nikospot Δημ. January 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2012 Καλη χρονια καταρχην με υγεια και ευτυχια σε ολους.Ηθελα να ρωτησω 2-3 πραγματα για τον γαλαξια 1.Αν μπορει να μου πει καποιος πως κλειδωνει η συσκευη και πως μπορω να βρω ενα browser που να συνεργαζεται με adobe flash γιατι με τον mozilla firefox δεν ανοιγει.Εχω την εκδοση 2.3.Ευχαριστω Καλή χρονιά! 1) Τί εννοείς ακριβώς? 2) Opera mobile (όχι opera mini) και με τον browser που έχει το κινητό δουλεύει το flash player μια χαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shin69 Δημ. January 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2012 Αν θυμασαι στα nokia εβαζες κωδικο που κλειδωνε η sim.Αυτο δεν το εχω βρει στο sgs μου.ευχαριστω και για την προταση.απλα ειδα οτι με τον browser του κινητου κατι flash βιντεο σερνοντουσαν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. January 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2012 (edited) Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά σε όλους με υγεία, χαρά και ευτυχία! Επίσης θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στα παιδιά (δεν λέω ονόματα, ξέρουν αυτοί ποιοι είναι) που όλο το έτος βοήθησαν στο forum ώστε να μάθουμε και να βελτιώσουμε το κινητό μας! Αν θυμασαι στα nokia εβαζες κωδικο που κλειδωνε η sim.Αυτο δεν το εχω βρει στο sgs μου.ευχαριστω και για την προταση.απλα ειδα οτι με τον browser του κινητου κατι flash βιντεο σερνοντουσαν Πήγαινε Ρυθμίσεις> Τοποθεσία και ασφάλεια και εκεί θα βρεις ότι θες για κλείδωμα SIM και τηλεφώνου. Edited January 1, 2012 by Superuser Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindfield Δημ. January 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2012 Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά σε όλους με υγεία, χαρά και ευτυχία! Επίσης θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στα παιδιά (δεν λέω ονόματα, ξέρουν αυτοί ποιοι είναι) που όλο το έτος βοήθησαν στο forum ώστε να μάθουμε και να βελτιώσουμε το κινητό μας! Παρακαλώ :p:p:p:p Να ρωτήσω, υπάρχει crt-off για JVZ? Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. January 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2012 Ορίστε φίλε mindfield το CRT Off που θες!:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindfield Δημ. January 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2012 Ευχαριστώ! Παω να το μαγειρέψω στην κουζίνα :) Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. January 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2012 Ευχαριστώ! Παω να το μαγειρέψω στην κουζίνα :) Πρόσεχε μην το κάψεις και μη βάλεις καμιά φωτιά πρωτοχρονιάτικα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
QQTilt Δημ. January 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2012 Πάτησα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, το κινητό ξεκίνησε να κάνει restart και έχει μέινει με μαύρη οθόνη που μέσα έχει το ρομποτάκι του android και ένα θαυμαστικό. Τι κάνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gup_ Δημ. January 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2012 Καλησπέρα & Καλη Χρονιά σε όλους τους φίλους (αν και χλωμό το βλεπω) Αφου εχω καταφερει και δεν εχω κολησει το κινητο ακόμα :p και αφου εχω κανει 6-7 εγκαταστασεις απο εχθες (με pit 2 φορες!!) :rolleyes: και το εχω ψαξει πολυ σε διαφορα site λυση δεν εχω βρει δεν κάνει με τιποτα clean dalvic και συνεχως παιρνω error Ε: unknown volume for path [/sd-ext] δεν κανει φορματ την sd με τιποτα ομως και μαλλον αυτος είναι ο λογος που δεν μπορω να περασω το μαυρο θεμα του φιλου xenon για σημερα δεν εχω προλαβει ακομα να πειραματιστώ, αν και το πρωι περασα ξανα την jw1 (ναι ναι καλα η κορη που ξυπνησε στις 7:30) εχει τυχει σε κανεναν αυτο? Ε: unknown volume for path [/sd-ext] καμμια λυση - προταση? ** χθες που ξεκινησαν ολα να σημειωσω οτι προφανως εκανα χαζομαρα, και διεγραψα απο το pc τα αρχεια που ειχα στην εξωτερικη sd... μαλλον δεν επρεπε να το κανω αυτο...:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. January 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2012 (edited) Πάτησα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, το κινητό ξεκίνησε να κάνει restart και έχει μέινει με μαύρη οθόνη που μέσα έχει το ρομποτάκι του android και ένα θαυμαστικό. Τι κάνω? Αν είσαι root με Semaphore ή κάποιον άλλον kernel δεν μπορείς να κάνεις factory reset από τις ρυθμίσεις του κινητού. Δοκίμασε να μπεις σε recovery και κάνε από εκεί factory reset. Καλησπέρα & Καλη Χρονιά σε όλους τους φίλους (αν και χλωμό το βλεπω) Αφου εχω καταφερει και δεν εχω κολησει το κινητο ακόμα :p και αφου εχω κανει 6-7 εγκαταστασεις απο εχθες (με pit 2 φορες!!) :rolleyes: και το εχω ψαξει πολυ σε διαφορα site λυση δεν εχω βρει δεν κάνει με τιποτα clean dalvic και συνεχως παιρνω error Ε: unknown volume for path [/sd-ext] δεν κανει φορματ την sd με τιποτα ομως και μαλλον αυτος είναι ο λογος που δεν μπορω να περασω το μαυρο θεμα του φιλου xenon για σημερα δεν εχω προλαβει ακομα να πειραματιστώ, αν και το πρωι περασα ξανα την jw1 (ναι ναι καλα η κορη που ξυπνησε στις 7:30) εχει τυχει σε κανεναν αυτο? Ε: unknown volume for path [/sd-ext] καμμια λυση - προταση? ** χθες που ξεκινησαν ολα να σημειωσω οτι προφανως εκανα χαζομαρα, και διεγραψα απο το pc τα αρχεια που ειχα στην εξωτερικη sd... μαλλον δεν επρεπε να το κανω αυτο...:( Όταν κάνεις wipe dalvik cache και σου βγάζει το error το κινητό αργεί να κάνει boot; Αν αργεί σημαίνει ότι σου κάνει wipe την dalvik cache αλλά δεν ξέρω γιατί βγάζει error. Δοκίμασε αφού πάρεις ένα backup από την SD σου να της κάνεις format και κάνε πάλι wipe την dalvik cache. Edited January 1, 2012 by Superuser Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gup_ Δημ. January 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2012 Όταν κάνεις wipe dalvik cache και σου βγάζει το error το κινητό αργεί να κάνει boot; Αν αργεί σημαίνει ότι σου κάνει wipe την dalvik cache αλλά δεν ξέρω γιατί βγάζει error. Δοκίμασε αφού πάρεις ένα backup από την SD σου να της κάνεις format και κάνε πάλι wipe την dalvik cache. για να ειμαι ειλικρινης, δεν ξερω πως παιρνω back up απο την sd.. δεν ειχα σχεδον τιποτα περασμενο παρολα αυτα format δεν κανει -- απο recovery για παραδειγμα εχω error e:format_volume failed to unmount "/sdcard" μαλιστα πριν λιγο θυμηθηκα οτι ειχα παρει για την γυναικα μου μια sd την περασα και παλι τα ιδια... αυτο μαλλον σημαινει οτι ειναι προβλημα πλεον της συσκευης ΄η καποιου driver να το πω?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. January 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2012 για να ειμαι ειλικρινης, δεν ξερω πως παιρνω back up απο την sd.. δεν ειχα σχεδον τιποτα περασμενο παρολα αυτα format δεν κανει -- απο recovery για παραδειγμα εχω error e:format_volume failed to unmount "/sdcard" μαλιστα πριν λιγο θυμηθηκα οτι ειχα παρει για την γυναικα μου μια sd την περασα και παλι τα ιδια... αυτο μαλλον σημαινει οτι ειναι προβλημα πλεον της συσκευης ΄η καποιου driver να το πω?? Μήπως κάτι κάνεις λάθος? :worry: Μου φαίνονται περίεργα όλα αυτά τα προβλήματα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. January 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2012 (edited) για να ειμαι ειλικρινης, δεν ξερω πως παιρνω back up απο την sd.. δεν ειχα σχεδον τιποτα περασμενο παρολα αυτα format δεν κανει -- απο recovery για παραδειγμα εχω error e:format_volume failed to unmount "/sdcard" μαλιστα πριν λιγο θυμηθηκα οτι ειχα παρει για την γυναικα μου μια sd την περασα και παλι τα ιδια... αυτο μαλλον σημαινει οτι ειναι προβλημα πλεον της συσκευης ΄η καποιου driver να το πω?? Δεν έχει να κάνει με την εξωτερική SD Card οπότε μην την αλλάζεις. Αν δεν κάνω λάθος το sd-ext που βλέπεις είναι για το "extended partition". Απλά το κινητό σου ψάχνει να βρει extended partition στην SD ώστε να κάνει wipe και εκεί και επειδή δεν βρίσκει σου βγάζει το μήνυμα. Δεν υπάρχει θέμα νομίζω. Είχες μεταφέρει εφαρμογές στην SD του τηλεφώνου και τις διέγραψες; Το boot σου αργεί μετά το wipe της dalvik cache; Αν θες αντέγραψε τα αρχεία που χρειάζεσαι από την SD του τηλεφώνου στον υπολογιστή σου και κάνε την format μήπως και λυθεί το πρόβλημα. Edited January 1, 2012 by Superuser Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gup_ Δημ. January 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2012 Δεν έχει να κάνει με την εξωτερική SD Card οπότε μην την αλλάζεις. Αν δεν κάνω λάθος το sd-ext που βλέπεις είναι για το "extended partition". Απλά το κινητό σου ψάχνει να βρει extended partition στην SD ώστε να κάνει wipe και εκεί και επειδή δεν βρίσκει σου βγάζει το μήνυμα. Δεν υπάρχει θέμα νομίζω. Είχες μεταφέρει εφαρμογές στην SD του τηλεφώνου και τις διέγραψες; Το boot σου αργεί μετά το wipe της dalvik cache; Αν θες αντέγραψε τα αρχεία που χρειάζεσαι από την SD του τηλεφώνου στον υπολογιστή σου και κάνε την format μήπως και λυθεί το πρόβλημα. Μαλλον εχεις δικιο σχετικα με το extended partition Τελευταια ομως δεν ειχα περασει εφαρμογες στην sd (ειχα στην αρχη οταν ημουν με froyo) Το προβλημα ειναι οτι δεν κανει format με τιποτα... οταν προσπαθω απο recovery για παραδειγμα εχω error Ε: unknown volume for path [/sd-ext] απο τις ρυθμισεις παλι τιποτα... δεν εχω δοκιμασει να κανω φορματ απο το pc κατευθειαν στην καρτα (δεν εχω card reader) αλλα και παλι δεν ειναι προβλημα της καρτας γιατι δοκιμασα με αλλη καρτα και τα ιδια... εχω googlarei τα error που παιρνω και ειδα οτι και αλλοι εχουν το ιδιο προβλημα αλλα δεν εχω βρει καποια λυση προς το παρον χθες που εβαλα καποια στιγμη jvz και πηγα να περασω καποιο θεμα που βρηκα δεν προχωρουσε στην εγκατασταση γιατι εβγαζε αυτο το λαθος... σκεφτομαι να δοκιμασω απο περιεργεια να περασω το θεμα του xenon, αλλα εχω την εντυπωση οτι θα μου βγαλει force close οπως και εχθες... (το επαθα 2 φορες) απο την αλλη μπορω να δοκιμασω να γυρισω σε ext4 το κινητο και να δω τι θα κανει... προς το παρον παντως δουλευει κανονικα, αλλα δεν ξερω γιατι βγαζει αυτο το προβλημα :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. January 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2012 Όπως σου είπα και πριν δεν νομίζω να έχει να κάνει με την εξωτερική SD αλλά με την εσωτερική SD. To format της εσωτερικής SD γίνεται από τις Ρυθμίσεις> Χώρος αποθήκευσης κάρτας SD και τηλεφώνου και πας εκεί που λέει "Συσκευή αποθήκευσης USB" και πατάς "Διαμόρφ. συσκ. αποθ. USB". Με αυτόν τον τρόπο θα σου διαγραφούν τα πάντα στην SD του τηλεφώνου οπότε ότι θες μετέφερε το στον υπολογιστή σου. Για απλή πληροφόρηση το format της εξωτερικής κάρτας είναι εκεί που λέει "Κάρτα SD" και πατάς "Διαμόρφωση κάρτας SD". Πάντως και με format της εσωτερικής SD δεν ξέρω αν θα λυθεί το πρόβλημα. Ίσως κάποιος με περισσότερες γνώσεις πάνω στο θέμα να σου δώσει μια σίγουρη απάντηση. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. January 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2012 Μαλλον εχεις δικιο σχετικα με το extended partition Τελευταια ομως δεν ειχα περασει εφαρμογες στην sd (ειχα στην αρχη οταν ημουν με froyo) Το προβλημα ειναι οτι δεν κανει format με τιποτα... οταν προσπαθω απο recovery για παραδειγμα εχω error Ε: unknown volume for path [/sd-ext] απο τις ρυθμισεις παλι τιποτα... δεν εχω δοκιμασει να κανω φορματ απο το pc κατευθειαν στην καρτα (δεν εχω card reader) αλλα και παλι δεν ειναι προβλημα της καρτας γιατι δοκιμασα με αλλη καρτα και τα ιδια... εχω googlarei τα error που παιρνω και ειδα οτι και αλλοι εχουν το ιδιο προβλημα αλλα δεν εχω βρει καποια λυση προς το παρον χθες που εβαλα καποια στιγμη jvz και πηγα να περασω καποιο θεμα που βρηκα δεν προχωρουσε στην εγκατασταση γιατι εβγαζε αυτο το λαθος... σκεφτομαι να δοκιμασω απο περιεργεια να περασω το θεμα του xenon, αλλα εχω την εντυπωση οτι θα μου βγαλει force close οπως και εχθες... (το επαθα 2 φορες) απο την αλλη μπορω να δοκιμασω να γυρισω σε ext4 το κινητο και να δω τι θα κανει... προς το παρον παντως δουλευει κανονικα, αλλα δεν ξερω γιατι βγαζει αυτο το προβλημα :(Xρονια πολλα σε ολους,καλη χρονια με υγεια και ας ελπιζουμε το 2012 για κατι το καλυτερο. Φιλε gup_ μετα το μυνημα Ε: unknown volume for path [/sd-ext] κανε κανονικα wipe dalvik,θα δεις οτι θα σου βγαλει μυνημα wipe dalvik done και το κινητο σου θα αργησει να μπουταρει πραγμα που θα σημαινει οτι ολα πηγαν καλα.Αντιθετα στην περιπτωση που σου μπουταρει αμεσως τοτε μονο να σου μπουν ψυλλοι στα αυτια. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gup_ Δημ. January 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2012 Xρονια πολλα σε ολους,καλη χρονια με υγεια και ας ελπιζουμε το 2012 για κατι το καλυτερο. Φιλε gup_ μετα το μυνημα Ε: unknown volume for path [/sd-ext] κανε κανονικα wipe dalvik,θα δεις οτι θα σου βγαλει μυνημα wipe dalvik done και το κινητο σου θα αργησει να μπουταρει πραγμα που θα σημαινει οτι ολα πηγαν καλα.Αντιθετα στην περιπτωση που σου μπουταρει αμεσως τοτε μονο να σου μπουν ψυλλοι στα αυτια. Καλησπέρα το προβλημα δεν ειναι το dalvik τοσο (θεωρητικα μπρω να το κανω και απο το titanium) αλλα το μηνυμα Ε: unknown volume for path [/sd-ext] γυρισα τα αρχεια σε ext4 καμμια αλλαγη δοκιμασα να περασω το θεμα του xenon και αρχισαν τα force close. μολις περασα το restore του θεματος ολα οκ force close γινονται στις περισσοτερες εφαρμογες (gmail, market, google search) κατι δεν γινεται καλα στο installation οταν υπαρχει αυτο προβλημα.. για αυτο πλεον ειμαι σιγουρος (λεμε τωρα :rolleyes:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazyio Δημ. January 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2012 αν θυμάμαι τέτοιο μήνυμα μου έβγαζε και εμένα όταν έκανα wipe dalvic ..... δεν το θεώρησα ανησυχητικό γιατί όλα πήγαιναν καλά ... αλλά μετά μου εμφάνιζε από κάτω : wipe dalvik cashe done... Παράθεση Wise men talk because they have something to say; fools, because they have to say something. Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα ... θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγο εμπειρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gup_ Δημ. January 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2012 αν θυμάμαι τέτοιο μήνυμα μου έβγαζε και εμένα όταν έκανα wipe dalvic ..... δεν το θεώρησα ανησυχητικό γιατί όλα πήγαιναν καλά ... αλλά μετά μου εμφάνιζε από κάτω : wipe dalvik cashe done... σωστα το λες...wipe dalvik cashe done αλλα ξαναλεω οτι δεν ειναι αυτο θεμα... τι εννοεις αν θυμασαι καλα? τωρα δεν στο βγαζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gup_ Δημ. January 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2012 βρηκα για παραδειγμα αυτο...http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=19955925 στο τελος λεει Flash your CWM version through bootloader then go into CWM and wipe partition cache and dalvich cache. Reboot into system and all should be well. τι εννοει ο ποιητης? και μαλιστα δεν εχει και συνεχεια το θεμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. January 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2012 (edited) Tι συνεχεια να εχει?τι δεν καταλαβες?σου γραφει να φλασαρεις την εκδοση που θελεις μεσω cwm και μετα να κανεις wipe cache + wipe dalvik και να κανεις reboot το κινητο,αυτο,τι αλλο να σου πει? Edited January 1, 2012 by truckman Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gup_ Δημ. January 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2012 Tι συνεχεια να εχει?τι δεν καταλαβες?σου γραφει να φλασαρεις την εκδοση που θελεις μεσω cwm και μετα να κανεις wipe cache + wipe dalvik και να κανεις reboot το κινητο,αυτο,τι αλλο να σου πει? δηλαδη να φλασαρω μεσω cmw τι? κερνελ ( semaphore)? update.zip (τι ειναι?) οσο για την συνεχεια...ηθελα να δω αν δουλεψε :) αν εχεις κανενα λινκ με οδηγιες πλιζ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. January 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2012 καλη χρονια σε ολους με υγεια και χαρα(αυτα μας λειπουν μιας και λεφτα υπαρχουν...:lol::lol::lol:) ρε παιδια εσεις που πηρατε πρεχθες και παραπροχθες το κινητο,κανατε τον κοπο να αφιερωσετε 15 λεπτα(και πολλα λεω)στη πρωτη σελιδα με τους οδηγους για νεους χρηστες?τα κανετε ολα μαζι...τα κανετε στραβα(λογικο αφου μπερδευεται βασικες ενοιες),και μετα λετε και στα παιδια που τα εχουν γραψει,οτι ειναι και κακογραμμενα και μπερδεμενα...15 λεπτα υποθεση ειναι.καντε το αν σεβεστε τους κοπους των παιδιων,;);) Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazyio Δημ. January 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2012 (edited) σωστα το λες...wipe dalvik cashe done αλλα ξαναλεω οτι δεν ειναι αυτο θεμα... τι εννοεις αν θυμασαι καλα? τωρα δεν στο βγαζει? λογικά αν πάω να καθαρίσω dalvik cache θα μου το βγάλει ... αλλά είναι εδώ και μια εβδομάδα που έχω κατασταλάξει στην Jw1 και δεν έχω φλασάρει από τότε :lol: οπότε δεν είμαι σε θέση να σου πώ αν θα το ξανα έβγαζε η όχι .. από την στιγμή που σου λέει όμως "wipe dalvik cashe done" τι σε προβληματίζει ? :O Edited January 1, 2012 by crazyio Παράθεση Wise men talk because they have something to say; fools, because they have to say something. Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα ... θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγο εμπειρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilpara Δημ. January 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2012 Καλημέρα και καλή χρονιά! ΕΡΩΤΗΣΗ: Ποια rom είναι η πιο απροβλημάτιστη-γρήγορη για galaxy s? ΔΕΔΟΜΕΝΑ: Ξεκίνησα με Éclair 2.1. Μετά από λίγες εβδομάδες εμφάνιζε το γνωστό πρόβλημα του lag. Διάβασα περί root, lagfix, κλπ. Κατέληξα σε Darky rom αρχικά με Froyo 2.2 και μετά πάλι με Darky rom με το καλύτερο Froyo 2.2.1. Έως την έκδοση 9.2 (αν θυμάμαι καλά) η Darky rom ήταν ικανοποιητική. Σταδιακά, στις νεότερες εκδόσεις, άρχισε να εμφανίζει όλο και περισσότερα κολλήματα, καθυστερήσεις, κλπ, με αποτέλεσμα να την εγκαταλείψω στην έκδοση 10.2 πριν περίπου 2 μήνες και να μεταβώ στην CyanogenMod7 (181). Πάντα με clean install. Προς έκπληξη μου όμως, αν και σαφώς καλύτερη από την Darky 10.2, και η CM7 δεν είναι η καθαρή, γρήγορη, απροβλημάτιστη rom που ανέμενα. Και η CM7 έχει κολλήματα, καθυστερήσεις, κλπ. Η τελευταία μου σκέψη είναι το galaxy s ΔΕΝ σηκώνει νέες εκδόσεις του android και ίσως να έτρεχε καλύτερα με μια απλή Froyo 2.2.1 της samsung. ...ή κάνω λάθος. Δεν έχω εντρυφήσει στο θέμα. Εσείς που ασχολείστε περισσότερο τι λέτε; Ποια rom προτείνετε; Με δεδομένο ότι δεν καίγομαι για "περίτεχνα κόλπα" αλλά για κινητό χωρίς καθυστερήσεις. Χρησιμοποιώ swype, launcher pro, jorte, sim tool kit, skyfire, aura gps, κλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts