nikos523 Δημ. September 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2011 Εμένα τις καλύτερες. Τον damian από τότε που σηκώθηκε και έφυγε από το xda δεν τον παρακολουθώ. Βέβαια περιμένω την τελική έκδοση της Tornado, αλλά έχω χάσει επαφή. Αν έχεις link από το φόρουμ που έφτιαξε, πόσταρέ το(αν δεν απαγοερεύεται) ή με πμ να ρίξω μια ματιά. Για semaphore, ούτε κρύο ούτε ζέστη. απο τοτε που εφυγε απο το xda ειναι που κανει παπαδες http://damiangto.emc2production.org/ (GTO Tornado kernel Release Candidate 2 Version 2.3 αυτος ειναι για jvr) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. September 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2011 Καλησπέρα! Αν θέλω να περάσω την JVR με custom kernel πως ακριβώς γίνεται? Θα πρεπει να περάσω την JVR απο εδω και μετά το custom kernel το φλασαρω σαν PDA με το odin? Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. September 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2011 Καλησπέρα! Αν θέλω να περάσω την JVR με custom kernel πως ακριβώς γίνεται? Θα πρεπει να περάσω την JVR απο εδω και μετά το custom kernel το φλασαρω σαν PDA με το odin? Ευχαριστώ! ναι ετσι ακριβως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsilas_1991 Δημ. September 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2011 Γεια σας παιδια εχω JVR με semaphore 1.5.Θα ηθελα να περασω τον 1.6 μιας που διαβαζω οτι ειναι καλυτερος.Για να τον περασω απλα τον παιρναω απο πανω σαν pda???Επισης διαβασα στο xda αυτο. ( NOTE: Version 1.6.0 has different OC/UV settings from 1.5.0. Remove old settings (if any) before flash.) Τι ακριβως πρεπει να κανω??? Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex2011 Δημ. September 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2011 (edited) Καλησπέρα! Αν και σχετικά αρχάριος, έπειτα από αρκετό διάβασμα, αποφάσισα να ξεκινήσω τη διαδικασία φλασαρίσματος της 2.3.4 JVR (με πρόθεση να χρησιμοποιήσω το CSC της JVQ) ακολουθώντας βήμα βήμα τον οδηγό του Τυχεράκια μέσω Odin: "Πρώτο βήμα: - Tίκαρε το Re-partition, και τα "Auto-reboot" και "F. Reset Time" πρέπει να είναι κι αυτά τικαρισμένα. - Πάτα το "PIT" κουμπι και διάλεξε το s1_odin_20100512.pit αρχείο. - Σύνδεσε το τηλέφωνο και περίμενε μέχρι να το αναγνωρίσει το Οdin, θα βγάλει μία port στο ID:COM. (το νούμερο δεν έχει σημασία) - Πάτα το "Start". Εμφανίζεται <Firmware update start...> <Get PIT for mapping...> . Το τηλέφωνο θα σβήσει και η οθόνη θα γράφει "Reset". Mετά περίμενε μέχρι το Οdin να γράψει "Pass" (μπορεί να πάρει μερικά λεπτά). MHN ξεσυνδέσεις το τηλέφωνο μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία. - Όταν γράψει pass, ξεσύνδεσε το τηλέφωνο, βγάλε τη μπαταρία, περίμενε 30 δευτερόλεπτα, ξαναβάλτην, και ξαναβάλε το τηλέφωνο σε download mode με τα 3 κουμπιά." Όλα πήγαιναν μια χαρά, το Odin έγραψε PASS, το ξεσύνδεσα, έβγαλα και την μπαταρία, την ξαναέβαλα, όμως το πάτημα των 3 κουμπιών δε δίνει πλέον κανένα αποτέλεσμα και δεν μπορώ να μπω σε download mode - ενώ είχε μπει μια χαρά στο ξεκίνημα της διαδικασίας. Δεν τολμώ να προβώ σε καμία άλλη εναλλακτική ενέργεια αν δε ζητήσω πρώτα τη συμβουλή σας. Όπως καταλαβαίνετε χρειάζομαι άμεση βοήθεια. Το κινητο ήταν αγορασμένο από Πλαίσιο και είχε froyo 2.2.1 bujp5 EDIT: Εντάξει τελικά τα κατάφερα, ήθελε το χρόνο του για να πάρει μπρος. Ευτυχώς γιατί με όσα έχω διαβάσει κατά καιρούς ανησύχησα πολύ Edited September 16, 2011 by alex2011 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. September 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2011 (edited) ναι ετσι ακριβως Και αν θελήσω επαναφορά σε εργοστασιακή κατάσταση (JVI Ελληνική), όταν θα φλασάρω το PDA και τα υπόλοιπα αρχεία της θα φύγει το custom ελπίζω και θα γυρίσει η εγγύηση ε? Θα θέλει και repartition και τίποτα άλλο μετά για να ξαναμπει εντελώς καθαρή η official? Ευχαριστώ και πάλι :) Edited September 16, 2011 by nikospot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. September 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2011 Γεια σας παιδια εχω JVR με semaphore 1.5.Θα ηθελα να περασω τον 1.6 μιας που διαβαζω οτι ειναι καλυτερος.Για να τον περασω απλα τον παιρναω απο πανω σαν pda???Επισης διαβασα στο xda αυτο. ( NOTE: Version 1.6.0 has different OC/UV settings from 1.5.0. Remove old settings (if any) before flash.) Τι ακριβως πρεπει να κανω??? Ευχαριστω. Ναι το περνας απο πανω.Αν ειχες κανει overclock τον επεξεργαστη τοτε ξανακαντον να τρεχει στο 1ghz.λογικα δεν θα το ειχες κανει αλλιως θα ηξερες τι ειναι. Και αν θελήσω επαναφορά σε εργοστασιακή κατάσταση (JVI Ελληνική), όταν θα φλασάρω το PDA και τα υπόλοιπα αρχεία της θα φύγει το custom ελπίζω και θα γυρίσει η εγγύηση ε? Θα θέλει και repartition και τίποτα άλλο μετά για να ξαναμπει εντελώς καθαρή η official? Ευχαριστώ και πάλι :) Ναι.Θα βαλεις τα αρχεια μεσω odin και εισαι οκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
none14 Δημ. September 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2011 Λοιπόν παιδιά έχω την JVR με semaphore 1.6.0 Προσπάθησα να βάλω κάποιο πρόγραμμα για tethering (barnacle, wifi tethering κτλ) για να «παίρνω» internet στο PC από το κινητό και μου βγάζει το μήνυμα ότι δεν λειτουργεί γιατί ο kernel δεν υποστηρίζει netfilter. Ξέρει κανείς τίποτε γι’ αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsilas_1991 Δημ. September 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2011 Ναι το περνας απο πανω.Αν ειχες κανει overclock τον επεξεργαστη τοτε ξανακαντον να τρεχει στο 1ghz.λογικα δεν θα το ειχες κανει αλλιως θα ηξερες τι ειναι. Ααα καταλαβα.Οκ σε ευχαριστω για ολα.Κατι αλλο στο xda εχει δυο εκδοσεις 1.6.Να φανταστω οτι ειναι καλυτερη η 1.6bm λογο του οτι δινει περισσοτερη ram??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. September 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2011 Ευχαριστώ! Έχω κι άλλη μία ερώτηση αλλά καλύτερα να μην ρωτήσω άλλα για σήμερα :lol: Ααα καταλαβα.Οκ σε ευχαριστω για ολα.Κατι αλλο στο xda εχει δυο εκδοσεις 1.6.Να φανταστω οτι ειναι καλυτερη η 1.6bm λογο του οτι δινει περισσοτερη ram??? Νομίζω πως δίνοντας αυτή την περισσότερη RAM, σου κόβει την δυνατότητα να τραβάς HD video. (Έτσι διάβασα κάπου :wacko:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratosk Δημ. September 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2011 (edited) Λοιπόν παιδιά έχω την JVR με semaphore 1.6.0 Προσπάθησα να βάλω κάποιο πρόγραμμα για tethering (barnacle, wifi tethering κτλ) για να «παίρνω» internet στο PC από το κινητό και μου βγάζει το μήνυμα ότι δεν λειτουργεί γιατί ο kernel δεν υποστηρίζει netfilter. Ξέρει κανείς τίποτε γι’ αυτό? Ο semaphore υποστηρίζει netfilter απλά θα πρέπει να αντιγράψεις το enable_netfilter script από το /res/scripts στο /system/etc/init.d να δώσεις executable permissions στο script και να κάνεις reboot για να φορτωθούν τα αντίστοιχα modules. @tsilas_1991 Οι δύο εκδόσεις είναι πανομοιότυπες με την μόνο διαφορά την διαθέσιμη RAM. Στην bm (bigmem) έχεις 353mb αντί για 336. Αυτό όμως έχει το ανάλογο "κόστος" στο video recording (δεν λειτουργεί η εγγραφή σε 1280x720) Edited September 16, 2011 by stratosk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
somebilly Δημ. September 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2011 (edited) Παιδιά μία ερώτηση που μπορεί να έχει ξαναειπωθεί αλλά .. ας την κάνω :) Βάζουμε ένα wallpaper.. Πώς μπορούμε να το έχουμε ΟΛΟΚΛΗΡΟ σε 1 desktop ?? Διότι ότι και να του βάλω το κάνει stretch και για να το δω πρέπει να κάνω scroll τα desktop που για να φανεί ολόκληρο θα πρέπει να έχω 7 desktop :( Επιλογή για να μη γίνεται scroll το wallpaper υπάρχει αλλά το κρατάει stretched, όχι centered.. δηλαδή πάλι δε φαίνεται ολόκληρο ! Πώς όμως θα γίνει να μην είναι streched ?? :worry: Ευχαριστώ ! P.S : Έχω Go Launcher Ex Edited September 16, 2011 by somebilly launcher ... Παράθεση - Βασίλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bond Δημ. September 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2011 Όλα πήγαιναν μια χαρά, το Odin έγραψε PASS, το ξεσύνδεσα, έβγαλα και την μπαταρία, την ξαναέβαλα, όμως το πάτημα των 3 κουμπιών δε δίνει πλέον κανένα αποτέλεσμα και δεν μπορώ να μπω σε download mode - ενώ είχε μπει μια χαρά στο ξεκίνημα της διαδικασίας. Δεν τολμώ να προβώ σε καμία άλλη εναλλακτική ενέργεια αν δε ζητήσω πρώτα τη συμβουλή σας. Όπως καταλαβαίνετε χρειάζομαι άμεση βοήθεια. Μου ειχε τυχει μια φορα και πανικοβληθηκα να αργει πολυ να μπει. Ηθελε δηλαδη κρατημα των 3 κουμπιων για 10+ δευτερολεπτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xenon2010 Δημ. September 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2011 τελικα το συμπερασμα απο αυτα που διαβαζω ειναι οτι ο καλυτερος συνδυασμος αυτη την περιοδο ειναι jvr με jvq modem και semaphone 1.6... Οποτε δεν αξιζει καποιος να περασει σε jvs.. σωστα??:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
what Δημ. September 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2011 τελικα το συμπερασμα απο αυτα που διαβαζω ειναι οτι ο καλυτερος συνδυασμος αυτη την περιοδο ειναι jvr με jvq modem και semaphone 1.6... Οποτε δεν αξιζει καποιος να περασει σε jvs.. σωστα??:confused: Και εγω αυτης της αποψης ειμαι,μεχρι να λυθει το wifi bug της jvs Παράθεση Device 1: Galaxy S6 | Rom: Stock 5.1.1 | Launcher: Apex launcher Device 2: Galaxy S | Rom: CyanogenMod 10 | Kernel: Semaphore JB | Launcher: Apex launcher Device 3: Galaxy Tab 10.1 P7510 | Rom: Stock 4.0.4 Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. September 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2011 Παιδιά μία ερώτηση που μπορεί......... P.S : Έχω Go Launcher Ex Χρησιμοποιησε την εφαρμογη wallpaper wizardrii απο το μαρκετ. Sent from my Samsung Galaxy S using Tapatalk Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. September 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2011 απο τοτε που εφυγε απο το xda ειναι που κανει παπαδες http://damiangto.emc2production.org/ (GTO Tornado kernel Release Candidate 2 Version 2.3 αυτος ειναι για jvr) νίκο έχεις δοκιμάσει την tornado με τον kernel damiangto ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. September 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2011 Βγαίνουν συνέχεια Updates για τον semaphore? Να βάλω τον 1.7 ή τον 1.6? Ο 1.7 λέει compiled for JVS μήπως δε θα κάνει με JVR? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. September 16, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2011 Βγαίνουν συνέχεια Updates για τον semaphore? Να βάλω τον 1.7 ή τον 1.6? Ο 1.7 λέει compiled for JVS μήπως δε θα κάνει με JVR? Αν έχεις JVR βάλε τον 1.6. Αυτός είναι φτιαγμένος πάνω στον initramfs της jvr. O 1.7 δεν προσφέρει κάτι παραπάνω, απλά είναι από την jvs. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindfield Δημ. September 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2011 παιδιά με τον semaphore πως γίνεται να κάνουμε overclocking στα 1.2 Ghz? Είμαι νέος στο άθλημα οπότε αν κάποιος απαντήσει ας το κάνει με απλή ορολογία :) Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. September 16, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2011 παιδιά με τον semaphore πως γίνεται να κάνουμε overclocking στα 1.2 Ghz? Είμαι νέος στο άθλημα οπότε αν κάποιος απαντήσει ας το κάνει με απλή ορολογία :) Αντίγραψε το ανάλογο script από το /res στο /system/etc/init.d με τον root explorer και κάνε reboot. Τόσο απλό... Δε θυμάμαι το όνομα του script ακριβώς, νομίζω λέγεται S05_enable_oc script. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindfield Δημ. September 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2011 (edited) Τον root explorer που τον βρίσκω? Οκ το βρήκα το root explorer. Κάνω ότι μου λές αλλά παίρνω την ένδειξη "you cannot paste here because the file system is read only" Edited September 17, 2011 by Tyxerakias Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. September 17, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2011 Τον root explorer που τον βρίσκω? Στο market επί πληρωμή. Αλλιώς χρησιμοποίησε κάποιον άλλον file manager που να έχει root permissions όπως ο file explorer ή ο total commander, ή κάνε τη μεταφορά από command line. (terminal ή adb) Οκ το βρήκα το root explorer. Κάνω ότι μου λές αλλά παίρνω την ένδειξη "you cannot paste here because the file system is read only" Δεν έχεις κάνει mount το directory ως Read/Write για να μπορείς να γράψεις. Πάνω δεξιά έχει ένα κουμπάκι που λέει mount r/w ... πάτα το. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindfield Δημ. September 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2011 Ευχαριστώ. Νομίζω τα κατάφερα. Ελπίζω να μην προκαλέσω κάποιο πρόβλημα στο κινητό με το o/c :) Θα ήθελα ακόμα μια διευκρίνιση αν σου είναι εύκολο. Για να βάλω στην JVR το ελληνικό πληκτρολόγιο της Samsung κατέβασα το αρχείο samkeybgb.zip που αναφέρεις σε κάποιο ποστ. Αυτό λες ότι πρέπει να το κάνω update μέσω cwm recovery. Αυτό πως γίνεται? Ελπίζω να μην σε ζαλίζω. Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. September 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2011 νίκο έχεις δοκιμάσει την tornado με τον kernel damiangto ; ότι έχω στο κινητό μου είναι γραμμένο πάντα στην υπογραφή μου. :p Πιστεύω η επόμενη ερώτηση θα είναι αν είναι καλός συνδυασμός κερνελ-ρομ, σωστά; :lol:! Είναι ότι καλύτερο έχω βάλει στο κινητό..! :D Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts