terrah Δημ. January 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2012 Καλησπέρα! Σκεφτομαι να περασω στο nexus τον matr1x kernel ... Αλλα το κινητο μου ειναι εντελως stock ουτε root ουτε τιποτα. Εχω λοιπον δυο αποριες: αμα ξεκλειδωσω τον bootloader θα μπορεσω να τον ξανακλειδωσω ετσι ωστε να το στειλω για service?(αχρειαστο να ειναιναι) Θα δω διαφορα στις επιδοσεις της συσκευης στην καθημερινη της χρηση? Ευχαριστω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. January 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2012 υπάρχει κάπιοος αναλυτικός οδηγος για flasharisma recovery??? το έχω ρωτήσει ξανά αλλά :X έχω την επίσημη 4.0.3 χωρίς να είναι root! έχω ξεκλειδωμένο bootloader. ότι έχω δοκιμάσει δεν μου δουλεύει με com pr μόνο το 1 click root μου είχε δουλέψει.... Ο ποιό έυκολος τρόπος που έχω δει μέχρι τώρα είναι αυτός... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=20527025#post20527025 δεν τον έχω χρησιμοποιήσει προσωπικά ...ακόμα :) Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MALACHASKOS Δημ. January 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2012 Για την εντολή θα πρέπει να εχεις τα απαραιτητα αρχεια αλλά και να αναγνωρίζει ο υπολογιστής σου το κινητό σε fastboot mode. το δοκίμασα αλλά δίνω την επντολή και μένει στο "waiting device" λογικά δεν αναγνωρίζει την συσκευή.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. January 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2012 το δοκίμασα αλλά δίνω την επντολή και μένει στο "waiting device" λογικά δεν αναγνωρίζει την συσκευή.... Βάλε τους drivers εκτελώντας το PdaNetA300.exe ή το PdaNetA300x64.exe Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MALACHASKOS Δημ. January 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2012 (edited) Βάλε τους drivers εκτελώντας το PdaNetA300.exe ή το PdaNetA300x64.exe που το βρίσκω? ΑΚΥΡΟ!!! Το βρήκα!!! και πέτυχε! χρησιμοποίησα τις εντολές που έχει ο vman στο blog του cd C:\android fastboot boot recovery.img Σε ευχαριστώ φίλε μου... το είχα ξεχάσει αυτό απο το καλοκαίρι που το είχα χρησιμοποιήσει.... Edited January 11, 2012 by MALACHASKOS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. January 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2012 που το βρίσκω? ΑΚΥΡΟ!!! Το βρήκα!!! και πέτυχε! χρησιμοποίησα τις εντολές που έχει ο vman στο blog του cd C:\android fastboot boot recovery.img Σε ευχαριστώ φίλε μου... το είχα ξεχάσει αυτό απο το καλοκαίρι που το είχα χρησιμοποιήσει.... Εισαι root? Μυρίζομαι επιτυχία!? Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MALACHASKOS Δημ. January 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2012 Εισαι root? Μυρίζομαι επιτυχία!? δεν θα το κάνω root! έβαλα απλώς την recovery έκανα backup! μετά την flashara με την εντολή "fastboot flash recovery" ναι ξέρω μπορούσα να το κάνω απο την αρχή αυτό!!! :cool: και τώρα ψάχνω για ΡΟΜ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. January 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2012 Καλημέρα παίδες. Έχω το NS 9023 απείραχτο, με την 4.0.3 OTA επάνω... Σήμερα για πλάκα μπήκα στο fastboot, απο εκεί πήγα να μπώ στο recovery και μαύρισε η οθόνη... Ναι το ξέρω ότι είναι bug του ICS, δεν ήξερα πως να βγώ και έβγαλα μπαταρία... Η ερώτηση είναι, αν φλασάρω νέο bootloader (πχ το Clockwork 5.0.2.3) θα διορθωθεί το πρόβλημα με την μαύρη οθόνη; Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billis_kou Δημ. January 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2012 Καλημέρα, Myphone(ιαδες) :) θα ήθελα την βοήθεια σας. Είχα περάσει την ICS 4.03 manual και είμαι απόλυτα ευχαριστιμένος. Σήμερα δεν ξέρω τι με έπιασε και είπα να περάσω ένα zip για να κάνω την μπαταρία στην μπάρα πάνω να δείχνει ποσοστό και όχι σκέτη εικόνα. Τελικά πρέπει να έκανα καποια βλακεία γιατι μετα το reboot έχασα εντελώς την πάνω μπάρα...... Πρίν λίγες μέρες όμως είχα κάνει backup την rom με το Rom Manager, και μάλιστα για να την ξεχωρίζω από τα άλλα backup της έδωσα άλλο ονομα από την default ονομασία που δίνει το πρόγραμμα. Λέω εντάξει θα κάνω ένα restore και όλα μια χαρά. Εδώ ειναι και το πρόβλημα. Μου έχει απο το backup&restore τις άλλες πιο παλιές ρομ και αυτην δεν την βλέπω. Μήπως ξέρει κάποιος σε ποιον φάκελο ειναι τα backup αυτά και αν πρέπει να το βρω και να το αλλάξω όνομα για να το αναγνωρίσει??? Τώρα είμαι με μια ρομ 4.01. Το θέμα είναι οτι βαρίεμαι να ξανακάνω όλη την διαδικασία 2.3.6-->4.03 και μετά παλι να στήσω το κινητό. Οποιαδήποτε βοήθεια καλοδεχούμενη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. January 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2012 Καλημέρα, Myphone(ιαδες) :) θα ήθελα την βοήθεια σας. Είχα περάσει την ICS 4.03 manual και είμαι απόλυτα ευχαριστιμένος. Σήμερα δεν ξέρω τι με έπιασε και είπα να περάσω ένα zip για να κάνω την μπαταρία στην μπάρα πάνω να δείχνει ποσοστό και όχι σκέτη εικόνα. Τελικά πρέπει να έκανα καποια βλακεία γιατι μετα το reboot έχασα εντελώς την πάνω μπάρα...... Πρίν λίγες μέρες όμως είχα κάνει backup την rom με το Rom Manager, και μάλιστα για να την ξεχωρίζω από τα άλλα backup της έδωσα άλλο ονομα από την default ονομασία που δίνει το πρόγραμμα. Λέω εντάξει θα κάνω ένα restore και όλα μια χαρά. Εδώ ειναι και το πρόβλημα. Μου έχει απο το backup&restore τις άλλες πιο παλιές ρομ και αυτην δεν την βλέπω. Μήπως ξέρει κάποιος σε ποιον φάκελο ειναι τα backup αυτά και αν πρέπει να το βρω και να το αλλάξω όνομα για να το αναγνωρίσει??? Τώρα είμαι με μια ρομ 4.01. Το θέμα είναι οτι βαρίεμαι να ξανακάνω όλη την διαδικασία 2.3.6-->4.03 και μετά παλι να στήσω το κινητό. Οποιαδήποτε βοήθεια καλοδεχούμενη. sdcard/clockworkmod/backup/ Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billis_kou Δημ. January 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2012 Φίλε μου σε ευχαριστώ. Προς ΜΕΓΑΛΗ μου απογοήτευση βλέπω πως δεν υπάρχει η ρομ μου εκεί μέσα και δεν μπορώ να καταλάβω το γιατί. Τέλος πάντων το μεσημέρι με βλέπω να οπλίζομαι με υπομονή και να τα περνάω πάλι όλα από την αρχή. Μια ερώτηση ακόμα, τώρα φοράω 4.0.1 απο ένα restore, θα πρέπει να περάσω πάλι την 2.3.6 και μετά την official 4.0.3 ή μπορώ να την περάσω κατευθείαν απο πάνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vman Δημ. January 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2012 Εάν κάνεις hard reset (επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων), θα έχεις πάλι την 4.0.3. Δε χρειάζεται να κάνεις τη διαδικασία από την αρχή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billis_kou Δημ. January 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2012 Εάν κάνεις hard reset (επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων), θα έχεις πάλι την 4.0.3. Δε χρειάζεται να κάνεις τη διαδικασία από την αρχή. Φίλε μου δεν νομίζω να γίνει έτσι γιατί η ρομ που φοράει τώρα είναι 4.0.1 και είναι πριν απο τις ρομ που βγήκαν μετά το official OTA. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vman Δημ. January 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2012 Φίλε μου δεν νομίζω να γίνει έτσι γιατί η ρομ που φοράει τώρα είναι 4.0.1 και είναι πριν απο τις ρομ που βγήκαν μετά το official OTA. Ε, τότε αυτή θα έχεις και μετά. Πώς έβαλες 4.0.1; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billis_kou Δημ. January 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2012 (edited) Ε, τότε αυτή θα έχεις και μετά. Πώς έβαλες 4.0.1; Την είχα βρει στο xda και ήταν απο τις πρώτες προσπάθειες για ICS ακριβώς μετά το SDK port που είχε γίνει. Ισως να ειναι και απο εκείνο το port και να μην είναι κανονική rom. Πάντως μια προσπάθεια που έκανα δεν μπορώ να περάσω την official 4.0.3 πάνω απο αυτήν την ρομ....... οπότε παω για 2.3.6 και μετά 4.0.3. ΑΧΧΧΧΧ ΚΟΥΡΑΓΙΟ :P Τέλος καλό όλα καλά. Περασα την 4.0.3 και το τηλ ειναι και παλι σφεντονα. Οσο για ροοτ σε αυτο που είχε πει ο DimitrisAndNiki με αυτον τον οδηγό, έγινε μια χαρα χωρίς να πειραξει το παραμικρό απο την μνήμη του κινιτού, και superUser ολα οκ. Edited January 12, 2012 by billis_kou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. January 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2012 (edited) Καλημέρα, Root και εγώ, δεν άντεξα άλλο και έδιωξα τις αναστολές... Χρησιμοποίησα τον οδηγό που πόσταρα στο #853, ο οποίος είναι πανεύκολος και απο ότι φαίνεται αξιόπιστος, μια που σε καθοδηγεί βήμα βήμα και στο τέλος το αποτέλεσμα είναι πετυχημένο! EDIT: Εαν υπάρξει πρόβλημα και μπαίνοντας στην recovery δείτε το ξαντεριασμένο android... μετονομάστε το αρχείο: recovery-from-boot.p το οποίο βρίσκεται μέσα στο /system ξαναφλασάρετε το recovery και είστε comple! Edited January 13, 2012 by DimitrisAndNiki Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bad_freddy Δημ. January 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2012 Την είχα βρει στο xda και ήταν απο τις πρώτες προσπάθειες για ICS ακριβώς μετά το SDK port που είχε γίνει. Ισως να ειναι και απο εκείνο το port και να μην είναι κανονική rom. Πάντως μια προσπάθεια που έκανα δεν μπορώ να περάσω την official 4.0.3 πάνω απο αυτήν την ρομ....... οπότε παω για 2.3.6 και μετά 4.0.3. ΑΧΧΧΧΧ ΚΟΥΡΑΓΙΟ :P Τέλος καλό όλα καλά. Περασα την 4.0.3 και το τηλ ειναι και παλι σφεντονα. Οσο για ροοτ σε αυτο που είχε πει ο DimitrisAndNiki με αυτον τον οδηγό, έγινε μια χαρα χωρίς να πειραξει το παραμικρό απο την μνήμη του κινιτού, και superUser ολα οκ. Θα μπορούσες να φτιάξεις το λινκ για τον οδηγό να τον δούμε κι εμείς γιατί πετάει σφάλμα? Ευχαριστώ Παράθεση Xiaomi 13T User Previously Motorola C520 - Philips Twist - Bosch 509 - Ericsson T10s - Ericsson T65 - Nokia 3330 - Siemens SL42 - Siemens S55 - SE T610i - Motorola C980 - Siemens SX-1 - SE P800 - SE P900 - SE M600i - HTC Touch Cruise - SE Xperia X10 mini pro - Google Nexus S - Nokia Lumia 1020 - LG G4 - Xiaomi Mi Mix 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. January 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2012 Θα μπορούσες να φτιάξεις το λινκ για τον οδηγό να τον δούμε κι εμείς γιατί πετάει σφάλμα? Ευχαριστώ http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=20527025&postcount=217 Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panoue Δημ. January 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2012 παιδια ειμαι με custom rom και συγκεκριμενα τη nexusbeam και δεν ειμαι ευχαριστημενος γενικα. θα δοκιμασω και καποια αλλη rom που διαβασα στις προηγουμενες σελιδες... επιστροφη στη 2.3.6 πως γινεται ? με flasharisma/κλασικη διαδικασια ? ρωταω διοτι εως τωρα εκανα upgrade και οχι downgrade. καποια καλη σταθερη 2.3.6 custom rom εχετε να προτεινετε ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis_mathiou Δημ. January 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2012 Ναι κανονικα οπως περνάς κάθε άλλη ROM. Αν όμως πας σε official να προσεξεις να ειναι η full και για το μοντελο σου. Παράθεση Nokia 6600, Sony Ericsson K700i, Motorola L7, Sony Ericsson W810i, Nokia 6680, Nokia 3120 classic, Nokia E71, Nokia C5-03, Nokia N900, Samsung Galaxy S, Google Nexus S, HTC 8S, Nokia N9, Moto G 2nd, Moto X 2nd, OnePlus X, Nexus 6, Redmi Note 5, Mi8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 13, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2012 παιδια ειμαι με custom rom και συγκεκριμενα τη nexusbeam και δεν ειμαι ευχαριστημενος γενικα. θα δοκιμασω και καποια αλλη rom που διαβασα στις προηγουμενες σελιδες... Δες και αυτή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonick33 Δημ. January 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2012 (edited) Δες και αυτή. Ενδιαφέρον ROM φαίνεται! Έχω standby και την AndroidMe που είχες προτείνει, αλλά προς το παρόν κόλλησα με την stock 2.3.6 και τον Go Launcher EX μιας και το κινητό έχει γίνει αγνώριστο και αρκετά παραμετροποιήσιμο! Μόλις το φτάσω σε ικανοποιητικό επίπεδο θα κάνω backup την τρέχουσα ROM και θα δοκιμάσω τις 2 παραπάνω! Σα να αλλάζεις κινητό με αυτές τις ROM... :up: Επίσης έπαθα πλάκα με το PlayerPro και το DSP Pack! Πολύ καλές δυνατότητες και τα 2! Edited January 13, 2012 by jonick33 Παράθεση 360° Visits | Υπηρεσίες Σφαιρικών Πανοραμικών Απεικονίσεων Υψηλής Ανάλυσης Grixel™ - Greek Pixel Fonts | Try 13 free pixel fonts ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosbal Δημ. January 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2012 καλησπερα παιδια...θελω βοηθεια...εχω μπει στην διαδικασια να σκεφτομαι να αλλαξω rom γιατι με την ICS το κινητο ψιλοκολλαει.εχει να μου προτεινει κανεις καμια καλη ROM? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. January 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2012 καλησπερα παιδια...θελω βοηθεια...εχω μπει στην διαδικασια να σκεφτομαι να αλλαξω rom γιατι με την ICS το κινητο ψιλοκολλαει.εχει να μου προτεινει κανεις καμια καλη ROM? Δες ένα πόστ πάνω απο το δικό σου... Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 16, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2012 Δες και αυτή. Την τεστάρω μέρες μαζί με Matrix kernel στα 1.3GHz. Δεν θα πω πολλά... την προτείνω ανεπιφύλακτα! Ταχύτατη, άψογη αυτονομία και με πολλά καλούδια που την κάνουν να μη της λείπει τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts