somebilly Δημ. September 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2011 (edited) Οκ αν και δε τα πείραξα καθόλου ! Αυτά που έχει default με την εγκατάσταση το voodoo control αυτά άφησα. Μόνο το cold script περασα. Στράτο ο dev μας λέει ότι το /system/ δε γίνεται convert γιατί χρειάζεται περισσότερος ελεύθερος χώρος κάτι το οποίο δεν υπάρχει αν δεν πέσει μια φασίνα πρώτα.. Άντε και έπεσε, για πόσο χώρο μιλάμε ?? 35 mb είναι αρκετά ? ( ο λόγος γίνεται για το /system/ πάντα .. ) Ευχαριστώ πολύ για το link ! EDIT :: Άκυρο ! Το κάνει τελικά από μόνο του.. του έφτασε ο χώρος :P Θα δω μετά τη διαφορά του free /system/ συγκριτικά με το rfs .. Edited September 1, 2011 by somebilly Solved :) Παράθεση - Βασίλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratosk Δημ. September 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2011 Οκ αν και δε τα πείραξα καθόλου ! Αυτά που έχει default με την εγκατάσταση το voodoo control αυτά άφησα. Μόνο το cold script περασα. Στράτο ο dev μας λέει ότι το /system/ δε γίνεται convert γιατί χρειάζεται περισσότερος ελεύθερος χώρος κάτι το οποίο δεν υπάρχει αν δεν πέσει μια φασίνα πρώτα.. Άντε και έπεσε, για πόσο χώρο μιλάμε ?? 35 mb είναι αρκετά ? ( ο λόγος γίνεται για το /system/ πάντα .. ) Ευχαριστώ πολύ για το link ! EDIT :: Άκυρο ! Το κάνει τελικά από μόνο του.. του έφτασε ο χώρος :P Θα δω μετά τη διαφορά του free /system/ συγκριτικά με το rfs .. 4-5 MB είναι αρκετά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
what Δημ. September 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2011 stratosk οσο αφορα το overclocking(το default script που εχει η 1.6.0) το συνιστας αφοβα για καθημερινη χρηση,ή μηπως η θερμοκρασια και το battery drain το κανουν πιο "πειραματικο"? Παράθεση Device 1: Galaxy S6 | Rom: Stock 5.1.1 | Launcher: Apex launcher Device 2: Galaxy S | Rom: CyanogenMod 10 | Kernel: Semaphore JB | Launcher: Apex launcher Device 3: Galaxy Tab 10.1 P7510 | Rom: Stock 4.0.4 Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratosk Δημ. September 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2011 stratosk οσο αφορα το overclocking(το default script που εχει η 1.6.0) το συνιστας αφοβα για καθημερινη χρηση,ή μηπως η θερμοκρασια και το battery drain το κανουν πιο "πειραματικο"? Το χρησιμοποιώ ανελλιπώς εδώ και 3 μήνες. Όσον αφορά την μπαταρία μην φανταστείς τεράστια διαφορά. Σίγουρα αν παίξεις κανένα asphalt για αρκετή ώρα θα έχεις μεγαλύτερη αύξηση της θερμοκρασίας. Πιστεύω με την 1.6.0 λόγω καλύτερης διαχείρισης των συχνοτήτων του επεξεργαστή το τηλέφωνο παραμένει πιο "δροσερό". Το overclocking με τον Semaphore γίνεται στο 1.2Ghz (+20%). Κάποιοι πυρήνες το φτάνουν μέχρι και 1.6 (καμία σταθερότητα βέβαια). Πιστέυω ότι 20% παραπάνω είναι ασφαλές για την συσκευή καθώς η κατασκευαστές των chips σχεδιάζουν πάντα με μία καλή ανοχή την συχνότητα λειτουργίας και την διαχείριση των θερμικών φορτίων που προκύπτουν. Ώστοσο επειδή είναι κάτι εκτός προδιαγραφών της συσκευής δεν μπορώ ούτε να σε ενθαρρύνω ούτε να σε αποθαρρύνω να το κάνεις :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
what Δημ. September 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2011 Το χρησιμοποιώ ανελλιπώς εδώ και 3 μήνες. Όσον αφορά την μπαταρία μην φανταστείς τεράστια διαφορά. Σίγουρα αν παίξεις κανένα asphalt για αρκετή ώρα θα έχεις μεγαλύτερη αύξηση της θερμοκρασίας. Πιστεύω με την 1.6.0 λόγω καλύτερης διαχείρισης των συχνοτήτων του επεξεργαστή το τηλέφωνο παραμένει πιο "δροσερό". Το overclocking με τον Semaphore γίνεται στο 1.2Ghz (+20%). Κάποιοι πυρήνες το φτάνουν μέχρι και 1.6 (καμία σταθερότητα βέβαια). Πιστέυω ότι 20% παραπάνω είναι ασφαλές για την συσκευή καθώς η κατασκευαστές των chips σχεδιάζουν πάντα με μία καλή ανοχή την συχνότητα λειτουργίας και την διαχείριση των θερμικών φορτίων που προκύπτουν. Ώστοσο επειδή είναι κάτι εκτός προδιαγραφών της συσκευής δεν μπορώ ούτε να σε ενθαρρύνω ούτε να σε αποθαρρύνω να το κάνεις :) Thx για την απαντηση.Μαλλον θα το δοκιμασω καποια στιγμη,κυριως απο περιεργια :) Καλη συνεχεια στον kernel σου Παράθεση Device 1: Galaxy S6 | Rom: Stock 5.1.1 | Launcher: Apex launcher Device 2: Galaxy S | Rom: CyanogenMod 10 | Kernel: Semaphore JB | Launcher: Apex launcher Device 3: Galaxy Tab 10.1 P7510 | Rom: Stock 4.0.4 Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratosk Δημ. September 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2011 Thx για την απαντηση.Μαλλον θα το δοκιμασω καποια στιγμη,κυριως απο περιεργια :) Καλη συνεχεια στον kernel σου Αν είναι για μια απλή δοκιμή μην το σκέφτεσαι. Απλά πρόσεχε μετά γιατί νομίζω θα σου αρέσει το αποτέλεσμα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galgeo Δημ. September 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2011 Παιδια, δυο ερωτησουλες αφου κολησα κιεγω το μικροβιο του flashaρισματος 1) Μετα απο περασμα semaphore 1.6 το factory reset βγαζει E:format_volume: rfs format failed on /dev/block/mmcblk0p2 Formatting /dbata... E:format_volume: rfs format failed on /dev/block/stl10 Formatting /cache... E:format_volume: rfs format failed on /dev/block/stl11 Deleting Meta Data Data wipe failed. Αυτο φανταζομαι οφειλεται στο ext4, πως μπορω ομως να κανω wipe με τον semaphore? ( και απο CWM πηρα το ιδιο μηνυμα). 2) Ο semaphore 1.6 συνεργαζεται καλα με 2.3.3 ? thanks! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratosk Δημ. September 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2011 Παιδια, δυο ερωτησουλες αφου κολησα κιεγω το μικροβιο του flashaρισματος 1) Μετα απο περασμα semaphore 1.6 το factory reset βγαζει E:format_volume: rfs format failed on /dev/block/mmcblk0p2 Formatting /dbata... E:format_volume: rfs format failed on /dev/block/stl10 Formatting /cache... E:format_volume: rfs format failed on /dev/block/stl11 Deleting Meta Data Data wipe failed. Αυτο φανταζομαι οφειλεται στο ext4, πως μπορω ομως να κανω wipe με τον semaphore? ( και απο CWM πηρα το ιδιο μηνυμα). 2) Ο semaphore 1.6 συνεργαζεται καλα με 2.3.3 ? thanks! Θα πρέπει να κάνεις wipe data από το recovery Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galgeo Δημ. September 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2011 Θα πρέπει να κάνεις wipe data από το recovery Ευχαριστώ. Επισης επειδη αναφερθηκε σε προηγουμενο post, JVR με ελληνικο CSC JVN απο την COS ROM του τυχερακια δεν εδωσε 160/145 χαρακτηρες στα SMS, παλι εστελνε ερωτηματικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisioak Δημ. September 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2011 (edited) Ευχαριστώ. Επισης επειδη αναφερθηκε σε προηγουμενο post, JVR με ελληνικο CSC JVN απο την COS ROM του τυχερακια δεν εδωσε 160/145 χαρακτηρες στα SMS, παλι εστελνε ερωτηματικα. έχει ειπωθεί πολλές φορές, η μανίσια εφαρμογή ΔΕΝ στελνει 160 χαρακτηρες Ελληνικούς σε καμία έκδοση είτε Ελληνική είτε οποιαδήποτε άλλης χώρας για τον απλούστατο λόγο ότι δεν περιέχει την λεγόμενη υποστήριξη χαρακτήρων της κάθε χώρας, αυτό συμβαίνει σε όλες τις χώρες που έχουν "περίεργους" χαρακτήρες (μη καθαρά Λατινικούς δηλαδή) εξ ου και το go sms παρέχει αυτήν την υποστήριξη, αν κοιτάξετε στο μάρκετ, σε όσες χώρες το χρειάζονται (φυσικά η samsung κάνει την ψόφια...:p) βάλε το go sms λοιπόν η το handcent sms (προσωπικά θεωρώ το go κλάσεις ανώτερο) και γύρνα τις ρυθμίσεις των μηνυμάτων στο αυτόματο Edited September 1, 2011 by dimitrisioak Παράθεση Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία! καποια στιγμή θα τα καταφέρεις.... Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. September 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2011 έχει ειπωθεί πολλές φορές, η μανίσια εφαρμογή ΔΕΝ στελνει 160 χαρακτηρες Ελληνικούς σε καμία έκδοση είτε Ελληνική είτε οποιαδήποτε άλλης χώρας για τον απλούστατο λόγο ότι δεν περιέχει την λεγόμενη υποστήριξη χαρακτήρων της κάθε χώρας, αυτό συμβαίνει σε όλες τις χώρες που έχουν "περίεργους" χαρακτήρες (μη καθαρά Λατινικούς δηλαδή) εξ ου και το go sms παρέχει αυτήν την υποστήριξη, αν κοιτάξετε στο μάρκετ, σε όσες χώρες το χρειάζονται (φυσικά η samsung κάνει την ψόφια...:p) βάλε το go sms λοιπόν η το handcent sms (προσωπικά θεωρώ το go κλάσεις ανώτερο) και γύρνα τις ρυθμίσεις των μηνυμάτων στο αυτόματο Με τις Ελληνικές όμως ROM μπορείς να στείλεις SMS με 145 χαρακτήρες (15 διαφορά... σιγά το πράγμα). Αφού δεν είναι θέμα του CSC (όπως ανέφερε ο galgeo) τότε θα παίζει κάτι με την εφαρμογή των SMS. Δεν ξέρω αν αντικατασταθεί η εφαρμογή των SMS της JVR με την αντίστοιχη Ελληνική αν θα φτιάξει...! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex7363 Δημ. September 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2011 ας ξεκαθαρίσουμε με αυτο το CSC (country sales code) τι παίζει γιατί ο καθένας λέει το μακρύ και το κοντό του. CSC έχει ρυθμίσεις APN απο τους παρόχους της κάθε χώρας για το 3G GPRS , MMS , WAP , πληροφορίες για συχνότητες και μπάντες που εκπέμπει η κάθε εταιρεία της χώρας , διαφορα τηλέφωνα SOS έκτακτης ανάγκης που ισχύουν σε κάθε χώρα , ΔΕΝ έχει πληκτρολόγια και εφαρμογές (ειναι στο PDA), άμα κάνω λάθος διορθωστε με για να ξεκαθαριστεί μια και καλή το θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. September 1, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2011 ας ξεκαθαρίσουμε με αυτο το CSC (country sales code) τι παίζει γιατί ο καθένας λέει το μακρύ και το κοντό του. CSC έχει ρυθμίσεις APN απο τους παρόχους της κάθε χώρας για το 3G GPRS , MMS , WAP , πληροφορίες για συχνότητες και μπάντες που εκπέμπει η κάθε εταιρεία της χώρας , διαφορα τηλέφωνα SOS έκτακτης ανάγκης που ισχύουν σε κάθε χώρα , ΔΕΝ έχει πληκτρολόγια και εφαρμογές (ειναι στο PDA), άμα κάνω λάθος διορθωστε με για να ξεκαθαριστεί μια και καλή το θέμα. Κάνεις λάθος :-) Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
somebilly Δημ. September 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2011 4-5 MB είναι αρκετά. Όντως χρειάστηκε για την ακρίβεια 4,1 mb ! Και για τους benchmark fans ( :P ) , χωρίς να έχω βάλει το overclock module ακόμα, απλά με μία μετατροπή απο rfs -> ext4 στο quadrant με το rfs είχα 1675 και με το ext4 έχω 2244 !!!!!!! Απλά αλλάζοντας το file system. Αν και το benchmark δεν είναι κάτι που μπορείς να βασιστείς χρόνια τώρα :) Σίγουρα ρόλο πάντως παίζει το γεγονός ότι έχω σβήσει πολύ πράμα και με 35mb free μπόρεσε να μετατραπεί και το /system/ σε ext4.. Όσον αφορά διαφορές, μπορώ να πω ότι είδα αισθητή διαφορά και είναι πιο γρήγορο το κινητό με ext4.. Πιο συγκεκριμένα, στο loading time των εφαρμογών ! Ακόμα όμως δεν έχω κλείσει ούτε μέρα. Αν παρατηρήσω κάτι άλλο θα ενημερώσω.. Παράθεση - Βασίλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. September 1, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2011 Ευχαριστώ. Επισης επειδη αναφερθηκε σε προηγουμενο post, JVR με ελληνικο CSC JVN απο την COS ROM του τυχερακια δεν εδωσε 160/145 χαρακτηρες στα SMS, παλι εστελνε ερωτηματικα. Αη δεν το αλλάξεις σε αυτόματο, πάντα ερωτηματικά θα στέλνει.. Άλλαξε σε αυτόματο και πες μας... Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
what Δημ. September 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2011 Οσοι εχετε κανει install καποια no-wipe ROM,εχετε παρατηρησει αν αποθηκευονται οι επιλογες σας οσο αφορα τον ηχο κλησης,ηχο μηνυματος και ηχο απτο ξυπνητηρι? Παράθεση Device 1: Galaxy S6 | Rom: Stock 5.1.1 | Launcher: Apex launcher Device 2: Galaxy S | Rom: CyanogenMod 10 | Kernel: Semaphore JB | Launcher: Apex launcher Device 3: Galaxy Tab 10.1 P7510 | Rom: Stock 4.0.4 Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. September 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2011 Οσοι εχετε κανει install καποια no-wipe ROM,εχετε παρατηρησει αν αποθηκευονται οι επιλογες σας οσο αφορα τον ηχο κλησης,ηχο μηνυματος και ηχο απτο ξυπνητηρι? Αν σε ενδιαφερει, στην cm7 που περναω απο πανω σχεδον καθε nighly που κυκλοφορει και ειναι non-wipe, οι επιλογες που αναφερεις αποθηκευονται. @Αλεξ, μεγεια το tablet:) Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. September 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2011 Αη δεν το αλλάξεις σε αυτόματο, πάντα ερωτηματικά θα στέλνει.. Άλλαξε σε αυτόματο και πες μας... Θέλω να πιστεύω ότι δοκίμασε όλες τις επιλογές στην "Εισαγωγή Λειτουργίας" πριν μας γράψει ότι δεν λειτουργεί. Αν όχι, αναμένουμε...! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. September 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2011 Οσοι εχετε κανει install καποια no-wipe ROM,εχετε παρατηρησει αν αποθηκευονται οι επιλογες σας οσο αφορα τον ηχο κλησης,ηχο μηνυματος και ηχο απτο ξυπνητηρι? μην ανησυχείς! πάντα χάνονται οι ρυθμίσεις με πέρασμα no wipe rom η πέρασμα κερνελ. Το έχω νιώσει εκατοντάδες φορές και είμαι σίγουρος :) Σε cm7 δεν συμβαίνει! Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex7363 Δημ. September 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2011 (edited) Κάνεις λάθος :-) Εσυ που το ξερεις θα μας δωσεις ένα ορισμό τι περιλαμβάνει το αρχείο CSC? για να μάθουμε κι εμεις που κάνουμε λάθος ? Το ερώτημά μου ήταν να ξεκαθαρίσει επιτέλους τι κάνει αυτο το αρχείο , αν το ξέρει κάποιος επιτέλους ας το ξεκαθαρίσει , όποιος το ξέρει ας πει επιτέλους για να μη λέμε αερολογίες. Ο ένας λέει για εφαρμογές sms, ο άλλος για λογότυπα ringtones, o άλλος δεν περιλαμβάνει εφαρμογή sms..... k.o.k Το κάνεις λάθος θέλει και μια αιτιολογία. Άλλιώς είναι λόγια του αέρα ...μετα συγχωρήσεως. Edited September 1, 2011 by alex7363 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. September 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2011 Εσυ που το ξερεις θα μας δωσεις ένα ορισμό τι περιλαμβάνει το αρχείο CSC? για να μάθουμε κι εμεις που κάνουμε λάθος ? Το ερώτημά μου ήταν να ξεκαθαρίσει επιτέλους τι κάνει αυτο το αρχείο , αν το ξέρει κάποιος επιτέλους ας το ξεκαθαρίσει , όποιος το ξέρει ας πει επιτέλους για να μη λέμε αερολογίες. Το κάνεις λάθος θέλει και μια αιτιολογία. Άλλιώς είναι λόγια του αέρα ...μετα συγχωρήσεως. Περιέχει ότι είπες πριν και επίσης αν είναι από branded rom update κάποιες εφαρμογες της εταιρείας που είναι branded.Εκτός από αυτό με τις συχνότητες που είπες. Αυτό είναι θέμα μόντεμ. (έτσι νομίζω.. Δεν παίρνω και όρκο!) Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
what Δημ. September 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2011 μην ανησυχείς! πάντα χάνονται οι ρυθμίσεις με πέρασμα no wipe rom η πέρασμα κερνελ. Το έχω νιώσει εκατοντάδες φορές και είμαι σίγουρος :) Σε cm7 δεν συμβαίνει! Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Μιλας για τις συγκεκριμενες ρυθμισεις που λεω εδω,η γενικα? Εγω σε αυτα μονο εχω προβλημα. Αν επιλεξω μετα τον ηχο που θελω τον κραταει κανονικα! πχ σαν ηχο για ξυπνητηρι αντι να μου λεει αυτο που ειχα επιλεξει μου γραφει content://media/internal/audio/media και ο ηχος που παιζει ειναι αυτος της πληρης φορτισης! Πραγματικα περιεργο Παράθεση Device 1: Galaxy S6 | Rom: Stock 5.1.1 | Launcher: Apex launcher Device 2: Galaxy S | Rom: CyanogenMod 10 | Kernel: Semaphore JB | Launcher: Apex launcher Device 3: Galaxy Tab 10.1 P7510 | Rom: Stock 4.0.4 Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. September 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2011 Μιλας για τις συγκεκριμενες ρυθμισεις που λεω εδω,η γενικα? Εγω σε αυτα μονο εχω προβλημα. Αν επιλεξω μετα τον ηχο που θελω τον κραταει κανονικα! πχ σαν ηχο για ξυπνητηρι αντι να μου λεει αυτο που ειχα επιλεξει μου γραφει content://media/internal/audio/media και ο ηχος που παιζει ειναι αυτος της πληρης φορτισης! Πραγματικα περιεργο Για τις συγκεκριμένες! Ήχος κλήσης, ειδοποίηση, ξυπνητήρι! απλά τα επιλέγεις ξανά μετά το φλασαρισμα 1 φορά. δεν χάνονται μετά. ;) Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
what Δημ. September 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2011 Για τις συγκεκριμένες! Ήχος κλήσης, ειδοποίηση, ξυπνητήρι! απλά τα επιλέγεις ξανά μετά το φλασαρισμα 1 φορά. δεν χάνονται μετά. ;) Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Τσαμπα ψαχνομουν ολο το απογευμα δλδ... χαχαχαχα Ευχαριστω!Με γλιτωσες και απο αλλο χρονο :) Παράθεση Device 1: Galaxy S6 | Rom: Stock 5.1.1 | Launcher: Apex launcher Device 2: Galaxy S | Rom: CyanogenMod 10 | Kernel: Semaphore JB | Launcher: Apex launcher Device 3: Galaxy Tab 10.1 P7510 | Rom: Stock 4.0.4 Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. September 1, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2011 Εσυ που το ξερεις θα μας δωσεις ένα ορισμό τι περιλαμβάνει το αρχείο CSC? για να μάθουμε κι εμεις που κάνουμε λάθος ? Το ερώτημά μου ήταν να ξεκαθαρίσει επιτέλους τι κάνει αυτο το αρχείο , αν το ξέρει κάποιος επιτέλους ας το ξεκαθαρίσει , όποιος το ξέρει ας πει επιτέλους για να μη λέμε αερολογίες. Ο ένας λέει για εφαρμογές sms, ο άλλος για λογότυπα ringtones, o άλλος δεν περιλαμβάνει εφαρμογή sms..... k.o.k Το κάνεις λάθος θέλει και μια αιτιολογία. Άλλιώς είναι λόγια του αέρα ...μετα συγχωρήσεως. Λόγια του αέρα δε γράφω ποτέ. Αν δεν είμαι σίγουρος για κάτι, απλά δεν απαντώ. Το CSC περιέχει όλα αυτά που είπες ότι περιέχει, και κάποια που είπες ότι δεν περιέχει (εκτός από τις συχνότητες, όπως δηλαδή είπε και ο Νίκος). Και για να διορθώσω το Νίκο, δεν έχει καμία σχέση το αν είναι branded ή όχι. Πολλά unbranded csc εκτός από τα APN της χώρας για την οποία προορίζονται, περιέχουν τα αρχεία των γλωσσών, μερικές φορές το swype, καθώς και εφαρμογές όπως το Daily Briefing, και άλλες. Εξαρτάται από την εκάστοτε rom και τη χώρα για την οποία προορίζεται. Δεν είναι όλα τα csc τα ίδια. "Eφαρμογή sms" πάντως δεν περιέχει. Αυτά είναι στο PDA. To csc έχει συμπληρωματικά πράγματα, όχι βασικά, σε ένα zip το οποίο φορτώνεται όταν περνίεται η rom μέσω του android recovery, όπως γίνεται μέσω cmw με τα zipάκια που δίνουμε εδώ. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts