nikospot Δημ. December 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2011 γράψε λάθος!!! το sales code ήθελα να πω!!!! που πληκτρολογείς τον κωδικό? (*#272*imei#) ανοιξα πληκτολογειο αλλα δεν μπορουσα να γραψω το imei!!!!:worry: αα είπα κι εγώ! Στην οθόνη που πληκτρολογείς για να πάρεις τηλέφωνο το γράφεις αυτό. Το ΙΜΕΙ σου το βρίσκεις αν γράψεις *#06#. Αν αλλάξεις product code γίνεται επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Falcon36 Δημ. December 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2011 (edited) Έχω βάλει το odin και προσπαθώ να βάλω την ver του haki αλλά ο odin γραφει big partition size!! <1> big partition size!! <1> big partition size!! <1> big partition size!! <1> amss.mbn download.. έχει κολλήσει εκεί έχουν περάσει 12 λεπτά τα δευτερόλεπτα τρέχουν είναι κίτρινο το κουτάκι ο χρόνος τρέχει στη διάρκεια του χρόνου έχει ανάψει πράσινο μια γραμμούλα, που δεν προχωρά και δεν γίνεται τίποτα άλλο. Έχει χαλάσει το κινητό και προσπαθώ ξανά με download να το βάλω ξανά αλλά τα ίδια. το κάνω σε έναν με xp και φαίνεται να δουλεύει. στον άλλο είχα w7 /64 Edited December 10, 2011 by Falcon36 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timos1968 Δημ. December 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2011 καλησπερα εχω κανει μια προσπαθεια να μεταφρασω το φλασαρισμα ρομ βημα βημα απο xda ,βρισκεται εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=313869&page=10 επειδη βλεπω καποιες αποριες για την διαδικασια φλασαρισματος αν θελει καποιος modarator ασ την δει και αν κρινει οτι ειναι καλη ας την αναρτησει στη πρωτη σελιδα ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. December 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2011 Έχω βάλει το odin και προσπαθώ να βάλω την ver του haki αλλά ο odin γραφει big partition size!! <1> big partition size!! <1> big partition size!! <1> big partition size!! <1> amss.mbn download.. έχει κολλήσει εκεί έχουν περάσει 12 λεπτά τα δευτερόλεπτα τρέχουν είναι κίτρινο το κουτάκι ο χρόνος τρέχει στη διάρκεια του χρόνου έχει ανάψει πράσινο μια γραμμούλα, που δεν προχωρά και δεν γίνεται τίποτα άλλο. Έχει χαλάσει το κινητό και προσπαθώ ξανά με download να το βάλω ξανά αλλά τα ίδια. το κάνω σε έναν με xp και φαίνεται να δουλεύει. στον άλλο είχα w7 /64 Αν σου δούλεψε στα XP μάλλον θα πρέπει να τρέξεις το Odin ως διαχειριστής (δεξί κλικ εκτέλεση ως διαχειριστή), ή μπορεί κάποιο antivirus να μπλοκάρει την διαδικασία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Falcon36 Δημ. December 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2011 Μου δούλεψε στα XP. Δε ξέρω. Ίσως φταιει οτι ειναι 64bit win7. Με τον παλιό έκανα τελικά τη δουλειά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sfikas Δημ. December 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2011 Παιδια ακουσαμε τιποτα για καμια καινούρια έκδοση? ΠΧ ICS? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 12, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2011 Παιδια ακουσαμε τιποτα για καμια καινούρια έκδοση? ΠΧ ICS? Με τα σημερινά δεδομένα... δεν προβλέπεται να πάρει ICS (επίσημα τουλάχιστον) η συγκεκριμένη συσκευή. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=319693 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sfikas Δημ. December 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2011 Με τα σημερινά δεδομένα... δεν προβλέπεται να πάρει ICS (επίσημα τουλάχιστον) η συγκεκριμένη συσκευή. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=319693 Τζαπα πήραμε το S PLUS ?:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
malamadre Δημ. December 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2011 Τζαπα πήραμε το S PLUS ?:mad: ναι, με 279 ευρω τζάμπα το πήραμε.....αν διναμε 520 που εχει το sii θα ειμασταν ευτυχισμενοι αλλά και κατα 240 ευρω φτωχότεροι:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. December 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2011 (edited) ναι, με 279 ευρω τζάμπα το πήραμε.....αν διναμε 520 που εχει το sii θα ειμασταν ευτυχισμενοι αλλά και κατα 240 ευρω φτωχότεροι:) Πιστεύω εννοεί σε σχέση με το S και όχι το s2 ;) Anyway, Όταν έλεγα εγώ ότι θα έχει την ίδια μοιρα με το S κάποιοι λέγανε τα δικά τους :) Μακάρι να κάνει την έκπληξη η samsung και να μας δώσει παγωτό επίσημα! Sent from my Galaxy S using Homing Pigeon Edited December 13, 2011 by nikos523 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tedmanowar Δημ. December 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2011 Autostarts (θέλει ροοτ) από το μάρκετ και μπορείς διαλέξεις τι θα ανοίγει μόνο του και πότε :) Διάβασε αν θέλεις το «οδηγοί για νέους χρήστες» στο subforum του απλού galaxy s. Θα σου λυθούν αρκετές απορίες. Sent from my Galaxy S using Homing Pigeon Γεια χαρά σε όλους, Μπορεί κάποιος να μου μεταφράσει το παραπάνω γιατί δεν το καταλαβαίνω;;; :lol: :p Autostarts (θέλει ροοτ) από το μάρκετ και μπορείς διαλέξεις τι θα ανοίγει μόνο του και πότε :) Παράθεση Microsoft .NET - all versions | Stephen King - all books Morbid Angel - την προ Illud Divinum Insanus εποχή και με νεκρό David Vincent LG GT505 White - anytime, anyplace Asus Transformer TF101 - best IT company, best Tablet ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. December 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2011 (edited) Γεια χαρά σε όλους, Μπορεί κάποιος να μου μεταφράσει το παραπάνω γιατί δεν το καταλαβαίνω;;; :lol: :p Autostarts (θέλει ροοτ) από το μάρκετ και μπορείς διαλέξεις τι θα ανοίγει μόνο του και πότε :) Κάθε εφαρμογή (οποιαδήποτε) ανοίγει όταν γίνει κάποια ενέργεια απο το χρήστη. Πχ το winamp ανοίγει όταν βάζεις-βγάζεις usb, όταν ανοίγει το κινητό, όταν συνέδεσε στο ίντερνετ, όταν γίνεται σάρωση πολυμέσων κλπ. Εσύ με το autostarts μπορείς να καθορίσεις πότε θα ανοίγει. Είναι επί πληρωμή στο μάρκετ και πρέπει να είσαι ροοτ για να δουλέψει. Το έπιασες τώρα; ;) http://img.tapatalk.com/d4985520-166a-6515.jpg http://img.tapatalk.com/d4985520-1683-f8d5.jpg http://img.tapatalk.com/d4985520-169a-4594.jpg Sent from my Galaxy S using Homing Pigeon Edited December 13, 2011 by nikos523 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tedmanowar Δημ. December 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2011 Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση, το root είναι αυτό που δεν καταλαβαίνω... Παράθεση Microsoft .NET - all versions | Stephen King - all books Morbid Angel - την προ Illud Divinum Insanus εποχή και με νεκρό David Vincent LG GT505 White - anytime, anyplace Asus Transformer TF101 - best IT company, best Tablet ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. December 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2011 Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση, το root είναι αυτό που δεν καταλαβαίνω... κοιτα στο subforum του galaxy s Στο θρεντ «ροοτ στο galaxy s» (γράφει τι είναι ο tyxerakias) Sent from my Galaxy S using Homing Pigeon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdaoulas Δημ. December 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2011 Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση, το root είναι αυτό που δεν καταλαβαίνω... το root ειναι να εχεις πληρη δικαωματα στο κινητο, να εχεις δλδ δικαιωματα admin. Παράθεση TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_mania Δημ. December 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2011 το root ειναι να εχεις πληρη δικαωματα στο κινητο, να εχεις δλδ δικαιωματα admin. .....το οποίο έκανα προχθές και παίζει να είναι πιο εύκολο και πιο γρήγορο ακόμα και απο το να στείλεις μήνυμα.... Παράθεση Nexus 4 > Stock for a little moment Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 13, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2011 Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση, το root είναι αυτό που δεν καταλαβαίνω... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=306146#post3645021 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_mania Δημ. December 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2011 Μιας και αναφέρθηκε το autostarts , μπορεί κάποιος απο τους έμπειρους να πει τι απο αυτά που εκκινούν μπορούμε να καταργήσουμε με σχετική ασφάλεια; Παράθεση Nexus 4 > Stock for a little moment Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. December 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2011 Μιας και αναφέρθηκε το autostarts , μπορεί κάποιος απο τους έμπειρους να πει τι απο αυτά που εκκινούν μπορούμε να καταργήσουμε με σχετική ασφάλεια; οτι δεν ξερεις απλα το αφηνεις. Σταματας εφαρμογες που εβαλες,κανα gmail,social hub κλπ κλπ (εφαρμογες δηλαδη κοιτας η δικες σου η προεγκατεστημενες). το μαρκετ,launchers και οτι δεν ξερετε δεν το πηραζετε :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_mania Δημ. December 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2011 Αυτό το φανταζόμουν, αλλά βλέπω ας πούμε οτι εκκινούν και οι Χάρτες οπότε δεν ξέρω άμα το συγκεκριμένο service που τρέχει στο background έχει κάποια χρήση που να συνδέεται με κάποια άλλη. Τhanks πάντως !! Παράθεση Nexus 4 > Stock for a little moment Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sfikas Δημ. December 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2011 ναι, με 279 ευρω τζάμπα το πήραμε.....αν διναμε 520 που εχει το sii θα ειμασταν ευτυχισμενοι αλλά και κατα 240 ευρω φτωχότεροι:) βασικα εννοώ αν θα παρει τιν ice cream εκδοση!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 Αυτό το φανταζόμουν, αλλά βλέπω ας πούμε οτι εκκινούν και οι Χάρτες οπότε δεν ξέρω άμα το συγκεκριμένο service που τρέχει στο background έχει κάποια χρήση που να συνδέεται με κάποια άλλη. Τhanks πάντως !! Οχι βγαλτα ολα απο τους χάρτες ελύθερα. Είναι λίγο δύσκολο να εξηγήσω για την κάθε εφαρμογή.. Πιστεύω με καταλαβαίνεις :p βασικα εννοώ αν θα παρει τιν ice cream εκδοση!!! Δεν νομίζω.. Αν την δώσουν στο S θα την δώσουν και στο S+ πιστεύω. Και το αντίθετο Sent from my Galaxy S using Homing Pigeon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_mania Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 Εκανα root τη συσκευή πριν 3-4 μέρες εγκατέστησα titanium backup , setCPU και autostarts και σήμερα ξαφνικά που άνοιξα μια απο αυτές τις εφαρμογές μου έβγαλε μήνυμα οτι η συσκευή μου δεν είναι rooted :worry: To Superuser υπάρχει ακόμα , του έχω δώσει την άδεια να επιτρέπει πρόσβαση σε όποια εφαρμογή του τη ζητήσει αλλά ξαφνικά φαίνεται να μην δουλεύει τίποτα.... Παράθεση Nexus 4 > Stock for a little moment Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sfikas Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 Δεν νομίζω.. Αν την δώσουν στο S θα την δώσουν και στο S+ πιστεύω. Και το αντίθετο Sent from my Galaxy S using Homing Pigeon Αρα τζαπα πηρα το S G PLUS!!!!! χαλαστικα τωρα!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 Αρα τζαπα πηρα το S G PLUS!!!!! χαλαστικα τωρα!!!! Καλά μην το δένεις και κομπο. Δεν έχουμε ακούσει τίποτα. Απλα αυτό είναι το λογικό. Sent from my Galaxy S using Homing Pigeon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts