hraklhs57 Δημ. July 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2012 Και τον στοκ κερνελ μονο του που τον βρίσκουμε? Κατεβασε τον απο εδω :) Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdaoulas Δημ. July 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2012 (edited) παιδια μπορει καποιος που ειναι ροοτ να μου στειλει μεσα απο τον φακελο system/firmware τα 4 αρχεια bin για να φλασαρω την καμερα μου, που οπως εγραψα πιο πανα πεθανε. edit: ουφφφφφφφφφφφφφφφφ μετα απο ενα μισαωρο την εφτιαξα την καμερα. κατεβασα 4 αρχεια bin απο το xda (πολλοι επαθαν οτι επαθα και γω μετα απο firmware update της καμερας), εγινα root και το κινητο επανηλθε. Edited July 21, 2012 by sdaoulas Παράθεση TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
potokis Δημ. July 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2012 Ρε παιδια τις φωτογραφιες πως μπορω να τις περασω απο το κινητο στο κομπιουτερ , γιατι κοιταω τους φακελους στο κινητο αλλα δεν τις βλεπω πουθενα . Παράθεση ΓΙΑΝΝΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. July 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2012 Ρε παιδια τις φωτογραφιες πως μπορω να τις περασω απο το κινητο στο κομπιουτερ , γιατι κοιταω τους φακελους στο κινητο αλλα δεν τις βλεπω πουθενα . Συνδεσε το κινητο ως "συσκευη αποθηκευσης" μεσα απο το μενου ρυθμισεις usb-> συσκευη αποθηκευσης με το pc ωστε να μπορεις να διαχειριστεις τα αρχεια της συσκευης και να αντιγραψεις αυτα που θελεις :rolleyes: Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. July 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2012 Ρε παιδια τις φωτογραφιες πως μπορω να τις περασω απο το κινητο στο κομπιουτερ , γιατι κοιταω τους φακελους στο κινητο αλλα δεν τις βλεπω πουθενα . Για κοίτα στον φάκελο DCIM. Εκεί αποθηκεύονται οι φωτογραφίες της κάμερας. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdaoulas Δημ. July 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2012 αφου τελειωσα με το προβλημα της καμερας, περασα και την jw8 με το csc jvc και για να δουμε πως θα πανε τα πραγματα. Παράθεση TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
potokis Δημ. July 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2012 (edited) Συνδεσε το κινητο ως "συσκευη αποθηκευσης" μεσα απο το μενου ρυθμισεις usb-> συσκευη αποθηκευσης με το pc ωστε να μπορεις να διαχειριστεις τα αρχεια της συσκευης και να αντιγραψεις αυτα που θελεις :rolleyes: Τα αρχεια της συσκευης τα βλεπω Ηρακλη. Σε ποιο φακελλο ειναι αποθηκευμενες δεν μπορω να βρω , για να τις αντιγραψω. Ενταξει στο φακελλο DCIM ηταν . Ευχαριστω πολυ. Edited July 21, 2012 by potokis Παράθεση ΓΙΑΝΝΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giasoy Δημ. July 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2012 Κατεβασε τον απο εδω :) Σε ευχαριστώ πολύ Ηρακλή. Αφου πέρασα μέσω Odin τον semaphore και έκανα μαζική επαναφορά παραδοξως ο Οπερα δεν ανοιγε με τίποτα, και αναγκαστικά τον ξανακατέβασα (και είμαι από 3g μαμοτο) Θα επανελθω με εντυπωσεις απο την JW8. Παράθεση Παναγιώτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. July 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2012 Σε ευχαριστώ πολύ Ηρακλή. Αφου πέρασα μέσω Odin τον semaphore και έκανα μαζική επαναφορά παραδοξως ο Οπερα δεν ανοιγε με τίποτα, και αναγκαστικά τον ξανακατέβασα (και είμαι από 3g μαμοτο) Θα επανελθω με εντυπωσεις απο την JW8.Δεν φταιει ο semaphore για τον opera. Τελευταια παρατηρω κι εγω κατι κουλα οταν τον επαναφερω απο titanium και θελει ξανα κατεβασμα απο το store. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mico Δημ. July 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2012 Δεν φταιει ο semaphore για τον opera. Τελευταια παρατηρω κι εγω κατι κουλα οταν τον επαναφερω απο titanium και θελει ξανα κατεβασμα απο το store. Χθες έκανα restore στην RC2 καμιά 80αρια εφαρμογες. Δούλεψαν μόνο πέντε! Παράθεση Μιχάλης Galaxy S GT-I9000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. July 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2012 Χθες έκανα restore στην RC2 καμιά 80αρια εφαρμογες. Δούλεψαν μόνο πέντε! Με τι ρομ ησουν οταν τις ειχες παρει backup? Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mico Δημ. July 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2012 Με τι ρομ ησουν οταν τις ειχες παρει backup? Blue infinitum LBR v1.1.1 (βασισμενη στην AOKP M5) Παράθεση Μιχάλης Galaxy S GT-I9000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. July 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2012 Blue infinitum LBR v1.1.1 (βασισμενη στην AOKP M5) Κανε επαναφορα μονο τις εφαρμογες χωρις τα δεδομενα. Υπαρχει διαφορα στο file system απ οτι φαινεται και σου δημιουργει προβλημα Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mico Δημ. July 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2012 Κανε επαναφορα μονο τις εφαρμογες χωρις τα δεδομενα. Υπαρχει διαφορα στο file system απ οτι φαινεται και σου δημιουργει προβλημα Ναι το δοκίμασα αλλά πάλι έτρωγα fc. Ουτε apks μπόρεσα να εγκαταστησω (με τικαρισμενο το 3rd party apps). Ποσταρα σχετικα στο θρεντ της cm9. Ευτυχώς είχα nandroid backup και επέστρεψα στην infinitum. Παράθεση Μιχάλης Galaxy S GT-I9000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highway Δημ. July 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2012 Να ρωτήσω λίγο συγκριτικά για 3 εκδόσεις. JW1, JW5, JW6 Πήγα από 2.2.1 σε JW6 με semaphore 2.7.4. Με wipes κλπ. πριν και μετα. Ευχαστιστημένος σχεδόν με όλα, ιδιαίτερα με την αυτονομία της μπαταρίας. Με δυσαρεστεί ιδιαίτερα το αρκετό lag που έχει στο να φορτώσει κάποια εφαρμογή ή η αλλαγή από εφαρμογή σε άλλη. Ποια η γνώμη σας για την JW1 και JW5 σε σχέση με την JW6? Παράθεση “Life doesn't imitate art, it imitates bad television” Woody Allen ~ Ηλίας ~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. July 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2012 Να ρωτήσω λίγο συγκριτικά για 3 εκδόσεις. JW1, JW5, JW6 Πήγα από 2.2.1 σε JW6 με semaphore 2.7.4. Με wipes κλπ. πριν και μετα. Ευχαστιστημένος σχεδόν με όλα, ιδιαίτερα με την αυτονομία της μπαταρίας. Με δυσαρεστεί ιδιαίτερα το αρκετό lag που έχει στο να φορτώσει κάποια εφαρμογή ή η αλλαγή από εφαρμογή σε άλλη. Ποια η γνώμη σας για την JW1 και JW5 σε σχέση με την JW6? Δοκιμασε την jw8 :D Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highway Δημ. July 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2012 Δοκιμασε την jw8 :D Επειδή είναι ακόμα πολύ φρέσκια βλέπω δεν την έχετε δοκιμάσει ακόμα :) Οπότε σκεφτόμουνα για κάτι από τα δοκιμασμένα σταθερά. Η JW8 πάντως είναι άνευ lag? Παράθεση “Life doesn't imitate art, it imitates bad television” Woody Allen ~ Ηλίας ~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindfield Δημ. July 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2012 Εγώ πάντως έχω την υποψία ότι αν πάρεις 5 συσκευές και τους περάσεις JW4 μέχρι JW8 σε κάθε μία, ουδείς θα μπορεί να καταλάβει πια έκδοση τρέχει η κάθε συσκευή αν δεν πάει στις "πληροφορίες συσκευής"...:rolleyes: Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. July 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2012 Εγώ πάντως έχω την υποψία ότι αν πάρεις 5 συσκευές και τους περάσεις JW4 μέχρι JW8 σε κάθε μία, ουδείς θα μπορεί να καταλάβει πια έκδοση τρέχει η κάθε συσκευή αν δεν πάει στις "πληροφορίες συσκευής"...:rolleyes: Δεν νομιζω οτι ειναι η ουσια αυτη.Ο καθενας, εχει και τις δικες του εμπειριες με καθε ρομ που χρησιμοποιει.Εγω ας πουμε δεν θα ξαναεβαζα σιγουρα jw4 και jw6 η οποια παρεπιμπτοντως ενω τις πρωτες 3 εβδομαδες φυσουσε μετα αρχισε τα κουλα της. Το ιδιο εγινε και με τον Παρη με την jw6 ;) Θα συμφωνησω κατα το ημισυ, δηλαδη οτι στην αρχη ολες φαινονται το ιδιο και δεν εμφανιζουν διαφορες μεταξυ τους, ομως σιγουρα στην πορεια της χρησης η εμπειρια χρησης μεταβαλλεται :rolleyes: Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giasoy Δημ. July 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2012 Δεν νομιζω οτι ειναι η ουσια αυτη.Ο καθενας, εχει και τις δικες του εμπειριες με καθε ρομ που χρησιμοποιει.Εγω ας πουμε δεν θα ξαναεβαζα σιγουρα jw4 και jw6 η οποια παρεπιμπτοντως ενω τις πρωτες 3 εβδομαδες φυσουσε μετα αρχισε τα κουλα της. Το ιδιο εγινε και με τον Παρη με την jw6 ;) Θα συμφωνησω κατα το ημισυ, δηλαδη οτι στην αρχη ολες φαινονται το ιδιο και δεν εμφανιζουν διαφορες μεταξυ τους, ομως σιγουρα στην πορεια της χρησης η εμπειρια χρησης μεταβαλλεται :rolleyes: Θα συμφωνήσω απόλυτα για την JW6 που ενώ τις πρώτες εβδομάδες ήταν σφαίρα μετά άρχισε κάτι κολλήματα τρελά, την τελευταία βδομάδα τρεις φορές μου κόλλησε τελείως και χρειάστηκε επανεκκίνηση, και όλες τις φορές σε στιγμές που βιαζόμουν, παραλίγο μια φορά να φύγει από το παράθυρο του αυτοκινήτου. Τώρα είμαι 2-3 μέρες με την JW8 με στοκ κέρνελ και προς το παρον όλα μια χαρά και χωρις κολλήματα. Ο καιρός θα δείξει... Παράθεση Παναγιώτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. July 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2012 Θα συμφωνήσω απόλυτα για την JW6 που ενώ τις πρώτες εβδομάδες ήταν σφαίρα μετά άρχισε κάτι κολλήματα τρελά, την τελευταία βδομάδα τρεις φορές μου κόλλησε τελείως και χρειάστηκε επανεκκίνηση, και όλες τις φορές σε στιγμές που βιαζόμουν, παραλίγο μια φορά να φύγει από το παράθυρο του αυτοκινήτου. Τώρα είμαι 2-3 μέρες με την JW8 με στοκ κέρνελ και προς το παρον όλα μια χαρά και χωρις κολλήματα. Ο καιρός θα δείξει... Ακριβως με το ιδιο setup ειμαι κι εγω 3 μερες τωρα κι ολα κυλανε ωραια :) Ο νεος στοκ κερνελ φαινεται να διαφερει προς το καλυτερο σε σχεση με τους προηγουμενους, εχεις παρατηρησει κι εσυ το ιδιο..;;) Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giasoy Δημ. July 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2012 Ακριβως με το ιδιο setup ειμαι κι εγω 3 μερες τωρα κι ολα κυλανε ωραια :) Ο νεος στοκ κερνελ φαινεται να διαφερει προς το καλυτερο σε σχεση με τους προηγουμενους, εχεις παρατηρησει κι εσυ το ιδιο..;;) Κοιτα μεχρι τώρα παει παρα πολυ καλα, απο θεμα μνήμης ειμαι στα 260 με 270/364, τωρα ειμαι στα 310 mb με τον οπερα ανοιχτο, η μπαταρία 1ημερα και 18 ωρες και στο 35% με 3g συνεχως ανοιχτο (ειμαι σε αδεια) με περιπου 1 ωρα κλησεις την ημερα, και λιγο κοιταγμα στο φορουμ μας. Lag δεν εχω δει μεχρι τωρα, wifi δεν εχω δοκιμασει γιατι οπως προειπα κανω μπανια. Μακαρι να μεινει ετσι και να μην αρχισει κιαυτη τα περιεργα των προκατοχον της. Παράθεση Παναγιώτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdaoulas Δημ. July 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2012 ειμαι και γω απο χθες με jw8 και ολα ειναι υπεροχα. μακαρι να μεινει ετσι και μην αρχισει τα fc, τα restart οπως ειχα με την jw5 Παράθεση TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nitrous79 Δημ. July 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2012 εχω και εγω εδω και 4 μερες την jw8 παει καλα μεχρι στιγμης αν και στην αρχη μου αναβε μονη της η οθονη οταν ηταν stand by αλλα πρεπει να το εκανε καποια εφαρμογη που δεν εκατσε καλα γιατι εκανα ενα wipedata/factory reset και εφτιαξε.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. July 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2012 εχω και εγω εδω και 4 μερες την jw8 παει καλα μεχρι στιγμης αν και στην αρχη μου αναβε μονη της η οθονη οταν ηταν stand by αλλα πρεπει να το εκανε καποια εφαρμογη που δεν εκατσε καλα γιατι εκανα ενα wipedata/factory reset και εφτιαξε.:) Το ιδιο μου εκανε αποψε κι εμενα σε μια συναυλια που ημουν, το βγαζω να δω τι ωρα ειναι και αναβοσβηνε μονη της η οθονη, και επειδη δεν μπορουσα να δεχτω οτι φταιει η ρομ, εβγαλα την τελευταια εφαρμογη που ειχα βαλει το πρωι και δεν το ξαναεκανε.Η εφαρμογη προς ενημερωση ηταν το mp3 music paradise :mad: Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts