Jump to content

Samsung Galaxy Tab 10.1 (P7500 / P7510)

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

χρονια πολλα φιλε μου. Αγορά από καταστημα της Ευρωπαικής Ένωσης δεν περιέχει δασμούσ extra ή φόρους

Αλλά για μένα ψώνισε από simply electronics.net . πήρα πριν 1 μήνα το samsung galaxy tab 10.1 p7510 white μόνο 399 και ένα motorola xoom 32 wifi only 329 . Δωρεάν μεταφορικα,παράδοση μετά απο 10-12 μέρες

φιλε ενδιαφερομαι να αγορασω και γω απο το συγκεκριμενο σαιτ μπορεις να μου πεις αν ειναι απο ευρωπη η οχι ; και αν δεν ειναι απο ευρωπη πληρωσες δασμους;

Νικήτας

• Απαντήσεις 1,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

φιλε ενδιαφερομαι να αγορασω και γω απο το συγκεκριμενο σαιτ μπορεις να μου πεις αν ειναι απο ευρωπη η οχι ; και αν δεν ειναι απο ευρωπη πληρωσες δασμους;

καλημέρα.πληρωσα ακριβώς όσο ελεγε στην ιστοσελιδα τους.ούτε δασμούς ούτε μεταφορικά .. από Αγγλία έρχεται .το είδα από το online της ups .

όταν έκανα την δεύτερη αγορα μου (motorola xoom ) μου ζήτησαν να τους σκαναρω καποιο αποδεικτικό οτι μένω στην διευθυνση που εγραψα (λογαριασμο Δ.Ε.Η ή αερίου ) .τοτε φοβηθηκα λιγο μην γινει τιποτα ,αφου την πρωτη δεν μου το είχαν ζητησει.το εστειλα και την αλλη μερα μου το εκαναν dispatch και μια εβδομαδα μετα ήρθε και το xoom

Παιδιά, αν μπορεί κάποιος ας μου εξηγήσει τι παίζει με το kies!

1) Για αναβάθμιση πάω settings - about tablet - software update - update. Σωστά?? Από εκεί θα έρθει το ICS?

2) Tο kies τι ρόλο παίζει? Πάω settings - wireless & networks - Kies via WIFI ... και μετά δεν κάνει τίποτα! Μαυρίζει ελαφρά η οθόνη και δεν κάνει τίποτα, μέχρι α πατήσω το back. Κάνω κάτι λάθος???

Το τάμπλετ είναι αγορασμένο από πλαίσιο, αν αυτό παίζει κάποιο ρόλο...

καλημέρα.πληρωσα ακριβώς όσο ελεγε στην ιστοσελιδα τους.ούτε δασμούς ούτε μεταφορικά .. από Αγγλία έρχεται .το είδα από το online της ups .

όταν έκανα την δεύτερη αγορα μου (motorola xoom ) μου ζήτησαν να τους σκαναρω καποιο αποδεικτικό οτι μένω στην διευθυνση που εγραψα (λογαριασμο Δ.Ε.Η ή αερίου ) .τοτε φοβηθηκα λιγο μην γινει τιποτα ,αφου την πρωτη δεν μου το είχαν ζητησει.το εστειλα και την αλλη μερα μου το εκαναν dispatch και μια εβδομαδα μετα ήρθε και το xoom

Μια αλλη ερωτηση, αν παρεις το μοντελο μονο με το wifi και οχι το 3g, θα εχεις προβλημα να μπαινεις στο anroid market η στο αντιστοιχο samsung app?

Παιδιά, αν μπορεί κάποιος ας μου εξηγήσει τι παίζει με το kies!

1) Για αναβάθμιση πάω settings - about tablet - software update - update. Σωστά?? Από εκεί θα έρθει το ICS?

2) Tο kies τι ρόλο παίζει? Πάω settings - wireless & networks - Kies via WIFI ... και μετά δεν κάνει τίποτα! Μαυρίζει ελαφρά η οθόνη και δεν κάνει τίποτα, μέχρι α πατήσω το back. Κάνω κάτι λάθος???

Το τάμπλετ είναι αγορασμένο από πλαίσιο, αν αυτό παίζει κάποιο ρόλο...

Το ΚΙΕΣ ουσιαστικα ειναι το προγραμμα που θα σε βοη8ησει να συγχρονισεις το ΤΑΒ με τον υπολογιστη (μουσικη, εικονες, επαφες κτλ)

Οσον αφορα την αναβαθμιση λογικα (ας με διορθωσει οποιος γνωριζει κατι περισσοτερο) δεν παιζει ρολο απο που θα γινει (KIES ή ΤΑΒ).

Τωρα οσον αφορα το προγραμμα, ειχα και γω το ιδιο ακριβως προβλημα. Μετα απο πολλα resets και ψαξιμο κατεληξα οτι αυτη η ελαφρα μαυρη οθονη που περιγραφεις εμφανιζεται οταν το KIES (σαν εφαρμογη στο tab) εμφανιζει προβλημα. Ποτε το παθαινει αυτο? ΜΟΝΟ οταν εχω πατησει "Free ram" απο την διαχειρηση εφαρμογων (παρατεταμενο πατημα του home button). Ο μονος τροπος να φτιαξει (στην περιπτωση μου τουλαχιστον) ειναι reset... Μετα λειτουργει κανονικα μεχρι παλι φυσικα να κανω "free ram".. Ισως το προβλημα να ειναι οτι τερματιζεται η εφαρμογη σαν background και ταυτοχρονα σβηνουν και καποια δεδομενα? Αν καποιος φιλος γνωριζει περισσοτερα, καθε βοηθεια ευπροσδεκτη.

Σε ευχαριστώ φίλε μου!

Μπαίνω κανονικά στο kies απο το εικονίδιο της εφαρμογής, την οποία κατέβασα απο τις samsung apps.

Απλά όταν πάω στις ρυθμίσεις wifi και πατάω Kies via WIFI δεν κάνει τίποτα!

Τέσπα, δεν ξέρω αν ούτως ή άλλως θα έπρεπε να κάνει κάτι άλλο!

Μια αλλη ερωτηση, αν παρεις το μοντελο μονο με το wifi και οχι το 3g, θα εχεις προβλημα να μπαινεις στο anroid market η στο αντιστοιχο samsung app?

εγω το wifi only πηρα και ειμαι ευτυχισμένος.Ετσι και αλλιώς δεν είχα σκοπό να πληρώνω internet on the go...

σπιτι πλατειες ξενοδοχεία και όπoυ αλλού έχει wifi

Εγώ έχω το μοντέλο με το 3g. Στο μάρκετ μπαίνεις κανονικά και ας έχεις το μοντέλο μόνο με το wifi. Τώρα για το Samsung app, εγώ προσπάθησα να μπω με το wifi αλλά δεν με άφηνε. Μου έβγαζε μήνυμα ότι λείπει η κάρτα sim ή είναι ενεργοποιημενη η λειτουργία πτήσης. Φυσικά η λειτουργία πτήσης δεν ήταν ενεργοποιημενη. Έκλεισα το wifi άνοιξα το 3g και μπήκε κανονικά. Δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι που να κοιτάξω ώστε να μπαίνει στο app μόνο με το wifi.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δε θα έχεις απολύτως κανένα πρόβλημα.

- Alex

Γεια σας ειμαι και εγω κατοχο του wifi μοντελου και ειμαι πολυ ευχαριστημένος ομως θα ηθελα να αγορασω το καλωδιο για usb on the go και δε μπορω να το βρω , ξερει κανεις σε πιο καταστημα υπαρχει ή να το ψαξω σε κανα ebay ??? Ακομα υπαρχει τροπος να αλλαξω τα προγραμματα που εμφανιζοντε στο στο κατω μερος της οθονης οταν παταω το βελακι(μειλ αριθμομηχανη κτλπ.)

Καλησπερα και χρονια πολλα!

Συντομα περιμενω το GTab 10.1 wifi 16gb. Δυστυχως ομως εχω θορυβηθει πολυ με ολα αυτα που διαβαζω στο ιντερνετ για προβληματα στις οθονες (και ειδικα στην συγκεκριμενη εκδοση που αγορασα απο Amazon UK στις 1-1-2012) γνωστα και ως Newton rings/oil spots.

Καποιοι διαβαζω οτι με το που ανοιξαν το κουτι βρηκαν το καινουριο tablet τους με το προβλημα αυτο. Με τα δικα σας σας εχει συμβει; Υπαρχει μηπως καποια καινουρια παρτιδα βελτιωμενη στο θεμα αυτο;

Καλησπερα και χρονια πολλα!

.......γνωστα και ως Newton rings/oil spots.......

Καλή χρονιά και σε σένα!!

Μήπως είναι εύκολο να εξηγήσεις με απλά "Ελληνικά" τι ακριβώς είναι αυτό που γράφεις;;

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

Καλή χρονιά και σε σένα!!

Μήπως είναι εύκολο να εξηγήσεις με απλά "Ελληνικά" τι ακριβώς είναι αυτό που γράφεις;;

Βεβαιως. Λοιπον ανεβαζω μια φωτογραφια που βρηκα μετα απο μια αναζητηση στο google με key: "galaxy tab 10.1 newton rings". Μια εικονα ειναι ο καλυτερος τροπος για να δειτε τι εννοω.

Ναι κατάλαβα!!

Δυστυχώς όμως έχω την εντύπωση ότι όλα το παρουσιάζουν μετά από κάποιες ώρες χρήσης!!!

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

Γεια σας ειμαι και εγω κατοχο του wifi μοντελου και ειμαι πολυ ευχαριστημένος ομως θα ηθελα να αγορασω το καλωδιο για usb on the go και δε μπορω να το βρω , ξερει κανεις σε πιο καταστημα υπαρχει ή να το ψαξω σε κανα ebay ???

Το εχω παρει απο Extrememobile.gr

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ναι κατάλαβα!!

Δυστυχώς όμως έχω την εντύπωση ότι όλα το παρουσιάζουν μετά από κάποιες ώρες χρήσης!!!

Αυτο το λες απο προσωπικη πειρα ή ετσι αυθαιρετα; Εχεις Gtab 10.1 που παρουσιασε κατι αντιστοιχο;

Θα ηθελα να μαθω τι εχουν αντιμετωπισει οι ιδιοκτητες των Gtab 10.1 εδω μεσα. Υπαρχει οντως καινουρια βελτιωμενη παρτιδα που λενε; εχετε ακουσει/δει κατι τετοιο;

Καλημέρα και χρόνια πολλά.

Εγω το πήρα πριν μια εβδομάδα απ το expansys ,μέχρι στιγμής δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο.

giphy.gif

Αυτο το λες απο προσωπικη πειρα ή ετσι αυθαιρετα; Εχεις Gtab 10.1 που παρουσιασε κατι αντιστοιχο;

Θα ηθελα να μαθω τι εχουν αντιμετωπισει οι ιδιοκτητες των Gtab 10.1 εδω μεσα. Υπαρχει οντως καινουρια βελτιωμενη παρτιδα που λενε; εχετε ακουσει/δει κατι τετοιο;

Οχι δε τι λέω αυθαίρετα!!

Και απο προσωπική άποψη το γράφω....

Αν υπάρχει αμφιβολία πες μου.....

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

Εγώ το έχω από τις αρχές Ιουλίου με εντατική καθημερινή χρήση εκτός σπιτιού. Δεν χωρίζουμε, που λένε.

Και δεν έχω δει... newton rings. Δεν καταλαβαίνω, υπάρχει εδώ κάποιος που το έχει και έχει διαπιστώσει κάτι τέτοιο; Εσύ Οβελίξ;

Samsung Galaxy A52s

Samsung Tab S2 9.7 LTE

Samsung Watch4 Classic

PCs & laptop ubuntu 22.10

Είπαμε ναι!!!

Και άλλος φίλος που είχα μιλήσει του το παρουσιάζει μετα απο "εντατική" χρήση... γιατι δε το πιστεύετε; ;

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

Κανένα τέτοιο πρόβλημα με το δικό μου, που το έχω 4 μήνες. Οπότε ίσως να συμβαίνει σε κάποια, αλλά σίγουρα όχι σε όλα.

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

- Alex

Λοιπόν επειδή δε θέλω να "πεταω" κατι χωρις απόδειξη και επειδή "τα γραπτά μένουν", και για το λόγο οτι εμένα δε με ενοχλεί για το λόγο οτι ΔΕΝ το παρουσιάζει συνέχεια αλλα μετα απο ΩΡΕΣ χρήσης, ορίστε η φωτιά που είχα τραβήξει πριν 1 εβδομάδα περίπου,

http://i913.photobucket.com/albums/ac335/johnovelix/20120101_211155.jpg

http://i913.photobucket.com/albums/ac335/johnovelix/SMemo_01-1.jpg

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

Απο οτι εχω διαβασει στο ιντερνετ αλλοι στο εξωτερικο λενε πως συνεβη μετα απο πολλες ωρες χρησης (οποτε και ζεσταθηκε η μπαταρια, διασταλθηκε και πιεσε εσωτερικα την LCD οθονη), αλλοι λενε πως συνεβη οταν η θερμοκρασια του περιβαλλοντος ανεβηκε αρκετα οπως το καλοκαιρι. Αλλοι παλι λενε πως βαζοντας το σε καποια θηκη (ακομα και σε αυτες που βγαζει η Samsung) λογω πιεσης στα ακρα κυρτωνει και εμφανιζει παλι το φαινομενο αυτο.

Ενα φαινομενο που για μια συσκευη αυτων των χρηματων ειναι απαραδεκτο.

Οσοι εχετε συσκευες πριν τον Οκτωβρη του 2011 εχετε διαπιστωσει καμια διαφορα με καποιες μετα τον Οκτωβρη; Διαβασα πως υπαρχει μια βελτιωμενη φουρνια με πιο χοντρο Gorilla Glass (το οποιο προφανως αυξανει και το βαρος του tablet).

Είπαμε ναι!!!

Και άλλος φίλος που είχα μιλήσει του το παρουσιάζει μετα απο "εντατική" χρήση... γιατι δε το πιστεύετε; ;

ovelix5 τι γινεται οταν "κρυωσει" η συσκευη σου; Επανερχεται, εξαφανιζεται; Και μετα παλι τα ιδια οταν ζεσταθει;

Εχεις κανει κατι για να το διορθωσεις το "φαινομενο";

• The title was changed to Samsung Galaxy Tab 10.1 (P7500 / P7510)