Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Nexus S

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Απο ποιο site τις εχεις κατεβάσει ;

απο http://miui.us/ τις rom και απο http://www.derkernel.com/ τους kernel.

Μετά από τη miui του brainmaster και αφού πήρα backup με το titanium, φλάσαρα την nscollab. Προσπαθώντας μετά να περάσω τους σελιδοδείκτες με το titanium στο stock browser, πλέον δεν ξεκινάει ο browser. Και αυτό γιατί τώρα μπερδεύτηκε με τον stock της miui. Υπάρχει κάποιος τρόπος να τον κάνω να λειτουργήσει ξανά;

ανοιξε με εναν archive manager το zip της nscollab και βγαλε το αρχειο browser.apk που βρισκετε στο system/app και ριξε το στην sdcard, μετα με καποιον file explorer με υποστηριξη root παρε το αρχειο και ριξε το στο /system/app του κινητου σου.

Motorola Moto G

Nexus S, SlimJB 2.0, Beladus 7.1

• Απαντήσεις 4,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Επισυναπτόμενες εικόνες

ανοιξε με εναν archive manager το zip της nscollab και βγαλε το αρχειο browser.apk που βρισκετε στο system/app και ριξε το στην sdcard, μετα με καποιον file explorer με υποστηριξη root παρε το αρχειο και ριξε το στο /system/app του κινητου σου.

Έκανα όπως μου είπες αλλά δεν "έπαιζε". Έβγαζε ένα μήνυμα ότι δημιουργήθηκε κάποιο πρόβλημα κλπ. (δε θυμάμαι το ακριβές μήνυμα). Τελικά, πηγαίνοντας στο titanium και κάνοντας εκκαθάριση δεδομένων, λειτουργεί μια χαρά. Απλά, τώρα πρέπει να περάσω τους σελιδοδείκτες από την αρχή.

Ευχαριστώ πολύ.

ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65

δυστυχως το προβλημα παραμενει δοκιμασα και τον Τ13 και εχει ακριβως την ιδια συμπεριφορα. με το που το κλειδωνω μετα απο λιγα δευτερα ανοιγει ο φωτισμος της οθονης...

Περασα την MIUI πολυ καλη φαινεται αν και μου εχει "χτυπησει" κανα δυο φορες ο launcher....να ρωτησω μονο 5 πραγματα.....

1. Υπαρχει καποια επιλογη οπως στην cyanogen οπου οι εφαρμογες και γενικοτερα οτι εγκαθιστω να "πηγαινει" κατευθειαν στην "sdcard" και οχι στην "βασικη" μνημη του τηλεφωνου?

διοτι η επιλογη της εφαρμογης app2sdcard δεν εχει τα αναμενομενα αποτελεσματα...πχ αρκετες εφαρμογες-παιχνιδια τα εχει σαν "phone only"

2. Μηπως μπορειτε να μου πειτε που ειναι η επιλογη για να κλεινω την οποιαδηποτε επικοινωνια του τηλεφωνου με το internet οταν δεν χρησιμοποιω το wlan?

εχω κατεβασει το apn on/off αλλα θελω να το εχω και κλειστο απο επιλογη (οπως υπηρχε στην βασικη εκδοση του τηλεφωνου αλλα και στην cyanogen)

3. Πως μπορω να επιλεξω ωστε οι εφαρμογες-παιχνιδια να εφανιζονται αλφαβητικα και οχι οπως "κατεβαινουν"? ή να "γεμιζουν" τα κενα "αυτοματα" οταν απεγκαθιστω καποια εφαρμογη?

4. Το ΝFC στην "καρτελα" SYSTEM-->NETWORK που το εχει σαν επιλογη ΟΝ (και εγω δεν το εχω πειραξει) τι ακριβως κανει?

5. Χρησιμοποιω μονο το ασυρματο δικτυο του σπιτιου μου για να μπαινωστο Internet. Στο proxy settings την επιλογη use proxy Να την αφησω on ; ή θα εχω καποιο προβλημα εαν την βγαλω Off?

Ευχαριστω πολυ!!!!! :)

Edited by spinemm

Proud Owner of:PS1,GB,NES,GbASP,Sega Saturn,Sega DC,PS2,Xbox,Wii,XBOX360(phat),PSP(J)v1.50,(2x)PSP(E),PS3, PSP-Go,(2X)ΧΒΟΧ360SLIM,PS Vita,PS4 Batman Collectors Edition,Wii U,X-ONE,N3DS,X-ONE S,mini NES,Switch,mini PS1,Switch PIKACHU Edition,PS4 Days of Play,XBOX ONE Gears of War 4 Limited Edition 2TB,Xbox One X Cyberpunk 2077 Limited Edition 1TB,XBOX Series S, Series X

Καλησπέρα,

Υπάρχει κάποιος τρόπος να γράφουμε video σε .avi φορματ αντί για το default .3gp ? Σε προηγούμενη συσκευή μου, (motorola milestone) αυτό γινόταν με τροποποίηση παραμέτρων σε κάποιο αρχείο συστήματος, (νομίζω mediafiles ή κάπως έτσι).

Επειδή ανεβάζω συχνά στο pc βίντεο απο τι κινητό στα οποία κάνω περαιτέρω επεξεργασία, θα με ενδιέφερε μια τέτοια δυνατότητα γιατί κάνοντας εκ των υστέρων μετατροπές σε .AVI χάνω αφενός χρόνο αλλά και ποιότητα

Ευχαριστώ!

Siemens S6 (1998), Siemens C25 (1999), Motorola T2288 (2000), Nokia 8310 (2001), Nokia 5510 (2003), Sony Ericsson S700 (2005), Sony Ericsson W760i (2008), Motorola Droid (2010), Google (Samsung) Nexus S (2011), Google (Samsung) Galaxy Nexus (2012), Google (LG) Nexus 4 (2013), iPhone 5S (2014), Google (Motorola) Nexus 6 (2014), iPhone 6S (2016), LG G6 (2017), Huawei P20 Pro (2018)

Μια ερώτηση επειδή βλέπω γίνονται συχνά αναβαθμίσεις , πριν μια εβδομάδα έβαλα την NSCollab 1.0.41 και τώρα βλέπω ότι βγήκε η NSCollab 1.0.42 άμα τη βάλω θα πρέπει πάλι να κάνω Wipe data/factory reset ?

Μια ερώτηση επειδή βλέπω γίνονται συχνά αναβαθμίσεις , πριν μια εβδομάδα έβαλα την NSCollab 1.0.41 και τώρα βλέπω ότι βγήκε η NSCollab 1.0.42 άμα τη βάλω θα πρέπει πάλι να κάνω Wipe data/factory reset ?
Κάνε μόνο wipe cache και wipe dalvik.

Κάνε μόνο wipe cache και wipe dalvik.

οταν κανουμε wipe cache & dalvik τι ακριβως συμβαινει?

γιατι εγω περασα ολοκληρη την 2.3.6 πανω στην 2.3.4 χωρις να κανω τπτ παραπανω

και το κινητο δουλευει κανονικα.

Sent from my GT-P1000

Ξύπνησε σ' έναν εφιάλτη αλλά δεν θυμάται να κοιμήθηκε

Ολα τα keyboard για Brainmaster Miui εδώ....έχει και του iphone αλλά χωρίς ελληνικά.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=17122016

20111008_000412.jpg

Edited by sakiss

Καποια rom που να υποστηριζει ραδιοφωνο?

Δεν υπάρχει ROM, που να υποστηρίζει ραδιόφωνο FM. Αν δεν κάνω λάθος, το chip υποστηρίζει λήψη FM, αλλά δεν υπάρχουν κατάλληλοι drivers για την αξιοποίησή του.

Πανέμορφη η νέα έκδοση της MIUI από τον brainmaster.Προτείνεται full wipe πέρασμα.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1181050

http://img442.imageshack.us/img442/9821/presentationd.png

Edited by sakiss

Παιδια εβαλα την miui αλλα δεν εχει Ελληνικα σε ολα τα μενου και υπομενου,ειναι φυσιολιγικο η κανω καπου λαθος;

Εχει Ελληνικα μονο σε καποιες λειτουργιες και υπομενου.

Πανέμορφη η νέα έκδοση της MIUI από τον brainmaster.Προτείνεται full wipe πέρασμα.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1181050

http://img442.imageshack.us/img442/9821/presentationd.png

Και συνεχίζει να μου δημιουργεί πρόβλημα με contact ringtones, και κάλλιστα τη περάσαν στο καινούργιο nexus s μιας και το προηγούμενο μου το έφαγαν.

Sent from my Google Nexus S using Tapatalk

Motorola Moto G

Παιδια εβαλα την miui αλλα δεν εχει Ελληνικα σε ολα τα μενου και υπομενου,ειναι φυσιολιγικο η κανω καπου λαθος;

Εχει Ελληνικα μονο σε καποιες λειτουργιες και υπομενου.

Δεν ειναι πλήρως εξελληνισμένη, έχει τα πολύ βασικά σε ελληνικά μονό.

Sent from my Google Nexus S using Tapatalk

Motorola Moto G

ολα καλα με την Miui και πραγματι ειναι η καλυτερη rom

το σήμα γιατί το χάνει ?

υπαρχει καποιος τροπος να διορθωθει ?

:mad::mad::mad:

ολα καλα με την Miui και πραγματι ειναι η καλυτερη rom

το σήμα γιατί το χάνει ?

υπαρχει καποιος τροπος να διορθωθει ?

:mad::mad::mad:

Στις ρυθμίσεις παρόχου γύρισε το σε 2G only. (settings->system->carrier configuration)

Μετά από 2 περίπου βδομάδες με την MIUI παρατήρησα ότι μου καταναλώνει πολύ εύκολα τα δωρεάν MB του παρόχου όταν έχω απλά ενεργοποιημένο το Data. Ξέρει κανείς γιατί γίνεται αυτό και αν είναι γενικό το πρόβλημα με την MIUI ή είναι δικό μου θέμα καθαρά;

Να πω ότι είμαι ακόμη στην 1.9.23 γιατί δεν έχω internet ακόμη σπίτι και δεν μπορώ να flashάρω γιατί φοβάμαι ότι αν περάσω την νέα έκδοση θα μείνω χωρίς τις εφαρμογές και δεν έχω τρόπο να τις κατεβάζω μετά.

Nokia 6600, Sony Ericsson K700i, Motorola L7, Sony Ericsson W810i, Nokia 6680, Nokia 3120 classic, Nokia E71, Nokia C5-03, Nokia N900, Samsung Galaxy S, Google Nexus S, HTC 8S, Nokia N9, Moto G 2nd, Moto X 2nd, OnePlus X, Nexus 6, Redmi Note 5, Mi8

Μετά από 2 περίπου βδομάδες με την MIUI παρατήρησα ότι μου καταναλώνει πολύ εύκολα τα δωρεάν MB του παρόχου όταν έχω απλά ενεργοποιημένο το Data. Ξέρει κανείς γιατί γίνεται αυτό και αν είναι γενικό το πρόβλημα με την MIUI ή είναι δικό μου θέμα καθαρά;

Να πω ότι είμαι ακόμη στην 1.9.23 γιατί δεν έχω internet ακόμη σπίτι και δεν μπορώ να flashάρω γιατί φοβάμαι ότι αν περάσω την νέα έκδοση θα μείνω χωρίς τις εφαρμογές και δεν έχω τρόπο να τις κατεβάζω μετά.

bug, πρεπει να περασεις στη τελευταια.

Motorola Moto G

bug, πρεπει να περασεις στη τελευταια.

και εγω ετσι την πατησα.ενω ειχα απενεργοποιησει το 3g ιντερνετ ανοιξα sygic Μια μερα και αυτο απο μονο του ενεργοποιησε το 3g και μου φαγε ολα τα mb.μονο σαυτη τη ρομ το κανει αυτο.