Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Nexus S

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Από μπαταρία δεν πάει και τόσο καλά. Στα ίδια επίπεδα είναι θα έλεγα άπλα η CyberGR είναι πολύ πιο παραμετροποίησιμη οπότε την προτιμώ. Γενικά είναι λίγο πιο βοηθητικά τα features της.

Με Matrix+Cyber δεν ήμουν καθόλου ευχαριστημένος δεν είχε την ταχύτητα που είχε με την Apex.

Αυτή την στιγμή την προτιμώ από την Apex, πολύ "χαοτικό" μενού στην Apex πιο οργανωμένο και πιο "όμορφη" μου φαίνεται στο μάτι.

Εγω με CyberGR + Τ132 μου ετρωγε μπαταρια σαν τρελλο ακομα και στα 1000. Και οταν παρατηρησα στα volt ειχε τα ιδια στα 1320 και στα 1000. Τη εκδοση απο τη στηλη experimental ειχα βαλει εσυ?

• Απαντήσεις 4,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Επισυναπτόμενες εικόνες

Την έκδοσή που τώρα είναι Current έχω που πριν από το πολύ 5 μέρες ήταν experimental.

Η μπαταρία όντως είναι λίγο αρνητικό αλλά θα το αφήσω λίγο και θα δω πως πάει.

Nokia 6600, Sony Ericsson K700i, Motorola L7, Sony Ericsson W810i, Nokia 6680, Nokia 3120 classic, Nokia E71, Nokia C5-03, Nokia N900, Samsung Galaxy S, Google Nexus S, HTC 8S, Nokia N9, Moto G 2nd, Moto X 2nd, OnePlus X, Nexus 6, Redmi Note 5, Mi8

Παιδια σας πρτεινω βα δοκιμασετε την τελευται cybergr μαζι με τον τελευταιο air kernel! Οτι καλυτερο ειδα σε αυτο κινητο. Ειναι παρα πολυ γρηγορο, πολυ stable και με καλουτσικη μπαταρια.

Ποιο ακριβως kernel εχεις βαλει? Air_Kernel_v4.2_voodoo_colors ή Air_Kernel_v4.2_65fps+blue

Υπογραφή....

Πέρασα και εγώ Air Kernel v4.2 stable, γιατί σε 6 ώρες με Τ132 μου είχε τελειώσει η μπαταρία σχεδόν, παρόλο που με την v4.0 είχα πολλά πρόβλημά τωρ; δεν υπάρχει κανένα και το κινητό είναι στα ίδια επίπεδα με τον Τ132 και όλα είναι μια χαρά!
Nokia 6600, Sony Ericsson K700i, Motorola L7, Sony Ericsson W810i, Nokia 6680, Nokia 3120 classic, Nokia E71, Nokia C5-03, Nokia N900, Samsung Galaxy S, Google Nexus S, HTC 8S, Nokia N9, Moto G 2nd, Moto X 2nd, OnePlus X, Nexus 6, Redmi Note 5, Mi8

Με cybergr12 δεν μου δουλεύει το rotation. Έχει κι άλλος το ίδιο θέμα; τι φταίει; η ρομ η το kernel;

Εγώ πάντως δεν έχω τέτοιο πρόβλημα... 1) Δες μηπως ειναι κλειστο απο τις ρυθμισεις :p

2)Κανε επανικινιση (πολυ πιθανο να σου λυσει το προβλημα)

3)Αλλαξε kernel

4)Aλλαξε rom

5)Πανε πισω σε stock

Aμα δεν πιασει τιποτα απο τα παραπανω το στελνεις για επισκευη.

Με cybergr12 δεν μου δουλεύει το rotation. Έχει κι άλλος το ίδιο θέμα; τι φταίει; η ρομ η το kernel;

με επαννεκινηση εστρωσε.....

Είπα να δοκιμάσω cybergr 12 με airkernel 4.2 μιας που το πρότειναν αρκετοί. Πιο γρήγορη απο την apex, πολύ περισσότερες ρυθμίσεις και γενικά περισσότερο "μαζεμένη" η apex έμοιαζε λίγο πρόχειρη. Κράτησα backup, έκανα wipe data, cache, dalvik πέρασα rom, kernel, έκανα restore data απο το backup που είχα πάρει και όλα οκ ούτε κολλήματα, ούτε reboots. Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Την δοκιμάζω με smartass+noop να δω γενικά πως πάει απο μπαταρία.

Εγώ γύρισα σε Apex λόγο μπαταριας :Ρ... Και γενικά μου φαίνεται λίγο πιο σταθερή άλλα είναι λίγο πιο αργή και φαίνεται άλλα γι' αυτά που θέλω είναι μια από τις καλύτερες.

Είχε κάνει ωραίες βελτιώσεις στην 1.1.3 αλλά κολλούσε το σύμπαν! Αυτό να διόρθωνε και λίγο να σουλούπωνε τις ρυθμίσεις, προσθέτοντας μερικές ακόμη και θα ήταν σούπερ

Με 1.1.2 είμαι δεν πέρασα ποτέ την 1.1.3 γιατί ήμουν με AOKP και μετα είδα το πρόβλημά με το phone.apk και δεν την έβαλα. Περιμένω σε διόρθωση αλλιώς Β37 από ΑΟΚΡ.

Πάντως φαίνεται λίγο οτι ρουφάει την μπαταρία. Θα δω πως πάει και θα αποφασίσω αύριο αν θα την κρατήσω ή αλλάξω

Πάντως φαίνεται λίγο οτι ρουφάει την μπαταρία. Θα δω πως πάει και θα αποφασίσω αύριο αν θα την κρατήσω ή αλλάξω

Φιλε εγω με air+cyber ακομα και στα 1200 εχω 3 ωρες στο screen με φωτεινοτητα στα 35%, νομιζω καλα ειναι τουλαχιστον για μενα. Με smart+noop.

Εμένα πάντως ήταν η 12 η πρώτη του cyber που δε μου έτρεχε απροβλημάτιστα. Συγκεκριμένα, στον stock browser που χρησιμοποιώ πάντα όταν φόρτωνε η σελίδα δεν εμφανιζόταν το κείμενο και έπρεπε να σκρολαρω μέχρι την αρχή της σελίδας για να μου εμφανίσει το κείμενο. Από εχτές είμαι με gummy 1.2 που είναι απροβλημάτιστη και πολύ παραμετροποιήσιμη.
ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65

Στην gummy διορθώθηκε το πρόβλημά με το σήμα που επρεπε να περάσεις πρώτα simple kernel για να λειτουργεί;

Εγώ γύρισα σε ΑΟΚΡ και εφλδω θα κάτσω τελικά... Έχει το look & feel της Cyber και την μπαταρία (σχεδόν) της Apex οπότε δεν με βλέπω να την αλλάζω εύκολα.

Έχει το look & feel της Cyber και την μπαταρία (σχεδόν) της Apex οπότε δεν με βλέπω να την αλλάζω εύκολα.

Ο τελειος συνδιασμος ειναι αυτος.

Απο XDA την κατεβαζεις γιατι δεν την βλεπω καπου ή απο τη δικη τους σελιδα?

Στην gummy διορθώθηκε το πρόβλημά με το σήμα που επρεπε να περάσεις πρώτα simple kernel για να λειτουργεί;

Εγώ γύρισα σε ΑΟΚΡ και εφλδω θα κάτσω τελικά... Έχει το look & feel της Cyber και την μπαταρία (σχεδόν) της Apex οπότε δεν με βλέπω να την αλλάζω εύκολα.

Ναι έχει διορθωθεί. Κανονικά με την εκκίνηση του τηλεφώνου μετά το φλασάρισμα της ρομ έχει κανονικά σήμα. Μέχρι στιγμής δεν αντιμετώπισα το παραμικρό πρόβλημα. Τώρα, αρχίζω να δοκιμάζω kernels. Θα βάλω του franco για αρχή και βλέπουμε.

ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65

@PAN_10 από το aokp.Κάλο είναι να βάλεις την Β35 γιατί η 36 κάνει soft reboot μετά το ΡΙΝ.

Κι εγώ με AOKP, πιστεύω είναι η πιο καλή αυτή τη στιγμή. Δεν έχω κανένα πρόβλημα τόσο καιρό που την έχω με matr1x. Καλή μπαταρία και απόδοση. Επίσης ένα άλλο θετικό είναι τα θέματα που έχει, όπως και η Cyanogen. Και βλέπω να έρχονται και άλλα ωραία

Βλεπω ομως οτι υπαρχουν πολλες εκδοσεις

AOKP | toro,ville,maguro για την 35. Παιζουν διαφορες μεταξυ τους ή βασικα ολες πανω στα ιδια στηριζονται?

AOKP με ποιον kernel δουλεύει καλύτερα? Έβαλα ondemand+deadline στην cybergr φαίνεται να μην τρώει τόση πολλή μπαταρία τώρα. Μου αρέσει καλύτερα απο την apex γιατί εκείνη έκανε μερικά σπασίματα στα μενού και στον drawer ενώ με cybergr δε νοιώθει. Επίσης το άκρως σπαστικό με apex + matrix ήταν οτι 1 στις 3 φορές περίπου που άνοιγα το κινητό, κολλούσε στο bootanimation και έκανε restart.

Για να δούμε πως πάει η cybergr και μετά AOKP όταν βγεί η 37 που θα επιλύει το πρόβλημα της 36.

Θα σας φύγω κιόλας, σύντομα θα αλλάξω σε galaxy nexus ;)

@PAN_10 την "crespo" κατεβάζεις

Edited by jimdem582

AOKP με ποιον kernel δουλεύει καλύτερα?

Για να δούμε πως πάει η cybergr και μετά AOKP όταν βγεί η 37 που θα επιλύει το πρόβλημα της 36.

@PAN_10 την "crespo" κατεβάζεις

Πρώτον, ζηλεύω!!! Με γεια το GN όταν σου έρθει. Κι εμένα με βλέπω προς τα εκεί σύντομα.

Όσο για kernel με AOKP δοκίμασα trinity μόνο και matr1x και έμεινα στον δεύτερο. Ήταν πιο σταθερή έτσι, αλλά στους kernel παίζουν αποκλίσεις στο κάθε τηλέφωνο. Εγώ το έχω ondemand deadline, όπως έρχεται δηλαδή. Δεν τα πείραξα γιατί ήμουν ευχαριστημένος, αλλιως θα πρότεινα smartassV2/ noop.

Και εγώ το σκέφτομαι για το galaxy nexus για μετά τις 8 Ιουνίου. Από υποστήριξη (δεν έχω κοιτάξει) να υποθέσει ότι θα έχει παρόμοια με αυτήν που έχουμε για το Nexus S;

Πρώτον, ζηλεύω!!! Με γεια το GN όταν σου έρθει. Κι εμένα με βλέπω προς τα εκεί σύντομα.

Όσο για kernel με AOKP δοκίμασα trinity μόνο και matr1x και έμεινα στον δεύτερο. Ήταν πιο σταθερή έτσι, αλλά στους kernel παίζουν αποκλίσεις στο κάθε τηλέφωνο. Εγώ το έχω ondemand deadline, όπως έρχεται δηλαδή. Δεν τα πείραξα γιατί ήμουν ευχαριστημένος, αλλιως θα πρότεινα smartassV2/ noop.

;) Τώρα δοκιμάζω matrix με cybergr γιατί είδα κάποιους να είναι πολύ ευχαριστημένοι με τη μπαταρία. Θα σας πω μετά πως πάει

Και εγώ το σκέφτομαι για το galaxy nexus για μετά τις 8 Ιουνίου. Από υποστήριξη (δεν έχω κοιτάξει) να υποθέσει ότι θα έχει παρόμοια με αυτήν που έχουμε για το Nexus S;

Εννοείται αφού είναι πιο καινούριο και με καλύτερο hardware

Edit: Πίσω σε airkernel. Ο matrix είναι πολύ αργός

Edited by jimdem582