yiannis_12 Δημ. October 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2012 Ευχαριστω φιλε μου. Του το εκανα. Τωρα θα διαβασω οσα posts μπορω να βρω καμια custom rom να του βαλω. Παρολο που ασχολειται λιγο με το κινητο εμαθε να ζηταει και custom rom.:rolleyes: Εχεις κατι στο μυαλο σου; Εξαρτάται τι θέλεις. Αν θέλεις gb rom μια από τις καλύτερες custom είναι αυτή http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1848524 έχει οδηγίες εγκατάστασης στη σελίδα. Αν θέλεις ics rom μπορείς να βάλεις την cyanogenmod του ivendor http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1825260 Σε αυτή την περίπτωση μην ξεχάσεις να βάλεις και το gapps για να έχεις τις εφαρμογές της google. Πρώτα όμως πρέπει να εγκαταστήσεις αυτό το recovery http://www.mediafire.com/download.php?jg0jjdg8amjlj3b μέσω odin. Έχει λεπτομερείς οδηγίες στο thread. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisdsg7 Δημ. October 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2012 Φιλε σε ευχαριστω. Θα κοιταξω να του περασω custom σε ginger. Αν και μπορει να αλλαξει γνωμη και νε μεινει με τξ stock οποτε σε αυτη την περιπτωση θα δω τι μπορω να σβησω απο stock εφαρμογες με το titanium για να του "ελαφρυνω" λιγο τη συσκευη. Φανταζομαι θα ειναι περιπου οι ιδιες με τα galaxy s2 kai s3 οι εφαρμογες που μπορουν να σβηστουν. Παράθεση Δημήτρης ...THE BRINGER OF RAIN... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. October 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2012 Παρολο που ασχολειται λιγο με το κινητο εμαθε να ζηταει και custom rom.:rolleyes: :D:D:p θα δω τι μπορω να σβησω απο stock εφαρμογες με το titanium για να του "ελαφρυνω" λιγο τη συσκευη. Φανταζομαι θα ειναι περιπου οι ιδιες με τα galaxy s2 kai s3 οι εφαρμογες που μπορουν να σβηστουν. Εδώ υπάρχει η λίστα με τις εφαρμογές που μπορείς να διαγράψεις, ή να ξανακατεβάσεις για να εγκαταστήσεις αν κάτι σου λείπει (ή αν την διέγραψες κατά λάθος). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savio Δημ. October 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2012 καλημερα.του εκανα ανβαθμιση σε 2,3,6(ουγγαρικη) και τωρα δεν εχω keyboard στα ελληνικα...εχετε καμια τι να κανω???κατεβασα το swiftkey keyboard αλλα πιανει τρελη μνημη στη ραμ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. October 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2012 (edited) Για κατέβασε αυτό εδώ, ξεζίπαρέ το και τοποθέτησέ το στο /system/ ώστε να αντικαταστήσεις τον φάκελο που υπάρχει εκεί (επιβεβαίωσε μόνο ότι ο φάκελος T9DB που θα αντικαταστήσεις βρίσκεται στο system γιατί έχω καιρό να χρησιμοποιήσω gb rom). Κάνε restart μετά την αντικατάσταση. Πρέπει να είσαι root βέβαια και να έχεις κάποια εφαρμογή όπως ο Root Browser. Edited October 18, 2012 by kouros17 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanouris Δημ. October 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2012 Παιδια Καλησπερα...θελω να κανω μια ερωτηση πανω σε Hardware και οχι σε Software...παρατηρισα μια ρογμουλα στο πισω καπακι κατω απο την καμερα...και λεω να παρω νεο καπακι...εχω βρει πολλα για το galaxy S...θα κουμπωνει σε s plus ετσι ? παιζει να ξερει κανενας κανα μαγαζι στην Αθηνα για τετοια η' να το τσιμπισω απο Αμαζον ? Παράθεση Xiaomi Mi10T Amazfit T-Tex Sony a6000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. October 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2012 (edited) Τα δύο τηλέφωνα είναι ακριβώς τα ίδια στις διαστάσεις, οπότε λογικά, ότι κάνει για το ένα κάνει και για το άλλο. Τώρα, το που μπορείς να βρεις το καλύτερο καπάκι δεν ξέρω, αλλά μπορείς να κοιτάξεις και να ρωτήσεις και εδώ. Edited October 18, 2012 by kouros17 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris112 Δημ. October 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2012 Εχω ενα προβλημα με το tapatalk, το κλεινω και μου κραταει το τηλεφωνο awake για μια ωρα+. Μολις το κλεινω σαν εφαρμογη, το κλεινω και απο τον task manager. Τι πρεπει να κανω για να μη μενει ανοιχτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dskopa Δημ. October 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2012 (edited) Παιδια γεια... φοραω την rc4 και ειμαι πολυ οκ για μενα... τι να κανω για να σβησω παλια μνημη [ κατι σαν εκαθαριση δισκου- ανασυγκροτηση ] ? ετσι για ελαφρυνω λιγο τη μνημη..... τι κανω...? ευχαριστω Edited October 18, 2012 by dskopa Παράθεση Htc One X Samsung Galaxy S 3 Samsung Galaxy S plus redmi note 3 pro redmi note 5 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. October 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2012 Εχω ενα προβλημα με το tapatalk, το κλεινω και μου κραταει το τηλεφωνο awake για μια ωρα+. Μολις το κλεινω σαν εφαρμογη, το κλεινω και απο τον task manager. Τι πρεπει να κανω για να μη μενει ανοιχτο? Έχεις την τελευταία έκδοση του tapatalk? Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris112 Δημ. October 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2012 Ναι ειναι κανονικα αγορασμενο απο το market. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Falcon36 Δημ. October 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2012 Παιδια Καλησπερα...θελω να κανω μια ερωτηση πανω σε Hardware και οχι σε Software...παρατηρισα μια ρογμουλα στο πισω καπακι κατω απο την καμερα...και λεω να παρω νεο καπακι...εχω βρει πολλα για το galaxy S...θα κουμπωνει σε s plus ετσι ? παιζει να ξερει κανενας κανα μαγαζι στην Αθηνα για τετοια η' να το τσιμπισω απο Αμαζον ? Έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα. Αν βρεις καπακι με ενδιαφέρει και εμένα. Θα περιμένω Νεα σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanouris Δημ. October 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2012 Έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα. Αν βρεις καπακι με ενδιαφέρει και εμένα. Θα περιμένω Νεα σου. Aμα όντως κουμπωνει το καπακι του απλου S στο S plus τοτε στο αμαζον που ειδα εχει πολυ πραγμα να διαλεξουμε...αλλα βρηκα και αυτο http://www.ebay.co.uk/itm/Genuine-Original-Samsung-Black-Battery-Cover-Galaxy-S-Plus-i9001-/160672632979?pt=UK_MobilePhones_MobilePhoneAccessories_MobilePhoneFascias_JN&hash=item2568d5d093 αμα ειναι το καπακι της 1ης φοτο αυριο κιολας παω και το αγοραζω...αμα ειναι το καπακι της 2ης φοτο πρεπει να ψαξω λιγο καλυτερα.... Παράθεση Xiaomi Mi10T Amazfit T-Tex Sony a6000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. October 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2012 Εχω ενα προβλημα με το tapatalk, το κλεινω και μου κραταει το τηλεφωνο awake για μια ωρα+. Μολις το κλεινω σαν εφαρμογη, το κλεινω και απο τον task manager. Τι πρεπει να κανω για να μη μενει ανοιχτο? Δεν έχω αυτό το πρόβλημα Λευτέρη. Ίσως να φταίει το kernel. Μερικες φορές όταν είναι σε sio κολλάει και δεν μπαίνει σε deep sleep. Άλλαξε governor και μετά αν θέλεις ξαναγύρισε σε sio. Μήπως φταίει αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. October 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2012 Aμα όντως κουμπωνει το καπακι του απλου S στο S plus τοτε στο αμαζον που ειδα εχει πολυ πραγμα να διαλεξουμε...αλλα βρηκα και αυτο http://www.ebay.co.uk/itm/Genuine-Original-Samsung-Black-Battery-Cover-Galaxy-S-Plus-i9001-/160672632979?pt=UK_MobilePhones_MobilePhoneAccessories_MobilePhoneFascias_JN&hash=item2568d5d093 αμα ειναι το καπακι της 1ης φοτο αυριο κιολας παω και το αγοραζω...αμα ειναι το καπακι της 2ης φοτο πρεπει να ψαξω λιγο καλυτερα.... Τα πάντα από το s κουμπώνουν. Ίδιο κινητό είναι με άλλη cpu/gpu Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savio Δημ. October 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2012 Για κατέβασε αυτό εδώ, ξεζίπαρέ το και τοποθέτησέ το στο /system/ ώστε να αντικαταστήσεις τον φάκελο που υπάρχει εκεί (επιβεβαίωσε μόνο ότι ο φάκελος T9DB που θα αντικαταστήσεις βρίσκεται στο system γιατί έχω καιρό να χρησιμοποιήσω gb rom). Κάνε restart μετά την αντικατάσταση. Πρέπει να είσαι root βέβαια και να έχεις κάποια εφαρμογή όπως ο Root Browser. δυστηχως δεν εγινε τιποτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. October 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2012 (edited) Ποια ακριβώς εγκατέστησες, την XXKQE; Μπερδεύτηκα και νόμιζα ότι εννοούσες την XXKQI. Αν θες φλάσαρε αυτήν, είναι πιο πρόσφατη από την προηγούμενη και κάνε το ίδιο με τον φάκελο T9DB (link για κατέβασμα θα βρεις στο 4ο post). Μπορείς βέβαια πάντα, να κατεβάσεις ένα πληκτρολόγιο από το μάρκετ όπως το go keyboard. Με το σβήσιμο του τηλεφώνου τι έγινε; Edited October 19, 2012 by kouros17 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris112 Δημ. October 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2012 Δεν έχω αυτό το πρόβλημα Λευτέρη. Ίσως να φταίει το kernel. Μερικες φορές όταν είναι σε sio κολλάει και δεν μπαίνει σε deep sleep. Άλλαξε governor και μετά αν θέλεις ξαναγύρισε σε sio. Μήπως φταίει αυτό. Έχω γυρίσει σε interactiveX τις τελευταίες δύο μέρες λες να είναι φταίει αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Falcon36 Δημ. October 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2012 Aμα όντως κουμπωνει το καπακι του απλου S στο S plus τοτε στο αμαζον που ειδα εχει πολυ πραγμα να διαλεξουμε...αλλα βρηκα και αυτο http://www.ebay.co.uk/itm/Genuine-Original-Samsung-Black-Battery-Cover-Galaxy-S-Plus-i9001-/160672632979?pt=UK_MobilePhones_MobilePhoneAccessories_MobilePhoneFascias_JN&hash=item2568d5d093 αμα ειναι το καπακι της 1ης φοτο αυριο κιολας παω και το αγοραζω...αμα ειναι το καπακι της 2ης φοτο πρεπει να ψαξω λιγο καλυτερα.... Στο λινκ η φωτογραφία ειναι σιγουρα για το s plus. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. October 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2012 (edited) Έχω γυρίσει σε interactiveX τις τελευταίες δύο μέρες λες να είναι φταίει αυτό? Πιθανόν. Δοκίμασε και με τον κλασικό ondemand για κάποιες ώρες (μου φαίνεται ο πιο αξιόπιστος) και μετά ξαναγύρνα σε smartass για κάποιες άλλες, να δεις αν πάντα μπαίνει σε deep sleep και κυρίως αν μπαίνει γρήγορα. Με την εφαρμογή My Battery Drain Analyser, μπορείς να παρακολουθείς με ακρίβεια το battery drain που έχει. Προσωπικά έχω κρατήσει το stock kernel του ivendor και με ondemand δεν έχω πρόβλημα με το deep sleep. Edited October 19, 2012 by kouros17 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris112 Δημ. October 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2012 Θα δοκιμασω και θα επανελθω. Παντως εχω παρατηρησει οτι γινετε το βραδυ περισσοτερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris112 Δημ. October 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2012 (edited) Για καποιο λογο ενω παντα δεν ειχα προβλημα με το deep sleep. Τωρα εχω 37 λεπτα στα 245mhz και 45 σε deep sleep. Δεν εχω κανει battery calibration, δεν ξερω αν παιζει ρολο. Edited October 19, 2012 by lefteris112 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. October 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2012 Και με ondemand για governor; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babamix Δημ. October 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2012 Τελικά εγκατέστησα την CyanogenMod 9 by ivendor - RC5. Πώς φεύγει η αναζήτηση του google που είναι στην κορυφή? Ευχαριστώ. Παράθεση Samsung Galaxy S8+ Galaxy Watch 46mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris112 Δημ. October 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2012 Και με ondemand για governor; Με smartass εκανα δοκιμη επειδη παλια που δεν ειχα προβλημα χρησιμοποιουσα αυτον. Εβαλα την non overclock του cstagna και δειχνει να δουλευει οκ. Προσπαθουσα να θυμηθω τι εβαλα στο κινητο τελευταια και η μονη αλλαγη ηταν αυτο το recovery. Εκανε fix permisions σε χρονο μηδεν στην κυριολεξια. Κατι δεν πηγαινε καλα με αυτο ειμαι σχεδον σιγουρος. Απο τοτε που το εκανα update σε 2,3,1,1....μου εβγαζε και installetion failed οταν ηθελα να αλλαξω kernel. Τωρα εχω το 6,0,1,4 touch. Τελικά εγκατέστησα την CyanogenMod 9 by ivendor - RC5. Πώς φεύγει η αναζήτηση του google που είναι στην κορυφή? Ευχαριστώ. Παρατεταμενο πατημα πανω του και συρσιμο τερμα πανω που ειναι η καταργηση. Δεν φευγει ετσι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts