tarantules Δημ. July 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2012 Δεν εχει τεραστιες διαφορες, αλλα εγω παντως στην θεση σου θα την δοκιμαζα ;) Ευχαριστώ για τις απαντήσεις... Θα περιμένω 2-3 μέρες ακόμα για να δω τι θα πείτε και για την JW8.Μέχρι τόσο σας κόβω να αντέχετε :lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]deltahacker.gr Ελληνικό περιοδικό για το ethical hacking Η αληθινή αξία ενός ανθρώπου φαίνεται στο πως φέρεται σε κάποιον, από τον οποίο δεν μπορεί να έχει κανένα όφελος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Re4cTiV3 Δημ. July 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2012 Μόλις έκανα root. Είμαι με jvi υπάρχει πουθενά το crt εφέ; Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. July 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2012 (edited) Μόλις έκανα root. Είμαι με jvi υπάρχει πουθενά το crt εφέ; google & xda are your friends :p Ψαξε λιγο εκει... edit: Ετοιμη η jw8 με 3 αρχεια, by Ramad :D Edited July 20, 2012 by hraklhs57 Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. July 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2012 google & xda are your friends :p Ψαξε λιγο εκει... edit: Ετοιμη η jw8 με 3 αρχεια, by Ramad :D Αμα δε διαβασω απο εσας οτι ειναι καλη, δεν την ξαναχαλαω την jw5 :D Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. July 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2012 Αμα δε διαβασω απο εσας οτι ειναι καλη, δεν την ξαναχαλαω την jw5 :D Μεχρι στιγμης φιλαρακι, μια χαρα φαινεται η jw8 :D Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Re4cTiV3 Δημ. July 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2012 Δεν βρήκα κάτι :wacko: Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. July 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2012 Μεχρι στιγμης φιλαρακι, μια χαρα φαινεται η jw8 :DΔεν αντεξες!!! :lol::lol: Ηρακλη με στοκ κερνελ την εχεις?Βλεπεις καποια διαφορα απο τις προηγουμενες? Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
playloud Δημ. July 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2012 Καλημερα στα παιδια, εχω ενα προβλημα. Πολλες φορες ενω βρισκομαι σε μερος που εχει WiFi, προσπαθω να συνδεθω και δεν μου δινει σημα. Ενω αλλοι γυρω μου (και με χειροτερα τηλεφωνα) συνδεονται κανονικα. Υπαρχει καποια λυση σε αυτο? Καποια αναβαθμιση στο "μοντεμ" ισως? Χαρακτηριστικα τηλεφωνου Firmware 2.3.6, I9000XXJVT, 2.6.35.7-I9000XWJW1-CL788890, gingerbread.XWJW1 Thanx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazyio Δημ. July 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2012 αυτό είναι χαρακτηριστικό των gingerbread .... Μην σου κακοφανεί αν σου προτείνουν για καλύτερο wifi σήμα να γυρίσεις σε froyo :) Παράθεση Wise men talk because they have something to say; fools, because they have to say something. Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα ... θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγο εμπειρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis0009 Δημ. July 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2012 Μεχρι στιγμης φιλαρακι, μια χαρα φαινεται η jw8 :D :lol::lol: οντως δεν αντεξες :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. July 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2012 Δεν αντεξες!!! :lol::lol: Ηρακλη με στοκ κερνελ την εχεις?Βλεπεις καποια διαφορα απο τις προηγουμενες? :lol::lol: οντως δεν αντεξες :p Σκεφτειτε οτι το πρωι εβαλα σε φλασακι το kies και το odin το περασα στο pc του γραφειου και εγκατασταθηκε επιτυχως η jw8 :D Μεχρι στιγμης ειμαι με στοκ κερνελ μιας και ειναι νεοτερος απο τους προηγουμενους και πηγαινει παρα πολυ καλα :) Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. July 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2012 Σκεφτειτε οτι το πρωι εβαλα σε φλασακι το kies και το odin το περασα στο pc του γραφειου και εγκατασταθηκε επιτυχως η jw8 :D Μεχρι στιγμης ειμαι με στοκ κερνελ μιας και ειναι νεοτερος απο τους προηγουμενους και πηγαινει παρα πολυ καλα :)καποτε κοροιδευατε εμενα που φλασαρα καθ οδον στην εθνικη :D:D η ραμ που κυμαινεται με χρηση? Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindfield Δημ. July 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2012 καποτε κοροιδευατε εμενα που φλασαρα καθ οδον στην εθνικη :D:D η ραμ που κυμαινεται με χρηση? Πρέπει να έχει καλή διαχείριση της μνήμης. Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. July 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2012 Πρέπει να έχει καλή διαχείριση της μνήμης.Θελω να δω τι θα πει ο Ηρακλης μετα απο 2-3 μερες χρησης και αν ειναι καλη θα την περασω.Σκοπος ειναι να μην ειναι σαν την jw6 η οποια για μενα ηταν πολυ χαλια. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. July 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2012 Θελω να δω τι θα πει ο Ηρακλης μετα απο 2-3 μερες χρησης και αν ειναι καλη θα την περασω.Σκοπος ειναι να μην ειναι σαν την jw6 η οποια για μενα ηταν πολυ χαλια. Παρη, αν και νωρις φαινεται παρα πολυ καλη, δεν ξερω αν φταιει η ρομ μονο ή και ο νεος κερνελ αλλα το κινητο το αισθανομαι λιγο πιο σμουθ και μου δινει την εντυπωση οτι δουλευει πιο ελευθερα...Για την ωρα δεν θα αλλαξω κερνελ θα την αφησω ετσι να δω πως θα εξελιχθει...Η ραμ μεχρι στιγμη μου εχει φτασει μεχρι τα 289/364 mb χωρις να παρατηρηται καμια καθυστερηση ή lags... Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazyio Δημ. July 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2012 Ελληνικά έχουμε ή πρέπει να περάσουμε το CSC άλλης ROM και να αλλάξουμε μετά το product code .. ? Παράθεση Wise men talk because they have something to say; fools, because they have to say something. Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα ... θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγο εμπειρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. July 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2012 Ελληνικά έχουμε ή πρέπει να περάσουμε το CSC άλλης ROM και να αλλάξουμε μετά το product code .. ? Εγω εβαλα κατευθειαν το jvc csc της jw5 και εχει παντου ελληνικα ;) Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. July 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2012 Εγω εβαλα κατευθειαν το jvc csc της jw5 και εχει παντου ελληνικα ;)Ειδα στο samfirmware οτι ειναι branded για τη voda αυστραλιας.Ισχυει? Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. July 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2012 Ειδα στο samfirmware οτι ειναι branded για τη voda αυστραλιας.Ισχυει? Eτσι γραφει, γιαυτο αλλαξα ομως το csc, και δεν φαινεται πουθενα να ειναι branded :rolleyes: Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdaoulas Δημ. July 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2012 Παιδες πολυ πολυ βοηθεια. Εχω την jw5 ελβετιας. Πατησα στο τηλ *#34971539# και στο κρυφο μενου εκανα firmware update 2.03 πατησα την 2η επιλιγη που λεει phone to cam fw write. Και απο τοτε δε μου δουλευει η καμερα ειναι καταμαυρη δεν δειχνει τιποτα. Παράθεση TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giasoy Δημ. July 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2012 Πέρασα κι εγώ την JW8 και θέλω να δοκιμάσω τον δικό της kernel, αλλα root πώς θα γινω ρε παιδιά για να μπορέσω να κάνω restore με το Titanium? Παράθεση Παναγιώτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. July 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2012 Πέρασα κι εγώ την JW8 και θέλω να δοκιμάσω τον δικό της kernel, αλλα root πώς θα γινω ρε παιδιά για να μπορέσω να κάνω restore με το Titanium? Βαλε με odin semaphore 2.7.4, κανε το restore και φλασατε μετα παλι με odin τον στοκ κερνελ... Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdaoulas Δημ. July 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2012 Εγω εβαλα κατευθειαν το jvc csc της jw5 και εχει παντου ελληνικα ;) ηρακλη που θα βρω το jvc csc της jw5; Παράθεση TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. July 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2012 Μέσα στην JW5 που θα κατεβάσεις από τα Eπίσημα firmwares. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giasoy Δημ. July 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2012 Βαλε με odin semaphore 2.7.4, κανε το restore και φλασατε μετα παλι με odin τον στοκ κερνελ... Και τον στοκ κερνελ μονο του που τον βρίσκουμε? Παράθεση Παναγιώτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts