Superuser Δημ. January 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2012 JVU ή αλλη ειναι καλυτερα?ρωταω γιατι πολυ εδω λετε συνεχεια για την jvu Για μένα η καλύτερη που έχω βάλει είναι η JW1. Μπορούμε να έχουμε αυτήν την έκδοση με stock χρώμα; Ίσως να βγάλει ο Στράτος στην final έκδοση. Ευχαριστώ. Δεν μπλέκω με αυτά ακόμα.. Είναι καινούργιο το κινητό και φοβάμαι μην το χαλάσω! Μου αρέσει που σου απαντάνε και από πάνω!:p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mico Δημ. January 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2012 JVU ή αλλη ειναι καλυτερα?ρωταω γιατι πολυ εδω λετε συνεχεια για την jvu καλύτερα βάλε κάποια άλλη (επίσημη jvz ή leaked jw1). Ευχαριστώ. Δεν μπλέκω με αυτά ακόμα.. Είναι καινούργιο το κινητό και φοβάμαι μην το χαλάσω! αυτά είναι για τους φτασμένους, καλύτερα μακριά μήν το χαλάσεις και τρέχουμε:lol::lol::lol::lol::lol: Παράθεση Μιχάλης Galaxy S GT-I9000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matadornikos Δημ. January 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2012 Είμαι με την JW1 και semaphore 2.4 ένα μήνα και παρατηρώ από την αρχή ένα lag στα παιχνίδια κάτι που δεν γινόταν με την JVT. Έχει κάποιος άλλος το ίδιο πρόβλημα??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Coolgreek Δημ. January 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2012 (edited) Είμαι με την JW1 και semaphore 2.4 ένα μήνα και παρατηρώ από την αρχή ένα lag στα παιχνίδια κάτι που δεν γινόταν με την JVT. Έχει κάποιος άλλος το ίδιο πρόβλημα??? EDIT: Το πρόβλημα αυτό δεν οφείλεται στο συνδυασμό rom/kernel που έχεις (που αποδεδειγμένα δουλεύει καλά). Οπότε το πρόβλημα σου δεν είναι θέμα αναβάθμισης (ή υποβάθμισης) rom αλλά βρίσκεται σε άλλα αίτια! Πολλοί παράγοντες μπορεί να συμβάλουν στο lag, πάμε σε μερικούς: 1) Πόσο βαρύ είναι ένα παιχνίδι και πόση μνήμη δεσμεύει απο το σύστημα. Κι αυτό γιατί το android τερματίζει διεργασίες παρασκηνίου ή ανενεργές όταν χρειάζεται περισσότερη μνήμη και σαν αποτέλεσμα (και) των τερματισμών προκύπτει αυτή η καθυστέρηση (lag). 2) Τα widgets και διάφορες άλλες εφαρμογές παρασκηνίου που ζητούν συνεχώς data/ενημερώσεις. 3) Το σύστημα αρχείων! Όσο παράξενο κι αν φαίνεται το σύστημα αρχείων ext4 παρότι γρηγορότερο προκαλεί μια μικρή καθυστέρηση στα παιχνίδια λόγω υπερφόρτωσης της cpu. 4) διάφορα άλλα... Συμβουλές να λύσεις το πρόβλημα θα βρεις εδώ (δες και τη [ROM] GamerzRom v2.5 JVU του ίδιου χρήστη:)). Edited January 19, 2012 by Coolgreek edit Παράθεση Βασίλης! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikostg Δημ. January 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2012 Ρε παιδια μια φορα στις 2-3 μερες παταω να ξεκλειδωσει κ δεν κανει τιποτα το παιρνω τηλ χτυπαει το τηλεφωνο αλλα η οθονη δεν ενεργοποιειται και ο μονος τροπος να επανελθει ειναι το reboot.Συμβαινει κ σε αλλους?Καμια ιδεα?(jw1 stock+semaphore 2.4sc) Παράθεση slim 3.5 + semaphore 1.1.1s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisgeorg Δημ. January 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2012 Ρε παιδια μια φορα στις 2-3 μερες παταω να ξεκλειδωσει κ δεν κανει τιποτα το παιρνω τηλ χτυπαει το τηλεφωνο αλλα η οθονη δεν ενεργοποιειται και ο μονος τροπος να επανελθει ειναι το reboot.Συμβαινει κ σε αλλους?Καμια ιδεα?(jw1 stock+semaphore 2.4sc) Το είχα πάθει και εγώ πιο παλιά αλλά δεν θυμάμαι τότε τι FW είχα και να σου πω την αλήθεια ούτε θυμάμαι πως το είχα λύσει Δοκίμασε wipe cashe/dalvik και αν έχεις πάλι πρόβλημα κάνε και Wipe Data. Αν πάλι έχεις πρόβλημα περάσε την ROM απο την αρχή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matadornikos Δημ. January 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2012 EDIT: Το πρόβλημα αυτό δεν οφείλεται στο συνδυασμό rom/kernel που έχεις (που αποδεδειγμένα δουλεύει καλά). Οπότε το πρόβλημα σου δεν είναι θέμα αναβάθμισης (ή υποβάθμισης) rom αλλά βρίσκεται σε άλλα αίτια! Πολλοί παράγοντες μπορεί να συμβάλουν στο lag, πάμε σε μερικούς: 1) Πόσο βαρύ είναι ένα παιχνίδι και πόση μνήμη δεσμεύει απο το σύστημα. Κι αυτό γιατί το android τερματίζει διεργασίες παρασκηνίου ή ανενεργές όταν χρειάζεται περισσότερη μνήμη και σαν αποτέλεσμα (και) των τερματισμών προκύπτει αυτή η καθυστέρηση (lag). 2) Τα widgets και διάφορες άλλες εφαρμογές παρασκηνίου που ζητούν συνεχώς data/ενημερώσεις. 3) Το σύστημα αρχείων! Όσο παράξενο κι αν φαίνεται το σύστημα αρχείων ext4 παρότι γρηγορότερο προκαλεί μια μικρή καθυστέρηση στα παιχνίδια λόγω υπερφόρτωσης της cpu. 4) διάφορα άλλα... Συμβουλές να λύσεις το πρόβλημα θα βρεις εδώ (δες και τη [ROM] GamerzRom v2.5 JVU του ίδιου χρήστη:)). Σε ευχαριστώ πολύ για την γρήγορη απάντηση!! Από θέμα ram είμαι πολύ καλά αφού έχω σταθερά 180/335 (έχοντας σβήσει όλες τις εφαρμογές με root explorer. Ίσως είναι απλά η ιδέα μου..Θα το ελέγξω με την JVT σε κιν. φίλου και θα το ξαναδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. January 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2012 Ρε παιδια μια φορα στις 2-3 μερες παταω να ξεκλειδωσει κ δεν κανει τιποτα το παιρνω τηλ χτυπαει το τηλεφωνο αλλα η οθονη δεν ενεργοποιειται και ο μονος τροπος να επανελθει ειναι το reboot.Συμβαινει κ σε αλλους?Καμια ιδεα?(jw1 stock+semaphore 2.4sc) Επίσης μπορείς να δοκιμάσεις να αρχίσεις να βγάζεις εφαρμογές που έβαλες τώρα τελευταία, για να δεις ποια σου προκαλεί το πρόβλημα. (αντί να κάνεις κατευθείαν wipe data που θα τα σβήσει όλα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikostg Δημ. January 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2012 Το είχα πάθει και εγώ πιο παλιά αλλά δεν θυμάμαι τότε τι FW είχα και να σου πω την αλήθεια ούτε θυμάμαι πως το είχα λύσει Δοκίμασε wipe cashe/dalvik και αν έχεις πάλι πρόβλημα κάνε και Wipe Data. Αν πάλι έχεις πρόβλημα περάσε την ROM απο την αρχή Το εκανα αλλα τωρα δεν μου λειτουργει το phone.apk μηπως μπορει καποιος να μου το στειλει? Παράθεση slim 3.5 + semaphore 1.1.1s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. January 19, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2012 Το εκανα αλλα τωρα δεν μου λειτουργει το phone.apk μηπως μπορει καποιος να μου το στειλει? Δε μπορεί κάνοντας ένα απλό wipe να επηρεάστηκε το phone.apk, το οποίο τα wipes δεν ακουμπάνε. Κάτι άλλο έκανες. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mihalakis22 Δημ. January 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2012 μολις περασα την jw1 και semaphore 2.5.0sc αλλα δεν βλεπω clockwork mod. εκανα κατι λαθος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apsogos Δημ. January 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2012 μολις περασα την jw1 και semaphore 2.5.0sc αλλα δεν βλεπω clockwork mod. εκανα κατι λαθος; περνα cfroot πρωτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. January 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2012 μολις περασα την jw1 και semaphore 2.5.0sc αλλα δεν βλεπω clockwork mod. εκανα κατι λαθος; Κλείσε το κινητό και πάτα ταυτόχρονα τo πάνω κουμπί έντασης, το κεντρικό κουμπί και το power μέχρι να ανοίξει το κινητό για να μπεις στο CWM. περνα cfroot πρωτα Δεν χρειάζεται CF-Root για να μπει στο CWM αν έχει βάλει Semaphore. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mihalakis22 Δημ. January 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2012 σας ευχαριστω και τους 2 δουλεψε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. January 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2012 περνα cfroot πρωτα Γιατί να το κάνει αυτό? Αφού λέει πως πέρασε αυτο το sedraphone. Το ίδιο δεν είναι? (σορρυ αν λέω βλακεία..) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. January 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2012 Γιατί να το κάνει αυτό? Αφού λέει πως πέρασε αυτο το sedraphone. Το ίδιο δεν είναι? (σορρυ αν λέω βλακεία..) Γιατί Νίκο52356887,2 το cf-root έχει την εφαρμογή cwm, ενώ ο sedraphore δεν την έχει πλέον! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. January 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2012 Γιατί Νίκο52356887,2 το cf-root έχει την εφαρμογή cwm, ενώ ο sedraphore δεν την έχει πλέον! :p Μεγάλο μείον τότε για τον sedra.. Μήπως δεν αξίζει πια τελικά? Και πρέπει να κάνουμε αυτή την "πατέντα" με τα κουμπιά για να μπούμε σε αυτό το σωμ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. January 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2012 Μετά από πολλές δοκιμές και έχοντας βγάλει τα μάτια μου στην οθόνη του Galaxy S είπα να μοιραστώ μαζί σας τις ρυθμίσεις στις οποίες κατέληξα στο Vodoo Color. Για τους πιστούς λοιπόν του Voodoo Color αυτές είναι οι ρυθμίσεις που χρησιμοποιώ: Color Profiles> Voodoo profile v1. Screen RGB multipliers> Red: 2628110880, Green:2822407360, Blue: 3282582400. Screen v1 gamma hack> Red: -12, Green-15, Blue: -16. Φωτεινότητα οθόνης> 16%. Όποιοι λοιπόν θέλουν να δοκιμάσουν και κάτι άλλο από τις default ρυθμίσεις του Voodoo Color ας ρίξουν μία ματιά. Φυσικά κάνοντας ο καθένας τις δικές του παρεμβάσεις μπορεί να πετύχει τα χρώματα που θέλει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. January 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2012 Γαμάτες! Φαίνονται πολύ πιο έντονα τα χρώματα! Ευχαριστούμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmas75 Δημ. January 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2012 (edited) Μετά το cfroot (me xxjvu) είπα να δοκιμάσω και το νέο semaphore 2.5.0.sc μετά την προτροπή σου φίλε Νίκο. Νομίζω ότι το κινητό είναι πολύ πιο γρήγορο τώρα. Ενεργοποίησα το Overclocking στα [1200], άλλαξα το low memory killer σε [64mb] και το SD-Card read ahead σε [256kb-64kb]. Σχετικά με το Voodoo color που αναφέρεις, εγώ δεν το έχω επειδή έβαλα το 2.5.0sc, αν φλασάρω ξανά την κανονική 2.5.0 θα είμαι Οκ ; Επίσης ήθελα να ρωτήσω στη εφαρμογή Semaphore το manage packages είναι ανενεργό στο menu, γιατί; Σε ρωτάω γιατί είδα εδω : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1277627 μερικά extra scriptpack που ίσως να δοκίμαζα να βάλω. Ένα απο αυτά (ScriptPack_AddOn_Tweak_v3.zip) έχει σχέση με την εφαρμογή tweak που έκανε εγκατάσταση το CF-root; η οποία παρεμπιπτόντως υπάρχει ακόμα παρόλο που έβαλα τον semaphore. Φαντάζομαι τώρα που έχω τον semaphore τα script απο το tweak του cf-root δεν θα δουλεύουν εεε;(όχι ότι τα χρειάζομαι , απλά να ξέρω και αν είναι να το βγάλω το tweak.apk) και κάτι τελευταίο στον semaphore , ποιον covernor χρησιμοποιείς Νίκο; εγώ το άφησα στο ondemand που είναι default και στην stock rom όπως διάβασα κάπου. Πέρα απο τα conservative και SaveBattery που φαντάζομαι μειώνουν την συχνότητα της cpu για οικονομία , τα ondemand40 και smartassV2 πως λειτουργούν μήπως γνωρίζεις; μάζεψα πάλι αρκετές απορίες ........ :) EDIT: σε ευχαριστώ πολύ Νίκο, είδα και το λινκ Edited January 19, 2012 by kosmas75 EDIT Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. January 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2012 (edited) Μπορείς να περάσεις τον Semaphore χωρίς πρόβλημα για να έχεις Voodoo Color. Πρέπει να βάλεις το .zip που θα κατεβάσεις από τον HM.Carbide στην εσωτερική SD και μετά θα ενεργοποιηθεί το manage packages για να το κάνεις εγκατάσταση. Στα packages του HM.Carbide υπάρχουν tweaks από τον Chainfire που τα ενεργοποιείς από την εφαρμογή Semaphore. Governor έχω τον default. Κάπου στο xda υπάρχει ανάλυση για τους governor αλλά δεν θυμάμαι που. Αν το βρω θα το προσθέσω. EDIT: Εδώ μπορείτε να διαβάσετε για το πως δουλεύουν οι Governors και I/O Schedulers. Edited January 19, 2012 by Superuser Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
QQTilt Δημ. January 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2012 Super έβαλα τα settings στο voodoo όπως λες. Τη φωτεινότητα όμως που τη φτιάχνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. January 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2012 Από τις Ρυθμίσεις> Οθόνη> Φωτεινότητα. Δεν το έχει εκεί με % (έχω βάλει το Quick Settings). Βέβαια την φωτεινότητα μπορείς να την βάλεις όπου σου αρέσει! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
QQTilt Δημ. January 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2012 (edited) Οκ ευχαριστώ πολύ! Τούμπανα μου φαίνονται πάντως τα settings σου :p Μήπως ξέρεις τι κάνει το lcd test και αν μπορώ να το κάνω uninstall? Edited January 19, 2012 by QQTilt Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. January 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2012 Δεν νομίζω ότι έχω κάτι που να λέγεται LCD Test στο κινητό μου ή τουλάχιστον δεν το έχω δει πουθενά. Που βρίσκεται αυτό; Εφαρμογή είναι; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts