Jump to content

[Galaxy S] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εντυπωσεις απο την JVS 2.3.5 με semaphore 1.7.0 θα μας πει κανεις;

σημερα βγηκε τι ακριβως περιμενεις να ακουσεις?

Xiaomi 12 Pro

• Απαντήσεις 7,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εντυπωσεις απο την JVS 2.3.5 με semaphore 1.7.0 θα μας πει κανεις;

Αν και είναι πολύ νωρίς ακόμα, την φλάσαρα εγώ (δεν άντεξα τελικά :p) αφαιρώντας όμως, παράλληλα όσες αναφέρονται ΕΔΩ

(εκτός από 1-2 εφαρμογές που μου είναι απαραίτητες) και μέχρι στιγμής όλα δείχνουν να λειτουργούν πολύ καλά :)

Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία!

καποια στιγμή θα τα καταφέρεις....

Δημήτρης

Αν και είναι πολύ νωρίς ακόμα, την φλάσαρα εγώ (δεν άντεξα τελικά :p) αφαιρώντας όμως, παράλληλα όσες αναφέρονται ΕΔΩ

(εκτός από 1-2 εφαρμογές που μου είναι απαραίτητες) και μέχρι στιγμής όλα δείχνουν να λειτουργούν πολύ καλά :)

Αποσυνδεσεις στο wifi που επιβεβαιωνει και ο stratosk ,εχεις?

Device 1: Galaxy S6 | Rom: Stock 5.1.1 | Launcher: Apex launcher

Device 2: Galaxy S | Rom: CyanogenMod 10 | Kernel: Semaphore JB | Launcher: Apex launcher

Device 3: Galaxy Tab 10.1 P7510 | Rom: Stock 4.0.4

Follow me

ποιος τυφλός δεν θέλει το φως του; :lol::p
ναι αλλα απ οτι γραφει ο Στρατος εχει προβλημα με το wifi ;)

edit:αυτο που βλεπω ως στιγμης ειναι οτι το wifi με τον stock kernel ειναι παρα πολυ καλο,οπως και το gps,εδω δεν ξερω τι εχουν κανει αλλα απλα,δεν παιζεται!!

Edited by truckman

σημερα βγηκε τι ακριβως περιμενεις να ακουσεις?

Εχεις δικιο αλλα αμα βλεπω καινουριο φλασαρισμα πορωνομαι! :lol:

Αποσυνδεσεις στο wifi που επιβεβαιωνει και ο stratosk ,εχεις?

δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα, έκανα επαναφορά του προηγούμενου συστήματός μου το οποίο δουλεύει τέλεια και αύριο στην δουλειά θα

"παίξω" με την νέα ρομ να σκοτώσω την ώρα μου (άτιμη κρίση...:p)

Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία!

καποια στιγμή θα τα καταφέρεις....

Δημήτρης

Εχεις δικιο αλλα αμα βλεπω καινουριο φλασαρισμα πορωνομαι! :lol:

καλα αυτο το εχουμε ολοι,αλλα δωσε στο λαο μερικες ωρες να το τεσταρουν!!:lol::lol:

Xiaomi 12 Pro

Παιδιά μιας και μιλάτε για φλασάρισμα... Ετοιμάζομαι να φλασάρω την JVR, σύμμφωνά με τον οδηγό του tyxerakia και σκοπεύω να την συνδυάσω με τον semaphore 1.6.0. Έχω 2 ερωτήσεις: 1) Ως προς το φλασαρισμα του semaphore, έχω κατεβάσει το sgs kernel flasher, είναι εντάξει; 2) Υπάρχει κάτι άλλο που θα πρέπει να προσέξω επειδή είναι η πρώτη φορά που το κάνω και ο γαλαξίας είναι 3 ημερών...

Παιδιά μιας και μιλάτε για φλασάρισμα... Ετοιμάζομαι να φλασάρω την JVR, σύμμφωνά με τον οδηγό του tyxerakia και σκοπεύω να την συνδυάσω με τον semaphore 1.6.0. Έχω 2 ερωτήσεις: 1) Ως προς το φλασαρισμα του semaphore, έχω κατεβάσει το sgs kernel flasher, είναι εντάξει; 2) Υπάρχει κάτι άλλο που θα πρέπει να προσέξω επειδή είναι η πρώτη φορά που το κάνω και ο γαλαξίας είναι 3 ημερών...

καλο θα ηταν να περασεις και το κερνελ μεσω οντιν.θα το βαλεις απλα σαν αρχειο pda.χωρις πιτ και repartition.

Xiaomi 12 Pro

οκ κατάλαβα. Κάτι αλλο. Στη JVR που ετοιμάζομαι να φλασάρω θα συνεχίσω να έχω root;

Εφόσον φλασάρεις τον semaphore γίνεσαι αυτόματα root

Γιάννης

καλο θα ηταν να περασεις και το κερνελ μεσω οντιν.θα το βαλεις απλα σαν αρχειο pda.χωρις πιτ και repartition.

Όχι, δεν είναι "καλύτερα", τo sgs kernel flasher δουλεύει τέλεια, αλλά πρέπει να είσαι root πρώτα για να το χρησιμοποιήσεις... Οπότε δεν έχει και πολύ νόημα αν βάζεις το kernel σε φρέσκια ρομ...:p

- Alex

Όχι, δεν είναι "καλύτερα", τo sgs kernel flasher δουλεύει τέλεια, αλλά πρέπει να είσαι root πρώτα για να το χρησιμοποιήσεις... Οπότε δεν έχει και πολύ νόημα αν βάζεις το kernel σε φρέσκια ρομ...:p

Καλά κάνεις και τα εξηγείς για να μπαίνω σιγά σιγά στο νόημα του τι κάνω και να μην τα κάνω απλά μηχανικά για να περάσω μια νεα rom ή ένα kernel;)

Περνώντας kernel (πχ τον semaphore) σε stock rom χωρίς root πρέπει πρώτα να κάνεις τίποτα wipes ή απλά μπαίνεις download mode και μέσω odin φλασάρεις τον kernel αντί για PDA?
Κώστας

Περνώντας kernel (πχ τον semaphore) σε stock rom χωρίς root πρέπει πρώτα να κάνεις τίποτα wipes ή απλά μπαίνεις download mode και μέσω odin φλασάρεις τον kernel αντί για PDA?

Απλά φλασάρεις. Δεν χρειάζεται να κάνεις wipe τίποτε.

οχι "ΑΝΤΙ" για PDA, "ΣΤΟ" πεδιο PDA.

ανοιγεις το odin, πατας PDA και διαλεγεις τον κερνελ (το αρχειο που πρεπει να φλασαρεις με το οντιν ειναι .tar και οχι .zip. αν ειναι .zip σημαινει πως ειναι μεσα σε αυτο το .tar),δεν βαζεις κανενα αλλο αρχειο στο οντιν εκτος απο τον κερνελ και ΔΕΝ επιλεγεις το "repartition". τα αλλα δυο κουτακια ΠΡΕΠΕΙ να εχουν "τικ", το auto reboot (αυτο ειναι για να κανει reboot το κινητο μολις τελειωσει το φλασαρισμα) και το f. reset time.

βαζεις το κινητο σε download mode, συνδεεις και start.

wipe δεν χρειαζεται. αν θελεις μετα το φλασαρισμα μπαινεις recovery και κανεις wipe cache και wipe dalvik cache.

Το γραφω αυτο για να μην μπερδευτει κανεις αργοτερα, διοτι το "απλα φλασαρεις τον κερνελ αντι για pda", θα μπορουσε ευκολα να μεταφραστει λαθος απο εναν αρχαριο (πιστευω..). να προσπαθησει να περασει για παραδειγμα τον κερνελ στο pda ταυτοχρονα με το modem,το csc και αρχειο pit (λεμε τωρα..!:p).

φιλικα :)

Edited by nikos523

οχι "ΑΝΤΙ" για PDA, "ΣΤΟ" πεδιο PDA.

ανοιγεις το odin, πατας PDA και διαλεγεις τον κερνελ (το αρχειο που πρεπει να φλασαρεις με το οντιν ειναι .tar και οχι .zip. αν ειναι .zip σημαινει πως ειναι μεσα σε αυτο το .tar),δεν βαζεις κανενα αλλο αρχειο στο οντιν εκτος απο τον κερνελ και ΔΕΝ επιλεγεις το "repartition". τα αλλα δυο κουτακια ΠΡΕΠΕΙ να εχουν "τικ", το auto reboot (αυτο ειναι για να κανει reboot το κινητο μολις τελειωσει το φλασαρισμα) και το f. reset time.

βαζεις το κινητο σε download mode, συνδεεις και start.

wipe δεν χρειαζεται. αν θελεις μετα το φλασαρισμα μπαινεις recovery και κανεις wipe cache και wipe dalvik cache.

Το γραφω αυτο για να μην μπερδευτει κανεις αργοτερα, διοτι το "απλα φλασαρεις τον κερνελ αντι για pda", θα μπορουσε ευκολα να μεταφραστει λαθος απο εναν αρχαριο (πιστευω..). να προσπαθησει να περασει για παραδειγμα τον κερνελ στο pda ταυτοχρονα με το modem,το csc και αρχειο pit (λεμε τωρα..!:p).

φιλικα :)

Αυτό που λές όμως δεν θα έπρεπε να δουλέψει ?? Εννοώ ότι στο πεδίο pda μπαίνει o kernel οπότε θα φλάσαρες τα αρχεία με διαφορετικό kernel εξ αρχής. Εφόσον δένει και είναι συμβατό όταν το περνάμε από πάνω γιατί να μην γίνεται απευθείας. Απλά είναι μια απορία που έχω.

**** ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΠΕΡΔΕΨΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΚΑΝΩ ΕΡΩΤΗΣΗ ****

Devices: Galaxy S, LG G Pad 8.3

Αυτό που λές όμως δεν θα έπρεπε να δουλέψει ?? Εννοώ ότι στο πεδίο pda μπαίνει o kernel οπότε θα φλάσαρες τα αρχεία με διαφορετικό kernel εξ αρχής. Εφόσον δένει και είναι συμβατό όταν το περνάμε από πάνω γιατί να μην γίνεται απευθείας. Απλά είναι μια απορία που έχω.

**** ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΠΕΡΔΕΨΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΚΑΝΩ ΕΡΩΤΗΣΗ ****

To pda της ROM,δεν εχει μεσα μονο τον κερνελ.

Εχει και το system σου,το dbdata σου,το bootloader σου και κατι αλλα πραγματακια!

Οποτε καταλαβαινεις γιατι δεν ειναι το ιδιο :)

Το μονο κοινο ειναι οτι και τα 2 τα φλασαρεις βαζοντας τα στο πεδιο PDA(και οτι και τα 2 εχουν μεσα ενα κερνελ)

Device 1: Galaxy S6 | Rom: Stock 5.1.1 | Launcher: Apex launcher

Device 2: Galaxy S | Rom: CyanogenMod 10 | Kernel: Semaphore JB | Launcher: Apex launcher

Device 3: Galaxy Tab 10.1 P7510 | Rom: Stock 4.0.4

Follow me

nikos523 πολύ καλά έκανες και διευκρίνισες τα πράγματα. Η αλήθεια είναι ότι έτσι όπως το έγραψα υπήρχε περιθώριο σύγχυσης.
Κώστας

To pda της ROM,δεν εχει μεσα μονο τον κερνελ.

Εχει και το system σου,το dbdata σου,το bootloader σου και κατι αλλα πραγματακια!

Οποτε καταλαβαινεις γιατι δεν ειναι το ιδιο :)

Το μονο κοινο ειναι οτι και τα 2 τα φλασαρεις βαζοντας τα στο πεδιο PDA(και οτι και τα 2 εχουν μεσα ενα κερνελ)

Ναι όντως.. ωραίος! Τώρα έχει μια λογική :P

Devices: Galaxy S, LG G Pad 8.3

Τρεις μέρες έλειψα και έχω χάσει πολλά επεισόδια:p, βλέπω lnb v3.1, leaked 2.3.5 και κάτι για SIP! Τι είναι αυτό το sip? Διάβασα στο xda αλλά δεν κατάλαβα!

Κάποιος ρε παιδιά να μου φύγει η περιέργεια:lol:

Μιχάλης

Galaxy S GT-I9000

Καλημέρα σε ολους και καλη εβδομαδα..Μιας κ πινω τον πρωινο μου καφε..λεω να κανω κ καμια δουλιτσα..Θελω λοιπον να βαλω την jvr με semaphore 1.6.0.

Για να μην κανω καμια πατατα..απλα κανω μια μικρη συνοψη.

1.Φλασαρω με ODIN την original JVR αλλα με CSC της JVQ.

2.Μετα περναω παλι με ODIN ΜΟΝΟ τον semaphore 1.6.0 στο PDA

3.Mετα απο αυτα χρειαζεται κατι αλλο???εχω χαθει λιγο με τα phone.apk κτλ...λιγη βοηθεια παρακαλω??!

ευχαριστω!

Samsung Omnia, Sony Ericsson 810i, Samsung Galaxy S, Samsung Galaxy Note, Samsung Galaxy SIII

twitter MariosGian

Κάποιος ρε παιδιά να μου φύγει η περιέργεια:lol:

Αν ξέρεις Αγγλικά δες εδώ:

http://www.f5.com/pdf/white-papers/sip-defined-wp.pdf

& εδώ:

http://www.sipcenter.com/sip.nsf/html/What+Is+SIP+Introduction

Αν όχι (δεν ξέρεις Αγγλικά) κάνε μια google μετάφραση (βγάζει λίγο νόημα- θα καταλάβεις)!

Καλημέρα σε ολους και καλη εβδομαδα..Μιας κ πινω τον πρωινο μου καφε..λεω να κανω κ καμια δουλιτσα..Θελω λοιπον να βαλω την jvr με semaphore 1.6.0.

Για να μην κανω καμια πατατα..απλα κανω μια μικρη συνοψη.

1.Φλασαρω με ODIN την original JVR αλλα με CSC της JVQ.

2.Μετα περναω παλι με ODIN ΜΟΝΟ τον semaphore 1.6.0 στο PDA

3.Mετα απο αυτα χρειαζεται κατι αλλο???εχω χαθει λιγο με τα phone.apk κτλ...λιγη βοηθεια παρακαλω??!

ευχαριστω!

1) Ναι (για το csc απλά συνιστάται το JVQ έναντι του JVR καθότι λείπουν κάποιες άχρηστες εφαρμογές)

2) Ναι, περνώντας semaphore kernel αποκτάς root, cwm, δυνατότητα lagfix και πολλά ακόμα που δεν έχει ο stock kernel

3) Μετά απλά κάθεσαι και απολαμβάνεις τη ρομ... ΑΝ έχεις πρόβλημα με το phone.android (force closes δλδ κρασάρει η εφαρμογή) τότε ασχολήσου με fix του phone.apk (που επίσης είναι απλό- κατεβάζεις το αντίστοιχο fix και το περνάς μέσω CWM!)

Ότι άλλο χρειαστείς πες μας... Βέβαια συστήνω -όπως πάντα:p- καλό διάβασμα των αναλυτικότατων οδηγών (είμαι σίγουρος πως τους διάβασες αλλά η καλή προετοιμασία σώζει απο πολλές ερωτήσεις και απρόοπτα).

Βασίλης!

Να σαι καλα!!!σε ευχαριστω παρα πολυ για την επιβεβαιωση και την βοηθεια!!

Ναι..εχω διαβασει αρκετα γτ εχω φλασαρει καποιες φορες αλλα παντα διαβαζω κ ξαναδιαβαζω μηπως κ κανω καμια πατατα κ το κλαιμε..χαχα

Η αληθεια ειναι πως απλα κολλαω στο σημειο που λες με τα apk fix γιατι το cwm δεν το εχω χρησιμοποιησει ποτε...εστω και αν το εχω στο κινητο..προφανως αν χρειαστει να "ΑΝ έχεις πρόβλημα με το phone.android (force closes δλδ κρασάρει η εφαρμογή) τότε ασχολήσου με fix του phone.apk (που επίσης είναι απλό- κατεβάζεις το αντίστοιχο fix και το περνάς μέσω CWM!)" θα το περασω απο την επιλογη install apk που υπαρχει μεσα στο cwm ε?

και παλι σε ευχαριστω πολυ..καλη σου μερα!!

Samsung Omnia, Sony Ericsson 810i, Samsung Galaxy S, Samsung Galaxy Note, Samsung Galaxy SIII

twitter MariosGian

Αν ξέρεις Αγγλικά δες εδώ:

http://www.f5.com/pdf/white-papers/sip-defined-wp.pdf

& εδώ:

http://www.sipcenter.com/sip.nsf/html/What+Is+SIP+Introduction

Αν όχι (δεν ξέρεις Αγγλικά) κάνε μια google μετάφραση (βγάζει λίγο νόημα- θα καταλάβεις)!

.

Αυτά δεν είναι αγγλικά καλέ:lol:

To SIP 3g/wifi στοPerkaMOD που αναφέρει ο what τί κάνει;

anyways ευχαριστώ για τα links coolgreek, μια δεύτερη (και τρίτη) ανάγνωση μπορεί να βοηθήσει:wacko:

Μιχάλης

Galaxy S GT-I9000

• The title was changed to [Galaxy S] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις