panoc Δημ. October 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2011 Απο ποιο site τις εχεις κατεβάσει ; απο http://miui.us/ τις rom και απο http://www.derkernel.com/ τους kernel. Μετά από τη miui του brainmaster και αφού πήρα backup με το titanium, φλάσαρα την nscollab. Προσπαθώντας μετά να περάσω τους σελιδοδείκτες με το titanium στο stock browser, πλέον δεν ξεκινάει ο browser. Και αυτό γιατί τώρα μπερδεύτηκε με τον stock της miui. Υπάρχει κάποιος τρόπος να τον κάνω να λειτουργήσει ξανά; ανοιξε με εναν archive manager το zip της nscollab και βγαλε το αρχειο browser.apk που βρισκετε στο system/app και ριξε το στην sdcard, μετα με καποιον file explorer με υποστηριξη root παρε το αρχειο και ριξε το στο /system/app του κινητου σου. Παράθεση Motorola Moto G Nexus S, SlimJB 2.0, Beladus 7.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. October 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2011 ανοιξε με εναν archive manager το zip της nscollab και βγαλε το αρχειο browser.apk που βρισκετε στο system/app και ριξε το στην sdcard, μετα με καποιον file explorer με υποστηριξη root παρε το αρχειο και ριξε το στο /system/app του κινητου σου. Έκανα όπως μου είπες αλλά δεν "έπαιζε". Έβγαζε ένα μήνυμα ότι δημιουργήθηκε κάποιο πρόβλημα κλπ. (δε θυμάμαι το ακριβές μήνυμα). Τελικά, πηγαίνοντας στο titanium και κάνοντας εκκαθάριση δεδομένων, λειτουργεί μια χαρά. Απλά, τώρα πρέπει να περάσω τους σελιδοδείκτες από την αρχή. Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gilberto Δημ. October 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2011 δυστυχως το προβλημα παραμενει δοκιμασα και τον Τ13 και εχει ακριβως την ιδια συμπεριφορα. με το που το κλειδωνω μετα απο λιγα δευτερα ανοιγει ο φωτισμος της οθονης... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spinemm Δημ. October 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2011 (edited) Περασα την MIUI πολυ καλη φαινεται αν και μου εχει "χτυπησει" κανα δυο φορες ο launcher....να ρωτησω μονο 5 πραγματα..... 1. Υπαρχει καποια επιλογη οπως στην cyanogen οπου οι εφαρμογες και γενικοτερα οτι εγκαθιστω να "πηγαινει" κατευθειαν στην "sdcard" και οχι στην "βασικη" μνημη του τηλεφωνου? διοτι η επιλογη της εφαρμογης app2sdcard δεν εχει τα αναμενομενα αποτελεσματα...πχ αρκετες εφαρμογες-παιχνιδια τα εχει σαν "phone only" 2. Μηπως μπορειτε να μου πειτε που ειναι η επιλογη για να κλεινω την οποιαδηποτε επικοινωνια του τηλεφωνου με το internet οταν δεν χρησιμοποιω το wlan? εχω κατεβασει το apn on/off αλλα θελω να το εχω και κλειστο απο επιλογη (οπως υπηρχε στην βασικη εκδοση του τηλεφωνου αλλα και στην cyanogen) 3. Πως μπορω να επιλεξω ωστε οι εφαρμογες-παιχνιδια να εφανιζονται αλφαβητικα και οχι οπως "κατεβαινουν"? ή να "γεμιζουν" τα κενα "αυτοματα" οταν απεγκαθιστω καποια εφαρμογη? 4. Το ΝFC στην "καρτελα" SYSTEM-->NETWORK που το εχει σαν επιλογη ΟΝ (και εγω δεν το εχω πειραξει) τι ακριβως κανει? 5. Χρησιμοποιω μονο το ασυρματο δικτυο του σπιτιου μου για να μπαινωστο Internet. Στο proxy settings την επιλογη use proxy Να την αφησω on ; ή θα εχω καποιο προβλημα εαν την βγαλω Off? Ευχαριστω πολυ!!!!! :) Edited October 2, 2011 by spinemm Παράθεση Proud Owner of:PS1,GB,NES,GbASP,Sega Saturn,Sega DC,PS2,Xbox,Wii,XBOX360(phat),PSP(J)v1.50,(2x)PSP(E),PS3, PSP-Go,(2X)ΧΒΟΧ360SLIM,PS Vita,PS4 Batman Collectors Edition,Wii U,X-ONE,N3DS,X-ONE S,mini NES,Switch,mini PS1,Switch PIKACHU Edition,PS4 Days of Play,XBOX ONE Gears of War 4 Limited Edition 2TB,Xbox One X Cyberpunk 2077 Limited Edition 1TB,XBOX Series S, Series X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclisme Δημ. October 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2011 Καλησπέρα, Υπάρχει κάποιος τρόπος να γράφουμε video σε .avi φορματ αντί για το default .3gp ? Σε προηγούμενη συσκευή μου, (motorola milestone) αυτό γινόταν με τροποποίηση παραμέτρων σε κάποιο αρχείο συστήματος, (νομίζω mediafiles ή κάπως έτσι). Επειδή ανεβάζω συχνά στο pc βίντεο απο τι κινητό στα οποία κάνω περαιτέρω επεξεργασία, θα με ενδιέφερε μια τέτοια δυνατότητα γιατί κάνοντας εκ των υστέρων μετατροπές σε .AVI χάνω αφενός χρόνο αλλά και ποιότητα Ευχαριστώ! Παράθεση Siemens S6 (1998), Siemens C25 (1999), Motorola T2288 (2000), Nokia 8310 (2001), Nokia 5510 (2003), Sony Ericsson S700 (2005), Sony Ericsson W760i (2008), Motorola Droid (2010), Google (Samsung) Nexus S (2011), Google (Samsung) Galaxy Nexus (2012), Google (LG) Nexus 4 (2013), iPhone 5S (2014), Google (Motorola) Nexus 6 (2014), iPhone 6S (2016), LG G6 (2017), Huawei P20 Pro (2018) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2011 με κάποια εφαρμογή ίσως γίνεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nop77 Δημ. October 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2011 Μια ερώτηση επειδή βλέπω γίνονται συχνά αναβαθμίσεις , πριν μια εβδομάδα έβαλα την NSCollab 1.0.41 και τώρα βλέπω ότι βγήκε η NSCollab 1.0.42 άμα τη βάλω θα πρέπει πάλι να κάνω Wipe data/factory reset ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. October 4, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2011 Μια ερώτηση επειδή βλέπω γίνονται συχνά αναβαθμίσεις , πριν μια εβδομάδα έβαλα την NSCollab 1.0.41 και τώρα βλέπω ότι βγήκε η NSCollab 1.0.42 άμα τη βάλω θα πρέπει πάλι να κάνω Wipe data/factory reset ?Κάνε μόνο wipe cache και wipe dalvik. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis636 Δημ. October 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2011 Κάνε μόνο wipe cache και wipe dalvik. οταν κανουμε wipe cache & dalvik τι ακριβως συμβαινει? γιατι εγω περασα ολοκληρη την 2.3.6 πανω στην 2.3.4 χωρις να κανω τπτ παραπανω και το κινητο δουλευει κανονικα. Sent from my GT-P1000 Παράθεση Ξύπνησε σ' έναν εφιάλτη αλλά δεν θυμάται να κοιμήθηκε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. October 7, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2011 (edited) Ολα τα keyboard για Brainmaster Miui εδώ....έχει και του iphone αλλά χωρίς ελληνικά. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=17122016 Edited October 7, 2011 by sakiss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ratanplan Δημ. October 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2011 εχω 2 μερες αυτην τη ρομ και ειμαι πολυ ευχαριστημενος [ROM] Carbon: CO2 Edition Beta Thread Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virtus Δημ. October 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2011 Καποια rom που να υποστηριζει ραδιοφωνο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vman Δημ. October 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2011 Καποια rom που να υποστηριζει ραδιοφωνο? Δεν υπάρχει ROM, που να υποστηρίζει ραδιόφωνο FM. Αν δεν κάνω λάθος, το chip υποστηρίζει λήψη FM, αλλά δεν υπάρχουν κατάλληλοι drivers για την αξιοποίησή του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. October 9, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2011 (edited) Πανέμορφη η νέα έκδοση της MIUI από τον brainmaster.Προτείνεται full wipe πέρασμα. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1181050 http://img442.imageshack.us/img442/9821/presentationd.png Edited October 9, 2011 by sakiss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toulker Δημ. October 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2011 Παιδια εβαλα την miui αλλα δεν εχει Ελληνικα σε ολα τα μενου και υπομενου,ειναι φυσιολιγικο η κανω καπου λαθος; Εχει Ελληνικα μονο σε καποιες λειτουργιες και υπομενου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2011 στην περιγραφή πάντως γράφει ότι υποστηρίζει την ελληνική γλώσσα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoc Δημ. October 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2011 Πανέμορφη η νέα έκδοση της MIUI από τον brainmaster.Προτείνεται full wipe πέρασμα. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1181050 http://img442.imageshack.us/img442/9821/presentationd.png Και συνεχίζει να μου δημιουργεί πρόβλημα με contact ringtones, και κάλλιστα τη περάσαν στο καινούργιο nexus s μιας και το προηγούμενο μου το έφαγαν. Sent from my Google Nexus S using Tapatalk Παράθεση Motorola Moto G Nexus S, SlimJB 2.0, Beladus 7.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoc Δημ. October 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2011 Παιδια εβαλα την miui αλλα δεν εχει Ελληνικα σε ολα τα μενου και υπομενου,ειναι φυσιολιγικο η κανω καπου λαθος; Εχει Ελληνικα μονο σε καποιες λειτουργιες και υπομενου. Δεν ειναι πλήρως εξελληνισμένη, έχει τα πολύ βασικά σε ελληνικά μονό. Sent from my Google Nexus S using Tapatalk Παράθεση Motorola Moto G Nexus S, SlimJB 2.0, Beladus 7.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toulker Δημ. October 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2011 (edited) Ευχαριστω για τις απαντησεις σας για πριν. Edited October 11, 2011 by toulker Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ratanplan Δημ. October 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2011 ολα καλα με την Miui και πραγματι ειναι η καλυτερη rom το σήμα γιατί το χάνει ? υπαρχει καποιος τροπος να διορθωθει ? :mad::mad::mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. October 10, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2011 ολα καλα με την Miui και πραγματι ειναι η καλυτερη rom το σήμα γιατί το χάνει ? υπαρχει καποιος τροπος να διορθωθει ? :mad::mad::mad: Στις ρυθμίσεις παρόχου γύρισε το σε 2G only. (settings->system->carrier configuration) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ratanplan Δημ. October 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2011 το έκανα :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis_mathiou Δημ. October 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2011 Μετά από 2 περίπου βδομάδες με την MIUI παρατήρησα ότι μου καταναλώνει πολύ εύκολα τα δωρεάν MB του παρόχου όταν έχω απλά ενεργοποιημένο το Data. Ξέρει κανείς γιατί γίνεται αυτό και αν είναι γενικό το πρόβλημα με την MIUI ή είναι δικό μου θέμα καθαρά; Να πω ότι είμαι ακόμη στην 1.9.23 γιατί δεν έχω internet ακόμη σπίτι και δεν μπορώ να flashάρω γιατί φοβάμαι ότι αν περάσω την νέα έκδοση θα μείνω χωρίς τις εφαρμογές και δεν έχω τρόπο να τις κατεβάζω μετά. Παράθεση Nokia 6600, Sony Ericsson K700i, Motorola L7, Sony Ericsson W810i, Nokia 6680, Nokia 3120 classic, Nokia E71, Nokia C5-03, Nokia N900, Samsung Galaxy S, Google Nexus S, HTC 8S, Nokia N9, Moto G 2nd, Moto X 2nd, OnePlus X, Nexus 6, Redmi Note 5, Mi8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoc Δημ. October 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2011 Μετά από 2 περίπου βδομάδες με την MIUI παρατήρησα ότι μου καταναλώνει πολύ εύκολα τα δωρεάν MB του παρόχου όταν έχω απλά ενεργοποιημένο το Data. Ξέρει κανείς γιατί γίνεται αυτό και αν είναι γενικό το πρόβλημα με την MIUI ή είναι δικό μου θέμα καθαρά; Να πω ότι είμαι ακόμη στην 1.9.23 γιατί δεν έχω internet ακόμη σπίτι και δεν μπορώ να flashάρω γιατί φοβάμαι ότι αν περάσω την νέα έκδοση θα μείνω χωρίς τις εφαρμογές και δεν έχω τρόπο να τις κατεβάζω μετά. bug, πρεπει να περασεις στη τελευταια. Παράθεση Motorola Moto G Nexus S, SlimJB 2.0, Beladus 7.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supermotard12 Δημ. October 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2011 bug, πρεπει να περασεις στη τελευταια. και εγω ετσι την πατησα.ενω ειχα απενεργοποιησει το 3g ιντερνετ ανοιξα sygic Μια μερα και αυτο απο μονο του ενεργοποιησε το 3g και μου φαγε ολα τα mb.μονο σαυτη τη ρομ το κανει αυτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts