tonygal3 Δημ. April 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2012 πατα το κουμπι που κλείνει το κινητό και πατα recovery και στο reboot που θα κάνει θα μπει σε feamod(CWM)... Παράθεση ROM:invendor 7 alpha 1 beta.. KERNEL:castagna it 10.4 luzlactive 245-1400 row... PHONE..SAMSUNG GALAXY PLUS recovery..5.5.0.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darth_kospo Δημ. April 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2012 πατα το κουμπι που κλείνει το κινητό και πατα recovery και στο reboot που θα κάνει θα μπει σε feamod(CWM)... Πως ακριβώς το κάνω αυτό ?? Παράθεση Life' s Good 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonygal3 Δημ. April 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2012 δε ξέρεις δηλαδή απο που κλείνει το κινητό σου?κράτα το πατημένο... και δεύτερων αμα εχες φλασαρει την rc4 ο kernel ειναι ο skyhigh .. Παράθεση ROM:invendor 7 alpha 1 beta.. KERNEL:castagna it 10.4 luzlactive 245-1400 row... PHONE..SAMSUNG GALAXY PLUS recovery..5.5.0.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. April 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2012 (edited) Παιδιά flasara τηn RC4 και δεν βλέπω το CWM για να φλασάρω τον Skyhigh kernel ?? Τι παίζει ?? Πάντως όπως είπε και ο tonygal3, αν φλάσαρες την ρομ τότε έχεις και το kernel μαζί. Δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι άλλο, εκτός αν θες να εγκαταστήσεις άλλη βερσιόν του skyhigh. -------------------------------------------------------------------------------------------------------- Galaxy S Plus (GT-I9001) ROM:broodROM RC4 KERNEL: SkyHigh V1.4d (smartassV2 / sio) Οδηγός για νέους χρήστες Edited April 9, 2012 by kouros17 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tassos_t Δημ. April 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2012 Καλησπερα παιδια, Μετα απο ενα μεγαλοπρεπεστατο brickαρισμα καταφερα και εγω να περασω την RC4!!! Εχω ομως ακομα καποιες αποριες οποτε please help. Κατ αρχας εχω καποια προβληματα με το wifi και πρεπει να περασω τα fix. Τα 2 που πρεπει να περασω με το CWM Νομιζω οτι η διαδικασια ειναι αρκετα ευκολη οποτε ολα καλα. Η μονη ερωτηση ειναι αν το zip αρχειο το βαζω στην external SD σωστα? Σχετικα με αυτο που πρεπει να περασω με το odin ειδα οτι ειναι md5 αρχειο. Περναω μονο αυτο στο odin η χρειαζομαι και καποιο αλλο αρχειο(οπως το AriesVE )? Και κατι ακομα,μαλον το CWM δεν βλεπει την external SD μου γιατι δεν μου δινει option να κανω save το backup στην external SD. Και οταν εκανα backup (save to internal) εκανε skip τα περιεχομενα τηw external. πρεπει να κανω καποιο mount μεσω του CWM? την external η και ολες τις αλλες επιλογες που μου δινε(system....)? Ευχαριστω πολυ παιδια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. April 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2012 (edited) Καλησπερα παιδια, Μετα απο ενα μεγαλοπρεπεστατο brickαρισμα καταφερα και εγω να περασω την RC4!!! Εχω ομως ακομα καποιες αποριες οποτε please help. Κατ αρχας εχω καποια προβληματα με το wifi και πρεπει να περασω τα fix. Τα 2 που πρεπει να περασω με το CWM Νομιζω οτι η διαδικασια ειναι αρκετα ευκολη οποτε ολα καλα. Η μονη ερωτηση ειναι αν το zip αρχειο το βαζω στην external SD σωστα? Σχετικα με αυτο που πρεπει να περασω με το odin ειδα οτι ειναι md5 αρχειο. Περναω μονο αυτο στο odin η χρειαζομαι και καποιο αλλο αρχειο(οπως το AriesVE )? Και κατι ακομα,μαλον το CWM δεν βλεπει την external SD μου γιατι δεν μου δινει option να κανω save το backup στην external SD. Και οταν εκανα backup (save to internal) εκανε skip τα περιεχομενα τηw external. πρεπει να κανω καποιο mount μεσω του CWM? την external η και ολες τις αλλες επιλογες που μου δινε(system....)? Ευχαριστω πολυ παιδια Καλοφόρετη λοιπόν και αρχίζουμε. 1) Κατ'αρχάς για το wifi εγκατέστησε αρχικά μέσω cwm το "broodROM RC4 InetFix" από εδώ Αν δεν σου διορθωθεί τότε πάμε στα άλλα δύο αρχεία. Το πρώτο (KQ1 Modem) το εγκαθιστάς με odin, το δεύτερο (KQ1 Wifi Binaries) μέσω cwm. Σε μένα πάντως το πρόβλημα διορθώθηκε με το "broodROM RC4 InetFix". 2) Τα ζιπαρισμένα αρχεία που είναι να εγκαταστήσεις μέσω cwm γενικά τα ρίχνεις στην εσωτερική κάρτα (όχι στην εξωτερική). 3) Χρειάζεσαι και το AriesVE για εγκατάσταση μέσω odin και "One Package" 4) To backup μέσω cwm θα σωθεί μόνο του στην εξωτερική κάρτα. Ο φάκελος θα έχει την ονομασία "clockworkmod" Στα τελευταία σε χάνω λίγο. Δεν χρειάζεται να μπερδεύεσαι. Αν έχεις εξωτερική κάρτα το backup θα σωθεί εκεί. Δεν χρειάζονταν να το πειράξεις για να εγκατασταθεί στην εσωτερική. Έτσι θα μπορείς να κάνεις hard reset χωρίς να φοβάσαι ότι θα το χάσεις (το hard reset δεν επηρεάζει την εξωτερική κάρτα). Για ακόμα μεγαλύτερη σιγουριά (ή αν θέλεις να κάνεις hard reset σε όλα τα partition και στην εξωτερική δηλαδή) φύλαξε τον φάκελο του backup (clockworkmod) και στον υπολογιστή σου. ------------------------------------------------------------------------------------------------- Galaxy S Plus (GT-I9001) ROM:broodROM RC4 KERNEL: SkyHigh V1.4d (smartassV2 / sio) Οδηγός για νέους χρήστες Edited April 9, 2012 by kouros17 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tassos_t Δημ. April 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2012 Καλοφόρετη λοιπόν και αρχίζουμε. 1) Κατ'αρχάς για το wifi εγκατέστησε αρχικά μέσω cwm το "broodROM RC4 InetFix" από εδώ Αν δεν σου διορθωθεί τότε πάμε στα άλλα δύο αρχεία. 2) Τα ζιπαρισμένα αρχεία που είναι να εγκαταστήσεις μέσω cwm γενικά τα ρίχνεις στην εσωτερική κάρτα (όχι στην εξωτερική). 3) Χρειάζεσαι και το AriesVE για εγκατάσταση μέσω odin και "One Package" 4) To backup μέσω cwm θα σωθεί μόνο του στην εξωτερική κάρτα. Ο φάκελος θα έχει την ονομασία "clockworkmod" Στα τελευταία σε χάνω λίγο. Δεν χρειάζεται να μπερδεύεσαι. Αν έχεις εξωτερική κάρτα το backup θα σωθεί εκεί. Δεν χρειάζονταν να το πειράξεις για να εγκατασταθεί στην εσωτερική. Έτσι θα μπορείς να κάνεις hard reset χωρίς να φοβάσαι ότι θα το χάσεις (το hard reset δεν επηρεάζει την εξωτερική κάρτα). Για ακόμα μεγαλύτερη σιγουριά (ή αν θέλεις να κάνεις hard reset σε όλα τα partition και στην εξωτερική δηλαδή) φύλαξε τον φάκελο του backup (clockworkmod) και στον υπολογιστή σου. Ευχαριστω πολυ κατ αρχας. Σχετικα με το backup το κακο ειναι οτι δεν βλεπει την external SD , οταν παταω backup βγαζει ενα μηνυμα οτι δεν μπορει να δει το path.Γι αυτο αναγκάστηκα να κανω το backup στην internal SD. Δεν ξερω αν βοηθαει αλλα τα περιεχομενα της external SD τα βλεπω κανονικα με τον ES explorer. Παιζει ρολο οτι οταν εκανα το φλασαρισμα δεν την ειχα πανω στο κινητο την SD? την εβαλα καποια στιγμη που εκανε boot για πρωτη φορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. April 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2012 (edited) Σχετικα με το backup το κακο ειναι οτι δεν βλεπει την external SD , οταν παταω backup βγαζει ενα μηνυμα οτι δεν μπορει να δει το path.Γι αυτο αναγκάστηκα να κανω το backup στην internal SD. Δεν ξερω αν βοηθαει αλλα τα περιεχομενα της external SD τα βλεπω κανονικα με τον ES explorer. Παιζει ρολο οτι οταν εκανα το φλασαρισμα δεν την ειχα πανω στο κινητο την SD? την εβαλα καποια στιγμη που εκανε boot για πρωτη φορα. Δεν είμαι σίγουρος τι μπορεί να φταίει. Πιθανόν να είσαι ένας από του πολλούς που είχαν πρόβλημα με την sd με τον skyhigh. Δοκίμασε να εγκαταστήσεις μέσω cwm την νεότερη έκδοση του skyhigh (V1.4d) για να δούμε αν παραμένει το πρόβλημα και αν παραμένει μπορείς να εγκαταστήσεις ένα άλλο κερνελ για να σιγουρευτείς ότι δεν είναι θέμα kernel. ------------------------------------------------------------------------------------------------- Galaxy S Plus (GT-I9001) ROM:broodROM RC4 KERNEL: SkyHigh V1.4d (smartassV2 / sio) Οδηγός για νέους χρήστες Edited April 9, 2012 by kouros17 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tassos_t Δημ. April 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2012 Μαλον αυτο θα κανω αν και τελικα δεν ειναι μεγαλο προβλημα , το φακελο με το backup το εχω ανεβασει στο Sugar syns οποτε ακομα και αν ειναι στην internal SD δεν εχω θεμα να τον χασω.Δεν μπορω να φανταστω κατι αλλο στο οποιο θα μου δημιουργησει προβλημα το οτι δεν βλεπει την external καρτα το CWM. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. April 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2012 (edited) Συμφωνώ. Πάντως δοκίμασε να εγκαταστήσεις την νεότερη βερσιόν του skyhigh (SkyHigh V1.4d) ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Galaxy S Plus (GT-I9001) ROM:broodROM RC4 KERNEL: SkyHigh V1.4d (smartassV2 / sio) Οδηγός για νέους χρήστες Edited April 9, 2012 by kouros17 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_mania Δημ. April 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2012 Εγώ δεν μπόρεσα ποτέ να κάνω nandroid backup στην external SD με όποια έκδοση feamod recovery κι αν είχα εγκατεστημένη. Πάντα στην internal κρατούσα το backup και μετά το αντέγραφα στο pc. Παράθεση Nexus 4 > Stock for a little moment Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. April 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2012 Γιατί όμως; Δεν αναγνωρίζει την εξωτερική το feamod recovery; Όταν επιλέγω απλά "backup" από cwm, αρχίζει η αποθήκευση των αρχείων και στο τέλος σχηματίζεται ο φάκελος "clockworkmod" στην εξωτερική κάρτα. Βέβαια μου έχει επιλογή να το σώσω στην "εσωτερική κάρτα" αλλά δεν το επιλέγω (έτσι κάνω τα hard reset χωρίς να ανησυχώ ότι θα το χάσω). ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Galaxy S Plus (GT-I9001) ROM:broodROM RC4 KERNEL: SkyHigh V1.4d (smartassV2 / sio) Οδηγός για νέους χρήστες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tassos_t Δημ. April 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2012 Παντως εμενα δεν με αφηνει ουτε να περασω τις εφαρμογες στην external SD μεσα απο το menu ρυθμισεις ---> εφαρμογες ---> διαχειριση εφαρμογων. Απο το Titanium ομως μια χαρα το κανει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babamix Δημ. April 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2012 (edited) Συμφωνώ. Πάντως δοκίμασε να εγκαταστήσεις την νεότερη βερσιόν του skyhigh (SkyHigh V1.4d) ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Galaxy S Plus (GT-I9001) ROM:broodROM RC4 KERNEL: SkyHigh V1.4d (smartassV2 / sio) Οδηγός για νέους χρήστες Μπορείς να μου πεις, εάν ξέρεις, ποιες είναι οι διαφορές αυτής τη έκδοσης με αυτή που είναι ήδη στην RC4; Εγκαθίσταται μέσω CMW; Ευχαριστώ. Edited April 10, 2012 by sakiss Παράθεση Samsung Galaxy S8+ Galaxy Watch 46mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonygal3 Δημ. April 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2012 (edited) είναι περίπου για το πρόβλημα που εχεις με την sd και εγκαθίσταται μεσο CWM.. και παιζει ρολο που δεν την βλεπει επειδη δεν την ειχες επανω. εγω θα ξαναπερναγα τη rom η μια αλλη version του CWM με την sd πάνω εφόσον δεν φτιαχτεί με τον kernel... Edited April 10, 2012 by tonygal3 Παράθεση ROM:invendor 7 alpha 1 beta.. KERNEL:castagna it 10.4 luzlactive 245-1400 row... PHONE..SAMSUNG GALAXY PLUS recovery..5.5.0.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WolfBack Δημ. April 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2012 Μπορείς να μου πεις, εάν ξέρεις, ποιες είναι οι διαφορές αυτής τη έκδοσης με αυτή που είναι ήδη στην RC4; Εγκαθίσταται μέσω CMW; Ευχαριστώ. Η νεώτερη έκδοση του kernel SkyHigh διορθώνει μερικά προβλήματα που υπήρχε στην ήδη προεγκατεστημένη έκδοση της RC4. Ένα βασικό της πρόβλημα, που εντόπισαν μερικοί, ήταν η αστοχία να εντοπιστεί η κάρτα SD απ'λειτουργικό (είτε σε περιβάλλον CWM, είτε σε περιβάλλον android.). Υπάρχουν επιπρόσθετες ρυθμίσεις και αναβαθμίσεις στον νέο kernel. Σε γενικές γραμμές, περνώντας την έκδοση 1.4d μόνο καλό μπορείς να κάνεις στην συσκευή σου. ;) Παράθεση Samsung Galaxy S10 (G973F) Samsung Galaxy S7 Edge (G935F) Samsung Galaxy S4 (GT-i9506) Samsung Galaxy SII (GT-i9100) Samsung Galaxy S Plus (GT-i9001) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tassos_t Δημ. April 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2012 Το θεμα με το wifi λύθηκε με το "broodROM RC4 InetFix". Επειδη το shock του black screen of death ηταν μεγαλο λεω να χαλαρωσω λιγο καποιες μερες (δεν θα αντεξω να το ξαναδω σύντομα :D) και μετα να αρχισω με την νεα version του kernel και αν δεν δουλεψει ισως ξαναπερασω την rom. Tip: για το φλασαρισμα μην χρησιμοποιείτε υπολογιστη που εχει πανω custom windows Αυτο εκανα εγω και ξαφνικα εσκασε ο odin...:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. April 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2012 Όσο δεν καίγεται η πλακέτα και μπορείς να μπαίνεις σε "download mode" δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα :p Από "soft brick" άλλο τίποτα. Ε, την πρώτη φορά βέβαια παθαίνεις ένα σοκ, μετά τα συνηθίζεις. :D ------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Galaxy S Plus (GT-I9001) ROM:broodROM RC4 KERNEL: SkyHigh V1.4d (smartassV2 / sio) Οδηγός για νέους χρήστες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tassos_t Δημ. April 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2012 Ναι η πρωτη φορα ειναι σοκαριστικη . Αν και εμενα δεν γυρνουσε σε download mode τοσο ευκολα. Ας ειναι καλα το google If your Samsung Galaxy S Plus is (partially) bricked and you have BSOD: 1. Unplug your phone if its connected to your PC 2. Hold Vol UP + Vol Down + Power, the screen will flash black 3. Continue holding down all 3 buttons, you will see the BSOD screen again, continue holding all 3 buttons, the screen will flash black again 4. Release the power button only. This will put you into Download Mode Don't expect it to work the first time you try it. If it keeps failing try the alternative: 1. Start Odin Multi Downloader 2. Connect your phone (which is in BSOD) to the PC 3. Wait till Windows finished installing drivers and Odin recognized your phone 4. Hold Vol Down + Home + Power, once the black screen flashes, release the Power button. This will put you into Download Mode ελπιζω να μην ειναι εναντια στα rules του forum, απλα το βαζω εδω σε περιπτωση που καποιος δεν το ξερει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. April 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2012 Είναι ο οδηγός του broodplank όταν του είχε briκάρει το τηλέφωνο χρησιμοποιώντας παρακαλώ το Samsung kiss! Είναι πολλοί αυτοί τελικά που θεωρούν το Samsung kiss πολύ πιο επικίνδυνο από το odin για brick του τηλεφώνου, προτείνοντας το τελευταίο για οποιοδήποτε φλασάρισμα, ακόμα και για stock rom. Γι'αυτό κι εγώ το διέγραψα εντελώς από τον υπολογιστή μου. Έτσι κι αλλιώς για μας τους Έλληνες άχρηστο είναι, αφού δεν βλέπουμε και ποτέ κάποια αναβάθμιση :p ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Galaxy S Plus (GT-I9001) ROM:broodROM RC4 KERNEL: SkyHigh V1.4d (smartassV2 / sio) Οδηγός για νέους χρήστες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tassos_t Δημ. April 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2012 Σε εμενα παντως η δευτερη μεθοδος δεν δουλεψε, ο υπολογιστης εβγαζε σφαλμα οταν πηγαινε να "δει" το κινητο παρολο που ειχε τους drivers, εκει φρικαρα. Με την πρωτη μεθοδο ομως ολα καλα.:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. April 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2012 Υπάρχει και αυτό εδώ πάντως για τις δύσκολες στιγμές (Unbrick usb jig ). Το βάζεις στο τηλέφωνο και σε βάζει σε download mode. :) ------------------------------------------------------------------------------------------------------- Galaxy S Plus (GT-I9001) ROM:broodROM RC4 KERNEL: SkyHigh V1.4d (smartassV2 / sio) Οδηγός για νέους χρήστες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gypsos Δημ. April 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2012 καλησπερα παιδια γνωριζει καποιος αν δουλευει το το tv out tou samsung galaxy s i9001 στην ελλαδα; και αν ναι πως γιατι οπως κι αν προσπαθησα δεν καταφερα τιποτα ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 11, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2012 Υπάρχει και αυτό εδώ πάντως για τις δύσκολες στιγμές (Unbrick usb jig ). Το βάζεις στο τηλέφωνο και σε βάζει σε download mode. :) Για το usb jig συζητάμε και εδώ... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=309302 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dub Δημ. April 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2012 παιδιά διάβασα με υπομονή όλες τις σελίδες (!!!). Εχω το galaxy ace εγώ. Είμαι πολυ ευχαριστημένος αλλά επειδή το τηλεφωνο της συζύγου παρέδωσε πνεύμα και θέλει το ace μου που το γουστάρει πολύ είπα εγώ να αναβαθμιστώ κυριως στο θέμα της αναλυσης της οθόνης.(αν το ace ειχε την ανάλυση του s plus ΔΕΝ το άλλαζα με τίποτα γιατι οι διαστάσεις του ace είναι ιδανικες για μένα. Με το ζόρι αναγκάζομαι να ανεβώ στις 4 ιντσες και άρα στις διαστάσεις του κινητού) Εχω 2-3 ερωτήσεις αλλά να ξέρετε πως το τηλεφωνο δεν θα πειραχτεί, θα το χρησιμοποιήσω ως έχει, μόνο τις αναβαθμίσες μεσω ΚΙΕS κάνω. Ουτε γνωσεις, ουτε χρόνο ουτε ορεξη εχω για "πειράγματα". Ετσι οπως ειναι λοιπόν το κινητό το θέλω κυρίως για δύο χρήσεις 1. ιντερνετ: θέλω καλό wi-fi, καλό απροβλημάτιστο σερφάρισμα και καλή λειτουργια εφαρμογών που απαιτούν ιντερνετ (κυρίως για το στοιχημα-για να βγαίνει το μεροκάματο). 99% συνδεομαι με wi-fi. (flash content φαντάζομαι υποστηρίζει, ειναι ευπρόσδεκτο) 2. καλός ήχος απο τα ακουστικά για ακρόαση mp3 και ραδιοφώνου. Ακούω ΠΟΛΛΕΣ ώρες μουσική απο τα ακουστικά. Να ειναι τουλάχιστον στο επίπεδο του ace που ειναι άκρως ικανοποιητική η ποιότητα του ήχου απο τα ακουστικά. 3. ομαλή λειτουργία : δεν αντέχω κολλήματα και ρεσταρτ. Οι εφαρμογές που εχω καταλήξει και εχω εγκαταστήσει είναι λιγες γενικά, γύρω στις 20. Παραπάνω δεν βάζω. Ετσι οπως τα λεω το ace πετάει. Εδώ και 10 μήνες δεν ειχα ΠΟΤΕ κόλλημα η restart. Γενικά το τηλέφωνο δεν το "σκαλίζω". Βάζω αυτά που θέλω και τέλος. Για τη μπαταρια δεν λεω τιποτα γιατι εγώ εχω συνηθίσει να το φορτιζω 2-3 φορες τη μέρα διότι το ξεσκίζω στο ιντερνετ και τη μουσική (πολλες φορες συγχρόνως και τα δύο!!!!!!) Το wi-fi συνήθως δεν το κλείνω ποτε!! Ουτε βέβαια το τηλεφωνο το βράδι. Για όσους εχετε επαφή με το ace μπορείτε να το συγκρινετε και θα με βοηθήσει πολύ αυτό. Δηλαδή αν ειναι οντως ανώτερο σε οθόνη και τουλάχιστον ισάξιο σε ομαλή λειτουργία, wi-fi και ήχο απο τα ακουστικά Το χάζεψα το s plus σε μαγαζι. Μεγαλούτσικο μου φάνηκε αλλά φαντάζομαι θα το συνηθίσω. Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts