anastasiszn Δημ. July 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2012 σε πιο σημειο σου βγαζει το ερρορ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios_85_07 Δημ. July 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2012 Σκέφτομαι να μπω στον κόσμο του IGO. Επειδή είναι αδύνατον να διαβάσω 80 σελίδες θα ήθελα να ρωτήσω ποια είναι η καλύτερη έκδοση που λειτουργεί σε ZTE Blade. Παράθεση | Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra | Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarzan_t Δημ. July 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2012 (edited) σε πιο σημειο σου βγαζει το ερρορ? Ξεκινάω την εγκατάσταση απο το .apk και μόλις κάνω άνοιγμα φορτώνει και βγάζει το παρακάτω error: User interface resolution (720*1280) is not supported or compatible skin can not be found. Exiting application. Να σημειώσω πως η ανάλυση 480*800 δουλεύει κανονικά. Μάλλον κάποιο πρόβλημα είναι στο αρχειο data ή στο branding. Αν κάποιος το έχει τροποποιημένο και μπορεί ας το ανεβάσει αν επιτρέπετε απο τους όρους χρήσης. Edited July 31, 2012 by tarzan_t Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalogran1 Δημ. July 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2012 Έχει βγει το iGO Primo 2.0 (9.6.7.235654) ANDROID πολύ ποιο γρήγορο και ελαφρύ δουλεύει πολύ καλά με tts pro και με όλα τα καλά του primo 2 ΚΑΛΗ ΠΛΟΗΓΗΣΕΙ :lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 31, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2012 Έχει βγει το iGO Primo 2.0 (9.6.7.235654) ANDROID πολύ ποιο γρήγορο και ελαφρύ δουλεύει πολύ καλά με tts pro και με όλα τα καλά του primo 2 ΚΑΛΗ ΠΛΟΗΓΗΣΕΙ :lol::lol::lol: Τόσες μέρες αυτό συζητάμε! Σκέφτομαι να μπω στον κόσμο του IGO. Επειδή είναι αδύνατον να διαβάσω 80 σελίδες θα ήθελα να ρωτήσω ποια είναι η καλύτερη έκδοση που λειτουργεί σε ZTE Blade. Δεν χρειάζεται να διαβάσεις 80 σελίδες. Ξεκίνα από το τέλος και θα καταλάβεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalogran1 Δημ. July 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2012 Εκανα εγκατασταση το svox μετα ακολουθησα τον οδηγο που υπαρχει στο φορουμ για να το ενεργοποιησω αλλα δεν μου εβγαζε το svox στο μενου του τηλεφωνου μου. υπαρχει καποιο προβλημα με την 4.04? Ή μηπως φταιει που εχω παλια εκδοση του svox? Σε μένα android 4.0.3 s2 galaxy δουλεύουν όλα τα tts κανονικά , αλλά εάν έχω ελληνικά στο android δουλεύουν μόνον οι ελληνικές φωνές και όταν έχω αγγλικά μόνον οι αγγλικές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dantspet Δημ. July 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2012 το iGO Primo 2.0 (9.6.7.235654) ANDROID παιζει σε htc wildfire η μονο σε μεγαλες αναλυσεις? Παράθεση Htc wilfire,samsung galaxy ace s5839i,galaxy core i8260, lumia 640 ds 8gb,samsung galaxy j5(2016) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. July 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2012 Χθες παρέλαβα το τηλέφωνο από σέρβις, σήμερα εκανα παλι εγκατάσταση το igo, την πρώτη φορά δεν μου έβγαζε ελληνικό qwerty πληκτρολόγιο(?) ενώ πριν το στείλω στο σέρβις είχα. Έκανα εκκαθάριση δεδομένων-απεγκατάσταση και μετά με έναν file manager έσβησα τον φάκελο save που είχε δημιουργήσει μέσα το igo, το ξαναετρεξα και όλα καλά με το qwerty. Αυτό που δεν κατάφερα είναι το svox tts, μικρό το κακό δεν με πειράζει. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frontzosd Δημ. July 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2012 το iGO Primo 2.0 (9.6.7.235654) ANDROID παιζει σε htc wildfire η μονο σε μεγαλες αναλυσεις? κανονικοτατα. σε ενα wildfire που εχω μια χαρα. με παρεμβαση ομως στο σκιν, ετσι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dentnick Δημ. July 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2012 στο igo8 my way τα poi και τα κτηρια μου εφανιζονται με κοκκινο χρωμα και ειναι ανενεργα...πως μπορω να το διορθωσω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stinger Δημ. August 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2012 Κατάφερε κανείς να βάλει το Primo 2.0 σε Galaxy Note? Υποτίθεται υποστηρίζει πλέον 1280*800 αλλά δεν το βλέπω.. (User interface resolution [800x1280] is not supported or compatible skin cannot be found. Exiting Aplication) Παράθεση Περί συσκευών "παρα-εισαγωγής" Βασίλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dantspet Δημ. August 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2012 κανονικοτατα. σε ενα wildfire που εχω μια χαρα. με παρεμβαση ομως στο σκιν, ετσι! αν μπορουσες να βοηθησεις λιγο,ευχαριστω Παράθεση Htc wilfire,samsung galaxy ace s5839i,galaxy core i8260, lumia 640 ds 8gb,samsung galaxy j5(2016) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. August 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2012 καλημέρα Ψαχνω να βρω την Ελληνική γλώσσα (στο μενου) για το primo 2.... Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. August 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2012 Κατάφερε κανείς να βάλει το Primo 2.0 σε Galaxy Note? Υποτίθεται υποστηρίζει πλέον 1280*800 αλλά δεν το βλέπω.. (User interface resolution [800x1280] is not supported or compatible skin cannot be found. Exiting Aplication) το ιδιο μηνυμα μου βγαζει και εμενα στο note αν βρει κανεις λυση ας ποσταρει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios_85_07 Δημ. August 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2012 (edited) Σε μένα android 4.0.3 s2 galaxy δουλεύουν όλα τα tts κανονικά , αλλά εάν έχω ελληνικά στο android δουλεύουν μόνον οι ελληνικές φωνές και όταν έχω αγγλικά μόνον οι αγγλικές. Μόλις έβαλα το igo primo 9.6.7.235654 σε ZTE Blade με android 2.3.5 και δουλεύει μια χαρά. 1.Προσπαθώντας να το διαμορφώσω τώρα και όντας νέος ψάχνω τις ρυθμίσεις. Εντόπισα στις ρυθμίσεις ήχου την επιλογή tts pro που είναι ανενεργή. Σαν γλώσσα φωνής έχει "Ελληνικά venera v187119". Τι διαφορά έχει το tts που αναφέρει ο φίλος παραπάνω? 2.Οι πιο πρόσφατοι χάρτες που υπάρχουν ποιοί είναι? (γιατί αυτός που έχω είναι ψιλοχάλια) Edited August 1, 2012 by stelios_85_07 Παράθεση | Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra | Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalogran1 Δημ. August 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2012 (edited) Ta tts voice pro (TTS-Pro-Afroditi-V6.zip -- πολύ καλή) σου ανακοινώνουν τα ονόματα το οδόν και πολλές άλλες οδηγίες χάρτες q1 2012 μόλις βγήκαν Edited August 1, 2012 by kalogran1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frontzosd Δημ. August 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2012 Ta tts voice pro (TTS-Pro-Afroditi-V6.zip -- πολύ καλή) σου ανακοινώνουν τα ονόματα το οδόν και πολλές άλλες οδηγίες χάρτες q1 2012 μόλις βγήκαν εννοεις χαρτες navteq, q1 2012 ; ετσι δεν ειναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios_85_07 Δημ. August 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2012 εννοεις χαρτες navteq, q1 2012 ; ετσι δεν ειναι; Πρέπει να λύσεις τον γρίφο... Παράθεση | Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra | Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros86 Δημ. August 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2012 Έχω το igo my way περασμένο στο κινητό. Αλλά και λόγο της ανάλυσης που δεν γεμίζει η οθόνη στο one X μου λέω να βάλω την Primo 2. Παράλληλα μπορώ να τις έχω; Επειδή χρειάζομαι το gps στη δουλειά κάθε μέρα δεν θέλω να βγάλω το Myway πριν σιγουρευτώ για το Primo ότι θα δουλεύει. Πρώτη απορία. Για να έχω ελληνικό πληκτρολόγιο στο μενού αλλά και ελληνικό μενού στο primo πρέπει να βρω ελληνική έκδοση; Γιατί έχω βρει μία αλλά δεν ξέρω τι είναι. Επίσης ένας χάρτης που έχω για το Myway της navteck κάνει στο Primo; Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 1, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2012 Δεν μπορείς να έχεις και iGO My Way και Primo ταυτόχρονα στη συσκευή. Οι χάρτες είναι κοινοί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kogos Δημ. August 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2012 Κατά πάσα πιθανότητα το πρόβλημα που είχαν οι φίλοι παραπάνω με το ελληνικό qwerty, μάλλον έχει να κάνει και με το αρχείο lang. Γιατί κι εγώ όταν πρόσθετα ελληνικό qwerty δεν δούλευε τίποτα... όταν άλλαξα το Lang_Greek.zip, δούλεψε... με προβλήματα βέβαια, αλλά φτιάχνεται... Παράθεση the story of a ressurected blade!!! >> soon to be released << Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2012 Πέρασα το Primo και έχω κάποιες απορίες. Στην αναζήτηση διεύθυνσης, βάζω περιοχή, μετά στην διεύθυνση θέλω να βάλω πχ Κηφισίας 50 και ενώ γράφω το Κηφισίας, μετά βγάζει υποχρεωτικά μόνο το νούμερο 11. Δεν μπορώ να βάλω άλλο δικό μου νούμερο. Επίσης, ο χάρτης εμφανίζεται με πολλές ταμπελίτσες με θαυμαστικά.Αυτά είναι επικίνδυνα σημεία;Πώς μπορώ να το κάνω να μην βγαίνουν; Πάντως λοιπά προβλήματα με πληκτρολόγια κλπ δεν έχω μέχρι στιγμής. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris1976 Δημ. August 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2012 Με ποιο τρόπο εναλλάσσουμε τους χάρτες, από Navteq σε Tomtom και αντίστροφα, στο primo? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kogos Δημ. August 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2012 (edited) Είχα θέμα με το ελληνικό qwerty και με την ελληνική γλώσσα στα μενού και στις οδηγίες. Τελικά το έλυσα βάζοντας/μορφοποιώντας τα παρακάτω αρχεία του zip. Αν κάποιος έχει αντίστοιχα προβλήματα, ας τα δοκιμάσει. Δεν χρειάστηκε να κάνω μετατροπή στο keyboard.ini του data.zip, καθώς οι σχετικές ρυθμίσεις είναι είδη μέσα στο αρχείο lang zip της ελληνικής γλώσσας. Το μόνο που χρειάστηκε για το ελληνικό qwerty είναι να επιλέξω "περισσότερα" όταν εμφανίστηκε το πληκτρολόγιο και να αλλάξω την γλώσσα σε ελληνικά. Ίσως να είναι και καλύτερο αφού δεν χρειάζεται έτσι να κάνεις κανείς modify το data.zip. Επίσης, με την μετατροπή του lang zip από gro σε zip, δεν είναι πλήρως ελληνικό το μενού. Αντιθέτως, με αυτά που χρησιμοποίησα είναι full ελληνικό. Περιλαμβάνει και αρσενική φωνή για τους θεριακλήδες. http://www.multiupload.nl/47PZ3T441W Πέρασα το Primo και έχω κάποιες απορίες. Στην αναζήτηση διεύθυνσης, βάζω περιοχή, μετά στην διεύθυνση θέλω να βάλω πχ Κηφισίας 50 και ενώ γράφω το Κηφισίας, μετά βγάζει υποχρεωτικά μόνο το νούμερο 11. Δεν μπορώ να βάλω άλλο δικό μου νούμερο. Γιατί μάλλον δεν υπάρχει. Έλεγξε ότι έχεις βάλει λεωφόρος Κηφισίας (μπορεί να υπάρχει και δρόμος Κηφισίας), και δες πια περιοχή έχεις βάλει. Για παράδειγμα, αν βάλεις περιοχή Κηφισιά, δεν υπάρχει Λ. Κηφισίας 50 στην Κηφισιά. Αν βάλεις όμως Μαρούσι, υπάρχει Λ. Κηφισίας 50 στο Μαρούσι. Edited August 2, 2012 by kogos Παράθεση the story of a ressurected blade!!! >> soon to be released << Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2012 Είχα θέμα με το ελληνικό qwerty και με την ελληνική γλώσσα στα μενού και στις οδηγίες. Τελικά το έλυσα βάζοντας/μορφοποιώντας τα παρακάτω αρχεία του zip. Αν κάποιος έχει αντίστοιχα προβλήματα, ας τα δοκιμάσει. Δεν χρειάστηκε να κάνω μετατροπή στο keyboard.ini του data.zip, καθώς οι σχετικές ρυθμίσεις είναι είδη μέσα στο αρχείο lang zip της ελληνικής γλώσσας. Το μόνο που χρειάστηκε για το ελληνικό qwerty είναι να επιλέξω "περισσότερα" όταν εμφανίστηκε το πληκτρολόγιο και να αλλάξω την γλώσσα σε ελληνικά. Ίσως να είναι και καλύτερο αφού δεν χρειάζεται έτσι να κάνεις κανείς modify το data.zip. Επίσης, με την μετατροπή του lang zip από gro σε zip, δεν είναι πλήρως ελληνικό το μενού. Αντιθέτως, με αυτά που χρησιμοποίησα είναι full ελληνικό. Περιλαμβάνει και αρσενική φωνή για τους θεριακλήδες. Γιατί μάλλον δεν υπάρχει. Έλεγξε ότι έχεις βάλει λεωφόρος Κηφισίας (μπορεί να υπάρχει και δρόμος Κηφισίας), και δες πια περιοχή έχεις βάλει. Για παράδειγμα, αν βάλεις περιοχή Κηφισιά, δεν υπάρχει Λ. Κηφισίας 50 στην Κηφισιά. Αν βάλεις όμως Μαρούσι, υπάρχει Λ. Κηφισίας 50 στο Μαρούσι. Και μένα τα Ελληνικά έτσι παίξανε.Απλα επιλογή από το μενού. Επίσης, το θέμα της διεύθυνσης ήταν ότι έπρεπε να επιλέξω από μενού συγκεκριμένη επιλογή που αφορούσε την Λεωφόρο Κηφισίας.Είχε διάφορες επιλογές για Λεωφ/ Κηφισίας. Την περιοχή Μαρούσι την είχα μια χαρά από την αρχή. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts