mantzaros Δημ. September 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2011 είμαι σε νησί (ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΆ ), οπότε θα χρειαστώ ενα λινκ , για αγορά jig... Σου χω στειλει πμ,ειναι καποιος δικος μας αργοστολι Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sarpan Δημ. September 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2011 Ένα wipe cache/dalvik cache κάνε απο cwm και power off. Βαλτο σε dlmode και φλασαρε όπως τον 1.5 (όπως είπες δηλαδή :) ) Sent from my GT-I9000 using Tapatalk αναφερεται κι αυτο: NOTE: Version 1.6.0 has different OC/UV settings from 1.5.0. Remove old settings (if any) before flash. θεωρησα χρησιμο να το γραψω μηπως εχει πειραξει κατι ο φιλος μας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. September 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2011 αναφερεται κι αυτο: NOTE: Version 1.6.0 has different OC/UV settings from 1.5.0. Remove old settings (if any) before flash. θεωρησα χρησιμο να το γραψω μηπως εχει πειραξει κατι ο φιλος μας Και καλά έκανες και το έγραψες! :) Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. September 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2011 Το μοντεμ είναι το αρχείο που βάζεις στο phone και περνας οποίο θέλεις άσχετα με τη ρομ σου.δεν αλλάζει τίποτα. Το φλασαρεις στο πεδίο phone (και pda νομίζω μπορείς αλλα δεν το έχω δοκιμάσει) και αφήνεις τικαρισμενο ΜΟΝΟ το auto reboot,ΟΧΙ το repartition και το f.reset time. Περίπου 2 εβδομάδες αν θυμάμαι καλά. Μου φαίνεται καλυτερο από της jvq ( για μοντεμ jvr δεν το συζητώ καν. Στραγγίζει κανονικά τη μπαταρία στο 3g..) Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Μήπως τελικά να βάλω μόνο το PDA από την JVR? Γιατί από ότι φαίνεται δεν προτείνεται και τίποτα άλλο από αυτήν! (CSC προτείνετε από JVQ αλλά το modem της JVR λες ότι δεν είναι και τόσο καλό :wacko:) άρα μόνο το PDA αξίζει... Τα χω παίξει με όλα αυτά τα JVR JVQ JVI JVS στο τέλος δε θα το πειράξω καν... Και την προηγούμενη φορά κάτι τέτοιο έγινε και τελικά δεν το φλάσαρα :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mico Δημ. September 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2011 Γεια σας παιδια εχω jvr με semaphore 1.5.Για να περασω τον 1.6 κανω τα wipe απο cwm και μετα απλως βαζω στο odin το αρχειακι tar???(Να ειμαι και σιγουρος μην κανω καμια βλακεια:)) Για δοκίμασε αυτό! Πιό εύκολα θα κανεις τη δουλειά:D Παράθεση Μιχάλης Galaxy S GT-I9000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. September 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2011 Μήπως τελικά να βάλω μόνο το PDA από την JVR? Γιατί από ότι φαίνεται δεν προτείνεται και τίποτα άλλο από αυτήν! (CSC προτείνετε από JVQ αλλά το modem της JVR λες ότι δεν είναι και τόσο καλό :wacko:) άρα μόνο το PDA αξίζει... Τα χω παίξει με όλα αυτά τα JVR JVQ JVI JVS στο τέλος δε θα το πειράξω καν... Και την προηγούμενη φορά κάτι τέτοιο έγινε και τελικά δεν το φλάσαρα :lol: Το pda είναι όλη η ρομ και ο κερνελ. Μόντεμ διαλέγεις και βάζεις ότι θέλεις. Το csc στην ουσία είναι ένα τίποτα :) Βάλε pda jvr phone jvs csc jvq. Μετά πέρνα sema 1.6, πέρνα swype made by tyxerakias απο τους οδηγούς.κάνε και ένα calibrate την μπαταρία. Σε 4-5 κύκλους θα έχει στρώσει. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. September 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2011 (edited) Το pda είναι όλη η ρομ και ο κερνελ. Μόντεμ διαλέγεις και βάζεις ότι θέλεις. Το csc στην ουσία είναι ένα τίποτα :) Βάλε pda jvr phone jvs csc jvq. Μετά πέρνα sema 1.6, πέρνα swype made by tyxerakias απο τους οδηγούς.κάνε και ένα calibrate την μπαταρία. Σε 4-5 κύκλους θα έχει στρώσει. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Ωραία ξεκινάω! Ευχαριστώ πολύ. :) Και αφού το modem μπορώ να το αλλάξω και μόνο του όποτε θέλω δεν πολυ αγχώνομαι για το wifi κλπ. EDIT: Οκ τα έκανα όλα πέρασα και semaphore 1.6 αλλά όταν σβήνει η οθόνη για κλάσματα δευτερολέπτου πριν σβήσει τα χρώματα αλλάζουν σε κίτρινα μπλε πρασινα κλπ κλπ... Είναι πρόβλημα του kernel? Το κάνει και σε άλλους? Επίσης με πιο πρόγραμμα μπορώ να απεγκαταστήσω εφαρμογές του συστήματος? Και πως θα δω και πόσο χώρο έχει το /system? :S Edited September 27, 2011 by nikospot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highway Δημ. September 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2011 Μια ερώτηση. Τελικά με το Rom Manager (clockwordmod) για να κάνεις backup την rom σε υποχρεώνει να κάνεις Flash ClockworkMod Recovery. Αυτό βέβαια αλλάζει τον stock bootloader. Να ρωτήσω: 1) Αν φλασάρω μετά rom με δικό του bootloader π.χ. 2.2.1 τότε χάνεται το ClockworkMod Recovery? 2) Εάν θέλω να επαναφέρω το κινητό σε stock κατάσταση π.χ. να το πάω σε service τότε επιστρέφοντας με το Rom Manager την stock 2.2 τι γίνεται με το recovery? Μένει αυτό του Rom Manager ή χάνεται και είμαι οκ. Και εάν μένει μπορώ να βάλω πάλι τον stock κάπως? Παράθεση “Life doesn't imitate art, it imitates bad television” Woody Allen ~ Ηλίας ~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. September 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2011 Μια ερώτηση. Τελικά με το Rom Manager (clockwordmod) για να κάνεις backup την rom σε υποχρεώνει να κάνεις Flash ClockworkMod Recovery. Αυτό βέβαια αλλάζει τον stock bootloader. Να ρωτήσω: 1) Αν φλασάρω μετά rom με δικό του bootloader π.χ. 2.2.1 τότε χάνεται το ClockworkMod Recovery? 2) Εάν θέλω να επαναφέρω το κινητό σε stock κατάσταση π.χ. να το πάω σε service τότε επιστρέφοντας με το Rom Manager την stock 2.2 τι γίνεται με το recovery? Μένει αυτό του Rom Manager ή χάνεται και είμαι οκ. Και εάν μένει μπορώ να βάλω πάλι τον stock κάπως? 1) Ναι, χάνεται. 2) Για να επαναφέρεις το κινητό σε stock κατάσταση και να έχεις ήσυχο το κεφάλι σου θα φλασάρεις την επίσημη rom σου μέσω odin, με τρία αρχεία, pit και repartition. Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. September 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2011 Οκ τα έκανα όλα πέρασα και semaphore 1.6 αλλά όταν σβήνει η οθόνη για κλάσματα δευτερολέπτου πριν σβήσει τα χρώματα αλλάζουν σε κίτρινα μπλε πρασινα κλπ κλπ... Είναι πρόβλημα του kernel? Το κάνει και σε άλλους? Επίσης με πιο πρόγραμμα μπορώ να απεγκαταστήσω εφαρμογές του συστήματος? Και πως θα δω και πόσο χώρο έχει το /system? :S 1)φταίει το (αηδιασμένο) voodoo colour. ακολούθησε τις οδηγίες του Στράτου στο θρεντ του στο xda για να περάσεις speedmod colour fix. 2) με έναν root explorer. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. September 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2011 1)φταίει το (αηδιασμένο) voodoo colour. ακολούθησε τις οδηγίες του Στράτου στο θρεντ του στο xda για να περάσεις speedmod colour fix. 2) με έναν root explorer. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 1) Ok θα το κοιτάξω αν και απο voodoo χρησιμοποιώ το sound έχω βάλει και την εφαρμογη. Ελπίζω να μην φύγει το voodoo sound όταν πειράξω το άλλο voodoo. Αλλά έβαλα το CRT εφέ και έτσι όπως σβήνει δεν φαίνεται αυτή η αλλαγή χρωμάτων. 2) Ναι εννοούσα εκτός από αυτό γιατί ήθελα κάτι το οποίο να βρίσκει μόνο του τα αρχεία αντί να ψάχνω εγώ τα apk και να τα σβήνω. Βρήκα μία ωραία εφαρμογή Root App Remover λέγεται και κάνει μια χαρά δουλειά! (μόνο που δεν λέει πόσο χώρο έχει το system, αλλα στο titanium backup απο ότι είδα λέει πόσο κενό χώρο έχει η rom. Αυτό δεν είναι?) Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsilas_1991 Δημ. September 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2011 Παιδια να ρωτησω κατι πηρα ενα galaxy s ενος φιλου και θελω να του περασω την jvr.Απο το samfirmwares ποια απο τις 2 εκδοσεις να καταβασω???Επισης ειναι με bootloaders ετσι??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mico Δημ. September 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2011 Παιδια να ρωτησω κατι πηρα ενα galaxy s ενος φιλου και θελω να του περασω την jvr.Απο το samfirmwares ποια απο τις 2 εκδοσεις να καταβασω???Επισης ειναι με bootloaders ετσι??? κατέβασε οτι θές απο εδω Παράθεση Μιχάλης Galaxy S GT-I9000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. September 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2011 1) Ok θα το κοιτάξω αν και απο voodoo χρησιμοποιώ το sound έχω βάλει και την εφαρμογη. Ελπίζω να μην φύγει το voodoo sound όταν πειράξω το άλλο voodoo. Αλλά έβαλα το CRT εφέ και έτσι όπως σβήνει δεν φαίνεται αυτή η αλλαγή χρωμάτων. 2) Ναι εννοούσα εκτός από αυτό γιατί ήθελα κάτι το οποίο να βρίσκει μόνο του τα αρχεία αντί να ψάχνω εγώ τα apk και να τα σβήνω. Βρήκα μία ωραία εφαρμογή Root App Remover λέγεται και κάνει μια χαρά δουλειά! (μόνο που δεν λέει πόσο χώρο έχει το system, αλλα στο titanium backup απο ότι είδα λέει πόσο κενό χώρο έχει η rom. Αυτό δεν είναι?) Ευχαριστώ! 1) αλλάζει μόνο το colour και όχι το sound. Αν έβγαζε το voodoo sound δεν θα το έλεγα καν! (η ζωή μου θα ήταν τόσο μίζερη χωρίς voodoo sound...!!:lol:! Έχω αγοράσει και την paid, οπότε και να μην εχει ο κερνελ που θα φοράω vsound, κάνει load τα modules η εφαρμογή!) 2) ναι αλλά υπάρχουν εφαρμογές στο σύστημα που χρειάζονται για να δουλεύει το κινητό! Άλλες για κάποιες ευκολίες, διάφορα φρου φρου και αρώματα! για να διαγράψει η εφαρμογή αυτά που θέλεις εσύ,ο μόνος τρόπος είναι να την φτιάξεις εσύ! ;) Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. September 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2011 1) αλλάζει μόνο το colour και όχι το sound. Αν έβγαζε το voodoo sound δεν θα το έλεγα καν! (η ζωή μου θα ήταν τόσο μίζερη χωρίς voodoo sound...!!:lol:! Έχω αγοράσει και την paid, οπότε και να μην εχει ο κερνελ που θα φοράω vsound, κάνει load τα modules η εφαρμογή!) 2) ναι αλλά υπάρχουν εφαρμογές στο σύστημα που χρειάζονται για να δουλεύει το κινητό! Άλλες για κάποιες ευκολίες, διάφορα φρου φρου και αρώματα! για να διαγράψει η εφαρμογή αυτά που θέλεις εσύ,ο μόνος τρόπος είναι να την φτιάξεις εσύ! ;) Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 1) Βασικά το voodoo control έχω βάλει από εφαρμογή και έχει και ρυθμίσεις για color... Αλλά δεν μπορώ να βρω αυτο το fix που μου είπες :wacko: Επίσης γίνεται να σβήσω το εφέ CRT TV για να δω αν τελικά θα φτιάξει το θέμα με το χρώμα? (δεν φαίνεται το πρόβλημα βέβαια με αυτό το εφέ) 2) Ναι το ξέρω ότι κάποιες χρειάζονται, είδα και την λίστα με αυτές που μπορείς να αφαιρέσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. September 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2011 1) Βασικά το voodoo control έχω βάλει από εφαρμογή και έχει και ρυθμίσεις για color... Αλλά δεν μπορώ να βρω αυτο το fix που μου είπες :wacko: Επίσης γίνεται να σβήσω το εφέ CRT TV για να δω αν τελικά θα φτιάξει το θέμα με το χρώμα? (δεν φαίνεται το πρόβλημα βέβαια με αυτό το εφέ) 2) Ναι το ξέρω ότι κάποιες χρειάζονται, είδα και την λίστα με αυτές που μπορείς να αφαιρέσεις. Μεταφερεις ένα σκριπτ από ένα directory σε ένα άλλο με ενα root explorer και δίνεις executable permissions (στο θρεντ του κερνελ στο πρώτο ποστ λέει τι μεταφέρεις και που το βάζεις). Κάνε ενα πμ στο Στρατο να σου πει σε απλά ελληνικά τη διαδικασία αν δεν βγάζεις ακρη. Για να μην φαίνεται το crt off πάνε ρυθμίσεις-οθόνη-κινούμενη εικόνα και επέλεξε χωρίς εφέ. δεν είναι πρόβλημα πάντως αυτη η κιτρινιλα-πρασινίλα εφόσον έχεις crt off. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. September 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2011 1) Βασικά το voodoo control έχω βάλει από εφαρμογή και έχει και ρυθμίσεις για color... Αλλά δεν μπορώ να βρω αυτο το fix που μου είπες :wacko: Πήγαινε στο Voodoo Control εκεί που λέει "Screen v1 gamma hack" και κάνε "Reset to 2.3.3 defaults". Μετά από αυτό δε θα σου ξανακάνει το πρόβλημα με το στιγμιαίο πράσινο όταν σβήνεις την οθόνη. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsilas_1991 Δημ. September 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2011 Πήγαινε στο Voodoo Control εκεί που λέει "Screen v1 gamma hack" και κάνε "Reset to 2.3.3 defaults". Μετά από αυτό δε θα σου ξανακάνει το πρόβλημα με το στιγμιαίο πράσινο όταν σβήνεις την οθόνη. Παιδια εχω κ εγω ενα παρομοιο προβλημα.Ειχα jvr και σημερα εβαλα semaphore 1.6 και οταν το κλειδωνω φαινεται στιγμιαια ενα πρασινο θαμπωμα.Αυτο μπορω να το βγαλω με τον παραπανω τροπο?Επισης αν ειναι ευκολο μπορει κανεις να μ εξηγησει τι ειναι το voodoo color και sound??Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. September 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2011 Παιδια εχω κ εγω ενα παρομοιο προβλημα.Ειχα jvr και σημερα εβαλα semaphore 1.6 και οταν το κλειδωνω φαινεται στιγμιαια ενα πρασινο θαμπωμα.Αυτο μπορω να το βγαλω με τον παραπανω τροπο?Επισης αν ειναι ευκολο μπορει κανεις να μ εξηγησει τι ειναι το voodoo color και sound??Ευχαριστω Κατεβάζεις το "Voodoo Control" από το market και κάνεις αυτό που έγραψα. Το "Voodoo Sound" βελτιώνει πολύ τον ήχο όταν φοράς ακουστικά και επίσης κατά την ηχογράφηση. Με το "Voodoo Color" μπορείς να φέρεις τα χρώματα στα δικά σου γούστα. Όλες τις ρυθμίσεις και στα δυο τις κάνεις μέσα από το "Voodoo Control". Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. September 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2011 Μεταφερεις ένα σκριπτ από ένα directory σε ένα άλλο με ενα root explorer και δίνεις executable permissions (στο θρεντ του κερνελ στο πρώτο ποστ λέει τι μεταφέρεις και που το βάζεις). Κάνε ενα πμ στο Στρατο να σου πει σε απλά ελληνικά τη διαδικασία αν δεν βγάζεις ακρη. Για να μην φαίνεται το crt off πάνε ρυθμίσεις-οθόνη-κινούμενη εικόνα και επέλεξε χωρίς εφέ. δεν είναι πρόβλημα πάντως αυτη η κιτρινιλα-πρασινίλα εφόσον έχεις crt off. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Πήγαινε στο Voodoo Control εκεί που λέει "Screen v1 gamma hack" και κάνε "Reset to 2.3.3 defaults". Μετά από αυτό δε θα σου ξανακάνει το πρόβλημα με το στιγμιαίο πράσινο όταν σβήνεις την οθόνη. Έκλεισα τα εφέ και δεν το έκανε παρόλο που οι ρυθμίσεις χρωμάτων πριν ήταν πειραγμένες! (αν και τώρα τα έφερα στα default γιατι είναι πιο ωραία έτσι) Οπότε δεν θα περάσω κάποιο fix αφού δεν φαίνεται τίποτα! Και ένα τελευταίο πραγματάκι για να μην σας ζαλίζω άλλο (για σήμερα τουλάχιστον :p) Αν λέμε αααν θελήσω να βγάλω το CRT off εντελώς υπάρχει τρόπος? :wacko: 1000000000 ευχαριστώ για τον χρόνο σας :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. September 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2011 Κατεβάζεις το "Voodoo Control" από το market και κάνεις αυτό που έγραψα. Το "Voodoo Sound" βελτιώνει πολύ τον ήχο όταν φοράς ακουστικά και επίσης κατά την ηχογράφηση. Με το "Voodoo Color" μπορείς να φέρεις τα χρώματα στα δικά σου γούστα. Όλες τις ρυθμίσεις και στα δυο τις κάνεις μέσα από το "Voodoo Control". Επίσης με το voodoo sound η ένταση του ήχου (με ακουστικά πάντα) είναι τρομερα δυνατότερη. Το voodoo color είναι για τον που απλά... Δεν το συνιστά ούτε ο δημιουργός του.. ο καθένας με τα γούστα του όμως.. Και ένα τελευταίο πραγματάκι για να μην σας ζαλίζω άλλο (για σήμερα τουλάχιστον :p) Αν λέμε αααν θελήσω να βγάλω το CRT off εντελώς υπάρχει τρόπος? :wacko: Από εκεί που το κατέβασες, ψάξε για restore. Λογικά το framework θα επαναφέρει μόνο αν έβαλες μόνο crt off. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. September 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2011 Από εκεί που το κατέβασες, ψάξε για restore. Λογικά το framework θα επαναφέρει μόνο αν έβαλες μόνο crt off. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Από εδώ το κατέβασα από αυτό το thread... Και πέρασα το zip μέσω cwm. Μάλλον θα ξαναφλασάρω εντελώς καθαρό σύστημα και αμέσως θα κρατήσω backup για να το έχω απείραχτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. September 27, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2011 Από εδώ το κατέβασα από αυτό το thread... Και πέρασα το zip μέσω cwm. Μάλλον θα ξαναφλασάρω εντελώς καθαρό σύστημα και αμέσως θα κρατήσω backup για να το έχω απείραχτο. Ποιο ακριβώς κατέβασες; Ένα λινκ στο post? Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. September 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2011 Ποιο ακριβώς κατέβασες; Ένα λινκ στο post? Το "CRT screen-off / Electron beam τροποποίηση για JVR μόνο" Στο ποστ #340. Μόνο που το backup που πήρα πριν το περάσω το έχασα καταλάθος. Αλλά εντάξει δεν με πολυ απασχολεί. :) ΣΚεφτόμουν να φλασάρω ξανά για να κρατήσω backup να το έχω πριν πειράξω οτιδήποτε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. September 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2011 Το "CRT screen-off / Electron beam τροποποίηση για JVR μόνο" Στο ποστ #340. Μόνο που το backup που πήρα πριν το περάσω το έχασα καταλάθος. Αλλά εντάξει δεν με πολυ απασχολεί. :) ΣΚεφτόμουν να φλασάρω ξανά για να κρατήσω backup να το έχω πριν πειράξω οτιδήποτε. Λογικά εδώ θα βρεις αυτό που ζητάς. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts