polll Δημ. March 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2012 Βγηκε cf-root για την JW4 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=788108&page=314 Nα πω οτι απο εχθες που εχω την συγκεκριμενη ρομ,το galaxy δουλευει τοσο καλα οσο ποτε. edit @polll αφου θελεις να βαλεις froyo γιατι δεν βαζεις την JSD που υπαρχει στο πρωτο ποστ (ειναι και νεοτερη της js8) και η οποια αν δεν κανω λαθος ειναι με τρια αρχεια? Περισσοτερες λεπτομερειες ξερεις, υποστηριζει Ελληνικη γλωσσα, πληκτρολογια; Στην JW4 το wifi ειναι καλυτερο απο την jw1; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. March 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2012 Περισσοτερες λεπτομερειες ξερεις, υποστηριζει Ελληνικη γλωσσα, πληκτρολογια; Στην JW4 το wifi ειναι καλυτερο απο την jw1; Τα παντα εχει απο ελληνικα η JSD Για το wifi που ρωτας,δεν ειχα προβλημα με αυτο στην jw1 αλλα νομιζω ειναι λιγο καλυτερο,το σιγουρο ειναι οτι κλειδωνει γρηγοροτερα. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindfield Δημ. March 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2012 (edited) Περισσοτερες λεπτομερειες ξερεις, υποστηριζει Ελληνικη γλωσσα, πληκτρολογια; Στην JW4 το wifi ειναι καλυτερο απο την jw1; Ελληνικό μενού ναι, ελληνικά πληκτρολόγια όχι όπως και όλες οι XX EDIT Sorry νόμιζα ότι ρωτούσες για την JW4 :) Edited March 30, 2012 by mindfield Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. March 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2012 Ελληνικό μενού ναι, ελληνικά πληκτρολόγια όχι όπως και όλες οι XXH jsd εχει κανονικα ελληνικα πληκτρολογια αρκει να γυρισεις το csc σε ελληνικο Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dsgeo Δημ. March 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2012 Έβαλα την jw1 και semaphore 2.5.0 sc. Φλάσαρα και το crt off για jw1 και μου εμφανιζει κάθε φορά που εμφανιζεται κ το εφε crt κατι αποχρωματισμους κοκκινους-πρασινους ακριβως κατω απο τ μεσο της οθονης σε κλάσματα δευτερολεπτου? το εχει παρατηρησει κανεις αλλος? πώς εξαφανίζεται? Παράθεση Nokia 3330, Nokia 6230, Nokia 6300, LG GT505, Samsung Galaxy S, Samsung Galaxy Nexus, LG G2,LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giokspy Δημ. March 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2012 Έβαλα την jw1 και semaphore 2.5.0 sc. Φλάσαρα και το crt off για jw1 και μου εμφανιζει κάθε φορά που εμφανιζεται κ το εφε crt κατι αποχρωματισμους κοκκινους-πρασινους ακριβως κατω απο τ μεσο της οθονης σε κλάσματα δευτερολεπτου? το εχει παρατηρησει κανεις αλλος? πώς εξαφανίζεται? Διορθώνεται με αλλαγή από τα gamma settings. Με πειραματισμους βρίσκεις τις καλύτερες ρυθμίσεις. Υπάρχει περιπτώση να αλλάζει το modem με αντικατασταση του αρχείου modem στο φάκελο radio? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrtc7 Δημ. March 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2012 (edited) παιδιά έχουμε κάπου Links για να κατεβάσουμε τις 2 τελευταίες Rom JW3 και JW4. Υπάρχουν σε μορφή με 3 αρχεία; Ξέρουμε τι διαφορές υπάρχουν μεταξύ των δυο παραπάνω. Πιο πριν διάβασα από τον tyxerakias ότι απλά είναι διαφορετικές. Αν μπορούμε να ξεκαθαρίσουμε λίγο το τοπίο. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Edited March 30, 2012 by xrtc7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. March 31, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2012 παιδιά έχουμε κάπου Links για να κατεβάσουμε τις 2 τελευταίες Rom JW3 και JW4. Υπάρχουν σε μορφή με 3 αρχεία; Ξέρουμε τι διαφορές υπάρχουν μεταξύ των δυο παραπάνω. Πιο πριν διάβασα από τον tyxerakias ότι απλά είναι διαφορετικές. Αν μπορούμε να ξεκαθαρίσουμε λίγο το τοπίο. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Σε 3 αρχεία δεν υπάρχουν γιατί είμαι Ελλάδα και δεν έχω linux εδώ για να τις ξαναπακετάρω. Ως ένα αρχείο υπάρχουν φυσικά στο sammobile όπως όλες (βλ. οδηγό). Οι διαφορές τους είναι ότι η JW3 είναι από πορτογαλλικό πάροχο και branded, και έχει περισσότερες γλώσσες (η JW4 δεν έχει ελληνικό πληκτρολόγιο γιατί είναι αγγλική). Περισσότερες εσωτερικές διαφορές δεν ξέρω γιατί δεν τις έχω δοκιμάσει και τις 2. Μόλις χθες έβαλα την JW4 και τώρα κοιτάω για root. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nexus Δημ. March 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2012 Σε 3 αρχεία δεν υπάρχουν γιατί είμαι Ελλάδα και δεν έχω linux εδώ για να τις ξαναπακετάρω. Ως ένα αρχείο υπάρχουν φυσικά στο sammobile όπως όλες (βλ. οδηγό). Οι διαφορές τους είναι ότι η JW3 είναι από πορτογαλλικό πάροχο και branded, και έχει περισσότερες γλώσσες (η JW4 δεν έχει ελληνικό πληκτρολόγιο γιατί είναι αγγλική). Περισσότερες εσωτερικές διαφορές δεν ξέρω γιατί δεν τις έχω δοκιμάσει και τις 2. Μόλις χθες έβαλα την JW4 και τώρα κοιτάω για root. Αλέξανδρε, έχει βγει cf-root για την JW4. Όταν την δουλέψεις λιγάκι πες μας τη γνώμη σου. Αξίζει να αναβαθμίσω από την JW1 ? Παράθεση Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. March 31, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2012 Αλέξανδρε, έχει βγει cf-root για την JW4. Όταν την δουλέψεις λιγάκι πες μας τη γνώμη σου. Αξίζει να αναβαθμίσω από την JW1 ? To ξέρω αλλά ανέφεραν κάτι προβλήματα κάποιοι, και λέω να το κάνω χωρίς kernel αφού πια γίνεται. Αν ο Στράτος βγάλει semaphore λέω να αλλάξω τότε. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nexus Δημ. March 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2012 To ξέρω αλλά ανέφεραν κάτι προβλήματα κάποιοι, και λέω να το κάνω χωρίς kernel αφού πια γίνεται. Αν ο Στράτος βγάλει semaphore λέω να αλλάξω τότε. Ναι, μόλις είδα το thread. Δεν θα έχεις CWM βέβαια... Παράθεση Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. March 31, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2012 (edited) Ναι, μόλις είδα το thread. Δεν θα έχεις CWM βέβαια... Δε φλασάρω τόσο συχνά για να μου χρειάζεται... και μπορώ τα υπόλοιπα να τα κάνω με adb. Το zergRush δε δουλεύει στην JW4 δυστυχώς. Tελικά το έκανα με το SP kernel και μετά ξαναφλάσαρα τον καθαρό JW4 oπότε τώρα είμαι τελείως μαμά με root.... Μέχρι στιγμής μ'αρέσει πολύ o touchwiz 4 :) Για να δούμε πόσο καλή είναι η JW4, που μάλλον θα είναι η τελευταία rom που πάιρνει το SGS μας. Ώρα να βάλω Ελληνικά... Edited March 31, 2012 by Tyxerakias Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikostg Δημ. March 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2012 Δε φλασάρω τόσο συχνά για να μου χρειάζεται... και μπορώ τα υπόλοιπα να τα κάνω με adb. Το zergRush δε δουλεύει στην JW4 δυστυχώς. Tελικά το έκανα με το SP kernel και μετά ξαναφλάσαρα τον καθαρό JW4 oπότε τώρα είμαι τελείως μαμά με root.... Μέχρι στιγμής μ'αρέσει πολύ o touchwiz 4 :) Για να δούμε πόσο καλή είναι η JW4, που μάλλον θα είναι η τελευταία rom που πάιρνει το SGS μας. Ώρα να βάλω Ελληνικά... Ειναι 2η μερα που ειμαι στη jw4 με cf-root προερχομενος απο jw1+semaphore...δειχνει πολυ καλη με εξαιρεση το browsing που ειναι λιγο πιο αργο.Κατα τ αλλα ομως φοβερο gps και σε ταχυτητα-μπαταρια στα ιδια με τη jw1...κατι που σε κανει να περιμενεις τον επομενο semaphore. Αν φλασαρω το 2.3.6 keyboard της samsung για ελληνικα θα χω καποιο προβλημα? Παράθεση slim 3.5 + semaphore 1.1.1s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. March 31, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2012 Ειναι 2η μερα που ειμαι στη jw4 με cf-root προερχομενος απο jw1+semaphore...δειχνει πολυ καλη με εξαιρεση το browsing που ειναι λιγο πιο αργο.Κατα τ αλλα ομως φοβερο gps και σε ταχυτητα-μπαταρια στα ιδια με τη jw1...κατι που σε κανει να περιμενεις τον επομενο semaphore. Αν φλασαρω το 2.3.6 keyboard της samsung για ελληνικα θα χω καποιο προβλημα? Kανένα, κι εγώ αυτό έβαλα. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdaoulas Δημ. March 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2012 tyxerakia αν περασω την jw4 θα εχω ελληνικο μενου αλλα οχι ελληνικο πληκτρολογιο. πες μου τα βηματα για να περασω ελληνικο πληκτρολογιο; ή να περιμενω να βγει (αν βγει) αλλη με ελληνικα. Παράθεση TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. March 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2012 Στην πρώτη σελίδα το πρώτο link για πληκτρολόγιο Samsung και το δεύτερο link για Swype. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. March 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2012 tyxerakia αν περασω την jw4 θα εχω ελληνικο μενου αλλα οχι ελληνικο πληκτρολογιο. πες μου τα βηματα για να περασω ελληνικο πληκτρολογιο; ή να περιμενω να βγει (αν βγει) αλλη με ελληνικα. Όπως είπε ο superuser θα κατεβάσεις από την πρώτη σελίδα τα zipakia. Το μόνο πρόβλημα είναι πως αυτά είναι για install μέσω cwm recovery. Αν δηλαδή δεν έχεις σκοπό να κάνεις root με cf-root ή κάνεις απλά root με τον μαμα κέρνελ (δηλαδή δε θα έχεις cwm), τότε θα πρέπει να ξεζιπάρεις τα αρχεία και να τα περάσεις χειροκίνητα με root explorer στους αντίστοιχους φακέλους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haralabosG Δημ. April 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2012 Καλησπερα παιδια και απο εμενα.Προσφατα απεκτησα και εγω το Galaxy S .Δεν εχω ασχοληθει καθολου με root, kernel (ΝΟΚΙΑ user......) Εγκαταστημενο εχει τωρα GINGERBREAD v 2.3.3 (Baseband I9000XXJVO) . Μπορω να περασω την official 2.3.6 value pack (για Baseband I9000XXJW4) οπως περιγραφεται εδω... http://software2tech.com/2012/03/29/download-galaxy-s-i9000xxjw4-value-pack/#more-18260. Ευχαριστω πολυ και συγνωμη εαν εχει απαντηθει ηδη..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. April 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2012 Γιατί δεν ακολουθείς τον Ελληνικό οδηγό; Eπίσημα firmwares και οδηγός εγκατάστασης. Αφού κατεβάσεις την JW4 ακολούθησε τον οδηγό που σου έδωσα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. April 1, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2012 H δικια μου συμβουλη στους λιγοτερο πεπειραμενους που δεν εχουν πολυ ορεξη να ασχοληθουν, θα ηταν να περιμενουν καναδυο βδομαδες για την επισημη ΟΧΧ valuepack... Η jw4 κατ'αρχας δεν εχει ελληνικα... Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
what Δημ. April 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2012 Ο γνωστος ramad του xda εδωσε jw4 με 3 αρχεια link Παράθεση Device 1: Galaxy S6 | Rom: Stock 5.1.1 | Launcher: Apex launcher Device 2: Galaxy S | Rom: CyanogenMod 10 | Kernel: Semaphore JB | Launcher: Apex launcher Device 3: Galaxy Tab 10.1 P7510 | Rom: Stock 4.0.4 Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokni Δημ. April 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2012 Δεν είμαι σίγουρος αν η ερώτηση πάει εδώ ή στο ICS thread αλλά: Δοκίμασα 2-3 ics roms και θέλω τώρα να γυρίσω στην JW1. Θα φλασάρω μέσω odin την έκδοση 3 αρχείων του tyxerakia. Λογικά πρέπει να κάνω και BOOTLOADERS/REPARTITION ή δεν χρειάζεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. April 1, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2012 Αλέξανδρε, έχει βγει cf-root για την JW4. Όταν την δουλέψεις λιγάκι πες μας τη γνώμη σου. Αξίζει να αναβαθμίσω από την JW1 ? H JW4 γενικά είναι καλή. Παρ'όλα αυτά μέχρι τώρα από χθές που την έβαλα μου έχει πετάξει δύο παγωματάκια που δε μ'αρέσανε, χωρίς λόγο. Θα περιμένω λίγο παραπάνω για σφαιρικότερη άποψη. Ο γνωστος ramad του xda εδωσε jw4 με 3 αρχεια link Και τώρα στο θέμα εδώ με τις επίσημες rom, thanks Ramad. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. April 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2012 Δεν είμαι σίγουρος αν η ερώτηση πάει εδώ ή στο ICS thread αλλά: Δοκίμασα 2-3 ics roms και θέλω τώρα να γυρίσω στην JW1. Θα φλασάρω μέσω odin την έκδοση 3 αρχείων του tyxerakia. Λογικά πρέπει να κάνω και BOOTLOADERS/REPARTITION ή δεν χρειάζεται? Bootloaders όχι. Περιέχονται μέσα στο PDA. Τα 3 αρχεία θα βάλεις και με repartition. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bthebest Δημ. April 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2012 H δικια μου συμβουλη στους λιγοτερο πεπειραμενους που δεν εχουν πολυ ορεξη να ασχοληθουν, θα ηταν να περιμενουν καναδυο βδομαδες για την επισημη ΟΧΧ valuepack... Η jw4 κατ'αρχας δεν εχει ελληνικα... Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Να ρωτήσω κάτι, εγώ τώρα έχω την 2.3.6. JW1 με Semaphore 2.5.0, αυτή που λες θα είναι σαν την JW4 που συζητάτε και θα μοιάζει με ICS κλπ κλπ;; Βλέπω ότι το κινητό πετάει με αυτήν (JW1) με πολύ καλή διατήρηση της μπαταρίας (σταθερά 2-3 μέρες ανάλογα την χρήση), 95-105 MB διαθέσιμα συνέχεια. Πέρα από την βελτίωση στα εφέ πιστεύεις θα έχει κάποια άλλη βελτίωση; Ρωτάω καθαρά από περιέργεια Παράθεση Samsung GT-I9000 Galaxy S Jellybean 4.1.2 with Semaphore JB 2.6.5s Slimbean version 3.1.0 ~~ΓΙΩΡΓΟΣ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts