dimtsag Δημ. July 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2012 Το εκανα και τιποτα...Υπαρχει περιπτωση να την επαθε η μητρικη; Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. July 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2012 Αφού πέρασε άλλη ROM δεν έχει τους bootloaders που χρειάζεται για να εκκινήσει. Αν έχει εγγύηση πάει service και τους λέει ότι ξαφνικά το κινητό δεν ανοίγει μπας και την γλυτώσει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtsag Δημ. July 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2012 Μαλιστα...Θα το παω εγω..Θα τους πω οτι το πηρα εχθες μεταχειρισμενο και ξαφνικα σημερα το μεσημερι εσβησε και δεν ξαναναψε...Και θα δουμε τι θα γινει..Ελπιζω μονο να ειναι εστω και οριακα εντος εγγυησης..Διαφορετικα θα του το πεταξω στο κεφαλι...Ευχαριστω παιδια!!! Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. July 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2012 Μαλιστα...Θα το παω εγω..Θα τους πω οτι το πηρα εχθες μεταχειρισμενο και ξαφνικα σημερα το μεσημερι εσβησε και δεν ξαναναψε...Και θα δουμε τι θα γινει..Ελπιζω μονο να ειναι εστω και οριακα εντος εγγυησης..Διαφορετικα θα του το πεταξω στο κεφαλι...Ευχαριστω παιδια!!!Οταν εβαλες το usb jig περιμενες καθολου η το εβαλες και το εβγαλες αμεσως? Θελει γυρω στα 7-10 δευτερολεπτα για να ανοιξει και δεν πρεπει να πατησεις τιποτα, σε βαζει απευθειας σε download mode μονο του Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtsag Δημ. July 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2012 Το αφησα αρκετη ωρα χωρις να πατησω τιποτα...Επισης δοκιμασα το jig στο note μου...Ουτε αυτο αναψε..Υπαρχει περιπτωση να εχει χαλασει το jig; Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. July 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2012 Το αφησα αρκετη ωρα χωρις να πατησω τιποτα...Επισης δοκιμασα το jig στο note μου...Ουτε αυτο αναψε..Υπαρχει περιπτωση να εχει χαλασει το jig;το εχεις φιαξει η το εχεις αγορασει? Το ειχες δοκιμασει ποτε να δεις αν δουλευει? Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtsag Δημ. July 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2012 (edited) Το ειχα παρει απο ebay αλλα απ'οσο θυμαμαι τοτε σε galaxy s που ειχα τοτε δουλευε..Δεν το εχω ξαναχρησιμοποιησει απο τοτε και παει ποοοολυς καιρος..Πως φτιαχνεις jig; Κοιτωντας στο forum του Motorola xoom εδω στο myphone ειδα οτι υπαρχει μια υπηρεσια που βαζεις το ιμει της συσκευης και σου λεει το υπολοιπο εγγυησης. Ξερετε αν υπαρχει κατι αντιστοιχο για την samsung; Edited July 13, 2012 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. July 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2012 Το ειχα παρει απο ebay αλλα απ'οσο θυμαμαι τοτε σε galaxy s που ειχα τοτε δουλευε..Δεν το εχω ξαναχρησιμοποιησει απο τοτε και παει ποοοολυς καιρος..Πως φτιαχνεις jig; Ψάξε λίγο στο xda και θα βρεις. Έχει πολλά θέματα που λένε πως το φτιάχνεις. Κοιτωντας στο forum του Motorola xoom εδω στο myphone ειδα οτι υπαρχει μια υπηρεσια που βαζεις το ιμει της συσκευης και σου λεει το υπολοιπο εγγυησης. Ξερετε αν υπαρχει κατι αντιστοιχο για την samsung; Νομίζω πως δεν υπάρχει αλλά μπορείς να πάρεις ένα τηλέφωνο στην Smartec που είναι επίσημο service της Samsung μήπως και δίνοντας τους το IMEI σου πούνε αν είναι στην εγγύηση. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakos2008 Δημ. July 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2012 καλυσπερα ειχα το ANDROID 4,0,4 και δεν εμεινα τοσο ευχαριστιμενοσ και εβαλα τη γνησια στην 2,3,6 αλλα ψαχνω για σπασμενη εκδοση για να εχει και προγραμματα επεξεργασιασ κτλ εχω ακουσει οτι βγηκε η 4,1 την προτηνετε? η τι μου προτηνετε εσεισ και που μπορω να το βρω για να το βαλω. ευχ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. July 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2012 καλυσπερα ειχα το ANDROID 4,0,4 και δεν εμεινα τοσο ευχαριστιμενοσ και εβαλα τη γνησια στην 2,3,6 αλλα ψαχνω για σπασμενη εκδοση για να εχει και προγραμματα επεξεργασιασ κτλ εχω ακουσει οτι βγηκε η 4,1 την προτηνετε? η τι μου προτηνετε εσεισ και που μπορω να το βρω για να το βαλω. ευχ "Γνησια 2.3.6 αλλα σπασμενη εκδοση για να εχει προγραμματα επεξεργασιας" ομολογω οτι ειναι η πρωτη φορα που ακουω κατι τετοιο...:rolleyes: Τι θελει να πει ο ποιητης αραγε..;:wacko: Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdaoulas Δημ. July 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2012 Παιδια την jw7 (I9000XWJW7) την Ιταλικη την εβαλε κανεις; Τι λεει; Παράθεση TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakos2008 Δημ. July 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2012 "Γνησια 2.3.6 αλλα σπασμενη εκδοση για να εχει προγραμματα επεξεργασιας" ομολογω οτι ειναι η πρωτη φορα που ακουω κατι τετοιο...:rolleyes: Τι θελει να πει ο ποιητης αραγε..;:wacko: λεο οτι εβαλα γνισια και αν δις ζιτο σπαζμενι εδοσι να μου προτινετε να εχει και τα προγραματακια μεσα εχετε καμια να μου προτινετε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. July 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2012 Παιδια την jw7 (I9000XWJW7) την Ιταλικη την εβαλε κανεις; Τι λεει; Ψηνομαι να την βαλω, αλλα μαλλον απο αυριο :happy: λεο οτι εβαλα γνισια και αν δις ζιτο σπαζμενι εδοσι να μου προτινετε να εχει και τα προγραματακια μεσα εχετε καμια να μου προτινετε Ζητας σπασμενη εκδοση σε ρομ δηλαδη...τις custom τις ξερεις; οταν λες να εχει και τα προγραμματακια μεσα, τι εννοεις;ποια ακριβως..;η γνησια που εχεις δεν εχει τα προγραμματακια που λες..; Φιλε, με συγχωρεις, αλλα νοημα δεν βγαινει καθολου απο τα γραφομενα σου, πως θελεις να σε βοηθησουμε δηλαδη..;γινε πιο συγκεκριμενος και πιο σωστος στις προτασεις σου. Εντελως φιλικα παντα :) Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakos2008 Δημ. July 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2012 (edited) λεο οτι εβαλα γνισια και αν δις ζιτο σπαζμενι εδοσι να μου προτινετε να εχει και τα προγραματακια μεσα εχετε καμια να μου προτινετε Ψηνομαι να την βαλω, αλλα μαλλον απο αυριο :happy: Ζητας σπασμενη εκδοση σε ρομ δηλαδη...τις custom τις ξερεις; οταν λες να εχει και τα προγραμματακια μεσα, τι εννοεις;ποια ακριβως..;η γνησια που εχεις δεν εχει τα προγραμματακια που λες..; Φιλε, με συγχωρεις, αλλα νοημα δεν βγαινει καθολου απο τα γραφομενα σου, πως θελεις να σε βοηθησουμε δηλαδη..;γινε πιο συγκεκριμενος και πιο σωστος στις προτασεις σου. Εντελως φιλικα παντα :) ok :p θελο μια ρομ να δουλεβι καλα το κινιτο εχετε κατι να προτινε α να εχει και ραδιο γιατι 4,0,4 δεν ειχε δεν ξερο αν ηχα κανι εγο βλακια Edited July 14, 2012 by kakos2008 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. July 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2012 ok :p θελο μια ρομ να δουλεβι καλα το κινιτο εχετε κατι να προτινε Οκ λοιπον, βαλε την jw5 ics value pack 2.3.6 Ελβετιας, ειναι στην σελιδα με τα επισημα firmwares και μετα βαζεις και τον semaphore 2.7.4 kernel και εισαι κομπλε ;) Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakos2008 Δημ. July 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2012 (edited) Οκ λοιπον, βαλε την jw5 ics value pack 2.3.6 Ελβετιας, ειναι στην σελιδα με τα επισημα firmwares και μετα βαζεις και τον semaphore 2.7.4 kernel και εισαι κομπλε ;) ευχ πολιιιι το jw5 ics value pack 2.3.6 Ελβετιας δεν το βρισκο να το κατεβασο και εδο που το βρικα εχει διαγραφτι http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=306882 Edited July 14, 2012 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. July 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2012 ευχ πολιιιι το jw5 ics value pack 2.3.6 Ελβετιας δεν το βρισκο να το κατεβασο και εδο που το βρικα εχει διαγραφτι http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=306882 Κατεβασε την απο εδω: https://rapidshare.com/#!download|123p5|850013915|GT-I9000_SUN_1_20120405170004_rpbgwm0tw9.zip|179128|0|0 ! Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. July 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2012 Ψηνομαι να την βαλω, αλλα μαλλον απο αυριο :happy: Αντε Ηρακλη, σαν πιο μικρος κανε το ψυχικο και δοκιμασε την να μας πεις τι παιζει και με αυτην :D Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alanturing Δημ. July 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2012 Αντε Ηρακλη, σαν πιο μικρος κανε το ψυχικο και δοκιμασε την να μας πεις τι παιζει και με αυτην :D Να ρωτήσω, η jw7 είναι επίσημη της samsung? αν ναι, κάνε την παλικαριά ρε Ηρακλή, μπας και τη βάλουμε κι εμείς..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. July 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2012 Αντε Ηρακλη, σαν πιο μικρος κανε το ψυχικο και δοκιμασε την να μας πεις τι παιζει και με αυτην :D :D:D:D Παρη θα την βαλω σιγουρα απλα ο χρονος με πιεζει (ειναι ωραια και η θαλλασσα αυτες τις μερες :p ) ..οποιος με προλαβει ας μας πει τι παιζει και με αυτην ;) Να ρωτήσω, η jw7 είναι επίσημη της samsung? αν ναι, κάνε την παλικαριά ρε Ηρακλή, μπας και τη βάλουμε κι εμείς..... Ναι, ειναι η επισημη της samsung Ιταλιας...Θα γινει κι αυτο φιλαρακι απλα ειναι θεμα χρονου :) Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
outrospective Δημ. July 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2012 :D:D:D Παρη θα την βαλω σιγουρα απλα ο χρονος με πιεζει (ειναι ωραια και η θαλλασσα αυτες τις μερες :p ) ..οποιος με προλαβει ας μας πει τι παιζει και με αυτην ;) Ναι, ειναι η επισημη της samsung Ιταλιας...Θα γινει κι αυτο φιλαρακι απλα ειναι θεμα χρονου :) Καλημέρα! Ξέρουμε αν η jw7 έχει ελληνικό μενού και πληκτρολόγια; Μπορώ να αλλάξω το product ccode σε cos; Μπορώ να χρησιμοποιήσω το csc από jw5 ή jw1; Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. July 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2012 Καλημέρα! Ξέρουμε αν η jw7 έχει ελληνικό μενού και πληκτρολόγια; Μπορώ να αλλάξω το product ccode σε cos; Μπορώ να χρησιμοποιήσω το csc από jw5 ή jw1; Ευχαριστώ! Ναι εχει παντου ελληνικα, μπορεις να βαλεις το jvc csc της jw5 και να το γυρισεις σε eur. Βαλε την και πες μας...;) Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
outrospective Δημ. July 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2012 (edited) Ναι εχει παντου ελληνικα, μπορεις να βαλεις το jvc csc της jw5 και να το γυρισεις σε eur. Βαλε την και πες μας...;) Απ'ότι βλέπω είναι με ένα αρχείο. Την φλασάρω πρώτα, και μετα της περνάω το csc της jw5 με odin; Semaphore 2.7.4 έτσι; Repartition χρειάζεται; Ειμαι με jw6 και sema 2.7.4. Edited July 15, 2012 by outrospective edit Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindfield Δημ. July 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2012 (edited) Απ'ότι βλέπω είναι με ένα αρχείο. Την φλασάρω πρώτα, και μετα της περνάω το csc της jw5 με odin; Semaphore 2.7.4 έτσι; Repartition χρειάζεται; Εφόσον είσαι ήδη με JW6 δεν χρειάζεται repartition. Απλά φλασάρεις το ένα αυτό αρχείο στο πεδίο PDA. Δεν ξέρω κατα πόσο γίνεται μετά να αλλάξεις το CSC. Για modem και kernel ξέρω μόνο. Πάρτην απο εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1102881 σε μορφή 3 αρχείων και βάλε ότι CSC θες εξαρχής. Edited July 15, 2012 by mindfield Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. July 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2012 (edited) Απ'ότι βλέπω είναι με ένα αρχείο. Την φλασάρω πρώτα, και μετα της περνάω το csc της jw5 με odin; Semaphore 2.7.4 έτσι; Repartition χρειάζεται; Ειμαι με jw6 και sema 2.7.4. Κατεβασε την απο εδω καλυτερα που ειναι με 3 αρχεια :) http://www14.zippyshare.com/v/35781178/file.html Δεν χρειαζεται να κανεις repartition αλλα εγω ομως κανω παντοτε :D Edited July 15, 2012 by hraklhs57 Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts