Jump to content

tonygal3

Members
  • Δημοσιεύσεις

    56
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About tonygal3

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 2

tonygal3's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. δηλαδη παλι την big mem ξαναβαλες?:lol: μη βαλεις την bigmem βαλε την απλη για να σου γραφει 720p!!
  2. εμενα με το Gps το θεμα λύθηκε βαζωτας το gps.confg του Kouros λιγες σελιδες πιο πριν(εχει οδηγιες το που).μετα περνας το Gps status and toolbar απο google play Πας tools reset και μετα download.βρισκει τους δορυφόρους κλειδώνει και ανοίγεις το navigation σου και εισαι ετοιμος και γρήγορα..
  3. τελικα εβαλα την UV του castagna και η μπαταρια απλα ειναι καλυτερη απο ποτε.ειμαι με luzlactive και row default governor.. καποια Bug ιδιαιτερα δεν εχω δει ακομα .. και μια ερώτηση θελω να κανω, το αν εχει παρατηρήσει κάποιος με οποιαδήποτε rom και να εχω βάλει οτι το τηλέφωνο εκει που μιλάω μετα απο ωρα μου κλείνει την κλίση στα καλά καθούμενα αλλα οχι παντα .μετα οταν ξαναπάρω όση ωρα και να μιλήσω δεν κλείνει.δε μιλαω για reboot απλα εκει που μιλαω τελος εκλεισε η γραμμη...
  4. πες μας μπας και εχεις τιποτα shutdown περίεργα.εγω ελεγα να δοκιμαzα την απλη εκδοση και οχι την UV.
  5. το nexus v8 το δοκίμασε κανεις με τη Beta 1 του invedor? αξίζει η να αφήσουμε το stock kernel?
  6. α οκ....χρειαζεται λες το calibrate?
  7. εμενα προσωπικά το τηλέφωνο ποτε δεν εχει κρατησει 3 μερες με οποια rom Και kernel να εχω βαλει... να κάνω battery calibration μπας και αλλάξει κάτι.?.. koyros τα stock εμενα ειναι ondemand cfq με του Invendor.εσενα πως ειναι Interactive τα stock?
  8. έμενα εχθες με τη beta 1 μολις ένωσα το φορτιστή ολα κατι κουφα reboot στο ξεκάρφωτο έκανε..
  9. τελικα το root tweaker μονο κλειδωμα κανει γρηγορο το οποιο δε δουλευει καλα το gps μετα .μονο τη θεση σου βρισκει και τελος .στο δρομο ουτε προχωραει το βελακι αλλα τιποτα.συνεχεια poor signal.το απεγκατστησα το εβγαλα και απο το appdata αλλα και παλι το εχει κρατησει.ξερεις που εχει κρατησει τα αρχεια να το σβησω τελειως η καποια λυση?το δικο σου το εχεις δοκιμασει εκτος απο το κλειδωμα στο δρομο με αμαξι?..
  10. απο κλείδωμα δε το συζητάω δεν μου κλείδωνε τοσο γρήγορα ποτε ,το fix κάνει πολλή δουλειά.. απο governor εχω το default interactive και sio..εχεις να προτείνεις κατι καλύτερο?εχεις δοκιμάσει? και κατι αλλο ακομα.απο radio τι να βαλω?
  11. μηπως σου βγαζει Poor gps reception? ναι μεν κλειδώνει γρήγορα αλλα μου βγαζει poor.τι να πω ισως ειναι τυχαιο λογο καιρου αλλα δειχνει 7 δορυφόρους..
  12. εμενα εγινε χειροτερο με αυτο φιλε μου.δε βρισκει καθολου τωρα.. εντωμεταξη το τικαρω παταω tweak now λεει finished και μετα οταν το ξανανοιγω δεν το εχει τικαρισμενω!!! του εκανα επανεκινηση και κλειδωνει σφαιρα.εντωμεταξυ το απεγκατεστησα το προγραμμα που μου ειπες.ισως κρατησε τα settings.. ακρη δεν εβγαλα τι και πως..
  13. με το Gps ειστε ευχαριστημένοι?δε μου κλειδώνει κάνει πάρα πολλή ωρα .1,2 δορυφόρους συνεχεία και τίποτα...ολα τα υπόλοιπα είναι κορυφή!! rom alpha 7 ,nexus kernel 6.00 απο governor εχω αφήσει το default sio και interactive 245-1400..να το αλλάξω?
  14. το 6.00 nexus kernel καλύτερο απο ολα τα Kernel μεχρι στιγμης που εχω δοκιμάσει.μπορει κάποιος να μου πει σε τι εξυπερετει το fast charge?
  15. τελικα ειχες δικιο φιλε μου.ξαναεβγαλα το lucky patcher και το ξαναπερασα και δε το ξανακανει,βασικα ο μονος λογος που το εχω ειναι το titanium .. ευχαριστω φιλε..
×
×
  • Create New...