Jump to content

[Galaxy S] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Βγηκε cf-root για την JW4 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=788108&page=314

Nα πω οτι απο εχθες που εχω την συγκεκριμενη ρομ,το galaxy δουλευει τοσο καλα οσο ποτε.

edit @polll αφου θελεις να βαλεις froyo γιατι δεν βαζεις την JSD που υπαρχει στο πρωτο ποστ (ειναι και νεοτερη της js8) και η οποια αν δεν κανω λαθος ειναι με τρια αρχεια?

Περισσοτερες λεπτομερειες ξερεις, υποστηριζει Ελληνικη γλωσσα, πληκτρολογια;

Στην JW4 το wifi ειναι καλυτερο απο την jw1;

• Απαντήσεις 7,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Τα παντα εχει απο ελληνικα η JSD

Για το wifi που ρωτας,δεν ειχα προβλημα με αυτο στην jw1 αλλα νομιζω ειναι λιγο καλυτερο,το σιγουρο ειναι οτι κλειδωνει γρηγοροτερα.

Ελληνικό μενού ναι, ελληνικά πληκτρολόγια όχι όπως και όλες οι XX

EDIT Sorry νόμιζα ότι ρωτούσες για την JW4 :)

Edited by mindfield
Κώστας

Ελληνικό μενού ναι, ελληνικά πληκτρολόγια όχι όπως και όλες οι XX
H jsd εχει κανονικα ελληνικα πληκτρολογια αρκει να γυρισεις το csc σε ελληνικο

Έβαλα την jw1 και semaphore 2.5.0 sc. Φλάσαρα και το crt off για jw1 και μου εμφανιζει κάθε φορά που εμφανιζεται κ το εφε crt κατι αποχρωματισμους κοκκινους-πρασινους ακριβως κατω απο τ μεσο της οθονης σε κλάσματα δευτερολεπτου? το εχει παρατηρησει κανεις αλλος?

πώς εξαφανίζεται?

Nokia 3330, Nokia 6230, Nokia 6300, LG GT505, Samsung Galaxy S, Samsung Galaxy Nexus, LG G2,LG G4

Έβαλα την jw1 και semaphore 2.5.0 sc. Φλάσαρα και το crt off για jw1 και μου εμφανιζει κάθε φορά που εμφανιζεται κ το εφε crt κατι αποχρωματισμους κοκκινους-πρασινους ακριβως κατω απο τ μεσο της οθονης σε κλάσματα δευτερολεπτου? το εχει παρατηρησει κανεις αλλος?

πώς εξαφανίζεται?

Διορθώνεται με αλλαγή από τα gamma settings. Με πειραματισμους βρίσκεις τις καλύτερες ρυθμίσεις.

Υπάρχει περιπτώση να αλλάζει το modem με αντικατασταση του αρχείου modem στο φάκελο radio?

παιδιά έχουμε κάπου Links για να κατεβάσουμε τις 2 τελευταίες Rom JW3 και JW4. Υπάρχουν σε μορφή με 3 αρχεία; Ξέρουμε τι διαφορές υπάρχουν μεταξύ των δυο παραπάνω. Πιο πριν διάβασα από τον tyxerakias ότι απλά είναι διαφορετικές. Αν μπορούμε να ξεκαθαρίσουμε λίγο το τοπίο. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Edited by xrtc7

παιδιά έχουμε κάπου Links για να κατεβάσουμε τις 2 τελευταίες Rom JW3 και JW4. Υπάρχουν σε μορφή με 3 αρχεία; Ξέρουμε τι διαφορές υπάρχουν μεταξύ των δυο παραπάνω. Πιο πριν διάβασα από τον tyxerakias ότι απλά είναι διαφορετικές. Αν μπορούμε να ξεκαθαρίσουμε λίγο το τοπίο. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Σε 3 αρχεία δεν υπάρχουν γιατί είμαι Ελλάδα και δεν έχω linux εδώ για να τις ξαναπακετάρω. Ως ένα αρχείο υπάρχουν φυσικά στο sammobile όπως όλες (βλ. οδηγό). Οι διαφορές τους είναι ότι η JW3 είναι από πορτογαλλικό πάροχο και branded, και έχει περισσότερες γλώσσες (η JW4 δεν έχει ελληνικό πληκτρολόγιο γιατί είναι αγγλική). Περισσότερες εσωτερικές διαφορές δεν ξέρω γιατί δεν τις έχω δοκιμάσει και τις 2. Μόλις χθες έβαλα την JW4 και τώρα κοιτάω για root.

- Alex

Σε 3 αρχεία δεν υπάρχουν γιατί είμαι Ελλάδα και δεν έχω linux εδώ για να τις ξαναπακετάρω. Ως ένα αρχείο υπάρχουν φυσικά στο sammobile όπως όλες (βλ. οδηγό). Οι διαφορές τους είναι ότι η JW3 είναι από πορτογαλλικό πάροχο και branded, και έχει περισσότερες γλώσσες (η JW4 δεν έχει ελληνικό πληκτρολόγιο γιατί είναι αγγλική). Περισσότερες εσωτερικές διαφορές δεν ξέρω γιατί δεν τις έχω δοκιμάσει και τις 2. Μόλις χθες έβαλα την JW4 και τώρα κοιτάω για root.

Αλέξανδρε,

έχει βγει cf-root για την JW4. Όταν την δουλέψεις λιγάκι πες μας τη γνώμη σου.

Αξίζει να αναβαθμίσω από την JW1 ?

Γιάννης

Αλέξανδρε,

To ξέρω αλλά ανέφεραν κάτι προβλήματα κάποιοι, και λέω να το κάνω χωρίς kernel αφού πια γίνεται. Αν ο Στράτος βγάλει semaphore λέω να αλλάξω τότε.

- Alex

To ξέρω αλλά ανέφεραν κάτι προβλήματα κάποιοι, και λέω να το κάνω χωρίς kernel αφού πια γίνεται. Αν ο Στράτος βγάλει semaphore λέω να αλλάξω τότε.

Ναι, μόλις είδα το thread. Δεν θα έχεις CWM βέβαια...

Γιάννης

Ναι, μόλις είδα το thread. Δεν θα έχεις CWM βέβαια...

Δε φλασάρω τόσο συχνά για να μου χρειάζεται... και μπορώ τα υπόλοιπα να τα κάνω με adb. Το zergRush δε δουλεύει στην JW4 δυστυχώς. Tελικά το έκανα με το SP kernel και μετά ξαναφλάσαρα τον καθαρό JW4 oπότε τώρα είμαι τελείως μαμά με root....

Μέχρι στιγμής μ'αρέσει πολύ o touchwiz 4 :) Για να δούμε πόσο καλή είναι η JW4, που μάλλον θα είναι η τελευταία rom που πάιρνει το SGS μας. Ώρα να βάλω Ελληνικά...

Edited by Tyxerakias
- Alex

Δε φλασάρω τόσο συχνά για να μου χρειάζεται... και μπορώ τα υπόλοιπα να τα κάνω με adb. Το zergRush δε δουλεύει στην JW4 δυστυχώς. Tελικά το έκανα με το SP kernel και μετά ξαναφλάσαρα τον καθαρό JW4 oπότε τώρα είμαι τελείως μαμά με root....

Μέχρι στιγμής μ'αρέσει πολύ o touchwiz 4 :) Για να δούμε πόσο καλή είναι η JW4, που μάλλον θα είναι η τελευταία rom που πάιρνει το SGS μας. Ώρα να βάλω Ελληνικά...

Ειναι 2η μερα που ειμαι στη jw4 με cf-root προερχομενος απο jw1+semaphore...δειχνει πολυ καλη με εξαιρεση το browsing που ειναι λιγο πιο αργο.Κατα τ αλλα ομως φοβερο gps και σε ταχυτητα-μπαταρια στα ιδια με τη jw1...κατι που σε κανει να περιμενεις τον επομενο semaphore.

Αν φλασαρω το 2.3.6 keyboard της samsung για ελληνικα θα χω καποιο προβλημα?

slim 3.5 + semaphore 1.1.1s

Ειναι 2η μερα που ειμαι στη jw4 με cf-root προερχομενος απο jw1+semaphore...δειχνει πολυ καλη με εξαιρεση το browsing που ειναι λιγο πιο αργο.Κατα τ αλλα ομως φοβερο gps και σε ταχυτητα-μπαταρια στα ιδια με τη jw1...κατι που σε κανει να περιμενεις τον επομενο semaphore.

Αν φλασαρω το 2.3.6 keyboard της samsung για ελληνικα θα χω καποιο προβλημα?

Kανένα, κι εγώ αυτό έβαλα.

- Alex

tyxerakia

αν περασω την jw4 θα εχω ελληνικο μενου αλλα οχι ελληνικο πληκτρολογιο. πες μου τα βηματα για να περασω ελληνικο πληκτρολογιο; ή να περιμενω να βγει (αν βγει) αλλη με ελληνικα.

TCe

Στην πρώτη σελίδα το πρώτο link για πληκτρολόγιο Samsung και το δεύτερο link για Swype.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone.

tyxerakia

αν περασω την jw4 θα εχω ελληνικο μενου αλλα οχι ελληνικο πληκτρολογιο. πες μου τα βηματα για να περασω ελληνικο πληκτρολογιο; ή να περιμενω να βγει (αν βγει) αλλη με ελληνικα.

Όπως είπε ο superuser θα κατεβάσεις από την πρώτη σελίδα τα zipakia. Το μόνο πρόβλημα είναι πως αυτά είναι για install μέσω cwm recovery. Αν δηλαδή δεν έχεις σκοπό να κάνεις root με cf-root ή κάνεις απλά root με τον μαμα κέρνελ (δηλαδή δε θα έχεις cwm), τότε θα πρέπει να ξεζιπάρεις τα αρχεία και να τα περάσεις χειροκίνητα με root explorer στους αντίστοιχους φακέλους.

Καλησπερα παιδια και απο εμενα.Προσφατα απεκτησα και εγω το Galaxy S .Δεν εχω ασχοληθει καθολου με root, kernel (ΝΟΚΙΑ user......) Εγκαταστημενο εχει τωρα GINGERBREAD v 2.3.3 (Baseband I9000XXJVO) . Μπορω να περασω την official 2.3.6 value pack (για Baseband I9000XXJW4) οπως περιγραφεται εδω...

http://software2tech.com/2012/03/29/download-galaxy-s-i9000xxjw4-value-pack/#more-18260.

Ευχαριστω πολυ και συγνωμη εαν εχει απαντηθει ηδη.....

Γιατί δεν ακολουθείς τον Ελληνικό οδηγό; Eπίσημα firmwares και οδηγός εγκατάστασης.

Αφού κατεβάσεις την JW4 ακολούθησε τον οδηγό που σου έδωσα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone.

H δικια μου συμβουλη στους λιγοτερο πεπειραμενους που δεν εχουν πολυ ορεξη να ασχοληθουν, θα ηταν να περιμενουν καναδυο βδομαδες για την επισημη ΟΧΧ valuepack... Η jw4 κατ'αρχας δεν εχει ελληνικα...

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

- Alex

Ο γνωστος ramad του xda εδωσε jw4 με 3 αρχεια

link

Device 1: Galaxy S6 | Rom: Stock 5.1.1 | Launcher: Apex launcher

Device 2: Galaxy S | Rom: CyanogenMod 10 | Kernel: Semaphore JB | Launcher: Apex launcher

Device 3: Galaxy Tab 10.1 P7510 | Rom: Stock 4.0.4

Follow me

Δεν είμαι σίγουρος αν η ερώτηση πάει εδώ ή στο ICS thread αλλά: Δοκίμασα 2-3 ics roms και θέλω τώρα να γυρίσω στην JW1. Θα φλασάρω μέσω odin την έκδοση 3 αρχείων του tyxerakia. Λογικά πρέπει να κάνω και BOOTLOADERS/REPARTITION ή δεν χρειάζεται?

Αλέξανδρε,

H JW4 γενικά είναι καλή. Παρ'όλα αυτά μέχρι τώρα από χθές που την έβαλα μου έχει πετάξει δύο παγωματάκια που δε μ'αρέσανε, χωρίς λόγο. Θα περιμένω λίγο παραπάνω για σφαιρικότερη άποψη.

Ο γνωστος ramad του xda εδωσε jw4 με 3 αρχεια

link

Και τώρα στο θέμα εδώ με τις επίσημες rom, thanks Ramad.

- Alex

Δεν είμαι σίγουρος αν η ερώτηση πάει εδώ ή στο ICS thread αλλά: Δοκίμασα 2-3 ics roms και θέλω τώρα να γυρίσω στην JW1. Θα φλασάρω μέσω odin την έκδοση 3 αρχείων του tyxerakia. Λογικά πρέπει να κάνω και BOOTLOADERS/REPARTITION ή δεν χρειάζεται?

Bootloaders όχι. Περιέχονται μέσα στο PDA. Τα 3 αρχεία θα βάλεις και με repartition.

H δικια μου συμβουλη στους λιγοτερο πεπειραμενους που δεν εχουν πολυ ορεξη να ασχοληθουν, θα ηταν να περιμενουν καναδυο βδομαδες για την επισημη ΟΧΧ valuepack... Η jw4 κατ'αρχας δεν εχει ελληνικα...

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Να ρωτήσω κάτι, εγώ τώρα έχω την 2.3.6. JW1 με Semaphore 2.5.0, αυτή που λες θα είναι σαν την JW4 που συζητάτε και θα μοιάζει με ICS κλπ κλπ;;

Βλέπω ότι το κινητό πετάει με αυτήν (JW1) με πολύ καλή διατήρηση της μπαταρίας (σταθερά 2-3 μέρες ανάλογα την χρήση), 95-105 MB διαθέσιμα συνέχεια. Πέρα από την βελτίωση στα εφέ πιστεύεις θα έχει κάποια άλλη βελτίωση; Ρωτάω καθαρά από περιέργεια

Samsung GT-I9000 Galaxy S

Jellybean 4.1.2 with Semaphore JB 2.6.5s

Slimbean version 3.1.0

~~ΓΙΩΡΓΟΣ~~

• The title was changed to [Galaxy S] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις