Jump to content

[Galaxy S] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εξαρτάται της χρήσης που κάνεις... Εγώ είχα δοκιμάσει την balanced (λίγο απ'όλα) μέσω αυτής της εφαρμογής (η επι πληρωμή με όλες τις επιλογές εδώ).

Αν και προσωπικά προτιμώ τα thundelbolt scripts!!!

ΥΓ: sorry για το λινκ χθες, δεν είδα οτι είχες deodexed rom για tw3 launcher!!!

thundebolt scripts εχω ενσωματωμενα στην jetpack custom rom Μου....2.5.0 οποτε λες δεν χρειαζομαι κανα καινουριο cooking?

• Απαντήσεις 7,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

thundebolt scripts εχω ενσωματωμενα στην jetpack custom rom Μου....2.5.0 οποτε λες δεν χρειαζομαι κανα καινουριο cooking?

Τα thunderbolt scripts επηρεάζουν τον τρόπο λειτουργίας της μνήμης, την προτεραιότητα των εφαρμογών αλλά και με το αντίστοιχο LMK πακέτο το πόσο ελεύθερη μνήμη θα υπάρχει κατ ελάχιστον ανα πάσα στιγμη. Απο τη στιγμή λοιπόν που τα κάνει όλα αυτά δεν βλέπω λόγο να επέμβω στις τιμές μέσω άλλων προγραμμάτων που θα κάνουν τα ίδια για τη μνήμη (δλδ είτε τα scripts είτε κάποιο άλλο πρόγραμμα κλπ, όχι και τα 2). Πιθανώς η συνδυασμένη χρήση και προγράμματος να προσφέρει μόνο προβλήματα ούτως ή άλλως...

Για cooking:

1)στα thunderbolt scripts δοκίμασες τα addo-ons που έχει; Κάνουν δουλειά (σημ:δουλέυουν μόνο σε gb roms)!

2) Δοκίμασε και κανένα θέμα αν θέλεις να αλλάξεις λοοκ (ΥΓ: πάντα με nandroid backup πρώτα)...

Βασίλης!

Τα thunderbolt scripts επηρεάζουν τον τρόπο λειτουργίας της μνήμης, την προτεραιότητα των εφαρμογών αλλά και με το αντίστοιχο LMK πακέτο το πόσο ελεύθερη μνήμη θα υπάρχει κατ ελάχιστον ανα πάσα στιγμη. Απο τη στιγμή λοιπόν που τα κάνει όλα αυτά δεν βλέπω λόγο να επέμβω στις τιμές μέσω άλλων προγραμμάτων που θα κάνουν τα ίδια για τη μνήμη (δλδ είτε τα scripts είτε κάποιο άλλο πρόγραμμα κλπ, όχι και τα 2). Πιθανώς η συνδυασμένη χρήση και προγράμματος να προσφέρει μόνο προβλήματα ούτως ή άλλως...

Για cooking:

1)στα thunderbolt scripts δοκίμασες τα addo-ons που έχει; Κάνουν δουλειά (σημ:δουλέυουν μόνο σε gb roms)!

2) Δοκίμασε και κανένα θέμα αν θέλεις να αλλάξεις λοοκ...

ποια addons δωσε μου Link αν μπορεις

Παιδια καλησπερα ειμαι σε stock jw1 και χρειαζομαι καποιο mms/sms hack γτ ειμαι φοιτητης και πλησιαζει εξεταστικη...παλιοτερα θυμαμαι υπηρχαν και ετοιμα θεματα αλλα τωρα δεν βρισκω τιποτα...??Τον μονο τροπο που βλεπω να γινεται ειναι μονο να περασω custom rom πραγμα που προσπαθω να αποφυγω.. Edited by nikostg
slim 3.5 + semaphore 1.1.1s

ποια addons δωσε μου Link αν μπορεις

Στο site με τα thunderbolt scripts, το 2ο ποστ είναι τα add-ons... Αφού έχεις semaphore δοκίμασε:

1) ThunderBolt-CWM graphics prop addon v1.0.3.zip (για τα 3d γραφικά)

2) ThunderBolt-CWM libsqlite addon v1.0.2.zip

3) ThunderBolt-CWM bin files addon v1.1.2.zip

4) ThunderBolt-CWM 3G i9000 addon v1.0.5.zip

5) Όποιο απο τα LMK (τα others addon αφού έχεις semaphore) θέλεις, εγώ έχω το 50 για λίγο περισσότερο multitasking...

Τα υπόλοιπα δεν τα χρειάζεσαι (ούτε το screenstate scaling- το έχει ο semaphore kernel)

Πληροφορίες τι κάνουν εδώ:

Addons

The 3G CWM is an addon that in most cases improve your mobile wireless speed.

The libsqlite CWM is an addon that removes the need to fsync before a database write is done. It'll improve database write speeds (where apps like SMS, contacts etc use databases)

The bin files CWM is an addon that uses Fugutweaks + system_server from Honeycomb. Some say that it improves response rates.

The LMK addon strives to maintain an effective LowMemoryKiller so that you have a small degree of multitasking coupled with a huge performance boost and a phone that lasts for days without needing a reboot to "clear off the memory or something". Split the LMK downloads to two with "Talon" version used for TalonDev kernel and "Others" version used for kernels that are not TalonDev. TalonMTD is not TalonDev btw, and "Others" version should be used instead. The higher the LMK value, the less multitasking capability you get. You'll get more performance for it though.

The screenstate_scaling addon will perform VM scaling and ondemand threshold scaling to get the best of battery life and performance. Not for CM7 kernels that have didle (that includes the stock kernel from night 168 onwards).

The graphics addon purpotedly increases graphics acceleration through some prop tweaks. There might be some devices that won't work well with these tweaks, hence I'm making it an addon. Try it and see if it increases frame rate or introduces instabilities.

Εγκατάσταση:

Αφού έχεις ήδη ενεργά τα thunderbolt scripts απλά φλάσαρε τα αρχεία .zip μέσω CWM... Τίποτε άλλο:).

Βασίλης!

Παιδια καλησπερα ειμαι σε stock jw1 και χρειαζομαι καποιο mms/sms hack γτ ειμαι φοιτητης και πλησιαζει εξεταστικη...παλιοτερα θυμαμαι υπηρχαν και ετοιμα θεματα αλλα τωρα δεν βρισκω τιποτα...??Τον μονο τροπο που βλεπω να γινεται ειναι μονο να περασω custom rom πραγμα που προσπαθω να αποφυγω..

Γίνε λίγο πιο κατανοητός. Τι Hack θες δηλαδή?

Στο site με τα thunderbolt scripts, το 2ο ποστ είναι τα add-ons... Αφού έχεις semaphore δοκίμασε:

1) ThunderBolt-CWM graphics prop addon v1.0.3.zip (για τα 3d γραφικά)

2) ThunderBolt-CWM libsqlite addon v1.0.2.zip

3) ThunderBolt-CWM bin files addon v1.1.2.zip

4) ThunderBolt-CWM 3G i9000 addon v1.0.5.zip

5) Όποιο απο τα LMK (τα others addon αφού έχεις semaphore) θέλεις, εγώ έχω το 50 για λίγο περισσότερο multitasking...

Τα υπόλοιπα δεν τα χρειάζεσαι (ούτε το screenstate scaling- το έχει ο semaphore kernel)

Πληροφορίες τι κάνουν εδώ:

Εγκατάσταση:

Αφού έχεις ήδη ενεργά τα thunderbolt scripts απλά φλάσαρε τα αρχεία .zip μέσω CWM... Τίποτε άλλο:).

δεν πιστευω να τα κανει μπ@υρδε@ ? τι λες ;.....................:):):):)

Edited by apsogos

Που να μην συμπιεζει αυτοματα το περιεχομενο των mms και να επιτρεπει στα sms 160 χαρακτηρες..

Που να μην συμπιεζει αυτοματα το περιεχομενο των mms και να επιτρεπει στα sms 160 χαρακτηρες..

για 160 χαρακτήρες χρησιμοποίησε το GOSMS ή το Handcent SMS.

Γιάννης

Έβαλες και κάνα semaphore μετά? Μπορεί να σου το αφαίρεσε ο κέρνελ επειδή θελει να ελευθερώσει χώρο

Όχι όπως είπα και σε προηγούμενο ποστ μιλάμε για pure install χωρίς να βάλω κανένα kernel χωρίς root. Όπως είναι από την μάνα του. Αναφέρομαι σε όσους δεν το έχουν καταλάβει στο ότι δεν έχω ήχο απενεργοποίησης.

Pure instal δεν υπάρχει.

Πάρε ένα backup με το titanium (δεν παίρνουμε ποτέ backup system apps) και ότι άλλο θέλεις τέλος πάντων και κάνε ένα clean instal.

Wipe data/cache δηλαδή, πέρασμα την ρομ που θέλεις με οντιν (με 3 αρχεία, pit και repartition κατά προτίμηση) και ξανά wipe data/cache.

Δοκίμασε τη jw1.

Για αυτό κάνουμε πάντα backup πρώτα... Πάντως είναι απίθανο να σου τα κάνει όπως λες αλλά θυμίζω πριν προσπαθήσεις να έχεις στο κινητό και το restore των scripts ώστε να μπορείς να τα βγάλεις αν δείτε τιποτε περίεργα!:-)
Βασίλης!

παιδια εχετε δει αυτο τον cooker ....?

http://img534.imageshack.us/img534/3523/cookerb.jpg

Ποια απο το ram management λετε οτι ειναι το καλυτερο...?

Εγώ προσωπικα χρησιμοποιώ supercharger (balanced settings) για RAM management και είμαι παρά πολύ ευχαριστημένος. Σου στέλνω από κινητό οπότε δεν εχω link (θα το βρεις εύκολα στο Google).

Χρησιμοποιώ επίσης όπως ο φίλος coolgreek τα βασικα thunderbolts scripts και το screenstate scaling με awake τον ondemand και sleep conservative!

Pure instal δεν υπάρχει.

Πάρε ένα backup με το titanium (δεν παίρνουμε ποτέ backup system apps) και ότι άλλο θέλεις τέλος πάντων και κάνε ένα clean instal.

Wipe data/cache δηλαδή, πέρασμα την ρομ που θέλεις με οντιν (με 3 αρχεία, pit και repartition κατά προτίμηση) και ξανά wipe data/cache.

Δοκίμασε τη jw1.

Οκ συγνώμη για τη λάθος έκφραση, clean install εννοώ. Το δοκίμασα το παραπάνω που μου πρότεινες αλλά και πάλι τίποτα. Ο ήχος απενεργοποίησης του κινητού δεν λειτουργεί. Μάλιστα επειδή το έψαξα και λίγο παραπάνω δεν υπάρχει καν αυτό το αρχείο στο κινητό μου( εννοώ το wav αρχείο ήχου της απενεργοποίησης).

Οκ συγνώμη για τη λάθος έκφραση, clean install εννοώ. Το δοκίμασα το παραπάνω που μου πρότεινες αλλά και πάλι τίποτα. Ο ήχος απενεργοποίησης του κινητού δεν λειτουργεί. Μάλιστα επειδή το έψαξα και λίγο παραπάνω δεν υπάρχει καν αυτό το αρχείο στο κινητό μου( εννοώ το wav αρχείο ήχου της απενεργοποίησης).

Έχεις βρει σε κάποια στοκ ρομ το αρχείο ήχου? Γιατί κοιτάζω το media και στην JVI και δεν βλέπω πουθενά αρχείο ηχου για shutdown. Θυμάσαι μήπως που πρέπει να υπάρχει κανονικά αυτό?

Modded MMS/SMS: no conversion after 3 SMS, sent time and unlimited recipients

Αυτό ψάχνει. Υπάρχει σε διάφορες custom roms ( και στην L&B του what) αλλά δεν είδα πουθενά κανένα mod που να κάνει αυτό μόνο!

Το ίδιο εψαχνε και ο dimitriskozani πριν λίγες μέρες στο επίσημο thread.

Εσεις που ξέρετε πεντε πράματα παραπάνω, γίνετε να κάνουμε κανένα "fish":confused:και μετα "push":confused:το apk απο κάποια custom; (τι λέω τώρα:lol::lol::lol::lol::lol:)

Μιχάλης

Galaxy S GT-I9000

Αν δε μιλάς για custom όπως MIUI και cm, αλλά για κάποια custom που στην ουσία είναι τροποποιημένη επίσημη, τότε πρέπει να δουλέψει, ειδικά αν το moded αρχείο είναι deodexed μπορεί να παίξει και σε άλλη έκδοση (θεωρητικά πάντα μιλώντας από όσα έχω δει έως τώρα :p) Πάντως αν κάπου βρεθεί ο κώδικας που πρέπει να αλλαχτεί στο mms.apk, τότε το φτιάχνω.

Όσο για τους 160 χαρακτήρες, υπάρχουν μόνοι τους στην JW1 αν βάλεις ελληνικό csc και επιλέξεις από τις ρυθμίσεις των μηνυμάτων: Εισαγωγή λειτουργίας> Αλφάβητο GSM

Edit: Κάπου είχα βρει τον κώδικα που πρέπει να αλλάξεις για να μην κάνει μετατροπή σε ΜΜΣ. Θα το ψάξω σε ολίγον γιατί τώρα πάω να φάω :p

Edited by nikospot

Αν δε μιλάς για custom όπως MIUI και cm, αλλά για κάποια custom που στην ουσία είναι τροποποιημένη επίσημη, τότε πρέπει να δουλέψει, ειδικά αν το moded αρχείο είναι deodexed μπορεί να παίξει και σε άλλη έκδοση (θεωρητικά πάντα μιλώντας από όσα έχω δει έως τώρα :p) Πάντως αν κάπου βρεθεί ο κώδικας που πρέπει να αλλαχτεί στο mms.apk, τότε το φτιάχνω.

Όσο για τους 160 χαρακτήρες, υπάρχουν μόνοι τους στην JW1 αν βάλεις ελληνικό csc και επιλέξεις από τις ρυθμίσεις των μηνυμάτων: Εισαγωγή λειτουργίας> Αλφάβητο GSM

Edit: Κάπου είχα βρει τον κώδικα που πρέπει να αλλάξεις για να μην κάνει μετατροπή σε ΜΜΣ. Θα το ψάξω σε ολίγον γιατί τώρα πάω να φάω :p

Εγω στη ROM μου το εκανα με βαση αυτο τον οδηγο

Happy modding :)

Device 1: Galaxy S6 | Rom: Stock 5.1.1 | Launcher: Apex launcher

Device 2: Galaxy S | Rom: CyanogenMod 10 | Kernel: Semaphore JB | Launcher: Apex launcher

Device 3: Galaxy Tab 10.1 P7510 | Rom: Stock 4.0.4

Follow me

Modded MMS/SMS: no conversion after 3 SMS, sent time and unlimited recipients

Αυτό ψάχνει. Υπάρχει σε διάφορες custom roms ( και στην L&B του what) αλλά δεν είδα πουθενά κανένα mod που να κάνει αυτό μόνο!

Το ίδιο εψαχνε και ο dimitriskozani πριν λίγες μέρες στο επίσημο thread.

Εσεις που ξέρετε πεντε πράματα παραπάνω, γίνετε να κάνουμε κανένα "fish":confused:και μετα "push":confused:το apk απο κάποια custom; (τι λέω τώρα:lol::lol::lol::lol::lol:)

Εδώ το εχω για jvu :

forum.xda-developers.com/showpost.php?p=21127449&postcount=71

Αν δεν είσαι στην jvu odex ακόλουθα τον οδηγό που σου έδωσε ο what!

Το έκανα με λίγο ποντιακό τρόπο και όχι έτσι όπως μας μάθαινε ο Άλεξ πριν λίγο καιρό, γιατί τον ξέχασα εκείνο τον τρόπο :( (κάναμε deodex το αρχείο odex, αλλάζαμε ότι θέλαμε και μετά το κάναμε java -jar smali.jar σαν classes.dex και το βάζαμε μέσα στο apk. Στο τέλος είχαμε ένα deodexed apk. Πήγα να το κάνω έτσι αλλά δε μου γινόταν)

Τελικά το έκανα deodex από ένα αυτόματο εργαλείο που βρήκα στο xda, και μετά με apk manager έκανα τα υπόλοιπα όπως λέει ο οδηγός που δίνει ο what παραπάνω! Τώρα έχω ένα mms.apk από την JW1 το οποίο δουλεύει σε JVZ Odexed που το δοκίμασα! Το μόνο που δε δουλεύει είναι το όριο των 10 επαφών. (Εξακολουθεί να υπάρχει) Edit: Δουλεύει και αυτό, αλλά θέλει διαγραφή δεδομένων της εφαρμογής από την διαχείριση εφαρμογών!

Δοκιμάστε με δική σας ευθύνη :p Το βάζετε στο system/app και σβήνετε και το mms.odex. (Αν θέλετε μετονομάστε τα παλιά αρχεία πριν κάνετε την αντικατάσταση, ώστε αν δεν δουλεύει να τα επαναφέρετε εύκολα)

http://www.mediafire.com/?97i0y695b55467r

Edited by nikospot

Έχεις βρει σε κάποια στοκ ρομ το αρχείο ήχου? Γιατί κοιτάζω το media και στην JVI και δεν βλέπω πουθενά αρχείο ηχου για shutdown. Θυμάσαι μήπως που πρέπει να υπάρχει κανονικά αυτό?

Νομίζω ότι ο ήχος του shutdown είναι μαζί με το animation του shutdown (μαζί με το βιντεάκι δηλ.).

Νομίζω ότι ο ήχος του shutdown είναι μαζί με το animation του shutdown (μαζί με το βιντεάκι δηλ.).

Το σκέφτηκα κι αυτό, αλλα δυστυχώς δεν μπορούμε να δούμε το βιντεάκι... Τον τύπο του αρχείου δεν τον ξέρει ούτε η μάνα του, παραμόνο η samsung :p

Μπορεί κάποιος να επιβεβαιώσει ότι υπάρχει ήχος σε νέες εκδόσεις? Γιατί εγώ για να είμαι ειλικρινής ποτέ δεν τον άκουσα... :lol:

Edit: έκανα restore από τον semaphore τον ήχο του startup/shutdown και δεν ακούγετε ήχος στο shutdown. Μήπως δεν έχει καν ήχο? (από κάποια έκδοση και μετά)

Edited by nikospot

Με JW1 και με semaphore δεν έχω ήχο shutdown.

επίσης έχω κάνει και επαναφρά όπως εσύ ήχου μέσω semaphore αλλά πάλι δεν ακούγεται κάτι ...

φυσικά εμένα δεν με απασχολεί καθόλου .. αλλά το αναφέρω για να βοηθήσω στην παραπάνω ερώτηση ... :happy:

Wise men talk because they have something to say; fools, because they have to say something.

Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα ... θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγο εμπειρίας.

Το έκανα με λίγο ποντιακό τρόπο και όχι έτσι όπως μας μάθαινε ο Άλεξ πριν λίγο καιρό, γιατί τον ξέχασα εκείνο τον τρόπο :( (κάναμε deodex το αρχείο odex, αλλάζαμε ότι θέλαμε και μετά το κάναμε java -jar smali.jar σαν classes.dex και το βάζαμε μέσα στο apk. Στο τέλος είχαμε ένα deodexed apk. Πήγα να το κάνω έτσι αλλά δε μου γινόταν)

Τελικά το έκανα deodex από ένα αυτόματο εργαλείο που βρήκα στο xda, και μετά με apk manager έκανα τα υπόλοιπα όπως λέει ο οδηγός που δίνει ο what παραπάνω! Τώρα έχω ένα mms.apk από την JW1 το οποίο δουλεύει σε JVZ Odexed που το δοκίμασα! Το μόνο που δε δουλεύει είναι το όριο των 10 επαφών. (Εξακολουθεί να υπάρχει) Edit: Δουλεύει και αυτό, αλλά θέλει διαγραφή δεδομένων της εφαρμογής από την διαχείριση εφαρμογών!

Δοκιμάστε με δική σας ευθύνη :p Το βάζετε στο system/app και σβήνετε και το mms.odex. (Αν θέλετε μετονομάστε τα παλιά αρχεία πριν κάνετε την αντικατάσταση, ώστε αν δεν δουλεύει να τα επαναφέρετε εύκολα)

http://www.mediafire.com/?97i0y695b55467r

Σ ευχαριστω πολυ αλλα επειδη δεν καταλαβα πλ καλα...κανει για stock?...σε περιπτωση που δεν δουλεψει αν κανω επαναφορα απο nandroid θα μου επαναφερει και το προηγουμενο mms.apk για αυτο καλυτερα να το μετονομασω?

• The title was changed to [Galaxy S] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις