saltofx_v Δημ. August 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2013 Έχω unrooted defy+. Αν μου πεις τι να κάνω ευχαρίστως να βοηθήσω. Build number: 4.5.1-134_DFP-231 Σε ευχαριστώ πολύ αλλά δυστυχώς πρέπει να είσαι ρουτ. Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. August 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2013 παιδια χρειαζομαι επειγοντως τη βοηθεια σας..ποιο καλο παιδι θα μου δωσει ενα nandbackup της μαμισια ρομ 4.5.1-134 DFP-231 ειναι ευκολο για καποιον που εχει defy+ να το κανει και να το φορτωσει σε ενα dropbpx για να το παρω! Δεν μπορεις να την περασεις με rds? Θα μπορω το βραδακι που θα ειμαι σπιτι. :) Θα βαλω την 231 rooted και θα παρω nandroid backup? Ξερεις ποσες μερες θα το ανεβαζω στο dropbox? :p Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. August 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2013 παιδια χρειαζομαι επειγοντως τη βοηθεια σας..ποιο καλο παιδι θα μου δωσει ενα nandbackup της μαμισια ρομ 4.5.1-134 DFP-231 ειναι ευκολο για καποιον που εχει defy+ να το κανει και να το φορτωσει σε ενα dropbpx για να το παρω! Nandbackup δεν εχω δυστυχως. Αν σε βοηθαει για RDS, παρε απο εδω την ROOTED: http://db.tt/0VEj9NsB Και απο εδω, την στοκ unrooted - signed: http://db.tt/G2YqLmYc Ελπιζω να βοηθησα. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. August 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2013 Nandbackup δεν εχω δυστυχως. Αν σε βοηθαει για RDS, παρε απο εδω την ROOTED: http://db.tt/0VEj9NsB Και απο εδω, την στοκ unrooted - signed: http://db.tt/G2YqLmYc Ελπιζω να βοηθησα. Βρε ας μου πει και θα κατσω εγω να την περασω για να του φτιαξω το backup που θελει! Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. August 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2013 Δεν μπορεις να την περασεις με rds? Θα μπορω το βραδακι που θα ειμαι σπιτι. :) Θα βαλω την 231 rooted και θα παρω nandroid backup? Ξερεις ποσες μερες θα το ανεβαζω στο dropbox? :p γιαννη πολυ σωστα αυτη ειναι η διαδικασια!!!! δεν μπορω να τη περασω με rsd γιατι σε defy+ φιλου καηκε η θυρα usb οποτε δεν μπορει να φορτισει το κινητο και δεν μπορει να το δει το pc! @fanaticos ευχαριστω αλλα αυτα τα αρχεια τα εχω και εγω! Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. August 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2013 γιαννη πολυ σωστα αυτη ειναι η διαδικασια!!!! δεν μπορω να τη περασω με rsd γιατι σε defy+ φιλου καηκε η θυρα usb οποτε δεν μπορει να φορτισει το κινητο και δεν μπορει να το δει το pc! @fanaticos ευχαριστω αλλα αυτα τα αρχεια τα εχω και εγω! Ενταξει, θα εχεις pm μολις θα ειμαι ετοιμος.:) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. August 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2013 (edited) Το φαντάστικα φιλε αλλα μετα σκεφτικα μηπως για καποιο λογο δεν μπορουσες να εχεις προσβαση εκει που τα εχεις. Μα καλα, αν δεν μπορει να φορτισει την μπαταρια πως το δουλευει?:what: Edited August 1, 2013 by fanatikos Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. August 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2013 Το φαντάστικα φιλε αλλα μετα σκεφτικα μηπως για καποιο λογο δεν μπορουσες να εχεις προσβαση εκει που τα εχεις. Μα καλα, αν δεν μπορει να φορτισει την μπαταρια πως το δουλευει?:what: Δεν το δουλεύει του έχω δώσει το δικό μου μέχρι να βρω λύση. Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. August 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2013 3η φορά που σβήνεται ο φάκελος DCIM :wacko: αυτη τη φορά με CM10 και χωρίς να έχω κάνει κάποια εγκατάσταση προγράμματος. πήγα να τραβήξω φώτο, μου πετάει μήνυμα ότι δεν έχω SD κάρτα και μετά απο επανεκκίνηση ... τίποτα! παραιτούμαι, ας είναι καλά το dropbox:O 4η φορά έγινε ακριβώς το ίδιο πριν 5 λεπτά http://www.4tforum.gr/phpBB3/images/smilies/whatever.gif ρίξτε καμια προταση για SD (αυτη που εχω τωρα ειναι μια transcend 4gb C6) στα 32GB μπας και ηρεμήσω... p.s. με wiui 3.1.27 είναι τώρα Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. August 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2013 4η φορά έγινε ακριβώς το ίδιο πριν 5 λεπτά http://www.4tforum.gr/phpBB3/images/smilies/whatever.gif ρίξτε καμια προταση για SD (αυτη που εχω τωρα ειναι μια transcend 4gb C6) στα 32GB μπας και ηρεμήσω... p.s. με wiui 3.1.27 είναι τώρα Κανε φορματ την καρτα μεσα απο το κινητο. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. August 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2013 Την είχα κανει μετα την τελευταία φορά. Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. August 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2013 Την είχα κανει μετα την τελευταία φορά. Ειχες και πιο παλια θεμα με την καρτα ή θυμαμαι λαθος?? Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. August 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2013 Ναι ρε συ,γιαυτό εκανα και το quote στον εαυτό μου. Βλέπω μια kingstone 32gb στα 25€. Μάλλον θα την τσιμπησω μια απο αυτές τις μέρες. Το μονο που μπορεί να μου προκαλεί το πρόβλημα πάντως,εκτός απο την κάρτα είναι το αυτόματο upload του dropbox...(σαν κοινός παρονομαστής σε όλες τις περιπτωσεις) Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. August 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2013 Δεν νομιζω το dropbox να παιζει καποιο ρολο. Οι περισσοτεροι το εχουμε linked. Ή η καρτα ή υποδοχη της. Δεν εχεις καποια αλλη να το δοκιμασεις πριν παρεις την 32αρα? Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. August 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2013 Πως να το δοκιμασω...αφού το κανει σε εντελώς τυχαία διαστήματα. Κ επίσης όλα τα αρχεία κ φάκελοι υπάρχουν κανονικά. Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. August 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2013 Πως να το δοκιμασω...αφού το κανει σε εντελώς τυχαία διαστήματα. Κ επίσης όλα τα αρχεία κ φάκελοι υπάρχουν κανονικά. Ok τοτε. Εγω θα σου προτεινα να ριξεις μια ματια στην σειρα Exceria της Toshiba. Ειναι κορυφαιες μνημες και ταχυτατες! Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolove Δημ. August 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2013 βρηκα ενα defy+ να ρωτησω απο καμερα τι λεει?τραγικη η δραμα? οι xda κανανε κανα θαυμα? ειχα ενα motorola fire για λιγες μερες και τραβαγα τα μαλλια μου με τις φωτο και το βιντεο(5mpx)και εγινε ανταλλαγη στο κοτσοβολο με ενα neo v...... Παράθεση huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64 [sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. August 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2013 βρηκα ενα defy+ να ρωτησω απο καμερα τι λεει?τραγικη η δραμα? οι xda κανανε κανα θαυμα? ειχα ενα motorola fire για λιγες μερες και τραβαγα τα μαλλια μου με τις φωτο και το βιντεο(5mpx)και εγινε ανταλλαγη στο κοτσοβολο με ενα neo v...... Την ημερα ειναι ικανοποιητικη. Μαλιστα εχω τραβηξει και καλες φωτο. Οσο σκοτεινιαζει ομως, ειναι χαλια... Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. August 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2013 βρηκα ενα defy+ να ρωτησω απο καμερα τι λεει?τραγικη η δραμα? οι xda κανανε κανα θαυμα? ειχα ενα motorola fire για λιγες μερες και τραβαγα τα μαλλια μου με τις φωτο και το βιντεο(5mpx)και εγινε ανταλλαγη στο κοτσοβολο με ενα neo v...... μετρια προς χαλια η φωτογραφικη. Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolove Δημ. August 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2013 οποτε το ξεχναω,σας ευχαριστω πολυ...... Παράθεση huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64 [sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. August 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2013 οποτε το ξεχναω,σας ευχαριστω πολυ...... Ναι, αλλα για υποβρυχιες φωτογρσφιες ειναι μονοδρομος.;) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. August 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2013 Πλακα - πλακα, το εχεις δοκιμασει? Δεν μου γεμιζει το ματι για στεγανοτητα! Ειδικα το καπακι του usb. Ενταξει, ισως ειμαι υπερβολικος αλλα.... Αν ηταν οπως των ακουστικων, τοτε οκ. Αυτο ομως, ισα ισα που πιανει! PS: Με γεια το φρουτακι! Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. August 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2013 Πλακα - πλακα, το εχεις δοκιμασει? Δεν μου γεμιζει το ματι για στεγανοτητα! Ειδικα το καπακι του usb. Ενταξει, ισως ειμαι υπερβολικος αλλα.... Αν ηταν οπως των ακουστικων, τοτε οκ. Αυτο ομως, ισα ισα που πιανει! PS: Με γεια το φρουτακι! φωτογραφιες οχι. επρεπε να ειχα περασει ενα mod για να βγαζει φωτο με τα πληκτρα του ηχου.(η οθονη δεν ακουει με το νερο). βιντεο ομως τραβηξα αρκετα. (ξεκινωντας εξω απο το νερο). ειναι απολυτα στεγαγη η συσκευη, δεν υπαρχει φοβος. απλα μετα θελει πλυσιμο απο το αλμυρο νερο. :p thx για το μηλαρακι, αυριο παραλαμβανω :) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. August 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2013 Τι ήταν να πεις βρε φίλε για το ότι μαυρίζει η οθόνη και δεν ανοίγει όταν θέλεις να κλήσεις μια κλήση?? Το έχει "μπιπ" το θέμα! :lol: Το κάνει συνέχεια! Χε, χε, χε!!!! Σου έχω λύση όμως, αφού συχτηριάστηκα βέβαια!!!!:p Πάτα το power και θα ανάψει!!!! Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. August 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2013 Τι ήταν να πεις βρε φίλε για το ότι μαυρίζει η οθόνη και δεν ανοίγει όταν θέλεις να κλήσεις μια κλήση?? Το έχει "μπιπ" το θέμα! :lol: Το κάνει συνέχεια! Χε, χε, χε!!!! Σου έχω λύση όμως, αφού συχτηριάστηκα βέβαια!!!!:p Πάτα το power και θα ανάψει!!!! Τα λεγα εγω, αλλα δεν με ακουγατε... Θα δοκιμασω με το power, τι να κανω.... Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts