Jump to content

[Galaxy S] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδια εχει δοκιμασει κανεις τον καινουριο voodoo kernel να μας πει αν αξιζει;Εχει και για jvt http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1225879

Ειναι ολα τα λεφτα,τον εχω απο εχθες στην JVT και με αυτον τον κερνελ ο dev,madrooster μπηκε επαξια στα χναρια του supercurio τον οποιο και συνεχιζει.Πολυ ωραια ρομ με φοβερο κερνελ.

Edited by truckman

• Απαντήσεις 7,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ειναι ολα τα λεφτα,τον εχω απο εχθες στην JVT και με αυτον τον κερνελ ο dev,madrooster μπηκε επαξια στα χναρια του supercurio τον οποιο και συνεχιζει.Πολυ ωραια ρομ με φοβερο κερνελ.

Ωραια θα τον δοκιμσω τοτε και εγω σιγουρα :)

Αν μπορει καποιος ας κανει ενα μικρο review της jvt γιατι σκεφτομαι να φλασαρω σημερα.

edit διαβασα εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1225879&page=10 οτι με τον voodoo υπαρχει καποιο προβλημα στο restore εφαρμογων.Ισχυει;

Edited by mitsos1

Android is simple, it just takes a genius to understand its simplicity.

Samsung Galaxy S4 die hard !!

Samsung Galaxy S7

Ωραια θα τον δοκιμσω τοτε και εγω σιγουρα :)

Αν μπορει καποιος ας κανει ενα μικρο review της jvt γιατι σκεφτομαι να φλασαρω σημερα.

edit διαβασα εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1225879&page=10 οτι με τον voodoo υπαρχει καποιο προβλημα στο restore εφαρμογων.Ισχυει;

Εχω κανει πολλες εφαρμογες επαναφορα με το τιτανιουμ χωρις κανενα προβλημα.Ενα προβληματακι μου εκανε αρχικα με το super user,το εκανα απεγκατασταση και με την επανεκινηση που εκανα στη συνεχεια μπηκε μονο του παλι και ολα καλα.

Kαλημερα!Διαπιστωσα πως 99%χαλασε το gps στο κινητο.Εχω περασει στοκ jvo,jvh,jvr,jvs,και τωρα εχω jvt.Σε καμια δεν δουλεψε το gps.Oυτε με gps aids oyτε με τιποτα.Ειχα χτες ανοιχτο και το igo κανα τεταρτο.Κανενα σημειο ζωης.Ο δεκτης του Gps που εχει μεσα η συσκευη ειναι ξεχωριστο απο το wifi και το Blutooth;Τι πιστευεται οντως χαλασε;
Aντώνης

Μου συνέβη και εμένα , βάλε την επίσημη ρομ και στο σέρβις να σου αλλάξουν πλακέττα. Σε εμένα όλα έγιναν χωρίς πρόβλημα.
Δημήτρης

οκ και που να το παω για service;Απο μελος του φορουμ το χα παρει και ειναι εταιρικο.Δηλαδη πρεπει να τους πω το ιμει.Ο γερμανος μπορει να αναλαβει να το στειλει στην samsung;Δεν ξερω απο που εχει αγοραστει το κινητο.
Aντώνης

Εάν πας σε οποιοδήποτε κατάστημα με κινητά θα σου δώσουν διεύθυνσεις για σερβις της Samsung. Το από που αγοράστηκε σε ενδιαφέρει μόνο για να του βαλεις τη σωστή επίσημη ρομ.

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Δημήτρης

Την περασα την jvt και ευτυχως δεν εχω το wifi bug αλλα πιο σημαντικο ειναι οτι δεν εχω phone fc που το ειχα σε ολες τις 2.3.4(την jvs δεν την δοκιμασα).Φαινεται πολυ καλη και γρηγορη με περιπου 100 εφαρμογες και παιχνιδια ακομα βεβαια ειναι νωρις για ασφαλη συμπερασματα.

Samsung Galaxy S7

Για όσους ενδιαφέρονται βγήκε νέα έκδοση του Semaphore για JVT.:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone.

Παιδια ειναι ευκολο καποιος να φτιαξει το crt animation για την jvt ή να δωσει καποιο λινκ;Ευχαριστω :)

Samsung Galaxy S7

Παιδια ειναι ευκολο καποιος να φτιαξει το crt animation για την jvt ή να δωσει καποιο λινκ;Ευχαριστω :)

Δεν θα δουλεψει της JVS? σιγά την διαφορά :p

Δεν θα δουλεψει της JVS? σιγά την διαφορά :p

Μπορει και να κανει αλλα σιγουρα δεν θα το τολμησω χωρις να ειμαι σιγουρος.

Edited by mitsos1

Samsung Galaxy S7

Εδώ έχει CRT screen off animation για την JVT.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone.

Για όσους ενδιαφέρονται βγήκε νέα έκδοση του Semaphore για JVT.:)

αντε να έρχεται σιγά σιγά και η big memory :)

Κώστας

Μέχρι στιγμής η JVT δουλεύει υποδειγματικά. Κανένα force close, όλες οι εφαρμογές μέσα (και έχω πολλές), το wifi δουλεύει τέλεια. Βέβαια δεν έχω βάλει custom kernel, και δεν ξέρω αν όλα αυτά τα προβλήματα προέρχονται απ'αυτό. Δεν υπάρχει source code για το 2.3.5 για να το ελέγξουν οι devs. Πάντως να μην το ματιάσω, και το overglow έχει, και το crt off animation μου που τώρα έχω συνηθίσει... και δεν έχω κανένα πρόβλημα μέχρι στιγμής. Να υπήρχε τρόπος να μπει και το CWM χωρίς custom kernel όπως γινόταν στις froyo για να γίνονται όλα ευκολότερα... :)

Μπορει και να κανει αλλα σιγουρα δεν θα το τολμισω χωρις να ειμαι σιγουρος.

Aν το τολμήσεις θα πρέπει να ξαναφλασάρεις :) Ο superuser έδωσε το σωστό link. Ποτέ μη βάζετε framework-res άλλης έκδοσης. Θα τουβλιάσει.

- Alex

Tyxerakias σε σχέση με την 2.3.4 πως την βλέπεις?

Διαφορές σε stability ή μήπως και σε performance?

Κώστας

Είναι νωρίς ακόμα να πω κάτι σίγουρα, μια μέρα την έχω. Αλλά δεν έχω βρει ακόμα κάποιο πρόβλημα. Και μου φαίνεται πιο γρήγορη από την 2.3.4... αλλά σε όλους φαίνεται πιο γρήγορη κάθε καινούρια που βάζουν :p

Aναρωτιέμαι αν θα την κάνουν επίσημη από τη Samsung UK, ή θα περιμένουν την JVU... πάντως το ατέλειωτο scrolling των οθονών και το blue glow ήταν nice touch.

- Alex

Εδώ έχει CRT screen off animation για την JVT.

Ευχαριστω Superuser :)

Γενικα ειναι λιγο καλυτερη αλλα εκει που ειδα χαοτικη διαφορα ηταν στο restore των εφαρμογων.Πραγματικα δεν προλαβαινα να εγκαθιστω εφαρμογες.

Samsung Galaxy S7

Βέβαια δεν έχω βάλει custom kernel, και δεν ξέρω αν όλα αυτά τα προβλήματα προέρχονται απ'αυτό. Δεν υπάρχει source code για το 2.3.5 για να το ελέγξουν οι devs. Πάντως να μην το ματιάσω, και το overglow έχει, και το crt off animation μου που τώρα έχω συνηθίσει... και δεν έχω κανένα πρόβλημα μέχρι στιγμής. Να υπήρχε τρόπος να μπει και το CWM χωρίς custom kernel όπως γινόταν στις froyo για να γίνονται όλα ευκολότερα... :)

Και root πως έχεις κάνει;

Γιάννης

Και root πως έχεις κάνει;

Με fuguroot. Παιδεύτηκα λίγο αλλά τα κατάφερα τελικά.

- Alex

καλημερα...ειχα στο pc το connectify-me για να περνω internet στο κινητο και στο laptot και λειτουργουσε μια χαρα με τα windows 7.τωρα που γυρισα στα xp το laptot συνδεεται κανονικα ενω το κινητο δεν βρισκει καθολου το ασυρματο δικτυο.γνωριζει καποιος γιατι?

Παιδια καλησπερα! Να ρωτησω, θελω να περασω τη jvt, την εχει περασει κανενας σας να μου πει εντυπωσεις? Επισης αν γνωριζει καποιος σε ποια απο τις τελευταιες 2 (jvs-jvt) υπαρχει kernel για ext4 και vodoo sound. Δε βλεπω να εχει ενημερωθει στο xda η συγκεκριμενη σελιδα http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=975349 οπου και επερνα αυτο που ηθελα. Ας με διαφωτισει καποιος, ευχαριστω!
Θοδωρης

Και στις δύο μπορείς να βάλεις τον semaphore που έχει και voodoo sound και με ένα add-on θα έχεις μετατροπή σε ext4
Κώστας

Ακριβως σχεδον απο πανω..την περασε ο tyxerakias..και λεει εντυπωσεις εστω κ με λιγη χρηση προς το παρον..

Samsung Omnia, Sony Ericsson 810i, Samsung Galaxy S, Samsung Galaxy Note, Samsung Galaxy SIII

twitter MariosGian

Με fuguroot. Παιδεύτηκα λίγο αλλά τα κατάφερα τελικά.

Μάλιστα, είχα διαβάσει στο xda ότι δεν λειτουργεί στις τελευταίες εκδόσεις.

Έχει βγει και cfroot πάντως για την jvt ;-)

Γιάννης

• The title was changed to [Galaxy S] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις