy S, Samsung Galaxy Note, Samsung Galaxy SIII twitter MariosGian Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Boss82 Δημ. November 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2011 Εγώ χρησιμοποιώ 1 ..αλλά σε περνάω, 1.75 χαχαχα lol, ενθαρρυντικό αυτό... Είναι από τα πράγματα που ξέχασα να δοκιμάσω όταν το είδα από κοντά στο πλαίσιο. Βέβαια με την γκουμουτσα το αντικλεπτικο από πίσω δεν κατάφερα να καταλάβω το grip του. Sent from my HTC Desire HD using Tapatalk Παράθεση Λεωνίδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. November 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2011 η συσκευή δεν έχει ούτε βδομάδα παιδιά, αύριο κλείνει βδομάδα. είναι αγορασμένη από expansys. από reboot (κανονικό όχι το refresh που λέω ποιο πάνω), μόλις άνοιξε η συσκευή μου έβγαλε τις εξής ενδείξεις.. *Αυτή που είναι τραβηγμένη στις 11:32 είναι η πρωϊνή μετά την επανεκκίνηση ακριβώς *Αυτή που είναι τραβηγμένη στις 15:59 είναι αυτή που μόλις τράβηξα. Εκτός από μερικά τηλεφωνήματα δεν έκανα κάτι άλλο στη συσκευή.. Έχω την εντύπωση ότι ειναι λίγα τα free ΜΒ. Βεβαίως το sgs2 που έχω εγω ξεκινάει μετα απο reboot με 550 και μου δουλεύει συνήθως στα 380-420 οπότε μάλλον θα πρέπει να το κρίνουν τα παιδια που το έχουν. Πριν πας στο service κανε μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και δοκίμασε το. Χθες έπαθα το εξής κουφού. Κατέβασα μια εφαρμογη με Χριστουγεννιάτικα ringtones. Αμέσως μετα έχασα τους ήχους κλειδωματος οθόνης, πληκτρολογιου, και οι ήχοι κλήσης - ειδοποιησεων ίσα που ακούγονταν. Αφαίρεσαν την εφαρμογη εκανα reboot και επανήλθαν. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geonik21 Δημ. November 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2011 Βαγγελη ναι εχεις απολυτο δικιο η συγκεκριμενη θηκη αφηνει τα αλουμινια ακαλυπτα. Ειναι εν γνωση μου, απλα να, το φιλοσοφησα και κασταλαξα πως "μπρος στα καλη τι ειναι ο φοβος":D, δηλαδη εμενα μου αρεσει η συγκεκριμενη συσκευη ΜΕ ΤΗΝ συγκεκριμενη θηκη, ετσι την απολαμβανω 100% εστω και αν αυτο κοστισει λιγη φθορα στα αλουμινια της. Πιστευω οτι η τυπου σιλικονης θηκη θα υποβαθμισει το design του Νοτε ( θα αναβαθμισει ομως την ασφαλεια του) διαλεγουμε και παιρνουμε αναλογα με τις προτεραιότητές μας. Σκεφτομουνα τις προαλλες [ και σορυ για το οφ τοπικ] ετοιμαζοντας να δωσω το 3gs μου στο νεο του κατοχο, πως ποτε δεν ευχαριστηθηκα το κινητο με την υπεραξια/ευχαριστηση η οπως θες πεστο που προσδιδει σε μια συσκευη και το design της, γιατι ηταν μονιμως αμπαρωμενο μεσα σε καθε λογης θηκες. Ε, αυτο δεν θελω να το ξαναπαθω, θελω πλεον να απολαμβανω το 100% απο οτι μια συσκευη μπορει να μου δωσει. Παντως και παλι εχεις δικο και περα απο τον υποκειμενισμο μου που αφορα εμενα και κανεναν αλλον, ποιο καλη συνολικα προστασια παρεχει μια θηκη τυπου σιλικονης. Συμφωνώ απολύτως μαζί σου στο θέμα της θήκης, και εγώ με αυτό το σκεπτικό θα αγοράσω. Το μόνο που με προβληματίζει λίγο, είναι στην φωτογραφία όπου το καπάκι της θήκης θα πρέπει να κρέμεται, γιατί αν το διπλώσεις πίσω θα βγει λίγο σκοτεινη:) Ίσως μία θήκη σαν αυτήν που λες αλλά σαν πορτοφόλι όχι με κούμπωμα στο κινητό, να ήταν καλύτερη. Ετσι θα μπορείς να βγάζεις το κινητό από την θήκη εύκολα όταν το χρειάζεσαι π.χ. σε ένα βίντεο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FR33Z3R Δημ. November 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2011 Το μόνο που με προβληματίζει λίγο, είναι στην φωτογραφία όπου το καπάκι της θήκης θα πρέπει να κρέμεται, γιατί αν το διπλώσεις πίσω θα βγει λίγο σκοτεινη:) Ίσως μία θήκη σαν αυτήν που λες αλλά σαν πορτοφόλι όχι με κούμπωμα στο κινητό, να ήταν καλύτερη. Ετσι θα μπορείς να βγάζεις το κινητό από την θήκη εύκολα όταν το χρειάζεσαι π.χ. σε ένα βίντεο. Για το σκοτεινον του εγχειρηματος να τραβηξει καποιος φοτο με την θηκη διπλωμενη δεν εχω παρα να συμφωνησω απολυτα μαζι σου.:p Στα σοβαρα τωρα δεν εχω βρει ακομα τον χρονο ν'ασχοληθω εμπεριστατωμενα με το κομματι φωτογραφια στο ΝΟΤΕ ετσι ωστε να διαπιστωσω στην πραξη και κατω απο διαφορετικες συνθηκες την λειτουργικοτητα -και-της θηκης ανα περιπτωση. Ειναι παντως προφανες πως μια θηκη του τυπου που λες θα ειναι πιο ευχρηστη στο τομεα φωτογραφια/βιντεο.Με μια αναζητηση ειμαι σιγουρος πως θα βρεις αρκετες που θα σε βολεψουν. Παράθεση Xiaomi Mi Max3 4/64 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. November 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2011 Βαγγελη ναι εχεις απολυτο δικιο η συγκεκριμενη θηκη αφηνει τα αλουμινια ακαλυπτα. Ειναι εν γνωση μου, απλα να, το φιλοσοφησα και κατασταλαξα πως "μπρος στα καλη τι ειναι ο πονος":D, δηλαδη εμενα μου αρεσει η συγκεκριμενη συσκευη ΜΕ ΤΗΝ συγκεκριμενη θηκη, ετσι την απολαμβανω 100% εστω και αν αυτο κοστισει λιγη φθορα στα αλουμινια της. Πιστευω οτι η τυπου σιλικονης θηκη θα υποβαθμισει το design του Νοτε ( θα αναβαθμισει ομως την ασφαλεια του) διαλεγουμε και παιρνουμε αναλογα με τις προτεραιότητές μας. Σκεφτομουνα τις προαλλες [ και σορυ για το οφ τοπικ] ετοιμαζοντας να δωσω το 3gs μου στο νεο του κατοχο, πως ποτε δεν ευχαριστηθηκα το κινητο με την υπεραξια/ευχαριστηση η οπως θες πεστο που προσδιδει σε μια συσκευη και το design της, γιατι ηταν μονιμως αμπαρωμενο μεσα σε καθε λογης θηκες. Ε, αυτο δεν θελω να το ξαναπαθω, θελω πλεον να απολαμβανω το 100% απο οτι μια συσκευη μπορει να μου δωσει. Παντως και παλι εχεις δικο και περα απο τον υποκειμενισμο μου που αφορα εμενα και κανεναν αλλον, ποιο καλη συνολικα προστασια παρεχει μια θηκη τυπου σιλικονης (TPU). Δημητρη δεν το συζητω. Η αισθηση που αφηνει στο χερι αυτη η θηκουλα (αυθεντικη της samsung) και το book - concept ειναι ολα τα λεφτα. Αλλα βαριεμαι να πρεπει να προσεχω που το ακουμπαω (πχ σε ακουσιες κινησεις μεσα στη μερα ευκολα το ακουμπας σε γωνιες, επιπλα κλπ), οποτε το βλεπω σε βαθος χρονου να αποκτα μπολικες γρατζουνιες (μακαρι να ηταν αλουμινιο το πλαινο τμημα, χρωμιωμενα πλαστικα ειναι δυστυχως)... Οποτε προσωπικα θα παιξω με μια σιλικονης μεχρι να ερθει καμια καλη απο SGP... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vezyro Δημ. November 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2011 Δημητρη δεν το συζητω. Η αισθηση που αφηνει στο χερι αυτη η θηκουλα (αυθεντικη της samsung) και το book - concept ειναι ολα τα λεφτα. Αλλα βαριεμαι να πρεπει να προσεχω που το ακουμπαω (πχ σε ακουσιες κινησεις μεσα στη μερα ευκολα το ακουμπας σε γωνιες, επιπλα κλπ), οποτε το βλεπω σε βαθος χρονου να αποκτα μπολικες γρατζουνιες (μακαρι να ηταν αλουμινιο το πλαινο τμημα, χρωμιωμενα πλαστικα ειναι δυστυχως)... Οποτε προσωπικα θα παιξω με μια σιλικονης μεχρι να ερθει καμια καλη απο SGP... Bαγγελη εαν ηταν χρωμιωμένα πλαστικα το πλαινο τμήμα δεν θα το ανάφεραν το μεγάλα site που έκαναν review??? Π.χ εδω http://www.samsunggalaxynoten7000.com/samsung-galaxy-note-n7000-full-review/ λέει (has metal frame all around the sides, surprisingly, it’s not a fingerprint magnet. While on the back is made of a plastic (textured plastic), which very useful so you won’t easily drop your phone.) και ξεχωρίζει το πλαστικό απο το μέταλλο. Το ίδιο και εδω http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_note_n7000-review-676p2.php The Note has a metal frame running all around the sides κ.τ.λ. Και εγω εχω την εντύπωση οτι ειναι μέταλλο τα πλαινο τμήμα,κατι σε στυλ iphone 3gs περίπου που ηταν και αυτο χρωμιωμένο μέταλλο. Η θηκουλα πάντος που μου έδωσες ειναι κορυφή!! Τέλεια προστασία και κράτημα αλλα και feeling!:) Παράθεση KNIGHT RIDER One man can make a difference Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skritikos Δημ. November 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2011 την οθόνη την είδες???!!! πολύ καλή!!! :D :D :P Note φυσικά! ;) Άσε δεν είπα για την οθόνη.....υπέροχη :lol: Δούλευα σήμερα στο Galaxy S στη δουλειά μου και μου φάνηκε για πρώτη φορά τόσο μα τόσο μικρό! Απίστευτο το πόσο σε κακομαθαίνουν 15 λεπτά σε μια τόσο μεγάλη και ποιοτική οθόνη! Παράθεση Galaxy Note II, Nexus 7, Xperia Go Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. November 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2011 Bαγγελη εαν ηταν χρωμιωμένα πλαστικα το πλαινο τμήμα δεν θα το ανάφεραν το μεγάλα site που έκαναν review??? Π.χ εδω http://www.samsunggalaxynoten7000.com/samsung-galaxy-note-n7000-full-review/ λέει (has metal frame all around the sides, surprisingly, it’s not a fingerprint magnet. While on the back is made of a plastic (textured plastic), which very useful so you won’t easily drop your phone.) και ξεχωρίζει το πλαστικό απο το μέταλλο. Το ίδιο και εδω http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_note_n7000-review-676p2.php The Note has a metal frame running all around the sides κ.τ.λ. Και εγω εχω την εντύπωση οτι ειναι μέταλλο τα πλαινο τμήμα,κατι σε στυλ iphone 3gs περίπου που ηταν και αυτο χρωμιωμένο μέταλλο. Η θηκουλα πάντος που μου έδωσες ειναι κορυφή!! Τέλεια προστασία και κράτημα αλλα και feeling!:) chromed plastic ειναι Χρηστο μου, καλης ποιοτητας απλα. Trust me... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vezyro Δημ. November 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2011 chromed plastic ειναι Χρηστο μου, καλης ποιοτητας απλα. Trust me... ;) Κατέβασα το service manual του note και εχει μεσα ολα τα parts εκτος απο αυτο! Μαλλον η μονη λύση εινα να γρατζουνιστεί βαθειά για να μου φύγει η αμφιβολία :lol: η κάποιος του οποίου το note πέρασε crash test. Πάντος και πλαστικά να είναι η ποιότητα συναρμογής δίνει μαθήματα.;) Παράθεση KNIGHT RIDER One man can make a difference Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karhariasgr Δημ. November 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2011 χτες το βράδυ μου ξαναέκανε το "κόλπο" με τα touch buttons (menu και back arrow), δε λειτουργούσαν. πάλι με reboot λύθηκε το πρόβλημα. επίσης όσο πάει και χειροτερεύει η ποιότητα ακουστικού. πως το επαναφέρω στις εργοστασιακές ρυθμίσεις για να ξαναδοκιμάσω. σα να το αγόρασα τώρα να γίνει, δλδ να χρειαστεί να ξανακάνει update για την 2.3.6 έκδοση. αν δω ότι συνεχίζει το στέλνω πίσω. έχει στείλει κανείς συσκευή πίσω στο expansys, θα τραβήξω το κανάλι, που λέει και ο Ανδρέας ο άνεργος, ή θα γίνει άμεση αντικατάσταση μπλα μπλα μπλα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamstam13 Δημ. November 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2011 χτες το βράδυ μου ξαναέκανε το "κόλπο" με τα touch buttons (menu και back arrow), δε λειτουργούσαν. πάλι με reboot λύθηκε το πρόβλημα. επίσης όσο πάει και χειροτερεύει η ποιότητα ακουστικού. πως το επαναφέρω στις εργοστασιακές ρυθμίσεις για να ξαναδοκιμάσω. σα να το αγόρασα τώρα να γίνει, δλδ να χρειαστεί να ξανακάνει update για την 2.3.6 έκδοση. αν δω ότι συνεχίζει το στέλνω πίσω. έχει στείλει κανείς συσκευή πίσω στο expansys, θα τραβήξω το κανάλι, που λέει και ο Ανδρέας ο άνεργος, ή θα γίνει άμεση αντικατάσταση μπλα μπλα μπλα... Μου χει γινει και μενα μια φορα αυτο με τα κουμπια. ρεσετ και μετα ολα οκ. Πρεπει να ναι software problem και οχι hardware ...! με το ακουστικο δεν εχω καποιο προβλημα... Παράθεση Health-fitness.gr , slimmingpills.gr , phen375greece.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. November 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2011 χτες το βράδυ μου ξαναέκανε το "κόλπο" με τα touch buttons (menu και back arrow), δε λειτουργούσαν. πάλι με reboot λύθηκε το πρόβλημα. επίσης όσο πάει και χειροτερεύει η ποιότητα ακουστικού. πως το επαναφέρω στις εργοστασιακές ρυθμίσεις για να ξαναδοκιμάσω. σα να το αγόρασα τώρα να γίνει, δλδ να χρειαστεί να ξανακάνει update για την 2.3.6 έκδοση. αν δω ότι συνεχίζει το στέλνω πίσω. έχει στείλει κανείς συσκευή πίσω στο expansys, θα τραβήξω το κανάλι, που λέει και ο Ανδρέας ο άνεργος, ή θα γίνει άμεση αντικατάσταση μπλα μπλα μπλα... Αν έχει αρχίσει η επίσημη εισαγωγή απο την Samsung ΕΛΛΑΣ δεν χρειαζεται να το στείλεις πίσω εκτός αν σου πουν απο eXpansys οκ για αντικατάσταση που δεν το νομίζω γιατι έχει περασει η προθεσμία του DOA. Θα το πας στο service της Samsung στο Χαϊδάρι μαζι με την απόδειξη απο το eXpansys και θα το επισκευαστούν αλλάζοντας ότι χρειαζεται. Αν δεν έχει αρχίσει η επίσημη διάθεση, θα πρέπει να το στείλεις. Θα επιβαρύνσεις νομίζω τα μεταφορικά έξοδα επιστροφής αλλα όχι τα έξοδα της νέας αποστολής. Για να κανεις επαναφορα εργοστασιακών ρυθμίσεων πηγαίνεις ρυθμίσεις/ απόρρητο/επαναφορα. Αν την 2.3.6 την έχεις περασει μέσω Kies δεν χρειαζεται να πας στην ρομ με την οποία ήλθε η συσκευη. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karhariasgr Δημ. November 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2011 Είμαι Σέρρες, δε μπορώ να πάω στο Χαϊδάρι, μπορώ να το στείλω εκεί μόνο. Αν το DOA είναι 7 ημέρες, σήμερα τις κλείνει οπότε το χάσαμε. Δε θυμάμαι πως την έκανα την αναβάθμιση, θυμάμαι μόνο ότι έβλεπα ένα εικονίδιο πάνω και το πάτησα και έκανε αναβάθμιση. Έγιναν τόσο απότομα όλα την πρώτη μέρα που ακόμη δεν είχα "καταλάβει" την συσκευή. Θα δοκιμάσω το path που μου λες και θα περιμένω να δω πως θα συμπεριφερθεί. Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. November 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2011 ρε παιδια η οθονη οταν παει να κλεισει σβηνει λιγο αργα????μειωνει δηλαδη τη φωτεινοτητα σταδιακα?? Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karhariasgr Δημ. November 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2011 ρε παιδια η οθονη οταν παει να κλεισει σβηνει λιγο αργα????μειωνει δηλαδη τη φωτεινοτητα σταδιακα?? ναι έτσι σβήνει. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TsOk Δημ. November 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2011 (edited) Καλωσορίζω και εγώ επίσημα την παρέα σας ….. μεγάλο το κινητό…. μετά από 15 λεπτά μαζί του… τελικά…. τα άλλα είναι πολύ μικρά…. είναι απίστευτο…… επίσης πρώτη φορά σε Android… μόλις μετέφερα της επαφές από το n8…. Συνεχίζω το ψάξιμο –διάβασμα…. :rolleyes: Edited December 1, 2011 by TsOk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FR33Z3R Δημ. November 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2011 Αλλα βαριεμαι να πρεπει να προσεχω που το ακουμπαω (πχ σε ακουσιες κινησεις μεσα στη μερα ευκολα το ακουμπας σε γωνιες, επιπλα κλπ), οποτε το βλεπω σε βαθος χρονου να αποκτα μπολικες γρατζουνιες (μακαρι να ηταν αλουμινιο το πλαινο τμημα, χρωμιωμενα πλαστικα ειναι δυστυχως)... Οποτε προσωπικα θα παιξω με μια σιλικονης μεχρι να ερθει καμια καλη απο SGP... Καλα δεν λεω, σε καταλαβαινω απολυτα. Ποσο ν'αντεξει και το chromed plastic θα μου πεις στην καθημερινη χρηση. Οκ ψηθηκα, θα τσιμπισω και εγω μια σιλικονης και κατα περισταση θα χρησιμοποιω την αναλογη. Παντως εχτες που περιεργαζονταν το ΝΟΤΕ φιλοι μου ειχαν παθει με το sex appeal που ανεδυε η συσκευη μεσα στην book - concept θηκη της Samsung, σαν να εβλεπαν μια γοητευτικη γυναικα μεσα σε ενα κομψο φορεμα...ενα πραγμα.:whistle: Παράθεση Xiaomi Mi Max3 4/64 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts