karx Δημ. April 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2012 Βγήκε η CyanogenMod 9 v4.0.4 v5.0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis_mathiou Δημ. April 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2012 Την πέρασα πριν από λίγο και μέχρι στιγμής είμαι πολυυυυυ ικανοποημενος. Πολύ smooth άλλα και γρήγορο το κινητό. Θέλει λιγάκι ακόμη πιστεύω για να γίνει RC με το κάλο :)... Πολύ πήρε ρε ****το... Παράθεση Nokia 6600, Sony Ericsson K700i, Motorola L7, Sony Ericsson W810i, Nokia 6680, Nokia 3120 classic, Nokia E71, Nokia C5-03, Nokia N900, Samsung Galaxy S, Google Nexus S, HTC 8S, Nokia N9, Moto G 2nd, Moto X 2nd, OnePlus X, Nexus 6, Redmi Note 5, Mi8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAN_10 Δημ. April 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2012 Παιδια εχω τη Cyber v9 με matrix ειπα να αναβασω λιγο τη cpu στα 1200 ολα καλα μεχρι που ανοιξα το winamp και απο τοτε κανει συνεχως restart. Φλασαρα ξανα τον matrix αλλα παλι τα ιδια. Υπαρχει καμια λυση ή παω για να φλασαρω αλλη rom? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. April 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2012 Ανεβασε τα volt κατα 25 το καθενα επειδη ειναι undervolted ο matrix. Η χαμηλωνεις το overclock. Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAN_10 Δημ. April 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2012 Ανεβασε τα volt κατα 25 το καθενα επειδη ειναι undervolted ο matrix. Η χαμηλωνεις το overclock. Τα ειχα ανεβασει πριν το κανω. Τωρα πια δεν μπορω να τα ανεβασω αλλο αφου δεν μενει στο μενου αμεσως κανει restart Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. April 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2012 Φλασαρε το reset nstools απο εδω ή αλλαξε προσωρινα kernel και μετα ξαναβαλε τον matrix. Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAN_10 Δημ. April 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2012 Φλασαρε το reset nstools απο εδω ή αλλαξε προσωρινα kernel και μετα ξαναβαλε τον matrix. Ευχαριστω φιλε να σαι καλα με το reset nstools ολα μια χαρα. Aν θελω ξανα OC χωρις προβληματα τα ανεβαζω +25 τα volt σε ολες τις συχνοτητες? γιατι πριν ειχα ανεβασει μονο στα 1200 και στα 1000. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgepre10 Δημ. April 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2012 ποια ρομ + κερνελ προτεινετε απο 4.0.4? (για μπαταρια βασικα).. τωρα ειμαι με cybergr 4.0.3 με airkernel 3.8(αλλα τον matrix και βελτιωθηκε αρκετα αλλα κ παλι..) ευχαριστω Παράθεση Το μεγαλύτερο ρίσκο στην ζωή είναι να μην πάρεις κανένα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis_mathiou Δημ. April 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2012 Για 4.0.4 νομίζω είναι πολύ καλή η CM9 v5 του KalimochoAz. Από τις 8:30 το έχω έκτος φορτιστή στο 76% πέρασα του KalimochoAz πριν 8 ώρες περίπου συνεχώς σε WiFi εφαρμογές να κατεβαίνουν OC 1200MHz και 3-4 reboots, screen on time 3h 13min και είμαι στο 40%... Νομίζω είναι πολύ καλά. Και το τηλέφωνο μου φαίνεται να είναι πιο γρήγορο και κυρίως πιο smooth. Παράθεση Nokia 6600, Sony Ericsson K700i, Motorola L7, Sony Ericsson W810i, Nokia 6680, Nokia 3120 classic, Nokia E71, Nokia C5-03, Nokia N900, Samsung Galaxy S, Google Nexus S, HTC 8S, Nokia N9, Moto G 2nd, Moto X 2nd, OnePlus X, Nexus 6, Redmi Note 5, Mi8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAN_10 Δημ. April 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2012 Για 4.0.4 νομίζω είναι πολύ καλή η CM9 v5 του KalimochoAz. Από τις 8:30 το έχω έκτος φορτιστή στο 76% πέρασα του KalimochoAz πριν 8 ώρες περίπου συνεχώς σε WiFi εφαρμογές να κατεβαίνουν OC 1200MHz και 3-4 reboots, screen on time 3h 13min και είμαι στο 40%... Νομίζω είναι πολύ καλά. Και το τηλέφωνο μου φαίνεται να είναι πιο γρήγορο και κυρίως πιο smooth. Οι rom απο CM9 και οχι απο διαφορους dev οπως ο Cyber εχουν τις διαφορες δυνατοτητες modification που εχουν αυτες ή ειναι καθαρες? Για να μπει πρεπει να γινει format και η sd? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis_mathiou Δημ. April 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2012 Έχουν άλλα όχι στον ίδιο βαθμό. Π.χ. δεν έχει τόσες πολλές επιλογές για την μπαταρία ουσιαστικά Μονό δυο την stock και μια που δείχνει το % της μπαταρίας. Δεν έχει ακόμη 4way ας πούμε οθόνη κλειδώματος ή την δυνατότητα για τα on-screen buttons. Όχι δεν θέλει κάτι για την sdcard μόνο τα κλασικά wipes για αλλαγή ROM. Είναι νωρίς ακόμη για να έχει πολλά customizations αργότερα πιστεύω θα έχει πολύ περισσότερες δυνατότητες (το ελπίζω κιόλας :p). Άλλα τώρα είμαι πολύ ικανοποιημένος με την γενικότερη "συμπεριφορά" του κινητού και θα μείνω με αυτήν. Παράθεση Nokia 6600, Sony Ericsson K700i, Motorola L7, Sony Ericsson W810i, Nokia 6680, Nokia 3120 classic, Nokia E71, Nokia C5-03, Nokia N900, Samsung Galaxy S, Google Nexus S, HTC 8S, Nokia N9, Moto G 2nd, Moto X 2nd, OnePlus X, Nexus 6, Redmi Note 5, Mi8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAN_10 Δημ. April 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2012 Έχουν άλλα όχι στον ίδιο βαθμό. Π.χ. δεν έχει τόσες πολλές επιλογές για την μπαταρία ουσιαστικά Μονό δυο την stock και μια που δείχνει το % της μπαταρίας. Δεν έχει ακόμη 4way ας πούμε οθόνη κλειδώματος ή την δυνατότητα για τα on-screen buttons. Όχι δεν θέλει κάτι για την sdcard μόνο τα κλασικά wipes για αλλαγή ROM. Είναι νωρίς ακόμη για να έχει πολλά customizations αργότερα πιστεύω θα έχει πολύ περισσότερες δυνατότητες (το ελπίζω κιόλας :p). Άλλα τώρα είμαι πολύ ικανοποιημένος με την γενικότερη "συμπεριφορά" του κινητού και θα μείνω με αυτήν. Φαινεται δηλαδη προς το παρον πιο σταθερη απο του Cyber ?Με ποιο kernel την εχεις συνδιασει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis_mathiou Δημ. April 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2012 Από την 10 του CyberGR όλα δεν συγκρίνω γιατί αυτή είναι απίστευτα σταθερή ούτε ένα μικρο κολημα έστω με το κλειδωμα-ξεκλείδωμα δεν έχω μέχρι στιγμής. Με τον kernel που δίνει μαζί με την ROM o KalimochoAz. Παράθεση Nokia 6600, Sony Ericsson K700i, Motorola L7, Sony Ericsson W810i, Nokia 6680, Nokia 3120 classic, Nokia E71, Nokia C5-03, Nokia N900, Samsung Galaxy S, Google Nexus S, HTC 8S, Nokia N9, Moto G 2nd, Moto X 2nd, OnePlus X, Nexus 6, Redmi Note 5, Mi8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgepre10 Δημ. April 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2012 Φαινεται δηλαδη προς το παρον πιο σταθερη απο του Cyber ?Με ποιο kernel την εχεις συνδιασει? εγω την εΧω συνδιασει με αιρκερνελ.. αλλα δεν ειμαι ευχαριστημενος με την μπαταρια.. παει σφαιρα ομως. για 4.0.3 τι προτεινετε απο custom rom? Παράθεση Το μεγαλύτερο ρίσκο στην ζωή είναι να μην πάρεις κανένα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis_mathiou Δημ. April 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2012 (edited) Αν θες καλή διάρκεια μπαταρίας Apex v1.0.2 (άντε να βγει η 1.1.0) μετά CyberGR v9. Και τις δυο εγώ με Matr1x. Μετά πολύ γρήγορη άλλα όχι καλή μπαταρία είναι CNA 1.5.5 (1.6.0 δεν έχω δοκιμασει). Edit: Με την εγκατάστασή της CyberGR v10 πάνω από την v9 χωρίς κανένα wipe έκτος της Dalvik Cache λειτουργεί πάρα πολύ καλά μέχρι στιγμής χωρίς reboots. Edited April 6, 2012 by Giannis_mathiou Παράθεση Nokia 6600, Sony Ericsson K700i, Motorola L7, Sony Ericsson W810i, Nokia 6680, Nokia 3120 classic, Nokia E71, Nokia C5-03, Nokia N900, Samsung Galaxy S, Google Nexus S, HTC 8S, Nokia N9, Moto G 2nd, Moto X 2nd, OnePlus X, Nexus 6, Redmi Note 5, Mi8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos3924 Δημ. April 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2012 Έχω CM9 nightly με airkernel 3.7 Το GPS μου τρώει πολύ μπαταρία (iGO) Σχεδόν 10% σε περίπου μισή ώρα. Μπορώ να έχω συνδεμένο φορτιστή αυτοκινήτου όταν λειτουργεί το GPS ή θα έχει πρόβλημα η μπαταρία που θα είναι συνέχεια στη φόρτιση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_adamo Δημ. April 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2012 Να βγω λιγο απο το θεμα της μπαταριας.. Εχω ics4.0.3 και εκανα unlock στο bootloader κ περασα μια αλλη recovery.. Mου περασε κ το superuser. Κανονικα επρεπε το κιν να ειχε root- αριστει για να τα κανει αυτα σωστα;; Οταν ομως το ελενχω για αν ειναι ροοταρισμενο απο προγραματα που υπαρχουν στο μαρκετ μου λεει πως δν ειναι... :P Πρεπει να κανω και κατι αλλο;;;; Παράθεση Android Phone Model: Sony xperia X8 Google Nexus S GT-i9023 Galaxy S3 GT-i9300 Note 3 SM-N9005 Huawei P9 EVA-L09 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. April 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2012 Έχω CM9 nightly με airkernel 3.7 Το GPS μου τρώει πολύ μπαταρία (iGO) Σχεδόν 10% σε περίπου μισή ώρα. Μπορώ να έχω συνδεμένο φορτιστή αυτοκινήτου όταν λειτουργεί το GPS ή θα έχει πρόβλημα η μπαταρία που θα είναι συνέχεια στη φόρτιση; Εξυπακούεται πως θα το έχεις στον φορτιστή αυτοκινήτου δεν παθαίνει τίποτα Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickos7 Δημ. April 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2012 καλησπερα, θελω να ρωτησω για το τι παιζει με το vm heap size που υπαρχει σαν επιλογη στην cm9. εψαξα λιγο στο google μπας και βρω καποια πληροφορια αλλα δεν μπορω να πω οτι καταλαβα ιδιαιτερα. γνωριζει κανεις σε ενα κινητο σαν το nexus s με cm9 και matr1x kernel ποια τιμη θα ηταν ιδανικη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirosteam Δημ. April 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2012 Έχω 2 μέρες τώρα την τελευταία του cyber. Αρκετα γρήγορη ομαλή χρήση . 2 μέρες μπαταρία με την χρήση που κάνω εγώ ενώ με άλλες ρομ μετά βίας μιάμιση μέρα ,άλλα έχω αρκετά fc και reboot στην εγκατάστασή και ανοιγμα συγκεκριμένων εφαρμογων. Έχω κανει φουλ wipe και format της κάρτας. Κάποια ιδέα...; Sent from my Nexus S using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis_mathiou Δημ. April 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2012 Όπως γράφω λίγα post πιο πάνω αν την περάσεις από την v9 χωρίς να κάνεις wipe όλα είναι μια χαρά. Είχα και εγ τα ίδια προβλήματα με τα reboots. Άπλα όχι clean install. Παράθεση Nokia 6600, Sony Ericsson K700i, Motorola L7, Sony Ericsson W810i, Nokia 6680, Nokia 3120 classic, Nokia E71, Nokia C5-03, Nokia N900, Samsung Galaxy S, Google Nexus S, HTC 8S, Nokia N9, Moto G 2nd, Moto X 2nd, OnePlus X, Nexus 6, Redmi Note 5, Mi8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. April 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2012 Έχω 2 μέρες τώρα την τελευταία του cyber. Αρκετα γρήγορη ομαλή χρήση . 2 μέρες μπαταρία με την χρήση που κάνω εγώ ενώ με άλλες ρομ μετά βίας μιάμιση μέρα ,άλλα έχω αρκετά fc και reboot στην εγκατάστασή και ανοιγμα συγκεκριμένων εφαρμογων. Έχω κανει φουλ wipe και format της κάρτας. Κάποια ιδέα...; Sent from my Nexus S using Tapatalk Θα βάλεις την 9 πάλι και μετά την 10 χωρίς να κάνεις wipe. Δες εδώ, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgepre10 Δημ. April 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2012 καποιες προτεινομενες ρυθμισεις στον κερνελ για μπαταρια μπορειτε να μ πειτε? σε oc, governor, i/o κτλ.. Παράθεση Το μεγαλύτερο ρίσκο στην ζωή είναι να μην πάρεις κανένα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jabaman Δημ. April 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2012 Έχετε να μου προτείνετε κάποιον kernel για gingerbread; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis_mathiou Δημ. April 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2012 Έχετε να μου προτείνετε κάποιον kernel για gingerbread; Franco kernel 04122011 από το ROM Manager. Παράθεση Nokia 6600, Sony Ericsson K700i, Motorola L7, Sony Ericsson W810i, Nokia 6680, Nokia 3120 classic, Nokia E71, Nokia C5-03, Nokia N900, Samsung Galaxy S, Google Nexus S, HTC 8S, Nokia N9, Moto G 2nd, Moto X 2nd, OnePlus X, Nexus 6, Redmi Note 5, Mi8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts