Jump to content

[Galaxy S] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Βάζεις Semaphore ή κάποιον άλλον Kernel που να υποστηρίζει BLN, κατεβάζεις την εφαρμογή BLN από το market και τα μπροστά κουμπιά θα ανάβουν όταν θα έχεις αναπάντητη ή μήνυμα. Edited by Superuser

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone.

• Απαντήσεις 7,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

παιδες να σας ρωτησω κατι

σας εχει τυχει οσοι φορατε custom rom, η αλλον kernel να πατε να δειτε το κινητο σας και να το βρειτε κλειστο??? χωρις φυσικα να εχει κλεισει απο μπαταρια...

εχω δοκιμασει παρα πολλες ρομ και κερνελ και μπορω να πω οτι μου εχει συμβει σε καθε ρομ οπου σε καθε ρομ και φυσικα εχω και custom kernel και οχι μονο μια φορα...

ειμαι περιεργος να δω αν εχει συμβει και σε σας (που φανταζομαι θα εχει συμβει) και αν γινεται και αν το κινητο ειναι εργοστασιακο, αντε να του εχεις κανει ενα ρουτ μονο

ευχαριστω :)

Aρκετές φορές με τις επίσημες ελληνικές ρομ και με την jw1. Με την dark knight3 ics δεν μου έχει τύχει ακόμα αλλα την έχω λίγο καιρό :)

Περιμένοντας καινούργιες συσκευές πριν μερικά χρόνια: πω πω, άραγε τι καινούριο θα έχουν!!

Αργότερα: πωωω, άραγε ποια χρήσιμα χαρακτηριστικά θα κόψουν... 

Σήμερα: πςςςς νέο όνομα και νέα απόχρωση!

--Motorola M3588 > Ericsson T65 > Sharp GX25 > Sony Ericsson T650i > Samsung Jet > Samsung Galaxy S > OnePlus One > Samsung Galaxy S9+ > Samsung Galaxy S21FE

--GPad 8.3 > Galaxy Tab S6

Παιδια καλησπερα.Με ics cm9 στο κινητο μου και nova launcher τωρα το τελευταιο διαστημα,μου κανει κατι κουλα που δεν μου τα εκανε πριν.Οταν βαζω το κινητο στην φορτιση παγωνει ολοκληρο το κινητο,με το που συνδεσω δηλαδη τον φορτιστη τοτε ολα παγωνουν και πρεπει να βγαλω-βαλω την μπαταρια για να δουλεψει κανονικα το κινητο ενω φορτιζει.Το ιδιο προβλημα παθαινω και μετα αφου φορτισει το κινητο μου και βγαλω τον φορτιστη.Κολλαει και θελει παλι βγαλε-βαλε την μπαταρια..Τι γινεται?Γιατι συμβαινει αυτο?

Παιδια καλησπερα.Με ics cm9 στο κινητο μου και nova launcher τωρα το τελευταιο διαστημα,μου κανει κατι κουλα που δεν μου τα εκανε πριν.Οταν βαζω το κινητο στην φορτιση παγωνει ολοκληρο το κινητο,με το που συνδεσω δηλαδη τον φορτιστη τοτε ολα παγωνουν και πρεπει να βγαλω-βαλω την μπαταρια για να δουλεψει κανονικα το κινητο ενω φορτιζει.Το ιδιο προβλημα παθαινω και μετα αφου φορτισει το κινητο μου και βγαλω τον φορτιστη.Κολλαει και θελει παλι βγαλε-βαλε την μπαταρια..Τι γινεται?Γιατι συμβαινει αυτο?

Καλημερα, βασικα ειχα και γω το ιδιο προβλημα με cm9, ενω στην αρχη φυσαει η ρομ, μετα απο καμια 10 μερες αρχιζει να κανει κουλα....σερνεται στην κυριολεξια. Γι αυτο και περασα σε dark night 3, την εχω απο χτες και δειχνει πολυ καλη. Θα γραψω ξανα μετα απο καμια βδομαδα για να μεταφερω εντυπωσεις......

Samsung Galaxy S - S3 - S4, Galaxy Note 2 - Note 3- Note 4

LG G2 -G3 -G4 -G5 -G6

Oneplus 5

Καλημερα σε ολους!...ειμαι σε jw1+semaphore 2.5.0scbm και μετα απο πολυ καιρο ψηνομαι να βαλω αυτην http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1441620

αν και απο ολους ακουω οτι η jvu εχει πολλα θεματα η συγκεκριμενη με εβαλε σε σκεψεις...οποτε θελω να ρωτησω αν καποιος την εχει δοκιμασει και επειτα επειδη το τωρινο setup με εχει αφησει ακρως ικανοποιημενο πηγα να κανω backup απο cwm και μου εγραψε failed to backup /system?

slim 3.5 + semaphore 1.1.1s

Καλημερα σε ολους!...ειμαι σε jw1+semaphore 2.5.0scbm και μετα απο πολυ καιρο ψηνομαι να βαλω αυτην http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1441620

αν και απο ολους ακουω οτι η jvu εχει πολλα θεματα η συγκεκριμενη με εβαλε σε σκεψεις...οποτε θελω να ρωτησω αν καποιος την εχει δοκιμασει και επειτα επειδη το τωρινο setup με εχει αφησει ακρως ικανοποιημενο πηγα να κανω backup απο cwm και μου εγραψε failed to backup /system?

Δε μπορώ να σου απαντήσω για την ρομ, αλλά για το backup μπορείς να βάλεις semaphore 2.4 που έχει το παλαιότερο cwm και δουλεύει άψογα. Όσες φορές χρειάστικα cwm το καινούριο που έχει ο 2.5 όλο κολπάκια μου έκανε.

Για να φλασάρω μια ROM πρεπει προηγουμένως να έχω το σύστημα αρχείων σε rfs?? διότι αυτή τη στιγμή το έχω ext4.
Nokia 3330, Nokia 6230, Nokia 6300, LG GT505, Samsung Galaxy S, Samsung Galaxy Nexus, LG G2,LG G4

Καλημερα, βασικα ειχα και γω το ιδιο προβλημα με cm9, ενω στην αρχη φυσαει η ρομ, μετα απο καμια 10 μερες αρχιζει να κανει κουλα....σερνεται στην κυριολεξια. Γι αυτο και περασα σε dark night 3, την εχω απο χτες και δειχνει πολυ καλη. Θα γραψω ξανα μετα απο καμια βδομαδα για να μεταφερω εντυπωσεις......

Φοράω Cm9 b15 απο τη μέρα που βγήκε και δεν είχα ποτέ τέτοιο πρόβλημα.

Μήπως είναι αλλού το θέμα?

Πέρνα τον 2.4 όπως σου είπε ο Νίκος.

Την jvu την έχουν δοκιμάσει αρκετοί και το συμπέρασμα είναι ότι η jw1 είναι καλύτερη.

Για να φλασάρω μια ROM πρεπει προηγουμένως να έχω το σύστημα αρχείων σε rfs?? διότι αυτή τη στιγμή το έχω ext4.

Αν είναι να περάσεις στοκ ρομ με 3 αρχεία, pit και repartition δεν χρειάζεται να γυρίσεις σε rfs.

Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση πρέπει να είσαι σε rfs.

Edited by nikos523

Αν φλασάρεις με re-partition και pit τότε δεν χρειάζεται να το γυρίσεις σε rfs. Βέβαια αν θες να είσαι απόλυτα σίγουρος γύρισε το σε rfs. Ένα λεπτό υπόθεση είναι.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Δε μπορώ να σου απαντήσω για την ρομ, αλλά για το backup μπορείς να βάλεις semaphore 2.4 που έχει το παλαιότερο cwm και δουλεύει άψογα. Όσες φορές χρειάστικα cwm το καινούριο που έχει ο 2.5 όλο κολπάκια μου έκανε.

Αν φλασάρεις με re-partition και pit τότε δεν χρειάζεται να το γυρίσεις σε rfs. Βέβαια αν θες να είσαι απόλυτα σίγουρος γύρισε το σε rfs. Ένα λεπτό υπόθεση είναι.

ok ευχαριστω πολύ για την γρήγορη απάντηση! Θα περασω την jw1 απο την jvo που έχω, και απ'οτι διαβάζω έχει μεγάλη διαφορα.

Παρεπιπτόντως τεράστια διαφορα είδα με το ext4 που μετετρεψα στην jvo ειδικά στο boot. Στην jw1 συνίσταται??

Nokia 3330, Nokia 6230, Nokia 6300, LG GT505, Samsung Galaxy S, Samsung Galaxy Nexus, LG G2,LG G4

Η μόνη διαφορά που θα δεις είναι στο boot, στην αντιγραφή μεγάλων αρχείων και στην εγκατάσταση εφαρμογών χωρίς αυτό να σημαίνει ότι η διαφορά θα είναι μεγάλη. Προσωπικά δεν είχα βάλει ext4 σε καμία Gingerbread.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Καλημερα! Το κινητο φοραει jw1 με semaphore 2.5.sc. Στο google play, ειτε προσπαθω να αναβαθμισω καποια εφαρμογη, ειτε προσπαθω να εγκαταστησω οποιαδηποτε καινοργια, αφου κανει την ληψη κανονικα, οταν παει να κανει εγκατασταση με πεταει εξω απο το google play και μου βγαζει ειδοποιηση που λεει " υπηρξε μη αναμενομενη διακοπη της εφαρμογης google play store (διαδικασια com.android. vending). Kαποια ιδεα γιατι το κανει;

υ.γ. Επισης του εχω βαλει το boefla mod 1.5.5 blue. Μηπως φταιει αυτο;:wacko:

Δοκίμασε να καθαρίσεις τα δεδομένα του Play Store και δοκίμασε ξανά. Αν δεν λειτουργήσει τότε πήγαινε στην εφαρμογή Semaphore και βρες να ενεργοποιήσεις το "Enable 50MB Cache".

Για το mod που έχεις βάλει δεν ξέρω αλλά αν δεις ότι κάτι από τα παραπάνω δεν δουλεύει τότε βγάλε το να δεις μήπως φταίει αυτό.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

παμε και απο δω...batmod για jw1 εχει βγει; δε βρισκω κατι...

μπες εδω και βαλε οτι mod θες...

πρεπει να αβεβασεις ομως και το framework.apk και το twframework-res.apk

uot.dakra.lt/

οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;)

Φοράω Cm9 b15 απο τη μέρα που βγήκε και δεν είχα ποτέ τέτοιο πρόβλημα.

Μήπως είναι αλλού το θέμα?

Χρησιμοποιεις και εσυ nova launcher? κανεις αλλος καμια λυση για το προβλημα μου???

Χρησιμοποιεις και εσυ nova launcher? κανεις αλλος καμια λυση για το προβλημα μου???

Εννοείται nova.

Δεν αξίζει κάποιος άλλος προς το παρών.

Αχ! Με έχει ξεσκίσει η jw1 με semaphore 2.5.sc. Ειδα και έπαθα να το φέρω σε λογαριασμό με την μπαταρία και το τον συνεχή συγχρονισμό του yahoo και τώρα είναι η δεύτερη φορά που βρίσκω την οθόνη μαύρη και το τηλέφωνο ανενεργό και κανένα πλήκτρο δεν ξυπνάει ή ανοίγει την οθόνη του τηλεφώνου παρά μόνο το βγάλσιμο της μπαταρίας. Δοκίμασα και το soft reset (volum up + power button) αλλά τίποτα. Είχα να το δω στο τηλέφωνο, αυτό, από την πρώτη του eclair rom. Μόνο να βγεί η μπαταρία το ξαναφτιάχνει. Περιμένω από του παλαιότερους ιδέες και οδηγίες. Ευχαριστώ. Edited by ionskotis

Αχ! Με έχει ξεσκίσει η jw1 με semaphore 2.5.sc. Ειδα και έπαθα να το φέρω σε λογαριασμό με την μπαταρία και το τον συνεχή συγχρονισμό του yahoo και τώρα είναι η δεύτερη φορά που βρίσκω την οθόνη μαύρη και το τηλέφωνο ανενεργό και κανένα πλήκτρο δεν ξυπνάει ή ανοίγει την οθόνη του τηλεφώνου παρά μόνο το βγάλσιμο της μπαταρίας. Δοκίμασα και το soft reset (volum up + power button) αλλά τίποτα. Είχα να το δω στο τηλέφωνο, αυτό, από την πρώτη του eclair rom. Μόνο να βγεί η μπαταρία το ξαναφτιάχνει. Περιμένω από του παλαιότερους ιδέες και οδηγίες. Ευχαριστώ.

Κάποια εφαρμογή φταίει. Ας πούμε η yahoo που ανέφερες είναι τραγικά κακογραμμένη. Δεν ξέρω ποιά μπορεί να σου φταίει.

Το volume up και power δεν κάνει τίποτα...

- Alex

Το θέμα είναι ότι είναι αναξιόπιστο. Αυτό το ελάττωμα ήταν ο λόγος να κάνω το πρώτο μου φλας όταν πρωτοπήρα το τηλέφωνο και έκτοτε δεν το ξανάκανε. Τώρα τι κάνουν. Να απεγκαταστήσω και να εγκαταστήσω εκ νέου τελευταία προγράμματα που ανανεώθηκαν; (δεν εγκατέστησα καινούργια). Να ξαναφλασάρω; (βαριέμαι να το ξαναστήνω). Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δεν το ξέρω. Όταν είχα την 2.2.1. δεν είχα ρουτ είναι η πρώτη φορά που βάζω άλλο κέρνελ. Η αλήθεια είναι όρια πριν ήταν σταθερότερο και νομίζω γρηγορότερο αλλά μου αρέσει η κυκλική οθόνη τόσο η αρχική όσο και στις εφαρμογές. Αχ! Βαχ! Πως βαριέμαι να το ψάξω αλλά πρέπει.

Στο κανει και με αλλους kernel, οπως ας πουμε CF-Root;

Ο semaphore βασίζεται στον cf-root. Οπότε λογικά ναι, θα το κάνει. Κατά 90% φταίει κάποια εφαρμογή, όπως είπα...

Ρε παιδια γιατι δεν μου μπαινει το κινητο σε CWM?

Kαι σε τι σου μπαίνει;

Δεν το ξέρω. Όταν είχα την 2.2.1. δεν είχα ρουτ είναι η πρώτη φορά που βάζω άλλο κέρνελ. Η αλήθεια είναι όρια πριν ήταν σταθερότερο και νομίζω γρηγορότερο αλλά μου αρέσει η κυκλική οθόνη τόσο η αρχική όσο και στις εφαρμογές. Αχ! Βαχ! Πως βαριέμαι να το ψάξω αλλά πρέπει.

Με ένα backup από το titanium δε θα έχεις πρόβλημα να κάνεις μια έρευνα...

- Alex

Ο semaphore βασίζεται στον cf-root. Οπότε λογικά ναι, θα το κάνει. Κατά 90% φταίει κάποια εφαρμογή, όπως είπα...

Με ένα backup από το titanium δε θα έχεις πρόβλημα να κάνεις μια έρευνα...

Συγνώμη τώρα για την απορία. Το έχω το Τιτανιουμ αλλά δεν κάνει backup και τις εφαρμογές; Έτσι αν μια εφαρμογή φταίει δεν θα την βάλει αυτούσια πίσω και θα το ξανακάνει; Λέω εγώ;

Edited by ionskotis

• The title was changed to [Galaxy S] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις