suspect21 Δημ. March 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2013 Δοκιμασε πχ. Gt free race academy Temle run 2 Asphalt 7 Και μετα αν εχεις χρονο καποια στιγμη στησε το τηλεφωνο σου με την Gamerzrom (εχει σαν βαση την jw5) και θα καταλαβεις την διαφορά που σου λεω...... η gamerzrom όμως δεν είναι μια απλή στοκ ρομ... έχει κάνει κάποια modifications για cpu-gpu αν δεν κάνω λάθος... Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfz6 Δημ. March 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2013 η gamerzrom όμως δεν είναι μια απλή στοκ ρομ... έχει κάνει κάποια modifications για cpu-gpu αν δεν κάνω λάθος... Απ'οτι θυμαμαι αυτα τα modifications ουσιαστικα τα κανει το gamebooster που σου λεει να κατεβασεις.... Αλλα αν βαλεις το gamebooster σε αλλη rom πχ. Slim δεν θα δεις σχεδον καμια διαφορα......(ισως λογο των drivers που λεγαμε πριν)... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. March 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2013 Απ'οτι θυμαμαι αυτα τα modifications ουσιαστικα τα κανει το gamebooster που σου λεει να κατεβασεις.... Αλλα αν βαλεις το gamebooster σε αλλη rom πχ. Slim δεν θα δεις σχεδον καμια διαφορα......(ισως λογο των drivers που λεγαμε πριν)... ναι αυτόν εννοώ και εγώ :) Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
woner Δημ. March 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2013 δεν είναι ενεργό?? Λάθος μου,λειτουργεί κανονικά!Μόνο με τις ενημερώσεις των καρτελών,υπάρχει κάποιο ζήτημα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. March 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2013 συγνωμη αν γραφω σε λαθος σημειο, αλλα χρειαζομαι μια γνωμη-βοηθεια.εχω αλλαξη οθονη κομπλε,και μετα απο 2ημερες επαψε να αναγνωριζει την σιμ,που ομως η ιδια σιμ δουλευει σε αλλο κινητο.εχει αντιμετωπισει καποιος παρομοιο προβλημα,και αν ναι πως το ελυσε? Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. March 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2013 συγνωμη αν γραφω σε λαθος σημειο, αλλα χρειαζομαι μια γνωμη-βοηθεια.εχω αλλαξη οθονη κομπλε,και μετα απο 2ημερες επαψε να αναγνωριζει την σιμ,που ομως η ιδια σιμ δουλευει σε αλλο κινητο.εχει αντιμετωπισει καποιος παρομοιο προβλημα,και αν ναι πως το ελυσε? έχεις δοκιμάσει με άλλη sim? Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
limas Δημ. March 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2013 συγνωμη αν γραφω σε λαθος σημειο, αλλα χρειαζομαι μια γνωμη-βοηθεια.εχω αλλαξη οθονη κομπλε,και μετα απο 2ημερες επαψε να αναγνωριζει την σιμ,που ομως η ιδια σιμ δουλευει σε αλλο κινητο.εχει αντιμετωπισει καποιος παρομοιο προβλημα,και αν ναι πως το ελυσε? Μήπως όταν έβγαλες τα 3 καλωδιάκια από την μητρικά δεν κουμπώθηκε κάποιο καλά και με το κούνημα βγήκε; Αν μπορείς ξαναάνοιξε το και τσέκαρε αν έχουν κουμπώσει σωστά και τα καλωδιάκια και τα άλλα εξαρτήματα που έβγαλες για να αλλάξεις την οθόνη.;) Παράθεση Samsumg Galaxy S GT-I9000 Running cm 10.11-SNAPSHOT M5 Έκδοση Android: 4.4.2, RAM: 371 MB Ευχαριστω που λυνετε τις αποριες μου:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. March 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2013 δοκιμασα αλλη σιμ δεν δουλευει.θα το ξανανοιξω για ελενχο ευχαριστω ..προς το παρων. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasdel Δημ. March 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2013 Στην CM7 (μη με ρωτήσετε γιατί έβαλα τόσο παλιά rom, έχω μια μανία να βάζω gb roms τελευταία :lol: ) γίνεται να αλλάξω kernel και αν ναι ποιον semaphore να βάλω ή ποιον άλλο κερνελ προτείνετε; Υγ.: δοκίμασα τον 2.7.4 με odin και δεν bootαρε το κινητό αλλά ξαναφλάσαρα τη ρομ και όλα ΟΚ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 Στην CM7 (μη με ρωτήσετε γιατί έβαλα τόσο παλιά rom, έχω μια μανία να βάζω gb roms τελευταία :lol: ) γίνεται να αλλάξω kernel και αν ναι ποιον semaphore να βάλω ή ποιον άλλο κερνελ προτείνετε; Υγ.: δοκίμασα τον 2.7.4 με odin και δεν bootαρε το κινητό αλλά ξαναφλάσαρα τη ρομ και όλα ΟΚ. Devil, Glitch..... δε ξέρω αλλά αν ο Nikos523 σε αυτό το ποστ λέει ότι πάντα γύρναγε στον στοκ, νομίζω κάτι θα ήξερε :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lykos3481 Δημ. March 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2013 καλησπέρα, φοράω την CM 10.1-20130213-NIGHTLY και μου βγάζει μήνυμα ότι υπάρχει νέο update, το 10310304...Ξέρετε τι αφορά το update; Αν το κατεβάσω και το εγκαταστήσω θα χάσω τα δεδομένα μου ή δεν θα έχω κάποιο θέμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
woner Δημ. March 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2013 Ψάχνω την jw9,υπάρχει κάποιο link; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 Ψάχνω την jw9,υπάρχει κάποιο link; Στο xda ή sammobile Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xcmd Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 καλισπερα πεδια..εδω κ κατι μερες ειμαι κατοχος τις σισκευβις samsung s i9000.... το πιρα απο εναν γνοστω που του εχει περασι ιδι costum rom τιν jelly bean...αλλα δεν μου γεμιζι το ματι...θα ιθελα τιν βοειθια σας...θα ιθελα να μου προτινετε μια MIUI ROM χορις bugs κ να μιν κολαει πουθενα :P...ευχαριστω πολι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasdel Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 Devil, Glitch..... δε ξέρω αλλά αν ο Nikos523 σε αυτό το ποστ λέει ότι πάντα γύρναγε στον στοκ, νομίζω κάτι θα ήξερε :lol: Έβαλα τον Devil και ενώ πριν έτρωγε αρκετά λαγκαρίσματα το κινητό τώρα είναι πολύ smooth μπορώ να πω και έχει και 50mb παραπάνω ram! Πολύ καλή η CM7 και έχει και ράδιο! :) Αλλά η μπαταρία με 3G... άστα να πάνε!! :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mico Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 καλισπερα πεδια..εδω κ κατι μερες ειμαι κατοχος τις σισκευβις samsung s i9000.... το πιρα απο εναν γνοστω που του εχει περασι ιδι costum rom τιν jelly bean...αλλα δεν μου γεμιζι το ματι...θα ιθελα τιν βοειθια σας...θα ιθελα να μου προτινετε μια MIUI ROM χορις bugs κ να μιν κολαει πουθενα :P...ευχαριστω πολι... Οπα ρε μεγάλε! μου βγήκαν τα μάτια:D μονο τα samsung / MIUI/ jelly bean πέτυχες! Παράθεση Μιχάλης Galaxy S GT-I9000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xcmd Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 Οπα ρε μεγάλε! μου βγήκαν τα μάτια:D μονο τα samsung / MIUI/ jelly bean πέτυχες! σιγνομη φιλος αν σε ζορισα με τα ελλινικα μου... :P υπαρχει πιθανοτιτα να βοειθισουμε? εστο και με αυτα τα ελλινικα :P εχι ρομ απο jelly bean..αλλα κολαει κ δεν ξερω γιατι...και προτιμω να βαλω MIUI πιστευω θα ειναι πιο ελαφρι...ευχαριστο και παλι σορρυ... :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lykos3481 Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 καλησπέρα, φοράω την CM 10.1-20130213-NIGHTLY και μου βγάζει μήνυμα ότι υπάρχει νέο update, το 10310304...Ξέρετε τι αφορά το update; Αν το κατεβάσω και το εγκαταστήσω θα χάσω τα δεδομένα μου ή δεν θα έχω κάποιο θέμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 σιγνομη φιλος αν σε ζορισα με τα ελλινικα μου... :P υπαρχει πιθανοτιτα να βοειθισουμε? εστο και με αυτα τα ελλινικα :P εχι ρομ απο jelly bean..αλλα κολαει κ δεν ξερω γιατι...και προτιμω να βαλω MIUI πιστευω θα ειναι πιο ελαφρι...ευχαριστο και παλι σορρυ... :D να κολάει λίγο χλωμό... δοκίμασε να την ξαναπεράσεις δες εδώ για το πως http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=346549 καλησπέρα, φοράω την CM 10.1-20130213-NIGHTLY και μου βγάζει μήνυμα ότι υπάρχει νέο update, το 10310304...Ξέρετε τι αφορά το update; Αν το κατεβάσω και το εγκαταστήσω θα χάσω τα δεδομένα μου ή δεν θα έχω κάποιο θέμα; αφορά μικροδιορθώσεις της επόμενης nightly, βάλτη δεν θα χάσεις τίποτα Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mico Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 (edited) σιγνομη φιλος αν σε ζορισα με τα ελλινικα μου... :P υπαρχει πιθανοτιτα να βοειθισουμε? εστο και με αυτα τα ελλινικα :P εχι ρομ απο jelly bean..αλλα κολαει κ δεν ξερω γιατι...και προτιμω να βαλω MIUI πιστευω θα ειναι πιο ελαφρι...ευχαριστο και παλι σορρυ... :D Οδηγοί για jelly bean ROMs: CyanogenMod 10.1 [ROM] SlimBean (Jelly Bean) και για Gingerbread: Eπίσημα firmwares και οδηγός εγκατάστασης καλησπέρα, φοράω την CM 10.1-20130213-NIGHTLY και μου βγάζει μήνυμα ότι υπάρχει νέο update, το 10310304...Ξέρετε τι αφορά το update; Αν το κατεβάσω και το εγκαταστήσω θα χάσω τα δεδομένα μου ή δεν θα έχω κάποιο θέμα; Ακολούθησε τα βήματα του οδηγού και δε θα χάσεις τίποτα. Edited March 13, 2013 by mico Παράθεση Μιχάλης Galaxy S GT-I9000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xcmd Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 Οδηγοί για jelly bean ROMs: CyanogenMod 10.1 [ROM] SlimBean (Jelly Bean) και για Gingerbread: Eπίσημα firmwares και οδηγός εγκατάστασης ευχαριστω πολι για τον κοπο σου...απλα το προβλημα μου πιο ειναι..το τηλ το πειρα απο εναν γνωστο μου και εχει ιδι περασμενι τιν ρομ jelly bean...αλλα σερνετε πολι και εφαρμογες πολεσ δεν εχει..δεν ξερω κατα ποσο τιν εχει περασει με το σοστο τροπο..και αυτο που θελω να μαθω ειναι απο πια διαδικασια να αρχισω..για να φτιαξω το κινιτο κ να του βαλω μια καλι ρομ που να μην κολαει...ευχαριστω πολι... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lykos3481 Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 mico σ' ευχαριστώ για την απάντηση, θα την εγκαταστήσω με την πρώτη ευκαιρία να δω τι καινούριο έχει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelos Δημ. March 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2013 Οδηγοί για jelly bean ROMs: CyanogenMod 10.1 [ROM] SlimBean (Jelly Bean) και για Gingerbread: Eπίσημα firmwares και οδηγός εγκατάστασης ευχαριστω πολι για τον κοπο σου...απλα το προβλημα μου πιο ειναι..το τηλ το πειρα απο εναν γνωστο μου και εχει ιδι περασμενι τιν ρομ jelly bean...αλλα σερνετε πολι και εφαρμογες πολεσ δεν εχει..δεν ξερω κατα ποσο τιν εχει περασει με το σοστο τροπο..και αυτο που θελω να μαθω ειναι απο πια διαδικασια να αρχισω..για να φτιαξω το κινιτο κ να του βαλω μια καλι ρομ που να μην κολαει...ευχαριστω πολι... :) Αν θέλεις δοκίμασε να κάνεις μια επαναφορά στις αρχικές ρυθμίσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
limas Δημ. March 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2013 Μετά από αρκετές ημέρες απροβλημάτιστης λειτουργίας με την cm 10.1 έχω να δηλώσω απόλυτα ικανοποιημένος από την ταχύτητα απόκρισης της συσκευής, από την απουσία λαγκαρισμάτων και γενικά ότι προβληματάκια είχα προηγουμένως. Το κινητό δείχνει τόσο "φρέσκο" όσο και την ημέρα του φλασαρίσματος. Όμως, έχω κάποιες αποριές στην γενική λειτουργία: 1) Ενώ έχω τοποθετημένη την micro sd όταν πηγαίνω: ρυθμίσεις->αποθηκευτικός χώρος δεν βλέπει την καρτούλα μου :( Δεν μου δέιχνει τον διαθέσιμο χώρο και τις άλλες πληροφορίες που δείχνει για την εσωτερική μνήμη. Ωστόσο, από την περιήγηση στους φακέλους βρίσκω κανονικά την micro sd και όλα τα αρχεία μου. Τι μπορεί να φταίει; 2) Μου εμφανίζει ότι δεν έχω ελεύθερο χώρο στην sd για φωτογραφίες, ενώ αν μεταβώ ρυθμίσεις->αποθηκευτικός χώρος βλέπω ότι έχω 1,3 Gb ελεύθερο χώρο. Γιατί συμβαίνει αυτό; 3) Οταν κατέβασα την εφαρμογή AppMgr3 και μετακινώ εφαρμογές από την συσκευή στην sd ή το ανάποδο, για sd τι εννοεί; Την εξωτερική micro sd? 4) Και επίσης έχω ένα θεματάκι με την κάμερα, όπως έγραψα και παλαιότερα, δεν μπορώ να ρυθμίσω που θα αποθηκεύονται οι φωτογραφίες/βίντεο που τραβάω.(μνήμη τηλεφώνου ή micro sd) Αν μπορεί να βοηθήσει κάποιος θα ήμουν ευγνώμων.. Παράθεση Samsumg Galaxy S GT-I9000 Running cm 10.11-SNAPSHOT M5 Έκδοση Android: 4.4.2, RAM: 371 MB Ευχαριστω που λυνετε τις αποριες μου:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros_78 Δημ. March 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2013 3) Οταν κατέβασα την εφαρμογή AppMgr3 και μετακινώ εφαρμογές από την συσκευή στην sd ή το ανάποδο, για sd τι εννοεί; Την εξωτερική micro sd? Έχω την εντύπωση οτι εννοεί την εσωτερική sd... Παράθεση Συσκευή : Samsung Galaxy S I9000 ROM : Slim Bean 4.3 Build 1 Kernel : Semaphore 3.1.s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts