stelioz78 Δημ. October 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2011 (edited) Φταίει το καλώδιο. Παρότι είναι ένα απλό καρφάκι σε RCA τελικά μάλλον φταίει η ποιότητα τους. Της samsung είναι ακριβό κάπου στα 35. Πάρε ένα Nokia CA-75U με 3 ώς 12 ευρώ και θα δουλεύει κανονικά. Τέτοιο πήρα. Εγώ έχω 2.2.1. Απότι έχουν πει τα παιδιά η μόνη διαφορά με τις 2.3.x είναι ότι αν βάλεις ταινία με υπότιτλους σε χωριστό αρχείο τότε αυτοί δεν θα φαίνονται. Δεν ξέρω βέβαια τι γίνεται αν βάλεις software decoding. Μπορεί να δείχνει υπότιτλους αλλά να κάνει κολληματάκια. Αυτό θα μας το πουν κάποιοι με 2.3.x. Δεν τοχω ψάξει. εχω 2.3.4 και τους υποτιτλους απλα τους βαζω στον ιδιο φακελο και να εχουν το ιδιο ονομα με την ταινια και τους παιζει κανονικα η μαμα εφαρμογη βιντεο της samsung.για τον φιλο με το προβλημα με το καλωδιο,πρεπει να ενεργοποιεις καθε φορα το tv-out μεσα στις ρυθμισεις/ για καποιο περιεργο λογο ομως αν χρησιμποιησεις αλλη εφαρμογη βιντεο και οχι τη μαμισια οι υποτιτλοι θα φαινονται στο κινητο αλλα οχι στην τηλεοραση.μονο η μαμισια τους δειχνει και στην τηλεοραση!! Edited October 4, 2011 by stelioz78 Παράθεση -Galaxy S23 green -Galaxy watch 7 44mm -Galaxy buds 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highway Δημ. October 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2011 (edited) Eυχαριστω πολυ..θα ψαξω να παρω το συγκεκριμενο καλωδιο!!φανταζομαι δεν θα ειναι δυσκολο να βρω σε καταστηματα κινητων.. Απο κει κ περα..νομιζω πως με τα free προγραμματα στο μαρκετ θα παιζουν ολα κανονικα...Αφου παιζουν στο κινητο..γτ οχι κ στην τηλεοραση! :) Ευχαριστω κ παλι! Κοιτα με 2.2 & 2.2.1 ότι βλέπεις στο κινητό, οτιδήποτε, πάει και στην οθόνη. Στις 2.3.x έχει αλλάξει αυτό νομίζω. Επειδή με ενδιαφέρει και μένα πάρα πολύ το θέμα, μπορεί κάποιος σας παρακαλώ με 2.3.4 να μας πει πως πάει το tv-out? 1) Φαίνονται οι υπότιτλοι σε χωριστό αρχείο με τον Stock Player? 2) Αν όχι, τότε με 3rd party π.χ. MoboPlayer, φαίνονται? Αν όχι τότε με ενεργοποιημένο το software decoding? Εχει κολλήματα τότε? 3) Ποιότητα του tv-out? Διάβασα ότι είναι χειρότερο από το froyo edit: Με πρόλαβες stelioz78. Thanks. Πάντως με τα καλώδια έχει όντως πρόβλημα. Δεν παίζουν όλα. Σίγουρα ο φίλος έχει ενεργοποιήσει το tv-out. Edited October 4, 2011 by highway Παράθεση “Life doesn't imitate art, it imitates bad television” Woody Allen ~ Ηλίας ~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stalek Δημ. October 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2011 Μηπως μπορει καποιος να μου πει που θα βρω το stock kernel 2.2.1 froyo για το Sgs ????? Επειδι ενας φιλος πηγε να βαλει μια αλλη ρομ στο sgs του και κρασαρε ...(μπαινει μονο σε download mode) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highway Δημ. October 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2011 εχω 2.3.4 και τους υποτιτλους απλα τους βαζω στον ιδιο φακελο και να εχουν το ιδιο ονομα με την ταινια και τους παιζει κανονικα η μαμα εφαρμογη βιντεο της samsung.για τον φιλο με το προβλημα με το καλωδιο,πρεπει να ενεργοποιεις καθε φορα το tv-out μεσα στις ρυθμισεις/ για καποιο περιεργο λογο ομως αν χρησιμποιησεις αλλη εφαρμογη βιντεο και οχι τη μαμισια οι υποτιτλοι θα φαινονται στο κινητο αλλα οχι στην τηλεοραση.μονο η μαμισια τους δειχνει και στην τηλεοραση!! Με τι kernel? Με Speedmod? Παράθεση “Life doesn't imitate art, it imitates bad television” Woody Allen ~ Ηλίας ~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisioak Δημ. October 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2011 Μηπως μπορει καποιος να μου πει που θα βρω το stock kernel 2.2.1 froyo για το Sgs ????? Επειδι ενας φιλος πηγε να βαλει μια αλλη ρομ στο sgs του και κρασαρε ...(μπαινει μονο σε download mode) Εφόσον κράσαρε όπως λες, δεν αρκεί μόνο ο κερνελ, πρέπει να περαστεί ολόκληρη η ρομ απο την αρχή. ΕΔΩ (2ο ποστ) έχει αυτό που ζητάς. Διάβασε τον οδηγό στο 1ο ποστ και θα είσαι οκ εγώ στην θέση σου θα περνούσα την 2.3.4 Παράθεση Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία! καποια στιγμή θα τα καταφέρεις.... Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a_tsa Δημ. October 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2011 ωραια καταλαβα πως θα κανω την αναβαθμιση,τι γινεται ομως με τον backup,εχω το τιτανιουμ που ειμαι ροοτ,μετα πως θα το επαναφερω το τιτανιουμ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Marios_Gian Δημ. October 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2011 edit: Με πρόλαβες stelioz78. Thanks. Πάντως με τα καλώδια έχει όντως πρόβλημα. Δεν παίζουν όλα. Σίγουρα ο φίλος έχει ενεργοποιήσει το tv-out. Ναι..εννοειται πως ενεργοποιω το tv out! :) Αυριο θα παρω το καλωδιο και θα μπορεσω να βοηθησω και με τους υποτιτλους εφοσον ολα πανε καλα.. :D Παράθεση Samsung Omnia, Sony Ericsson 810i, Samsung Galaxy S, Samsung Galaxy Note, Samsung Galaxy SIII twitter MariosGian Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. October 4, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2011 ωραια καταλαβα πως θα κανω την αναβαθμιση,τι γινεται ομως με τον backup,εχω το τιτανιουμ που ειμαι ροοτ,μετα πως θα το επαναφερω το τιτανιουμ? Ξαναγίνεσαι root και το ξαναεγκαθιστάς. Απλά μη χάσεις το φάκελο με τα backups όταν αναβαθμίσεις. Αν είναι πέρνα τον στο pc για σιγουριά. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. October 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2011 Αξίζει η αλλαγή σε ext4; Αν κάνουμε αλλαγή σε ext4 τα backup που έχουμε (titanium ή ακόμα και πλήρες backup από CWM) από RFS θα μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε; Απ'ότι ξέρω kernel μπορούμε να φλασάρουμε και ας υπάρχει σύστημα ext4. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz78 Δημ. October 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2011 (edited) Με τι kernel? Με Speedmod? με τον chainfire-cf root 4.1.απο λιγο ψαξιμο στο google ασχετως κερνελ στη 2.3 οι υποτιτλοι φαινονται στη τηλεοραση μονο με τον μαμα player marios-gian φιλικα το ειπα για την ενεργοποιηση του tv-out,βασικα και εγω στην αρχη εψαχνα γιατι δεν ειχα εικονα στην τηλεοραση και εφταιγε αυτο:X Edited October 4, 2011 by stelioz78 Παράθεση -Galaxy S23 green -Galaxy watch 7 44mm -Galaxy buds 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. October 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2011 Αξίζει η αλλαγή σε ext4; Αν κάνουμε αλλαγή σε ext4 τα backup που έχουμε (titanium ή ακόμα και πλήρες backup από CWM) από RFS θα μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε; Απ'ότι ξέρω kernel μπορούμε να φλασάρουμε και ας υπάρχει σύστημα ext4. συνηθως συνιστάται να βγαζεις το ext οταν φλασαρεις αλλο κερνελ. οταν φλασαρεις μια νεοτερη εκδοση του κερνελ που φορας,δεν χρειαζεται. αυτο βεβαια δεν ειναι κατι στανταρ σε ολες τις περιπτωσεις, γι'αυτο κανεις οτι σου πει ο developer του κερνελ. τωρα αυτο που λες με τα backup, δεν το καταλαβαινω.. οταν κανεις μετατροπη σε ext4-2-rfs-yaffs μπλα μπλα, κανεις το συστημα σου και οχι τα backups. αν κανεις πχ ext4, παρεις ενα nandroid backup, μετα περασεις αλλη ρομ και εισαι σε rfs,αν κανεις restore το μπακαπ που ειχες κανει, δεν θα γινει το συστημα σου ext4. θα μεινει ως εχει. εγω συνηθως οταν κανω ext4-2 σε κερνελ speedmod-gto (που εχουν 2.5 recovery και κανουν backup-μετατροπη-restore) τοτε παιρνω ενα nandroid backup, κανω format sytem-data-dbdata-cache,μετατροπη και μετα restore το backup. ετσι γινεται γρηγορα η δουλεια και δεν υπαρχει περιπτωση να γινει στραβη στη μετατροπη απο data :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. October 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2011 συνηθως συνιστάται να βγαζεις το ext οταν φλασαρεις αλλο κερνελ. οταν φλασαρεις μια νεοτερη εκδοση του κερνελ που φορας,δεν χρειαζεται. αυτο βεβαια δεν ειναι κατι στανταρ σε ολες τις περιπτωσεις, γι'αυτο κανεις οτι σου πει ο developer του κερνελ. τωρα αυτο που λες με τα backup, δεν το καταλαβαινω.. οταν κανεις μετατροπη σε ext4-2-rfs-yaffs μπλα μπλα, κανεις το συστημα σου και οχι τα backups. αν κανεις πχ ext4, παρεις ενα nandroid backup, μετα περασεις αλλη ρομ και εισαι σε rfs,αν κανεις restore το μπακαπ που ειχες κανει, δεν θα γινει το συστημα σου ext4. θα μεινει ως εχει. εγω συνηθως οταν κανω ext4-2 σε κερνελ speedmod-gto (που εχουν 2.5 recovery και κανουν backup-μετατροπη-restore) τοτε παιρνω ενα nandroid backup, κανω format sytem-data-dbdata-cache,μετατροπη και μετα restore το backup. ετσι γινεται γρηγορα η δουλεια και δεν υπαρχει περιπτωση να γινει στραβη στη μετατροπη απο data :) Άρα η μετατροπή του συστήματος αρχείων δεν έχει να κάνει με τα backup (είναι όπως στα windows που δεv παίζει ρόλο αν είναι το backup από FAT32 ή NTFS). Η απάντηση σου ήταν κατατοπιστικότατη. Την μετατροπή σε ext4 θα την κάνω με τον Semaphore. Όσο για τον kernel εννοούσα να περάσω νεότερη έκδοση του Semaphore. Έχεις δει βελτίωση με ext4; Το μόνο που σκέφτομαι είναι ότι έχω διαβάσει ότι το rfs είναι πιο ασφαλής από to ext4. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s0me0ne Δημ. October 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2011 Άρα η μετατροπή του συστήματος αρχείων δεν έχει να κάνει με τα backup (είναι όπως στα windows που δεv παίζει ρόλο αν είναι το backup από FAT32 ή NTFS). Η απάντηση σου ήταν κατατοπιστικότατη. Την μετατροπή σε ext4 θα την κάνω με τον Semaphore. Όσο για τον kernel εννοούσα να περάσω νεότερη έκδοση του Semaphore. Έχεις δει βελτίωση με ext4; Το μόνο που σκέφτομαι είναι ότι έχω διαβάσει ότι το rfs είναι πιο ασφαλής από to ext4. su η άποψη μου είναι μικρές διαφορές.. που δεν μπορείς να καταλάβεις ώς άνθρωπος παρά μονο με benchmark δεν ξέρω ανάλογα και πόσο απαιτητικός είναι ο καθενας. Επειδή πρόσφατα άλλαξα σε ext4 ικανοποιημένος είμαι αλλά δεν σημαίνει ότι με το rfs έβλεπα διαφορά. Αυτές τις αλλαγές συνήθως τις κάνεις για το γούστο σου. Τώρα για την ασφάλεια που λες δεν ξέρω.. εννοείς ασφαλής σε μεταφορά δεδομενων πχ ? Η κάτι σε corrupted files ? Παράθεση Devices: Galaxy S, LG G Pad 8.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. October 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2011 su η άποψη μου είναι μικρές διαφορές.. που δεν μπορείς να καταλάβεις ώς άνθρωπος παρά μονο με benchmark δεν ξέρω ανάλογα και πόσο απαιτητικός είναι ο καθενας. Επειδή πρόσφατα άλλαξα σε ext4 ικανοποιημένος είμαι αλλά δεν σημαίνει ότι με το rfs έβλεπα διαφορά. Αυτές τις αλλαγές συνήθως τις κάνεις για το γούστο σου. Τώρα για την ασφάλεια που λες δεν ξέρω.. εννοείς ασφαλής σε μεταφορά δεδομενων πχ ? Η κάτι σε corrupted files ? Σε corrupted files εννοούσα. Μεγάλη διαφορά απ'ότι ξέρω υπάρχει κατά την εγγραφή και ανάγνωση αρχείων. Λέω να την κάνω την μετατροπή και βλέπουμε. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. October 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2011 Άρα η μετατροπή του συστήματος αρχείων δεν έχει να κάνει με τα backup (είναι όπως στα windows που δεv παίζει ρόλο αν είναι το backup από FAT32 ή NTFS). Η απάντηση σου ήταν κατατοπιστικότατη. Την μετατροπή σε ext4 θα την κάνω με τον Semaphore. Όσο για τον kernel εννοούσα να περάσω νεότερη έκδοση του Semaphore. Έχεις δει βελτίωση με ext4; Το μόνο που σκέφτομαι είναι ότι έχω διαβάσει ότι το rfs είναι πιο ασφαλής από to ext4. υπαρχει βελτιωση. οποιος δεν το βλεπει πιστευω εθελοτυφλει.(σε εμενα τουλαχιστον κανει μπαμ. ειδικα σε ext2 που ειμαι καιρο τωρα) το ext4 ειναι σχετικα ασφαλες. στραβη μπορει να σου τυχει συνηθως στη μετατροπη (διακοπτεται σε καποιο σημειο η μεταρτοπη και γινετε corrupt στα data συνηθως.το εχω παθει 2 φορες σε μετατροπη απο ext4 σε rfs. το εχω κανει απειρες φορες ομως :p). αν κρατησεις ενα backup απο cwm πριν την μετατροπη και εχεις και το apk της εφαρμογης ext4 στην sd σου και να γινει αυτο δεν εχεις προβλημα. κανεις απεγκατασταση την εφαρμογη ext4 (γιατι εχει μαμηθει) και την ξανακανεις Install. συνεχιζεις το convert σου και μετα κανεις απο cwm wipe data,cache,dalvik και επαναφορα το backup σου. ολα ωραια ολα καλα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. October 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2011 υπαρχει βελτιωση. οποιος δεν το βλεπει πιστευω εθελοτυφλει.(σε εμενα τουλαχιστον κανει μπαμ. ειδικα σε ext2 που ειμαι καιρο τωρα) το ext4 ειναι σχετικα ασφαλες. στραβη μπορει να σου τυχει συνηθως στη μετατροπη (διακοπτεται σε καποιο σημειο η μεταρτοπη και γινετε corrupt στα data συνηθως.το εχω παθει 2 φορες σε μετατροπη απο ext4 σε rfs. το εχω κανει απειρες φορες ομως :p). αν κρατησεις ενα backup απο cwm πριν την μετατροπη και εχεις και το apk της εφαρμογης ext4 στην sd σου και να γινει αυτο δεν εχεις προβλημα. κανεις απεγκατασταση την εφαρμογη ext4 (γιατι εχει μαμηθει) και την ξανακανεις Install. συνεχιζεις το convert σου και μετα κανεις απο cwm wipe data,cache,dalvik και επαναφορα το backup σου. ολα ωραια ολα καλα :) Έχω κάνει ήδη backup του συστήματος μου από CWM οπότε κάνω και μεταφορά του apk της εφαρμογής ext4 στην sd και συνεχίζω. Ευχαριστώ για την χρήσιμη πληροφορία.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsilas_1991 Δημ. October 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2011 Καλησπερα παιδια εχω ενα προβλημα.Σημερα πηγα σε εναν φιλο που ειχε το galaxy s και δεν δουλευε η αυτοματη περιστροφη.Π.χ ουτε στα μνματα γυρναγε ο προσανατολισμος ουτε στην συλλογη ουτε πουθενα!!!(Ειχα τσεκαρει να ειναι η αυτοματη περιστροφη ενεργοποιημενη).Μετα εβαλα ενα προγραμμα το gpsstatus να δω αν δουλευει η πυξιδα και παλι τπτ.Δεν κουνιοταν καθολου.Μετα ομως εβαλα ενα παιχνιδι (HeavyGunner αν το ξερετε) και μεσα στο παιχνιδι εστριβε κανονικα ο στοχος των οπλων.Τωρα δεν ξερω αν ειναι καποιο προβλημα hardware η software.(Η εκδοση που εχει ειναι js8). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a_tsa Δημ. October 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2011 (edited) λοιπον εκανα την αναβαθμιση σε 2.3.3 και ροοτ :D τωρα παω να κατεβασω εφαρμογες απο το μαρκετ και δεν μπορω,ουτε απο το κινητο ουτε απο το pc.μπορει να βοηθησει καποιος?:confused: Edited October 5, 2011 by a_tsa Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriskozani Δημ. October 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2011 Γεια σας παιδια! θελω να μου πειτε πως να βαλω το κινητο σε download mode...είναι κλειδωμενο και ξερω πως μπορω να το βαλω σε download mode με ενα καλωδιακι...αυτο ομως δεν το εχω..υπάρχει καποιος αλλος τροπος??απαντηστε μου συντομα εαν γινεται! ! Παράθεση Google Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. October 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2011 Γεια σας παιδια! θελω να μου πειτε πως να βαλω το κινητο σε download mode...είναι κλειδωμενο και ξερω πως μπορω να το βαλω σε download mode με ενα καλωδιακι...αυτο ομως δεν το εχω..υπάρχει καποιος αλλος τροπος??απαντηστε μου συντομα εαν γινεται! ! Σε download mode μπαίνεις με vol down+home+power button σε σβηστό τηλέφωνο. Επίσης όταν είναι μπρικαρισμένο το τηλέφωνο μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα usb jig. Όταν λες είναι κλειδωμένο τι εννοείς? Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a_tsa Δημ. October 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2011 χαχα εγω το εφτιαξα μονος μου αυτο!! με την βοηθεια ενος φιλου και απο ενα βιντεο στο youtube,δεν ειναι δυσκολο!:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. October 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2011 Απ'οτι φαινεται εντος των επομενων ωρων-ημερων θα δουμε νεα 2.3.5 JVT και απ οτι ειδα ειναι αγγλικη Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a_tsa Δημ. October 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2011 (edited) λοιπον εκανα την αναβαθμιση σε 2.3.3 και ροοτ :D τωρα παω να κατεβασω εφαρμογες απο το μαρκετ και δεν μπορω,ουτε απο το κινητο ουτε απο το pc.μπορει να βοηθησει καποιος?:confused: βρηκα το προβλημα(νομιζω),δεν συνδεεται στο google talk τι μπορω να κανω? edit:μηπως δεν του δινει αδεια ο superuser?λεω κοτσανα? Edited October 5, 2011 by a_tsa Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highway Δημ. October 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2011 (edited) Αναβάθμισα σε 2.2.1 και είμαι απίστευτα ευχαριστημένος. Το κινητό πετάει από ταχύτητα. Σκέφτομαι την αναβάθμιση σε 2.3.4 μόνο και μόνο για την μπροστά κάμερα στο skype. Αξίζει όμως τον κόπο? Πως είναι η 2.3.4 σε σχέση με την 2.2.1 σε ταχύτητα, αξιοποστία, ανταπόκριση, προβλήματα, bugs? Γιατί κατά τα άλλα δεν θα ήθελα τα βάλε άλλον kernel για root, βάλε ελληνικό πληκτρολόγιο, βάλε goSMS, ίσως battery drain κλπ κλπ. μόνο και μόνο για την μπροστά κάμερα Edited October 5, 2011 by highway Παράθεση “Life doesn't imitate art, it imitates bad television” Woody Allen ~ Ηλίας ~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. October 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2011 Αναβάθμισα σε 2.2.1 και είμαι απίστευτα ευχαριστημένος. Το κινητό πετάει από ταχύτητα. Σκέφτομαι την αναβάθμιση σε 2.3.4 μόνο και μόνο για την μπροστά κάμερα στο skype. Αξίζει όμως τον κόπο? Πως είναι η 2.3.4 σε σχέση με την 2.2.1 σε ταχύτητα, αξιοποστία, ανταπόκριση, προβλήματα, bugs? Γιατί κατά τα άλλα δεν θα ήθελα τα βάλε άλλον kernel για root, βάλε ελληνικό πληκτρολόγιο, βάλε goSMS, ίσως battery drain κλπ κλπ. μόνο και μόνο για την μπροστά κάμεραΚατσε εκει που εισαι Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts