Jump to content

[Galaxy S] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Νίκο δεν γινόταν γιατί δεν μπορούσα να ξαναμπώ σε recovery. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό που με έκανε να σπαστώ. Για άλλη μια φορά το ημερολόγιο δεν έβλεπε όλα τα ημερολόγια μου ενώ έφαγα κάτι fc's απίθανα όταν πήγα να κάνω κάποιες αλλαγές στις ομάδες των επαφών. Τεσπα, πίσω στην cm7 (για "πειραματική" δεν μου έχει δημιουργήσει κανένα πρόβλημα 3 μήνες τώρα).

Ναι εννοώ να επαναφέρεις το backup αφού το φλάσαρες πάλι και έβαλες semaphore. Αλλά οκ αφού σε χάλασαν κι αλλά πράγματα εσύ ξέρεις. :p Εγώ με tornado JVT είμαι εδώ και λίγο καιρό και είναι πολύ κομπλέ :happy:

• Απαντήσεις 7,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Επειδή σκέφτομαι να περάσω την JVU, μερικές ερωτήσεις για όποιον γνωρίζει:

1. Αφού έχει παλιά έκδοση swype, δεν μπορώ να περάσω με CWM την έκδοση που έχω και τώρα στην JVT (swype μόνο με Ελληνικά και Αγγλικά) για να κάνω τη δουλειά μου;

2. Το cf-root της JVT δουλεύει ή πρέπει να περιμένω να βγει ειδικό για την JVU;

Ἢ λέγε τί σιγῆς κρεῖττον, ἢ σιγὴν ἔχε

Επειδή σκέφτομαι να περάσω την JVU, μερικές ερωτήσεις για όποιον γνωρίζει:

1. Αφού έχει παλιά έκδοση swype, δεν μπορώ να περάσω με CWM την έκδοση που έχω και τώρα στην JVT (swype μόνο με Ελληνικά και Αγγλικά) για να κάνω τη δουλειά μου;

2. Το cf-root της JVT δουλεύει ή πρέπει να περιμένω να βγει ειδικό για την JVU;

1. Φυσικά.

2. Κατα 99.9% δουλεύει.

- Alex

Γεια σας μετα απο αρκετο καιρο! ειχα αποφασισει να μην φλασαρω συνεχεια και να περιμενω να βγει κατι με ουσιαστικη διαφορα και σταθερο (σκεφτειτε ειμαι με darkys 9.3) και μιας και αρχιζει να πεφτει το κινητο τις τελευταιες μερες θελω να βαλω 2.3.5. Αλλα εχω καιρο να ασχοληθω με το θεμα και δεν ξερω τι ειναι καλυτερο αυτη την στιγμη η αν θα βγει κατι τις επομενες μερες, δηλαδη αν αξιζει να περιμενω. Τι μου προτεινετε?

Και μιας και βαριόμουνα σήμερα...

Swype 3.26, από το Galaxy Note.

http://www.multiupload.com/2JEC2IKEEV

(Aγγλικά (UK/US), Γαλλικά (FR), Ισπανικά, Ιταλικά, Γερμανικά και Ελληνικά)

και

http://www.multiupload.com/0W75NUO0H7

(Αγγλικά (UK) και Ελληνικά μόνο)

Δοκιμασμένο και δουλεύει μια χαρά. Φλασάρετε από CWM.

Εnjoy :D

Edited by Tyxerakias
- Alex

και

To Αγγλικό-Ελληνικό το έδωσε ο Lakerdas εδώ

Το άλλο θα το βάλω σε JVT Tornado που φοράω τώρα και θα σας πω.

και

Άλεξ, στην έκδοση 3.23 μερικές φορές αργούσε λίγο η αλλαγή γλώσσας, μπορείς να μας πεις εάν γίνεται το ίδιο και σε αυτό;

Thanks!

Sent from my GT-I9000

Γιάννης

To Αγγλικό-Ελληνικό το έδωσε ο Lakerdas εδώ

Το άλλο θα το βάλω σε JVT Tornado που φοράω τώρα και θα σας πω.

Η μικρή (αλλά για μένα βασική) διαφορά που έχουν είναι ότι το δικό μου έχει τα σωστά Αγγλικά :) (UK)

Άλεξ, η έκδοση 3.23 μερικές φορές αργούσε λίγο η αλλαγή γλώσσας, μπορείς να μας πεις εάν γίνεται το ίδιο και σε αυτό;

Thanks!

Sent from my GT-I9000

Μέχρι τώρα όχι, δουλεύει μια χαρά... και μ'αρέσει πολύ περισσότερο από το 3.23... έχει και ωραίες επιλογές, σ'αφήνει να διαχειριστείς το λεξικό κτλ.

Edited by Tyxerakias
- Alex

Η μικρή (αλλά για μένα βασική) διαφορά που έχουν είναι ότι το δικό μου έχει τα σωστά Αγγλικά :) (UK)

.

ααα δεν ήξερα αν είχε διαφορά.

Ευχαριστούμε, δουλεύουν και τα δύο! Βλέπω πολλές διαφορές από το παλιό που είχα χρησιμοποιήσει πριν αρκετό καιρό (και δε με κάλυψε και το έβγαλα)

Ψάχνομαι να αλλάξω rom και επειδή έχω καιρό να ασχοληθώ μπήκα και είδα για 2.3.4, 2.3.5 κτλ. Εγώ τώρα έχω 2.3.3. Έχω μείνει λίγο πίσω. Έχετε να μου προτείνεται κάποια δοκιμασμένη γιατί δεν έχω το χρόνο να το ψάξω καλά? Από το λίγο που διάβασα λέω για Cyanogenmod 7. Υπάρχει κάποια καλύτερη? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Καλημερα σε ολους...εχω tornado rom jvt με semaphore 1.8.2 αλλα εχω το εξης προβλημα...οταν φορουσε τον tornado kernel απλα εμπαινα απο το κινητο κατεβαζα τον kernel κατευθειαν και το φλασαρισμα γινοταν παιχνιδακι...τωρα οταν παω να κατεβασω αρχειακι .tar και .zip μου λεει επιτυχης ληψη αλλα δεν το χει κατεβασει...νομιζω οτι πρεπει να κανω καποια ρυθμιση στην εφαρμογη σεμαφορε??

Επισης μηπως θα ηταν καλυτερα να ειχα την official jvt αντι την tornado(ο κερνελ μου αρεσει πολυ αν εξαιρεσεις το θεματακι με το downloading)

Φιλε devil πολλοι λενε για την tornado rom+kernel αλλα προσωπικη μου αποψη ειναι οτι η cm7 ειναι μακραν πιο γρηγορη απο οτι αλλο εχω δοκιμασει.

slim 3.5 + semaphore 1.1.1s

Καλημερα σε ολους...εχω tornado rom jvt με semaphore 1.8.2 αλλα εχω το εξης προβλημα...οταν φορουσε τον tornado kernel απλα εμπαινα απο το κινητο κατεβαζα τον kernel κατευθειαν και το φλασαρισμα γινοταν παιχνιδακι...τωρα οταν παω να κατεβασω αρχειακι .tar και .zip μου λεει επιτυχης ληψη αλλα δεν το χει κατεβασει...νομιζω οτι πρεπει να κανω καποια ρυθμιση στην εφαρμογη σεμαφορε??

Επισης μηπως θα ηταν καλυτερα να ειχα την official jvt αντι την tornado(ο κερνελ μου αρεσει πολυ αν εξαιρεσεις το θεματακι με το downloading)

Φιλε devil πολλοι λενε για την tornado rom+kernel αλλα προσωπικη μου αποψη ειναι οτι η cm7 ειναι μακραν πιο γρηγορη απο οτι αλλο εχω δοκιμασει.

Με ποιο πρόγραμμα προσπαθείς να κατεβάσεις τον kernel; Με το ίδιο στήσιμο με το δικό σου, δεν έχω κανένα πρόβλημα στο να κατεβάσω. Το δοκίμασα τώρα και με την εφαρμογή του xda και με το πρόγραμμα της samsung.

Η CM7 είναι τόσο πολύ καλύτερη;

Δεν χρησιμοποιουσα εφαρμογη...οπως και στο pc...πηγαινα στο site του kernel και πατουσα download και πριν τον κατεβαζε κανονικα...τωρα με semaphore τελειωνει αμεσως(5mb σε 1s?!) και γραφει στις ειδοποιησεις επιτυχης ληψη και απο κατω με μικρα γραμματα οτι υπηρξε σφαλμα...λογικα καποιο script ειναι αλλα δεν ξερω ποιο.

Η cm7 δεν ειπα οτι ειναι καλυτερη..αυτο εξαρταται απ τις απαιτησεις του εκαστοτε χρηστη.

Εμενα μου δινε μια πιο αμεση και ποιο ελαφρια αισθηση σε θεμα ταχυτητας αλλα τα μειονεκτηματα της ηταν σημαντικα(παλι προσωπικα μιλώντας) και ειδικα το 3g ,τα mms(εδω μαλλον εγω δεν ειχα κανει κατι καλα) και η camera.Αυτος ηταν και ο λογος που πηγα σε jvt συν το οτι μου αρεσει περισσοτερο το περιβαλλον και τα χρωματα της samsung,αν και οσο περνα ο καιρος αναπολω την αποκριση της cm7.

Δεν χρησιμοποιουσα εφαρμογη...οπως και στο pc...πηγαινα στο site του kernel και πατουσα download και πριν τον κατεβαζε κανονικα...τωρα με semaphore τελειωνει αμεσως(5mb σε 1s?!) και γραφει στις ειδοποιησεις επιτυχης ληψη και απο κατω με μικρα γραμματα οτι υπηρξε σφαλμα...λογικα καποιο script ειναι αλλα δεν ξερω ποιο.

Η cm7 δεν ειπα οτι ειναι καλυτερη..αυτο εξαρταται απ τις απαιτησεις του εκαστοτε χρηστη.

Εμενα μου δινε μια πιο αμεση και ποιο ελαφρια αισθηση σε θεμα ταχυτητας αλλα τα μειονεκτηματα της ηταν σημαντικα(παλι προσωπικα μιλώντας) και ειδικα το 3g ,τα mms(εδω μαλλον εγω δεν ειχα κανει κατι καλα) και η camera.Αυτος ηταν και ο λογος που πηγα σε jvt συν το οτι μου αρεσει περισσοτερο το περιβαλλον και τα χρωματα της samsung,αν και οσο περνα ο καιρος αναπολω την αποκριση της cm7.

Δικό μου λάθος. Δεν κατέβηκε απο τον πλοηγό, έκανε το ίδιο ακριβώς με σένα. Αν έχεις Astro file manager και πας Preferences και τσεκάρεις το Enable Browser Downloader θα κατέβει κανονικά.

Ευχαριστω πολυ!...το δοκιμασα και ολα καλα...παντως μου κανει εντυπωση δεδομενου οτι ουτε επι tornado kernel ειχα εγκατεστημενο το astro.

Ο onecosmic στο xda εφτιαξε νεο thread για το ics στο galaxy και προχωραει με πολυ γρηγορους ρυθμους.ηδη δουλευει το touchscreen και sms ομιλια κανονικα.αν συνεχισει ετσι συντομα θα ειναι ετοιμο για καθημερινη χρηση

-Galaxy S23 green

-Galaxy watch 7 44mm

-Galaxy buds 2

παιδια καλημερα σε ολους.Πριν λιγο περασα το semaphore 1.8.2bm με το overclocking τι παιζει;αν το βαλω στα 1200 - 1300 των cpu θα εχω καποιο θεμα φθορας - υπερθερμανσης κτλ ? το εχει κανει κανεις;

παιδια καλημερα σε ολους.Πριν λιγο περασα το semaphore 1.8.2bm με το overclocking τι παιζει;αν το βαλω στα 1200 - 1300 των cpu θα εχω καποιο θεμα φθορας - υπερθερμανσης κτλ ? το εχει κανει κανεις;

τρέχω στα 1440 από ιούλιο..! Στα 1200-1300 έτρεχα από απρίλιο. δεν είχα ποτέ θέμα.

Παίζει ρόλο και η συσκευή βέβαια. Εμένα μου δούλευε ρολόι και στα 1600 (νομιζω και 1700 με glich η neo kernel αλλα δε θυμάμαι τώρα) και σε άλλους δεν δουλεύει σωστά ούτε στα 1200.

Sent from my Galaxy S using Homing Pigeon

Δοκίμασε τις συχνότητες απο το test section του semaphore (τελευταία επιλογή) ώστε αν σε κάποια συχνότητα freezάρει το κινητό, μετά την επανεκκίνηση να επιστρέψεις στα 1000 Mhz.

Εμένα η cpu μου έχει τρέξει σταθερά στα 1.44 Ghz μέσω του kernel του Damian, στα 1.3 στην Cyanogen αλλά τα 1.3 του semaphore δεν τα τρέχει. Κρασάρει. Τα 1.2 τα τρέχει σταθερά. Γενικά κάθε τσιπάκι έχει τις ιδιαιτερότητές του.

Κώστας

οταν λες δεν δουλευει σωστα,για δωσε μια εξηγηση...πχ συμπεριφορα....μιλαω για το s i9000 που εχει cpu μαμα 1000MHz....ετσι;

Πάντα για το i9000 μιλάμε εδώ :)

Οταν λέει ο Νίκος ότι σε ορισμένους δεν δουλεύει σωστά η cpu σε κάποια συχνότητα, εννοεί ότι δεν δουλεύει σταθερά. Π.χ. μπορεί μετά απο κάποια ώρα λειτουργίας το κινητό να "παγώνει" και να κάνει επανεκκίνηση. Στην δική μου περίπτωση τα 1200 Mhz του semaphore δουλεύουν σταθερότατα για μέρες ολόκληρες. Τα 1300 Mhz μου παγώνουν το κινητό σχεδόν αμέσως. (αυτός είναι και ο λόγος που δοκιμάζουμε πρώτα την συχνότητα απο την τελευταία επιλογή του semaphore με την ένδειξη test. Ωστε αν κάτι πάει στραβά, να γυρίσει το κινητό μετά απο επανεκκίνηση στα 1000 Mhz)

Κώστας

εχετε δει διαφορα με 1200MHz Πχ? δεν παθαινει κατι αν τα σηκωσει;:)

οταν λες οτι σου δουλευει στα 1200 για μερες ολοκληρες ...μετα τι κανει; κολλαει η κανει κατι αλλο;

Edited by apsogos

Εννοώ ότι δουλεύει σταθερά σε συνεχή βάση. Χωρίς το παραμικρό πρόβλημα.

Για το αν παθαίνει κάτι ή όχι ο επεξεργαστής, κανένας δεν μπορεί να σου απαντήσει υπεύθυνα.

Κώστας

Δοκίμασε τις συχνότητες απο το test section του semaphore (τελευταία επιλογή) ώστε αν σε κάποια συχνότητα freezάρει το κινητό, μετά την επανεκκίνηση να επιστρέψεις στα 1000 Mhz.

Εμένα η cpu μου έχει τρέξει σταθερά στα 1.44 Ghz μέσω του kernel του Damian, στα 1.3 στην Cyanogen αλλά τα 1.3 του semaphore δεν τα τρέχει. Κρασάρει. Τα 1.2 τα τρέχει σταθερά. Γενικά κάθε τσιπάκι έχει τις ιδιαιτερότητές του.

+1, κάθε τσιπ που βγαίνει από το εργοστάσιο κατασκευής δεν είναι σχεδόν ποτέ όμοιο με άλλο, γιαυτό και όταν βγαίνουν από την γραμμή παραγωγής εξετάζονται και ανάλογα το πόσο ποιοτικό βγήκε το κάθε ένα, μπαίνει και στο ανάλογο κινητό! Π.Χ. υπάρχουν επεξεργαστές που προορίζονταν για τον γαλαξία μας και κατέληξαν σε υποδεέστερα κινητά (με χαμηλότερη, βεβαίως, συχνότητα λειτουργίας) επειδή απέτυχαν στα τεστ.

Γιαυτό λοιπόν να είστε όλοι προσεκτικοί με τους υπερχρονισμούς, όποιος λέει ότι η τάδε 1200, 1300 η ότι άλλη συχνότητα δουλεύει καλά σε όλους τους γαλαξίες, απλά είναι άσχετος

Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία!

καποια στιγμή θα τα καταφέρεις....

Δημήτρης

• The title was changed to [Galaxy S] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις