Jump to content

[Galaxy S] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά ποιά είναι η πιθανότητα να βγει μια ελληνική 2.3.4 από την samsung hellas?το πρόβλημα με το battery drain στην 2.3.3 σχεδόν αχρηστεύει το κινητό.

Κανείς δεν ξέρει...! Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να βάλεις την JVR που είναι 2.3.4 και δε θα έχεις κανένα πρόβλημα με battery drain.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone.

• Απαντήσεις 7,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Κανείς δεν ξέρει...! Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να βάλεις την JVR που είναι 2.3.4 και δε θα έχεις κανένα πρόβλημα με battery drain.

Εμένα και με την JVI εδώ και πόσες μέρες δεν έχω δει battery drain πάντως :)

Εμένα και με την JVI εδώ και πόσες μέρες δεν έχω δει battery drain πάντως :)

Δεν παρουσιάζεται σε όλους και ούτε έχει σχέση με πόσες μέρες έχεις την JVI ή κάποια άλλη 2.3.3. Μπορεί να σου παρουσιαστεί την ίδια μέρα ή μετά απο μια βδομάδα, ένα μήνα... κανείς δεν ξέρει πότε. Εμένα που την είχα βάλει για δοκιμή μου έφαγε 60% μπαταρία σε ένα βράδυ και το κινητό έκλεισε. Δε θα ήθελα πάντως όταν κάποια στιγμή χρειαστώ το κινητό αυτό να έχει σβήσει από μπαταρία ενώ ήταν φορτισμένο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone.

παιδια επειδη εχω μπερδευτη πειτε μου μια σταθερη κ ολοκληρωμενη ρομ να περασω στο τηλ...πια προτεινετε κ που θα την βρω..

παιδια επειδη εχω μπερδευτη πειτε μου μια σταθερη κ ολοκληρωμενη ρομ να περασω στο τηλ...πια προτεινετε κ που θα την βρω..

μπορεις να βαλεις την jvr που ειναι σταθεροτατη και δοκιμασμενη απο ολους μας σχεδον.καλη και τημια ρομ.τωρα αν θες και πιο πολλα μπλιπλικια δοκιμασε και την cyanogen!

Xiaomi 12 Pro

φιλε ευχαριστω..που θα την βρω αυτη?θελει η ροοτ κ clockwork?η με odin?αυτη η ρομ δουλευοθν ολα?

λοιπον για να βαλεις την jvr θα την βρεις στην αρχικη σελιδα στα επισημα firmawares.προτεινεται σε συνδυασμο με το csc της jvq.αρα κατεβασε και την jvq να την εχεις.μεσω οντιν θα την περασεις,υπαρχει αναλυτικοτατος οδηγος στα επισημα firmwares.μην κανεις τπτ αν δεν εισαι σιγουρος οτι τα εχεις καταλαβει ολα σωστα!

Xiaomi 12 Pro

Επίσης να πούμε στον φίλο ότι με την 2.3.4 ΔΕΝ θα έχει ελληνικό πληκτρολόγιο. Φυσικά μπορεί να κατεβάσει το HTC_ime ή το go keyboard ή κάποιο άλλο παρεμφερές που να έχει ελληνικά ή να κάνει root την συσκευή του και να περάσει τα ελληνικά στο κανονικό πληκτρολόγιο της samsung.
Κώστας

ειχα φλασαρι την 2.3.3 με odin ετσι μπαινει κ αυτη?απλά δεν καταλαβα την αλλη πωσ θα χρησιμοπιοσω?αρα δεν θελει ροοτ κ clockwork?

χρειαζετε bootloaders?

Edited by epica1977

ειχα φλασαρι την 2.3.3 με odin ετσι μπαινει κ αυτη?απλά δεν καταλαβα την αλλη πωσ θα χρησιμοπιοσω?αρα δεν θελει ροοτ κ clockwork?

χρειαζετε bootloaders?

Θα την περασεις κανονικα μεσω οντιν οπως και την αλλη.

Xiaomi 12 Pro

αυτο με το αρχειο δεν καταλαβα θα χρισιμοποιοσο απο την jvq το αρχειο csc... k απο την jvr δεν θα βαλω καθολου το csc?

Επίσης να πούμε στον φίλο ότι με την 2.3.4 ΔΕΝ θα έχει ελληνικό πληκτρολόγιο. Φυσικά μπορεί να κατεβάσει το HTC_ime ή το go keyboard ή κάποιο άλλο παρεμφερές που να έχει ελληνικά ή να κάνει root την συσκευή του και να περάσει τα ελληνικά στο κανονικό πληκτρολόγιο της samsung.

εγώ Έχω την Jvq πως μπορώ να βαλω την τελευταία εκδοση της Samsung με το ελληνικό πληκτρολόγιο διότι δεν με βολευει αυτη στο γράψιμο ; .επισης θελω να ρωτησω τι διαφορά έχουν οι εκδοσεις απο αλλες Χώρες ; δηλαδή η 2.3.4 που απο οτι καταλαβα ειναι αγγλική σε σύγκριση με 2.3.3 τι διαφορά έχουνε ; ευχαριστώ εκ των προτερων .

Αν έχεις την JVQ μπορείς να βάλεις την JVS μέσω ODIN με βάση τον οδηγό που θα βρεις στο επισημασμένο θέμα με τις επίσημες ρομ. Εκει θα βρεις και την ίδια την ρομ. Αφού την εγκαταστήσεις κάνεις το κινητό ρου root με βάσει τον ανάλογο (επίσης επισημασμένο) οδηγό και αφού το κάνεις root πας στον οδηγό για πρωτάρηδες, στο πρώτο ποστ στο σημείο που αναφέρεται στην περίπτωση κινητών χωρίς ελληνικό πληκτρολόγιο. Εκεί υπάρχει σύνδεσμος για το αρχείο που θα πρέπει να εγκαταστήσεις ώστε να έχεις την ελληνική γλώσσα στο πληκτρολόγιο του κινητού. Αυτό θα το κάνεις μέσω ClockWorkMod recovery (εκεί θα μπεις και θα κάνεις install το zip).
Κώστας

Καλησπέρα θέλω να βάλω το Google + και μου λεει πως δεν είναι διαθέσιμο στην χώρα μου τι να κάνω;

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Καλησπέρα θέλω να βάλω το Google + και μου λεει πως δεν είναι διαθέσιμο στην χώρα μου τι να κάνω;

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Κατεβάζεις από το market το "market enabler" (απαιτεί να είσαι root) και πηγαίνεις στο 2ο tab που λέει "Setting List", πατάς επάνω στο [it]TIM και επιλέγεις "fake this provider". Μετά ξαναπηγαίνεις στο Market και το κατεβάζεις κανονικά. :)

Γιάννης

TA ΚΑΤΑΦΕΡΑ !!!

μπρίκαρα το κινητό, και στην προσπάθεια μου να το επαναφέρω, έχω κολλήσει σε μια οθόνη ασπρη της at & t, και δεν έχω πλέον download mod.

έχω περάσει τις τελευταίες 3 ωρες διαβάζοντας σχετικά και άσχετα άρθρα,αλλά τπτ.

bootloop και no download mode.

SGS II με Pulse ROM 2.0

TA ΚΑΤΑΦΕΡΑ !!!

μπρίκαρα το κινητό, και στην προσπάθεια μου να το επαναφέρω, έχω κολλήσει σε μια οθόνη ασπρη της at & t, και δεν έχω πλέον download mod.

έχω περάσει τις τελευταίες 3 ωρες διαβάζοντας σχετικά και άσχετα άρθρα,αλλά τπτ.

Μάλλον χρειάζεσαι jig :p

TA ΚΑΤΑΦΕΡΑ !!!

μαλλον θες jig οπως λεει και ο φιλος nikospot...

Πες μας πολη/περιοχη που μενεις αν μπορει να σε βοηθησει καποιος απο εκει κοντα....

Device 1: Galaxy S6 | Rom: Stock 5.1.1 | Launcher: Apex launcher

Device 2: Galaxy S | Rom: CyanogenMod 10 | Kernel: Semaphore JB | Launcher: Apex launcher

Device 3: Galaxy Tab 10.1 P7510 | Rom: Stock 4.0.4

Follow me

Αν έχεις την JVQ μπορείς να βάλεις την JVS μέσω ODIN με βάση τον οδηγό που θα βρεις στο επισημασμένο θέμα με τις επίσημες ρομ. Εκει θα βρεις και την ίδια την ρομ. Αφού την εγκαταστήσεις κάνεις το κινητό ρου root με βάσει τον ανάλογο (επίσης επισημασμένο) οδηγό και αφού το κάνεις root πας στον οδηγό για πρωτάρηδες, στο πρώτο ποστ στο σημείο που αναφέρεται στην περίπτωση κινητών χωρίς ελληνικό πληκτρολόγιο. Εκεί υπάρχει σύνδεσμος για το αρχείο που θα πρέπει να εγκαταστήσεις ώστε να έχεις την ελληνική γλώσσα στο πληκτρολόγιο του κινητού. Αυτό θα το κάνεις μέσω ClockWorkMod recovery (εκεί θα μπεις και θα κάνεις install το zip).

οκ σε ευχαριστώ. τελικά μπόρεσα να περάσω το HTC_IME_hi22 και επιτέλους βρήκα την υγεία μου με το πληκτρολόγιο για να μπορώ να γράφω μπορείς να μου εξηγήσεις ποια είναι η διαφορά τον εκδόσεων που έγραψα παραπάνω; διότι δεν ξέρω; .

Παιδια καλημερα σας...Ειμαι καινουριος πειραματιστης στην παρεα σας.

Εχω φλασαρη την JVR, JVQ με Semaphore kernel_JVR 1.6. ολα καλα περασα το ελληνικο πληκτρολογιο της samsung (εδω θα πρεπει να πω οτι η μπαρα στις επαφες παρεμεινε με ελληνικους χαρακτηρες)...κ πηγα να περασω κ το κολπακι για CRT OFF το εγκατεστησα με CWM αλλα τωρα....δεν τοβρισκω?δεν εγκααστηθηκε σωστα?....δεν ειχε αλλο χωρο να εγκατασταθει?....αν ειναι το τελευταιο πως θα το δω....πως θα σβησω κατι αχρηστο απο τα original για να βαλω συγκεκριμενα το crt off.

Κ κατι ακομα πως βλεπω οτι οι χαρακτιρες στα μηνυματα ειναι 70 η 160?πρεπει να στειλο μνμ?ευχαριστω κ καλος σας βρηκα....

Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2

TA ΚΑΤΑΦΕΡΑ !!!

Προφανώς προσπάθησες να περάσεις ρομ του captivate στο galaxy s...Για jig αν θυμάμαι καλά έχουν δωθει κάποια λινκ στο θέμα με τα αξεσουαρ. Κάνε μια αναζήτηση εκεί δεν είναι πολλές οι σελίδες.

Sent from my Samsung Galaxy S using Tapatalk

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

οκ σε ευχαριστώ. τελικά μπόρεσα να περάσω το HTC_IME_hi22 και επιτέλους βρήκα την υγεία μου με το πληκτρολόγιο για να μπορώ να γράφω μπορείς να μου εξηγήσεις ποια είναι η διαφορά τον εκδόσεων που έγραψα παραπάνω; διότι δεν ξέρω; .

Και εγώ παρότι έχω επαναφέρει κανονικά τα ελληνικά τόσο στο πληκτρολόγιο της samsung όσο και στο swype, με το HTC_ime κάνω την δουλειά μου γιατί είναι πανέξυπνο!

Οσον αφορά τις εκδόσεις, ξέρω ότι η JVQ είναι μια έκδοση της 2.3.4 που δόθηκε στην Αγγλία ενώ η JVR βγήκε λίγο αργότερα, είναι επίσης έκδοση της 2.3.4 και δόθηκε στην Ελβετία. Διαφορές μεταξύ τους σε επιδόσεις ή προβλήματα δεν έχω διαπιστώσει (ή διαβάσει) παρα μόνο τον ισχυρισμό ότι το CSC της JVQ είναι προτιμότερο απο αυτό της JVR. Τον λόγο δεν μπορώ να στον πω με σιγουριά :) H JVS μας προέκυψε πριν καμια δεκαριά μέρες. Είναι 2.3.5 έκδοση η οποία μάλιστα δεν έχει δοθεί επίσημα απο την Samsung πουθενά, αλλά είναι προιόν διαρροής. Κάποιοι ισχυρίζονται ότι έχει θέμα με το wifi, προσωπικά δεν έχω αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα όσο την έχω. Προσωπικά δεν έχω διαπιστώσει καμια διαφορά στις επιδόσεις της συσκευής ανάμεσα σε JVQ, JVR και JVS.

Κώστας

Παιδια καλημερα σας...Ειμαι καινουριος πειραματιστης στην παρεα σας.

Εχω φλασαρη την JVR, JVQ με Semaphore kernel_JVR 1.6. ολα καλα περασα το ελληνικο πληκτρολογιο της samsung (εδω θα πρεπει να πω οτι η μπαρα στις επαφες παρεμεινε με ελληνικους χαρακτηρες)...κ πηγα να περασω κ το κολπακι για CRT OFF το εγκατεστησα με CWM αλλα τωρα....δεν τοβρισκω?δεν εγκααστηθηκε σωστα?....δεν ειχε αλλο χωρο να εγκατασταθει?....αν ειναι το τελευταιο πως θα το δω....πως θα σβησω κατι αχρηστο απο τα original για να βαλω συγκεκριμενα το crt off.

Κ κατι ακομα πως βλεπω οτι οι χαρακτιρες στα μηνυματα ειναι 70 η 160?πρεπει να στειλο μνμ?ευχαριστω κ καλος σας βρηκα....

Για το CRT animation που ρωτάς θα πρέπει να ενεργοποιήσεις τα animations στο τηλέφωνό σου: Settings->Display->Animations. Λογικά θα είναι στο none, βάλε full (εμένα μου δουλεύει και στο some).

Για τη δεύτερη ερώτησή σου, βάλε Go SMS και ενεργοποίηση το Greek locale από τις ρυθμίσεις του προγράμματος. Επίσης, για να μην έχεις διπλά notifications, πήγαινε στη μανίσια εφαρμογή sms και από τις ρυθμίσεις ξε-τίκαρε τις "ειδοποιήσεις" (αν θυμάμαι καλά είναι μία από τις τελευταίες επιλογές κάτω κάτω)

Γιάννης

Και εγώ παρότι έχω επαναφέρει κανονικά τα ελληνικά τόσο στο πληκτρολόγιο της samsung όσο και στο swype, με το HTC_ime κάνω την δουλειά μου γιατί είναι πανέξυπνο!

Οσον αφορά τις εκδόσεις, ξέρω ότι η JVQ είναι μια έκδοση της 2.3.4 που δόθηκε στην Αγγλία ενώ η JVR βγήκε λίγο αργότερα, είναι επίσης έκδοση της 2.3.4 και δόθηκε στην Ελβετία. Διαφορές μεταξύ τους σε επιδόσεις ή προβλήματα δεν έχω διαπιστώσει (ή διαβάσει) παρα μόνο τον ισχυρισμό ότι το CSC της JVQ είναι προτιμότερο απο αυτό της JVR. Τον λόγο δεν μπορώ να στον πω με σιγουριά :) H JVS μας προέκυψε πριν καμια δεκαριά μέρες. Είναι 2.3.5 έκδοση η οποία μάλιστα δεν έχει δοθεί επίσημα απο την Samsung πουθενά, αλλά είναι προιόν διαρροής. Κάποιοι ισχυρίζονται ότι έχει θέμα με το wifi, προσωπικά δεν έχω αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα όσο την έχω. Προσωπικά δεν έχω διαπιστώσει καμια διαφορά στις επιδόσεις της συσκευής ανάμεσα σε JVQ, JVR και JVS.

αρα καμια διαφορα η μια με την αλλη οκ. αρα το αφηνω οπως εχει. αυτο που φοβαμαι ειναι οταν το ανοιγω μου βγαζει μια οθονη λες ειναι σπασμενη και φοβαμαι μηπως ειναι κατι αλλο αυτο αλλα ανοιγει κανονικα μετα χωρις κανενα προβλημα μπορεις να ειναι ιδαιτεροτητα της εκδοσης αυτης . το εμφανιζει σε κανενα αυτο;. δεν εχω ομως κανενα προβλημα λειτουργει κανονικα η εκδοση. ενω στον αδελφο μου με την εκδοση 2.2 δεν το εμφανιζει καθολου. και κατι αλλο η εκδοση 2.2 και συγκριση με την 2.3 τι διαφορα εχει; . ειχα ακουσει οτι στην 2.2 μπορεις να περασεις εφαρμογες και στην καρτα μνημης κατι το οποιο δεν εχω δοκιμασει στην δικια μου συσκευη πως γινεται κατι τετοιο; .

Edited by JOHNMEGARYTHMOS

• The title was changed to [Galaxy S] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις